Solmar

Solmar

3.6 reviewscore • 7 reviews
M

Vakantie

Wij zijn op 4september busnummer 24 naar Malgrat op vakantie geweest Super gezellige chauffeurs heel behulpzaam het was rick en andre'
Super vakantie gehad en lekker genoten.Wij zijn vandaag terug gekomen met busnummer
14 John en Peter Ook zo 'n kanjers daar kan solmaar alleen maar trots op zijn
Wij werden toch fijn voor zien van gedeelde catering in de bus en als goed
Een hele dikke pluim voor de chauffeurs
En tot weer snel bij Solmar.

Marjo Hofman 13 sep 2023
Reageer
W

Appartementen Amalia in Benidorm

Appartement zeer gehorig. Keuken en badkamer gedateerd, wand- en vloertegels kapot. Airco buitenunit maakt zeer veel lawaai. Slaapkamer zeer gehorig van leidingen van boven.
De ligging was centraal, alleen hadden we maar een paar uurtjes zon op het balkon.
De beheerder was niet vriendelijk.
Ik begrijp niet dat dit appartement in verschillende reviews zo n hoge score haalt.

Wjm Langenberg 24 feb 2024
Reageer
M

Slechte service

Goedemiddag, normaliter doe ik dit nooit maar ik voel me zo rot dus bijdeze. Bij Solmar een reis geboekt om mijn familie te verassen. Mijn familie had een reis geboekt met Solmar naar Spanje. Als verassing voor mijn familie besloot ik om mee te gaan. Solmar gebeld en met een erg vriendelijke dame gesproken. De gegevens van mijn familie doorgegeven en meerdere malen aangegeven dat ik niet wist wat ze exact hadden geboekt maar door de gegevens van mijn ouders te delen kon zij de reis inzien en exact hetzelfde boeken als mijn ouders (en opa en oma). De vriendelijke mevrouw was zelfs erg enthousiast en gaf aan dat het leuk was en zij zou haar best doen zodat ik in dezelfde bus kon! Tevens gaf zij aan dat alle reisdocumenten per e-mail naar mij gestuurd zouden worden zodat mijn familie er niet achter kwam. En dat lukte. (Mijn familie was erg verrast en we hadden zin in de vakantie) Eenmaal aangekomen in Spanje kwamen we bij het inchecken erachter dat ik een dag later zou vertrekken als mijn familie. Ik direct het contact persoon van Solmar in het hotel aangesproken en hij zei dat hij er direct achteraan zou gaan. Tevens Suzanne van Solmar telefonisch gesproken en zij zou mij terugbellen. Twee dagen later nog steeds niet terug gebeld. Ik heb nu in totaal vijf dagen achter iedereen aan moeten bellen en niemand die de verantwoordelijkheid ook maar een beetje neemt voor deze grote fout! Fouten maken is menselijk en echt niet erg. Alleen vind ik dit echt totaal geen services dat de gedupeerde hiervan telkens moet bellen en er dan ook echt maar niemand van Solmar de verantwoordelijkheid hiervoor neemt en het oplost! Ik zit nu al vijf dagen in spanning omdat ik dus misschien alleen naar huis moet. Tevens Soraya van Solmar gesproken en zij toonde zelfs ook geen greintje empathie voor de situatie ze was zelfs erg onvriendelijk. Tot op heden moet ik nog steeds afwachten. Zojuist Peter van Solmar gesproken. Hij gaf aan dat het kantoor dicht is en belt mij maandag terug. Tot slot gaf ik aan dat Solmar de telefoon gesprekken kan terugluisteren (zoals aangegeven wordt, worden de gesprekken opgenomen voor trainings doeleinden). Aangezien er gedaan wordt alsof alles wat ik zeg niet klopt. Hopelijk belt Peter zoals gezegd mij maandag terug met goed nieuws en een compensatie voor deze fout vanuit Solmar. Ik heb namelijk ook voor een dag meer betaald zonder dat ik dit wist en wilde. Conclusie, ik zou Solmar afraden en met een andere maatschappij gaan, daar zij niet hun fouten oplossen. Indien dit alsnog veranderd laat ik jullie dit uiteraard in een nieuwe review weten. Tot op heden helaas niet echt een fijne vakantie door dit geregel en spanning.

Mandy Doerga 5 aug 2023
Reageer
I

Je moet geluk hebben met de chauffeur

Veel ligt aan welke buschauffeur je voorgeschoteld krijgt is onze mening. We hebben nu 4 keer gereisd met Solmar.nl en de ene keer is prettiger dan de andere. Alles is wel uitmuntend geregeld vanuit de kant van Solmar dus daar kan je verder niets over zeggen. Sommige buschauffeurs zijn heel blij en zingen zelfs liederen mee in de bus, anderen zijn heel stil. Het is ook maar net wat je zelf het prettigste vind. 2 keer vonden we het heel fijn, 1 was heel neutraal en de andere vonden we matig want de beste man kon ons bijna niets uitleggen omdat hij de taal niet beheerste.

Ilona 29 dec 2022
Reageer
K

Positief over Solmar.nl

Onze ervaring met Solmar is uiterst positief. Ik snap dan ook niet waarom er op sommige sites soms negatieve reacties worden geplaatst. Ik bedoel als het je niet bevalt kan je beter thuis blijven. Gelukkig staan er hier op Reviews.nl tot op heden alleen positieve ervaringen en daar staan wij ook helemaal achter. Zijn er toch nog mensen die Solmar weten te waarderen want geloof me, er is geen betere busreis organisatie dan deze. Wij reizen er al jaren mee en weten dus wat je kan verwachten.

Karin 28 dec 2022
Reageer
S

Hotel Spa Port Benidorm

We reizen al tientallen jaren met Solmar, vaak zelfs 2 keer per jaar. We gingen naar Benidorm in November 2022. Jarenlang gaat het prima en zonder problemen. Contact met het Solmar personeel is altijd heel goed en vriendelijk. Dit keer op de heenreis hadden we een buschauffeur die zeer meertalig bleek te zijn maar Nederlands zat niet in het arsenaal. Niet zo erg hoor maar daardoor had hij moeite om dingen uit te leggen qua stops en tijden. Wij komen al jaren bij Hotel Spa Port Benidorm, een heerlijk hotel waar je tot rust komt, wauw. Helaas ging er iets mis bij de boeking want mijn moeder kreeg op een andere etage een kamer, terwijl vooraf was afgesproken dat we op dezelfde etage zouden komen. Uiteindelijk was het alsnog goedgekomen en hadden ze een andere kamer voor mijn moeder op dezelfde etage geregeld. De terugreis was helemaal geweldig, twee geweldige mannen als chauffeur die het ouderwets gezellig maakte. Bij iedere stop werd er koffie, thee en zelfs soep voorgeschoteld. Al met al weer een geweldige vakantie gehad voor een fijne prijs. We verheugen ons nu alweer op de volgende keer dat we met Solmar weer op pad gaan. Dus tot volgend jaar! Ps. ik kan niet anders dan 5 sterren geven omdat het al zoooolang prettig is om hiermee op vakantie te gaan. Alles vaak super geregeld dus gewoon een topscore. Kleinigheidjes hou je toch op een busvakantie, iedere vakantieganger die met de bus gaat kent dit. :-)

Sil 3 dec 2022
Reageer
A

Vakantie naar malgrat de Mar

Een prachtige reis gehad naar Malgrat de Mar waarbij onze buschauffeur Jos een super reisleider was. Hij had veel ervaring en bracht leuke feitjes aan de vakantiegangers. We hebben enorm genoten en het was een reis om nooit te vergeten. De prijs viel al met al zeer mee, een stuk goedkoper dan een vliegvakantie wat ook logisch is. Je moet wel geluk hebben met een fijne buschauffeur want daar moet je het toch een beste tijd mee doen. Onze Jos was geweldig dus nogmaals: bedankt! Super vakantie gehad.

Annie 12 mei 2021
Reageer
Beste reisbureaus

Dit zijn de beste reisbureaus van mei 2024.

Over Solmar

Solmar is een reisorganisatie die zich richt op het ontzorgen van vakantiegangers, met name op het gebied van familievakanties. Ze streven ernaar om de klant zo veel mogelijk te ontzorgen, van het ophalen dichtbij huis tot het afzetten bij het hotel. Solmar heeft een eigen transferium voor busreizen, met meer dan 48 opstapplaatsen in Nederland en België. Ze bieden voordelige reizen aan, met zo laag mogelijke prijzen. Bovendien zijn er regelmatig speciale acties waar klanten van kunnen profiteren, zoals vroeg boek-, herfst-, winter- en lastminute kortingen. De Nederlandssprekende reisspecialisten in Spanje hebben uitgebreide kennis van de bestemmingen en zijn nauw verbonden met de hotels. Ze helpen klanten ter plaatse, verstrekken informatie over de reis en kunnen excursies regelen. Solmar zorgt zo voor extra ondersteuning, expertise en communicatie tijdens de vakantie, zodat klanten een onvergetelijke en zorgeloze ervaring hebben.

  • Nog niet geverifieerd
  • Reisbureaus
  • https://www.solmar.nl
  • info@solmar.nl