Recreatiepark Westerkwartier

Recreatiepark Westerkwartier

4.5 reviewscore • 8 reviews
D

Verjaardag vieren op de camping

Als er iemand jarig is, dan moet dat natuurlijk gevierd worden. Tijdens ons verblijf hebben we hier met andere gasten deze mooie dag gevierd. Onze dochter was jarig en had wat vriendjes op de camping. Samen leuke dingen gedaan en ze is goed verwend. Lekker aan het water gespeeld en zo hebben we echt vakantie mogen vieren samen.

De jarige job 8 aug 2022
Reageer
F

Vakantie vieren

Ons gezin wilde eens wat anders, vakantie vieren aan de andere kant van NL en daar kunnen we dan ook veel leuke dingen doen in de omgeving. Maar tijdens ons verblijf was het lekker warm en de kinderen wilden hier blijven en gewoon bij het water spelen, wij hebben toegekeken en mogen lezen en rusten, ook een prima vakantie.

Fam Bruinissen 1 aug 2022
Reageer
A

Ligging is prima

Het is mooi gelegen aan het water, iedere ochtend rustig wakker worden en van het uitzicht genieten. Dit was voor mij de reden om hier eens te gaan ervaren hoe het was. Ik kreeg de tip van vrienden en kan alleen maar zeggen goede tip. Voor kinderen is het wat minder leuk, maar daar kwam ik dan ook niet voor..

Adriaan 2 jan 2022
Reageer
t

Water en warmte

In de zomer was het zo warm, we gingen vroeg in de ochtend even weg om wat boodschappen te doen en toen weer lekker het water in. De kinderen hebben voor de eerste keer nooit gezeurd tijdens de vakantie. Water en warmte ze mochten de hele dag spelen en dat is wat ze nodig hadden, top hier.

tevreden familie 18 aug 2021
Reageer
A

Vakantie Recreatiepark Westerkwartier

Mooie camping, aardige mensen en goed geholpen. We hebben er fijne vakantie kunnen vieren en hebben met name genoten van de rust. We komen er al langer en we blijven ook terugkeren. De rust is gewoon het grote voordeel hier, en dat is ook precies wat we zoeken. We zorgen zelf voor ons eten en drinken, mooie dagbesteding de buurt verkennen en wat lekkers scoren.

A en B 25 jul 2020
Reageer
L

Weekje weg

Het was voor mij echt even tijd om even tot mezelf te komen en gewoon nieuwe energie op te doen. Na lang zoeken ben ik hier terecht gekomen en daar heb ik dan ook geen seconde spijt van gehad. Een mooie safaritent, bingo spelen met andere volwassenen, oké dat kan dan nog wel. Rust is hier gewoon helemaal top, dan het natuurwater om te zwemmen. Alleen wel jammer dat het zo dicht bij de snelweg ligt..

Louise 25 jul 2020
Reageer
T

Saaie camping, goede tent

We verbleven met zijn allen in een mooie tent, dat was dan wel het pluspunt aan onze vakantie. Het zwemwater en een mooi veldje om op uit te kijken. De kinderen hebben veel gespeeld en gezwommen, zij vonden het leuk. Alleen de camping zelf was een beetje karig, broodjes waren er niet en er was ook geen animatie voor de kinderen. Als je op de website kijkt lijkt het alsof er voor kinderen veel te doen is maar er was gewoon niets. Alleen de tent was oké, maar de camping zelf is geen aanrader.

Tarik 24 jul 2020
Reageer
A

Aan het water mooi uitzicht

Een paar dagen hebben we mogen genieten op Westerkwartier. Dit was een heel mooi moment. We hebben toen geslapen in de Vodatent en het is een mooie safaritent en je hebt ook een eigen toilet. De tenten hebben een mooie ligging aan het water en het was er verder ook goed geregeld. De beheerders zijn ook heel aardige en voor kinderen was het er ook genieten. Wij weten zeker dat we snel een keer terugkeren.

Anita 24 jul 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Niebert.

Over Recreatiepark Westerkwartier

Recreatiepark Westerkwatier, of camping De Akkerhoeve, is gelegen te Roordaweg 3A in Niebert. Het is een familievriendelijke camping waar gasten kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid en rust. Het park biedt zowel seizoens- als toeristische plaatsen voor toercaravans, campers en tenten, en heeft ook jaarplaatsen voor stacaravans en chalets. Voor kinderen zijn er speeltoestellen op bijna alle velden, terwijl volwassenen kunnen blijven bewegen met de beschikbare bewegingstoestellen. De sanitaire voorzieningen omvatten twee toiletgebouwen met douches, wastafels, overdekte afwasplaatsen en een uitstortplaats voor chemische toiletten. Recreatiepark Westerkwartier is dus een ideale bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen kampeerervaring.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Niebert, Groningen
  • https://recreatiepark-westerkwartier.nl
  • info@recreatiepark-westerkwartier.nl