Vakantiepark Bergumermeer

Vakantiepark Bergumermeer

4.3 reviewscore • 4 reviews
D

Was erg fijn

We boekten de waterlodge voor gehandicapten, die nieuw en mooi ingericht was. Het was een rustige plek met uitzicht over het water en de zon scheen van 's ochtends tot 17.00 uur op het terras. Toen het te warm werd, was de lodge gelukkig voorzien van airconditioning. We waren teleurgesteld dat de parasol pas aan het einde van onze reis werd afgeleverd, dus moesten we alternatieve schaduw zoeken als het te warm werd. We hadden het geluk mooi weer te hebben en er waren een paar vliegen, dus we raden aan om wat klamboes te installeren. Het personeel was erg vriendelijk en we hebben al een optie genomen voor volgend jaar.

Diana Pouwels 7 aug 2022
Reageer
G

Groot? Nee!

We hebben besloten om een XXL-stacaravan voor een week te huren, omdat er op de site werd geadverteerd dat het een grote leefruimte zou hebben. Tot onze teleurstelling was de woonkamer echter vrij klein en niet zoals beschreven. Verder was de tweepersoonskamer zo krap dat het moeilijk was om 's nachts uit bed te komen om naar het toilet te gaan. Het bed was van slechte kwaliteit, hoewel ik er al voor had betaald om het van tevoren op te maken. Toen ik dit bij de receptie meldde, kreeg ik een flanellen hoeslaken om het zelf te maken. Qua service had ik meer verwacht. De badkamer was goed, maar het toilet was maar een klein hokje.

Geert 18 jun 2022
Reageer
T

Wereldvakantie gehad!

We hebben zo'n geweldig verblijf gehad op deze camping! Het ongelooflijke uitzicht op het meer, het nabijgelegen toiletgebouw en de vredige sfeer waren allemaal geweldig. De verschillende soorten vakantieverblijven waren allemaal prachtig en de badkamers en douches waren erg schoon en goed onderhouden. Voor een hapje of een drankje hoefde je de camping niet eens af want het restaurant, de snackbar en de pizzeria waren allemaal top.

Trouwsma-Binnen 10 mei 2022
Reageer
R

Pracht vakantie gehad!

Alles was echt super schoon ook de WC enzo.

Elke zaterdag vis wedstrijd..
Ben maar met de kleine jongen mee gaan doen, en we hadden het echt naar ons zin
kinderen kunnen zich goed vermaken ook met keine rubberbootjes!
Was echt lekker aan het water met ons eigen rubberbootjes, het was echt heelrijk hier!

Richard Buitendraad 2 sep 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Burgum.

Over Vakantiepark Bergumermeer