Vakantiepark Bergumermeer

Vakantiepark Bergumermeer

3.8 reviewscore • 11 reviews
v

Vele faciliteiten. mooi park. - vaste gasten

Vele faciliteiten. Mooie camping. Chalet mooi en schoon. Veel te doen voor kids. strandjes ook super en zonsondergang daar, prachtig. snackbar vlotte service en lekkere patat.

algeheel - punt : Vaste gast klieken (a-sociale) kids, sfeerbepalend.

Hit-it arena : hangen vele rond, zonder actieve rondes te spelen. Zitten actieve spelers veelal in de weg. (en niet van plan netjes weg te gaan op verzoek. is personeel nodig : om voor zoveelste x. groepen vaste kids weg te sturen.)

Let op je spullen en pas op! voor de zakkenrollers onder hun (Telefoon gestolen door rondhangende vaste kids tijdens hit-it ronde) (geen camera.) (ouders evenzo niks aan)

Voetbalveld / interactief veldje / Zwembad / Hit-it arena en animatie voor oudere jeugd veelal bezet door vaste klieken 'aanwezige' jeugd.

Tijdens Lasergame : Vaste jeugd (vele) vervelend. schreeuwerig en overheersend aanwezig. Geen ouder die toezicht behoudt. Animatieteam (logischerwijs) ook geen overwicht op die jeugd. voor nieuwe gasten / kids : Geen fijne sfeer.

Vaste gasten (terugkerend thema in reviews) welke algehele sfeer drukken, een aanwezig aspect.
Vast en zeker ook vele nette/fatsoenlijke vaste gasten op het park :)

Al deze groepjes de algehele sfeer bepalen. (wanneer met kids op de camping : kun je daar niet om heen in vakantieperiode.)

Was sfeer / veiligheid / actief toezicht / sturing en aanpak van (ook vanuit beheer) bij gebrek aan fatsoenlijke ouders, op orde :

Hadden we zeker enthousiast terug willen komen op de camping voor langere periode. camping/huisje en plek beviel wel super.

vakantieganger 9 aug 2023
Reageer
L

Geweldige ervaring voor gezinnen!

We hebben een fantastisch weekend gehad met onze jonge kinderen op deze camping. Het was puur genieten, vooral van het prachtige weer dat het hele weekend aanhield. Het sanitair is onlangs vernieuwd en was schoon en goed onderhouden. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het binnenzwembad was weliswaar klein, maar voldeed prima aan onze behoeften. De nieuwe binnenspeeltuin "Hit IT" was een groot succes bij de kinderen. Het park heeft veel seizoensplaatsen, wat de sfeer een beetje minder maakt, maar de unieke ligging aan het water maakte het voor ons echt speciaal.

Laura van der Berg 1 jul 2023
Reageer
J

Slapeloze nachten door onverwachte gasten

We hadden een waterlodge gehuurd en over het algemeen was het een prima verblijf. De lodge was netjes en ruim genoeg. Helaas hadden we wel last van de dieren op de kinderboerderij die ons 's nachts wakker hielden. Vooral de haan, kalkoen en emoes hadden geen rekening met ons slaapritme gehouden. Dus als je gevoelig bent voor geluid, moet je hier misschien rekening mee houden. We hebben ook last gehad van wespen, maar dit probleem hebben we gemeld en de volgende dag kwam de ongediertebestrijding om het aan te pakken. Dat werd keurig opgelost.

Jos 12 mei 2023
Reageer
J

Aangenaam verblijf op een goed georganiseerde cam

We hebben een fijne tijd gehad op deze camping. Het is een overzichtelijke camping met veel faciliteiten voor kinderen! Het animatieteam was aanwezig, maar soms waren ze niet zo zichtbaar. Het zou handig zijn geweest als het animatieprogramma al bij het inchecken was verstrekt. We hebben het verder wel kunnen vinden en de kinderen hebben zich geen moment verveeld.

Joke de W. 6 mei 2023
Reageer
R

Een vakantie met ups en downs, maar toch geweldig

Dit jaar hadden we een vakantie met de nodige uitdagingen. Onze dochter was ziek in de eerste week en mijn echtgenoot moest in de tweede week naar het ziekenhuis. Gelukkig hebben we in de derde week kunnen genieten. We hadden prachtig weer en een geweldige kampeerplek. Dankzij de beschikbaarheid van de plek en ons ongelukkige begin, konden we een paar extra dagen blijven. Daar zijn we erg dankbaar voor. We hadden ook fijn contact met de familie Eiybergen en het andere personeel was ook erg vriendelijk. We kijken al uit naar ons volgende bezoek in 2023.

Richard de Vries 14 sep 2022
Reageer
T

Grote teleurstelling

We hadden een mindervaliden huisje geboekt, zodat ik eindelijk met mijn man op vakantie kon. Maar de werkelijkheid kwam niet overeen met de beschrijving op de website. Er was een drempel bij de deur, het toilet was niet rolstoeltoegankelijk en er was slechts 30 cm ruimte aan alle kanten van het bed. Bovendien zou er een tweede toilet en een aangepaste keuken zijn, maar die waren er niet. Ook was er geen directe toegang tot de badkamer en het toilet vanuit de slaapkamer, zoals beloofd.

Bovendien was het binnen bloedheet, 34 graden, en er was geen airconditioning of ventilator aanwezig, ondanks ons verzoek. Er was ook geen router voor eigen wifi, terwijl dit wel was aangegeven. Hierdoor hadden we geen toegang tot streaming of iets dergelijks, aangezien de hotspot dit blokkeerde. Het restaurant op het park was alleen bereikbaar via een lift, maar hiervoor moesten we eerst drie zware deuren, drempels en kussens op de grond overwinnen. Ook het zwembad had een zware toegangsdeur en hulp kon alleen worden geboden via een telefoontje, maar de snackbar waar de hulp vandaan moest komen was gesloten.

T. Verhoeven 8 sep 2022
Reageer
D

Was erg fijn

We boekten de waterlodge voor gehandicapten, die nieuw en mooi ingericht was. Het was een rustige plek met uitzicht over het water en de zon scheen van 's ochtends tot 17.00 uur op het terras. Toen het te warm werd, was de lodge gelukkig voorzien van airconditioning. We waren teleurgesteld dat de parasol pas aan het einde van onze reis werd afgeleverd, dus moesten we alternatieve schaduw zoeken als het te warm werd. We hadden het geluk mooi weer te hebben en er waren een paar vliegen, dus we raden aan om wat klamboes te installeren. Het personeel was erg vriendelijk en we hebben al een optie genomen voor volgend jaar.

Diana Pouwels 7 aug 2022
Reageer
E

Gemiddeld verblijf met verbeterpunten

Ons verblijf in waterlodge 21 was redelijk. Het had een mooie ligging aan het water. Helaas was het onderhoud niet optimaal. Het behang liet op verschillende plekken los en het was niet erg schoon. Daarnaast stond het gras erg hoog. De camping gaf aan dat ze hier niets aan konden doen, omdat het om particuliere verhuur ging. Op de camping zelf waren veel vaste gasten en er was tot laat in de nacht veel lawaai. Het treintje was wel een hit bij onze kinderen. Het huren van een bootje was ook leuk om te doen. Onze kinderen hebben zich goed vermaakt met vissen en spelen op het strand.

E. Bakker 31 jul 2022
Reageer
G

Groot? Nee!

We hebben besloten om een XXL-stacaravan voor een week te huren, omdat er op de site werd geadverteerd dat het een grote leefruimte zou hebben. Tot onze teleurstelling was de woonkamer echter vrij klein en niet zoals beschreven. Verder was de tweepersoonskamer zo krap dat het moeilijk was om 's nachts uit bed te komen om naar het toilet te gaan. Het bed was van slechte kwaliteit, hoewel ik er al voor had betaald om het van tevoren op te maken. Toen ik dit bij de receptie meldde, kreeg ik een flanellen hoeslaken om het zelf te maken. Qua service had ik meer verwacht. De badkamer was goed, maar het toilet was maar een klein hokje.

Geert 18 jun 2022
Reageer
T

Wereldvakantie gehad!

We hebben zo'n geweldig verblijf gehad op deze camping! Het ongelooflijke uitzicht op het meer, het nabijgelegen toiletgebouw en de vredige sfeer waren allemaal geweldig. De verschillende soorten vakantieverblijven waren allemaal prachtig en de badkamers en douches waren erg schoon en goed onderhouden. Voor een hapje of een drankje hoefde je de camping niet eens af want het restaurant, de snackbar en de pizzeria waren allemaal top.

Trouwsma-Binnen 10 mei 2022
Reageer
R

Pracht vakantie gehad!

Alles was echt super schoon ook de WC enzo.

Elke zaterdag vis wedstrijd..
Ben maar met de kleine jongen mee gaan doen, en we hadden het echt naar ons zin
kinderen kunnen zich goed vermaken ook met keine rubberbootjes!
Was echt lekker aan het water met ons eigen rubberbootjes, het was echt heelrijk hier!

Richard Buitendraad 2 sep 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Burgum.

Over Vakantiepark Bergumermeer

Vakantiepark Bergumermeer is gelegen te Solcamastraat 30 in Sumar aan het gelijknamige meer. Dit park biedt is geweldig voor watersportliefhebbers en gezinnen. Gasten kunnen verblijven in comfortabele lodges of op ruime kampeerplaatsen, met uitzicht op het meer. Het park beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder een jachthaven, een overdekt zwembad, een speelparadijs, een gloednieuwe interactieve Hit Arena en een restaurant. Gasten kunnen genieten van diverse watersportactiviteiten, zoals zeilen, surfen en vissen, of ontspannen op het zandstrand bij het meer. In de omgeving zijn er ook diverse bezienswaardigheden en activiteiten, zoals Nationaal Park De Alde Feanen, het historische stadje Dokkum en de bruisende stad Leeuwarden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Burgum, Friesland
  • https://www.bergumermeer.nl
  • info@bergumermeer.nl