Refurbishwitgoed.nl

Refurbishwitgoed.nl

4.8 reviewscore • 5 reviews
E

Flexibel retourbeleid

Fijn retourbeleid, wat ook wel nodig is omdat je niet iets nieuw koopt. Hebben hier onze koelkast gekocht via de webshop dus niet in het echt gezien natuurlijk. Doordat er een retouroptie bij zit van 14 dagen durfden we het aan. Gelukkig was alles goed en hebben we nu voor een mooi prijsje een 2e koelkast in onze garage.

Eva 19 dec 2023
Reageer
L

OVer angst voor refurbished heen

Wasmachine had een probleem en ondanks dat we onze wasmachine gekocht hebben bij een refurbished (niet nieuw product) bedrijf, werden we toch goed geholpen. We moesten simpelweg het filter even verschonen (moet je ook maar net weten). Klein probleem, goed opgelost. :-)

Liza 16 dec 2023
Reageer
S

Deskundige online ondersteuning

Best wat wasdrogers hier te koop dus had via de chat gevraagd welke ik het beste kon nemen. We hebben de wasdroger toch wel bijna dagelijks aan dus het moet wel een goede zijn. Binnen 2 dagen hadden we onze nieuwe wasdroger binnen en het is een hele goede en stille variant geworden!

Sophie 26 nov 2023
Reageer
N

Professionele klantenservice bij klachten

Ging even wat niet goed met mijn levering dus had even contact opgenomen met de klantenservice van Refurbishwitgoed. Ze hebben me goed geholpen want ik had blijkbaar een verkeerd adres ingevuld, moest dus wel snel worden aangepast, dit is gebeurd dus top! 5 sterren van mij.

Niels 15 okt 2023
Reageer
A

Refurbished wasmachine

Pas geleden heb ik een refurbished wasmachine besteld bij refurbishedwitgoed.nl. De wasmachine werd gratis bezorgd, daar was ik wel heel blij mee. Ik koop vaker tweedehands spullen maar bij elektrische apparaten had ik altijd wel een twijfel of ze nog wel goed zouden zijn. Als er iets mis mee is heb ik niet de kennis om dat te repareren en het zijn vaak dure reparaties als je het laat doen. Bij refurbished producten is dit anders. Ik weet dat het apparaat gecontroleerd is door experts, dat die is schoongemaakt en indien nodig gerepareerd. Dit is echt ideaal en geeft mij de zekerheid om tweedehands witgoed te kopen. Dit scheelt aanzienlijk in de portemonnee want het zijn vaak kwalitatief goede producten. De wasmachine die ik besteld heb via refurbishedwitgoed.nl werkt perfect en ik ben heel blij met de aanschaf van deze wasmachine. Alles werkt en de wasmachine ziet er als nieuw uit. Mijn ervaring met refurbishedwitgoed.nl is perfect en ik zou hier zo weer witgoed bestellen!

Agnes 27 jun 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Refurbishwitgoed.nl

Er zijn 5 reviews geschreven over Refurbishwitgoed.nl op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://refurbishwitgoed.nl
  • info@refurbishwitgoed.nl