FlowTrack

FlowTrack

3.9 reviewscore • 10 reviews
M

Plezierige vakantie met enkele aanbevelingen

Tijdens mijn recente verblijf was ik vooral gecharmeerd van het warme welkom en de toewijding van het personeel. Ze zetten zich volledig in om de vakantie voor iedereen aangenaam te maken. Een speciale vermelding voor de koks, want het eten was elke dag weer een feestje. De sfeer in het kamp was hartverwarmend en gemoedelijk. Toch heb ik enkele suggesties. De watersportopties konden wat uitgebreider zijn, en ik vroeg me af of er een mogelijkheid is om vaker gebruik te maken van bepaalde materialen. Ik merkte ook dat een lokale attractie, Aquabravia, erg druk was, maar daar kunnen de kamporganisatoren weinig aan doen. Ten slotte zou het handig zijn als de canyoning-uitrusting regelmatig wordt vernieuwd.

Mark 4 sep 2023
Reageer
E

Onvergetelijke week met enkele aandachtspunten

De afgelopen week was werkelijk een avontuur! Het surfen was het hoogtepunt, maar ook de andere activiteiten waren memorabel. Het kamp straalde een heerlijke energie uit, wat de ervaring nog specialer maakte. Toch zou ik graag zien dat er wat meer aandacht wordt besteed aan het verwelkomen van nieuwe bezoekers, vooral na een lange busreis. Het kamp zelf leek wat kleiner dan ik me herinnerde van eerdere bezoeken. Maar ondanks deze kleine haken en ogen, is het de herinnering en de ervaring die blijft hangen. En die was absoluut positief!

Elise 3 sep 2023
Reageer
M

Fijn verblijf, maar enkele tekortkomingen

Het was een week waarin ik kon genieten van veel vrijheid en nieuwe ervaringen. Echter, voor de prijs die ik betaalde, had ik iets meer luxe en gemak verwacht. De kamers waren tijdens de zomerhitte vrijwel een sauna, waardoor slapen een uitdaging werd. Een eenvoudige ventilator zou al wonderen hebben gedaan. Daarnaast vond ik het ontbreken van wifi een minpunt, vooral omdat er veel tieners in het kamp waren die afhankelijk zijn van een internetverbinding.

Mireille 30 aug 2023
Reageer
T

buitengewone ervaring

De vakantie was er één voor in de boeken! De crew was fantastisch en we werden op alle mogelijke manieren bijgestaan. De maaltijden waren elke dag weer een traktatie. Ik was vooral onder de indruk van de surflessen; Kephren verdient alle lof. Daarnaast waardeerde ik de toegankelijkheid en behulpzaamheid van de kampleider, Thijs. Het complete team zorgde ervoor dat dit een onvergetelijke ervaring werd. Dank jullie wel!

Tessa 28 aug 2023
Reageer
I

Uniek concept met kleine haperingen

Ik waardeerde de creatieve ideeën van het kamp, zoals de aperitieftijd, hoewel de timing beter had gekund. De cocktailavond had baat gehad bij een vroegere thema-aankondiging. Terwijl de meeste faciliteiten helemaal naar behoren waren, merkte ik dat sommige items tegen het einde van het seizoen wat slijtage vertoonden. Dat mag qua veiligheid wel wat beter.

Iris 27 aug 2023
Reageer
J

Geweldig familiekamp

We kwamen met het doel te leren surfen, en dat is gelukt! We genoten van de natuur, de lessen en vooral van de zonsondergangsurf. De campinglocatie was echter wat rumoerig, wat enigszins afdeed aan de ervaring. De gemeenschapssfeer binnen het kamp was echter ongeëvenaard en iets wat ons nog vele jaren bij zal blijven.

Jasper 27 aug 2023
Reageer
S

Ideaal voor surfend gezin, met kanttekeningen

Het kamp bood een fijne sfeer, zeker binnen de grotere camping. De kinderactiviteiten waren goed georganiseerd, al waren er enkele timingkwesties met de surflessen. Het eten was vers en heerlijk, maar het systeem van eigen borden meenemen was onhandig. De surflessen waren van hoge kwaliteit, maar er zou meer differentiatie kunnen zijn tussen beginners en gevorderden. De zonsondergangsurf was absoluut een hoogtepunt!

Stijn 27 aug 2023
Reageer
K

Vakantie van topkwaliteit

Deze vakantie overtrof al mijn verwachtingen. De crew was geweldig en zorgde voor talloze activiteiten en entertainment voor de kinderen. Het eten was heerlijk, complimenten aan het keukenteam. Toch zou ik graag een uitgebreidere cocktailkaart zien en muggengaas bij de ingangen om 's nachts te ventileren zonder dat insecten binnenkomen, maar dat zijn maar kleine puntjes.

Karin 27 aug 2023
Reageer
L

Uitstekend surfavontuur en kampbeleving

Vanaf het begin voelden we ons welkom dankzij een enthousiaste en professionele crew. We werden de hele week verwend met geweldige activiteiten en heerlijke maaltijden. De surfinstructeur was deskundig en ondersteunde ons altijd met een glimlach. Het was echt een fijne ervaring die voldeed aan al onze verwachtingen. De dank is groot voor Flowtrack en het team

Laura 27 aug 2023
Reageer
R

Plezierig kamp met fantastische mensen

Het kamp was een geweldige ervaring met geweldige mensen om ons heen. Ik waardeerde de vrijheid en de relaxte houding van de monitoren. De late nachten waren een pluspunt, al was het een beetje jammer dat we om 23:00 al binnen moesten zijn. Echter, dat was buiten de controle van het kamp en doet niet af aan de geweldige tijd die we hebben gehad.

Ruben 23 aug 2023
Reageer
Beste reisbureaus

Dit zijn de beste reisbureaus van april 2024.

Over FlowTrack

Flowtrack staat bekend om zijn focus op positieve energie. Het draait allemaal om 'in de Flow' zijn, waarbij je volledig opgaat in het moment en je helemaal in je element voelt. 'Track' verwijst naar de unieke locaties en prachtige landschappen die je ontdekt wanneer je met Flowtrack op reis gaat. Ze bieden echte, authentieke momenten waarin je je goed voelt en bruisend van energie bent. Deze energie ervaar je niet alleen op de bestemmingen, maar zie je ook bij de medewerkers. Flowtrack creëert een echte Destination Feelgood-ervaring, waarbij je positieve vibes en een gevoel van welzijn ervaart.

  • Nog niet geverifieerd
  • Reisbureaus
  • https://www.flowtrack.nl
  • info@flowtrack.nl