Solmar

Solmar

4.5 reviewscore • 4 reviews
S

Hotel Spa Port Benidorm

We reizen al tientallen jaren met Solmar, vaak zelfs 2 keer per jaar. We gingen naar Benidorm in November 2022. Jarenlang gaat het prima en zonder problemen. Contact met het Solmar personeel is altijd heel goed en vriendelijk. Dit keer op de heenreis hadden we een buschauffeur die zeer meertalig bleek te zijn maar Nederlands zat niet in het arsenaal. Niet zo erg hoor maar daardoor had hij moeite om dingen uit te leggen qua stops en tijden. Wij komen al jaren bij Hotel Spa Port Benidorm, een heerlijk hotel waar je tot rust komt, wauw. Helaas ging er iets mis bij de boeking want mijn moeder kreeg op een andere etage een kamer, terwijl vooraf was afgesproken dat we op dezelfde etage zouden komen. Uiteindelijk was het alsnog goedgekomen en hadden ze een andere kamer voor mijn moeder op dezelfde etage geregeld. De terugreis was helemaal geweldig, twee geweldige mannen als chauffeur die het ouderwets gezellig maakte. Bij iedere stop werd er koffie, thee en zelfs soep voorgeschoteld. Al met al weer een geweldige vakantie gehad voor een fijne prijs. We verheugen ons nu alweer op de volgende keer dat we met Solmar weer op pad gaan. Dus tot volgend jaar! Ps. ik kan niet anders dan 5 sterren geven omdat het al zoooolang prettig is om hiermee op vakantie te gaan. Alles vaak super geregeld dus gewoon een topscore. Kleinigheidjes hou je toch op een busvakantie, iedere vakantieganger die met de bus gaat kent dit. :-)

Sil 3 dec 2022
Reageer
I

Je moet geluk hebben met de chauffeur

Veel ligt aan welke buschauffeur je voorgeschoteld krijgt is onze mening. We hebben nu 4 keer gereisd met Solmar.nl en de ene keer is prettiger dan de andere. Alles is wel uitmuntend geregeld vanuit de kant van Solmar dus daar kan je verder niets over zeggen. Sommige buschauffeurs zijn heel blij en zingen zelfs liederen mee in de bus, anderen zijn heel stil. Het is ook maar net wat je zelf het prettigste vind. 2 keer vonden we het heel fijn, 1 was heel neutraal en de andere vonden we matig want de beste man kon ons bijna niets uitleggen omdat hij de taal niet beheerste.

Ilona 29 dec 2022
Reageer
K

Positief over Solmar.nl

Onze ervaring met Solmar is uiterst positief. Ik snap dan ook niet waarom er op sommige sites soms negatieve reacties worden geplaatst. Ik bedoel als het je niet bevalt kan je beter thuis blijven. Gelukkig staan er hier op Reviews.nl tot op heden alleen positieve ervaringen en daar staan wij ook helemaal achter. Zijn er toch nog mensen die Solmar weten te waarderen want geloof me, er is geen betere busreis organisatie dan deze. Wij reizen er al jaren mee en weten dus wat je kan verwachten.

Karin 28 dec 2022
Reageer
A

Vakantie naar malgrat de Mar

Een prachtige reis gehad naar Malgrat de Mar waarbij onze buschauffeur Jos een super reisleider was. Hij had veel ervaring en bracht leuke feitjes aan de vakantiegangers. We hebben enorm genoten en het was een reis om nooit te vergeten. De prijs viel al met al zeer mee, een stuk goedkoper dan een vliegvakantie wat ook logisch is. Je moet wel geluk hebben met een fijne buschauffeur want daar moet je het toch een beste tijd mee doen. Onze Jos was geweldig dus nogmaals: bedankt! Super vakantie gehad.

Annie 12 mei 2021
Reageer
Beste reisbureaus

Dit zijn de beste reisbureaus van juni 2023.

Over Solmar

Solmar is al jarenlang een specialist in het verzorgen van busreizen naar de Spaanse Costa's. Naast dat je op Solmar.nl de voordeligste busreizen kan vinden, is het ook mogelijk om vliegvakanties en reizen door middel van eigen vervoer in te plannen. Medewerkers van Solar proberen vakantiegangers zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit doen ze mede doordat ze een eigen transferium hebben voor busreizen, met tientallen opstapplaatsen door Nederland en België. Door de jarenlange ervaring weten de specialisten precies wat de mooiste bestemmingen aan de Costa zijn en welke hotels het prettigst zijn om te verblijven. Door het goede klantcontact kan gemakkelijk gebruik worden gemaakt van deze expertise. De bestemmingen die er worden aangeboden zijn divers en aantrekkelijk, met een goede balans tussen populaire toeristische plekken en minder bekende pareltjes. De reispakketten van Solmar zijn goed samengesteld en bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  • Nog niet geverifieerd
  • Reisbureaus
  • https://www.solmar.nl
  • info@solmar.nl