Vakantiepark Bergumermeer

Vakantiepark Bergumermeer

4.3 reviewscore • 4 reviews
v

Vele faciliteiten. mooi park. - vaste gasten

Vele faciliteiten. Mooie camping. Chalet mooi en schoon. Veel te doen voor kids. strandjes ook super en zonsondergang daar, prachtig. snackbar vlotte service en lekkere patat.

algeheel - punt : Vaste gast klieken (a-sociale) kids, sfeerbepalend.

Hit-it arena : hangen vele rond, zonder actieve rondes te spelen. Zitten actieve spelers veelal in de weg. (en niet van plan netjes weg te gaan op verzoek. is personeel nodig : om voor zoveelste x. groepen vaste kids weg te sturen.)

Let op je spullen en pas op! voor de zakkenrollers onder hun (Telefoon gestolen door rondhangende vaste kids tijdens hit-it ronde) (geen camera.) (ouders evenzo niks aan)

Voetbalveld / interactief veldje / Zwembad / Hit-it arena en animatie voor oudere jeugd veelal bezet door vaste klieken 'aanwezige' jeugd.

Tijdens Lasergame : Vaste jeugd (vele) vervelend. schreeuwerig en overheersend aanwezig. Geen ouder die toezicht behoudt. Animatieteam (logischerwijs) ook geen overwicht op die jeugd. voor nieuwe gasten / kids : Geen fijne sfeer.

Vaste gasten (terugkerend thema in reviews) welke algehele sfeer drukken, een aanwezig aspect.
Vast en zeker ook vele nette/fatsoenlijke vaste gasten op het park :)

Al deze groepjes de algehele sfeer bepalen. (wanneer met kids op de camping : kun je daar niet om heen in vakantieperiode.)

Was sfeer / veiligheid / actief toezicht / sturing en aanpak van (ook vanuit beheer) bij gebrek aan fatsoenlijke ouders, op orde :

Hadden we zeker enthousiast terug willen komen op de camping voor langere periode. camping/huisje en plek beviel wel super.

vakantieganger 9 aug 2023
Reageer
L

Geweldige ervaring voor gezinnen!

We hebben een fantastisch weekend gehad met onze jonge kinderen op deze camping. Het was puur genieten, vooral van het prachtige weer dat het hele weekend aanhield. Het sanitair is onlangs vernieuwd en was schoon en goed onderhouden. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het binnenzwembad was weliswaar klein, maar voldeed prima aan onze behoeften. De nieuwe binnenspeeltuin "Hit IT" was een groot succes bij de kinderen. Het park heeft veel seizoensplaatsen, wat de sfeer een beetje minder maakt, maar de unieke ligging aan het water maakte het voor ons echt speciaal.

Laura van der Berg 1 jul 2023
Reageer
J

Slapeloze nachten door onverwachte gasten

We hadden een waterlodge gehuurd en over het algemeen was het een prima verblijf. De lodge was netjes en ruim genoeg. Helaas hadden we wel last van de dieren op de kinderboerderij die ons 's nachts wakker hielden. Vooral de haan, kalkoen en emoes hadden geen rekening met ons slaapritme gehouden. Dus als je gevoelig bent voor geluid, moet je hier misschien rekening mee houden. We hebben ook last gehad van wespen, maar dit probleem hebben we gemeld en de volgende dag kwam de ongediertebestrijding om het aan te pakken. Dat werd keurig opgelost.

Jos 12 mei 2023
Reageer
J

Aangenaam verblijf

We hebben een fijne tijd gehad op deze camping. Het is een overzichtelijke camping met veel faciliteiten voor kinderen! Het animatieteam was aanwezig, maar soms waren ze niet zo zichtbaar. Het zou handig zijn geweest als we het animatieprogramma al bij het inchecken hadden gekregen. De kinderen hebben zich geen moment verveeld.

Joke de W. 6 mei 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Burgum.

Over Vakantiepark Bergumermeer

Er zijn 4 reviews geschreven over Vakantiepark Bergumermeer op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Burgum, Friesland
  • https://www.bergumermeer.nl
  • info@bergumermeer.nl