J

Alltours vakantie

Mijn gezin en ik gaan al jaren op vakantie met Alltours. Jaren geleden zijn mijn vrouw en ik hier mee begonnen en toen we eenmaal gezien hadden hoe goed dit altijd geregeld werd, wilden we niet meer anders. Sindsdien gaan we via alltours op vakantie en dit zal ook nog wel een tijdje zo blijven. Zolang het ons goed bevalt, zie ik geen reden om voor iets anders te kiezen. Helaas worden alle vakanties nu zo'n beetje afgezegd in verband met corona, maar ook dat gaat wel weer over en dan kunnen we weer genieten.

Julian 9 apr 2020
Reageer
R

Al sinds ik niet meer met mijn ouders op vakantie ga, maar zelf met mijn vriend gaan we op vakantie via Alltours.
Altijd tevreden geweest over het gemak van het boeken, inpakken en gaan met die banaan.
Nooit stress gehad over het reizen en de accomodaties omdat we vooraf wisten dat alles keurig was geregeld en we ons nergens druk over hoefden te maken.
Onze vakantie, wanneer we weer mogen vliegen, gaat ook weer hier geboekt worden.

Romy 24 apr 2020
L

Alltours vakantie ervaring

Wij wilden graag een keer weten hoe het zou zijn om zonder tent op vakantie te gaan, dat alles al voor je geregeld was. En zo kwamen we bij Alltours uit, de hele reutemeteut zat bij het all inclusive bedrag in en we hoefden zelf verder niets meer te doen. Voor even vonden we dit heerlijk maar op den duur gingen we het kamperen toch missen. Dus Alltours treft geen blaam, maar de hele ervaring is helaas niets voor ons. Wij zijn mensen die liever kamperen

Linda 21 feb 2020
Reageer
S

Ik vind dit soort organisaties altijd heel handig om je vakantie bij te regelen, omdat het enige wat je dan zelf hoeft te doen is op tijd op het vliegveld zijn met je koffer en zij regelen de rest.
Maar ik vind de keuze in vakanties wel beperkt, het is veel all inclusive of iets wat daar op lijkt en als je daar niet van houdt dan heb je al een probleem.
Voor ons werkt dit prima maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen hier gelukkig van wordt.

Sylvia 4 mrt 2020
I

Alltours klacht

Ik heb het al in een eerdere reactie hierop gelezen, maar ik heb een klacht over Alltours die ik toch even wil uitspreken en die gaat als volgt:
Bijna alle mederwerkers hiervan spreken Duits, Nederlands verstaan ze niet en hij Engels is maar heel gebrekkig.
Maar mijn Duits is gebrekkig dus dan ben ik bang dat er miscommunicatie ontstaat.
Ik vind niet dat je er maar van uit mag gaan dat alle Nederlanders vloeiend Duits spreken, want dat is echt niet zo en dat denken zij schijnbaar wel.

Ilse 10 jan 2020
Reageer
K

Merk je vaker. Zeker als je met Alltours vliegt, deze vluchten gaan ook veel vanuit Duitsland dus dan gaan ze er inderdaad al vanuit dat je Duits bent. Turken zeggen ook vaak dat Nederlanders veel op Duitsers lijken dus daar heb je het al. Maar je hebt groot gelijk, ze moeten wel beter Engels gaan praten. Dat is de main language!

Kevin 25 mrt 2020
S

Keurig geregeld

Mijn familie en ik gaan nu al jaren op vakantie met Alltours en iedere keer is het keurig geregeld allemaal. Je stapt in het land van bestemming het vliegtuig uit en het busje met reisgids staat daar al klaar om je naar de bestemming te brengen. Ook krijg je de volgende dag de mogelijkheid om met iemand van Alltours te praten en zij geven dan aan welke leuke dingen je daar allemaal kunt doen en / of bezichtigen, hierin ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Een dag voor je vertrek kun je dan bij de receptie vinden hoe laat de Alltours bus je weer op komt halen om je naar het vliegveld te brengen en zo hoef je jezelf dus verder nergens druk over te maken en kun je op en top genieten van je vakantie en regelt Alltours de rest. Nu wij eenmaal op deze manier op vakantie zijn geweest, willen mij vrouw en ik niet meer anders, dit bevalt ons perfect.

Sander 7 jul 2019
Reageer
B

Alltours veel Duitse taal

Prima reisbureau, goed vertegenwoordigd in Turkije met enkele mooie hotels als optie. Voor 15 dagen besteld dus zit er nog wel even. Volgende keer bestel ik weer bij Alltours. Oja klein nadeel: veel is in het Duits. Tourbegeleiding en tevens bediening en dergelijke van het hotel, dit kan overigens verschillen.

Bas 1 jun 2019
Reageer
S

Ook bij ons spraken de mensen eigenlijk alleen maar Duits, maar aangezien wij in Nederland wonen en ook iedereen hier wel die taal spreekt vinden mijn vrouw en ik dit niet zo'n probleem. Zelf spreek ik vloeiend duits dus dan is er niets aan de hand, maar ik kan me wel voorstellen dat voor de mensen die dit minder goed of zelfs helemaal niet spreken dat het een stuk vervelender is dat er alleen duits wordt gesproken. Engels kennen ze daar bijna niet, alleen de kooplieden die de souvenirs en dergelijke kunnen een beetje engels, maar daar heb je het inderdaad ook wel mee gehad. De mensen van alltours rekenen er eigenlijk al op dat ze duits met je kunnen spreken.

Sander 7 jul 2019
L

Alltours goed vertegenwoordigd in Turkije

Als je naar Turkije wilt moet je bij Alltours zijn, ik denk in totaal de meeste keuzes in hotels en resorts. Persoonlijk ga ik graag naar Lonicera Resort & Spa te Avsallar. Is wel 2 uurtjes in de bus nadat je geland bent maar het resort is het waard. Aan het strand: een mooi geel strand zonder stenen en schelpen.

Lisa 30 mei 2019
Reageer
A

Wij zijn er net weer van een heerlijke vakantie naar de zon (Turkije), geregeld door Alltours. We hadden het niet beter kunnen treffen, het was er prachtig weer, de omgeving was geweldig en ook de accommodatie was top geregeld. Dit was voor ons de eerste keer met Alltours, maar het zal zeker niet de laatste keer zijn dat we via dit bedrijf onze vakantie boeken.

Alltours vakantieganger 12 okt 2019
Beste vliegvakantie aanbieders

Dit zijn de beste vliegvakantie aanbieders van oktober 2022.

Over Alltours
  • Nog niet geverifieerd