TIX

TIX

4.3 reviewscore • 10 reviews
K

overzichtelijk, maar vluchtprijzen misleidend soms

De website is overzichtelijk, maar de prijzen van de vluchten kunnen wat misleidend zijn. Er worden namelijk tal van extra kosten toegevoegd nadat je een vlucht hebt gekozen. Hoewel je sommige opties kunt weigeren, blijft er toch een aanzienlijk bedrag bijkomen dat niet meteen zichtbaar is bij het selecteren van een vlucht. Dit lijkt deels te wijten aan luchtvaartmaatschappijen, maar een deel lijkt ook van Tix zelf te komen. Vandaar mijn beoordeling van 4 sterren in plaats van 5.

Kees 10 nov 2023
Reageer
M

Uitstekende ticket boekingssite

Wat een uitstekende ticket boekingssite! De gebruiksvriendelijkheid en helderheid zijn opvallend. Het platform biedt snel de meest voordelige opties en het boekingsproces verloopt moeiteloos. Bovendien is er duidelijke extra informatie beschikbaar, wat de ervaring nog waardevoller maakt. IK geniet echt van het gebruiken van Tix voor boekingen van mijn reizen. Probeer het zelf eens, ik garandeer dat je je vaker terugkomt.

Miranda 29 nov 2023
Reageer
K

Uitdaging om contact te krijgen

Het is een flinke uitdaging om contact te krijgen met Tix. Telefonisch contact is vrijwel onmogelijk en e-mailen kan alleen nadat je hebt geboekt. Als je nog geen boeking hebt en vragen hebt, sta je met lege handen. Ik heb twee keer een e-mail gestuurd met een eenvoudige vraag, maar beide keren ontving ik een nogal onbevredigend antwoord. Het lijkt erop dat de medewerkers moeite hebben met begrijpend lezen.

Karel 27 nov 2023
Reageer
L

Fantastische ervaring bij het boeken

Mijn ervaring bij het boeken van een vlucht naar Texas was werkelijk fantastisch. Tix.nl bood de meest betaalbare optie en heeft een uitstekende reputatie op Reviews. Daarnaast verdient de ontwerper van de gebruikersinterface lof, aangezien deze logisch is opgezet, overzichtelijk werkt en er mooi en strak uitziet. Een topervaring voor mij en volgens mij veel anderen met mij.

Lisa 26 nov 2023
Reageer
D

Snel, duidelijk en moeiteloos boeken

Het boekingsproces verliep snel, duidelijk en uiterst moeiteloos, zelfs beter dan bij de meeste luchtvaartmaatschappijen. In eerste instantie probeerde ik het bij de luchtvaartmaatschappijen zelf, maar dat bleek een lastige opgave. Bovendien kon ik snel en gemakkelijk een huurauto regelen. Het is gewoon snel, duidelijk en moeiteloos boeken. Ik heb er niets op aan te merken.

Dennis 25 nov 2023
Reageer
M

Tevreden terugkerende klant

Ik boek nu al elke 4 weken een retourvlucht bij Tix voor privé en zakelijk, en het verloopt altijd vlekkeloos en moeiteloos. Bovendien zijn de prijzen beter dan wanneer je rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappijen boekt. Het is eenvoudig om de gewenste opties te selecteren en ongewenste opties uit te sluiten. Ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanbevelen!

Martijn 20 nov 2023
Reageer
S

Boeken ging goed, maar service daarna drama

Het boeken verliep soepel, maar vlak voor vertrek werd onze terugvlucht gewijzigd. Helaas was Tix telefonisch onbereikbaar om te overleggen. We kregen telkens een automatisch bericht via een bandje waarna de verbinding werd verbroken. Uiteindelijk hebben we zelf onze tickets moeten wijzigen via de luchtvaartmaatschappij. Tix stuurde echter wel 3 herinneringen om een vergoeding voor vertraging aan te vragen via hun partner. Ook moest ik twee keer betalen om een tikfout in de geboortedatum op een van de tickets te corrigeren.

Suzanne 16 nov 2023
Reageer
P

Duidelijke informatie en scherpe prijzen

De informatie was helder en de prijzen waren scherp. Ik was al een tijdje op zoek naar een vlucht naar Japan, maar op andere websites vond ik vooral lange vluchten met tussenstops. Hier stond meteen de rechtstreekse vlucht bovenaan, zelfs goedkoper dan bij de luchtvaartmaatschappij zelf. Dat scheelde bijna 8 uur extra reistijd. Nu kan ik met een gerust hart naar Japan vliegen ;)

PAtrick 16 nov 2023
Reageer
J

Handig om 2 vluchten tegelijk te boeken

Het was handig om 2 vluchten tegelijk te boeken, maar er werden wel erg veel extra opties aangeboden, soms zelfs opdringerig herhaald. Je moet oppassen dat je niet per ongeluk iets verkeerds selecteert. Oftewel het platform zelf is super handig en verdiend van mij een 5 sterren waardering, maar omdat de marketing me zo opdringt om meer geld te verdienen kan ik niet meer dan 3 sterren geven.

Jessica 16 nov 2023
Reageer
M

Uitstekend

Uitstekend! Ik ben erg onder de indruk van de zoekfuncties van deze tool. Wat ik het beste vond, is dat ik verschillende resultaten naast elkaar kan hebben als bladwijzers. Hierdoor kan ik eenvoudig schakelen tussen diverse opties en efficiënter werken. Het is echt handig om snel te kunnen vergelijken en beslissen welk resultaat het meest geschikt is voor mijn behoeften. Deze functie heeft mijn zoekervaring aanzienlijk verbeterd en ik ben er zeer tevreden mee.

Marije 13 nov 2023
Reageer
Beste reisbureaus

Dit zijn de beste reisbureaus van april 2024.

Over TIX

TIX.nl is dé plek om goedkope vliegtickets te vinden voor de beste vluchten. Hier kun je je stoelvoorkeur aangeven en zien hoeveel beenruimte je hebt. Je kunt de kwaliteit, stiptheid en zelfs milieuvriendelijkheid van alle grote luchtvaartmaatschappijen vergelijken. Of je nu zoekt op vertrektijd, voorkeursvliegveld of favoriete airline, bij TIX.nl vind je de vliegtickets die perfect bij jou passen. In slechts enkele stappen boek je snel en eenvoudig jouw ideale en voordelige vlucht. En mocht je vragen hebben over je vlucht of ticket, dan staat de klantenservice 7 dagen per week voor je klaar. Maak gebruik van mijn.tix.nl om je voorkeuren op te slaan, reisplannen te maken en je tickets nog sneller te kunnen boeken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Reisbureaus
  • https://tix.nl
  • info@tix.nl