Oad

Oad

4.0 reviewscore • 1 review
K

Vakantie afgelast

Onze vakantie, die we al heel lang van te voren hadden besproken, is helaas afgezegd door het covid-19 virus dat nu wereldwijd heerst.
We snappen het heel goed en zouden zelfs het land niet uit willen nu, met de kans dat je er dan de komende tijd eerst niet meer in kunt, maar teleurstellend is het zeker!
We hadden ons hier al heel lang op verheugd en dit zou ons eerste gezinsuitje zijn sinds onze kinderen zijn geboren en dan loopt het om zoiets mis, dat hadden we ons twee maanden terug niet kunnen voorstellen.
Ik hoop dat het gauw weer beter wordt en dat de wereld langszamerhand weer kan gaan leven, want op de hele wereld staat alles momenteel zo'n beetje stil.

Kai 10 apr 2020
Reageer
Beste reisbureaus

Dit zijn de beste reisbureaus van mei 2024.

Over Oad

Bij Oad ben je verzekerd van een reis met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. We stellen de reizen zorgvuldig samen, zodat je optimaal kunt genieten en we selecteren de beste hotels voor jou. Vanuit onze hoofdvestiging in Enter organiseren onze enthousiaste en deskundige medewerkers prachtige en unieke reizen naar veel Europese landen. Maar Oad biedt meer. Ze streven ernaar dat je een mooie herinnering overhoudt aan je reis. Je verwacht steeds meer maatwerk van reisorganisaties en wilt zelf beslissen hoe je reis eruitziet. Oad komt aan deze wensen tegemoet. Ze blijven doen waar ze goed in zijn: busreizen, rondreizen, riviercruises en trips naar Disneyland Parijs.

  • Nog niet geverifieerd
  • Reisbureaus
  • https://www.oad.nl
  • info@oad.nl