Brinckerduyn

Brinckerduyn

4.7 reviewscore • 3 reviews
J

Een warm welkom en geweldig verblijf

Vanaf het moment van boeken voelden we ons welkom bij Brinckerduyn. We verbleven in de Unbrick One accommodatie voor 6 personen, inclusief een eigen sauna. De beschrijving op de website bleek volledig accuraat te zijn, en vrijwel alles was aanwezig. Onze kinderen waren meteen enthousiast over de Huddle lounge, wat voor veel speelplezier zorgde. Zowel de slaapkamers als de woonkamer en keuken boden voldoende ruimte voor opslag, waardoor ons verblijf georganiseerd bleef. We hebben de Bastard Kamado BBQ dagelijks gebruikt, maar let op dat hiervoor kolen nodig zijn.

Op het gebied van veiligheid hebben we één suggestie: op de bovenverdieping zou een traphekje in dezelfde stijl als het huis een waardevolle toevoeging zijn. Het park is opvallend rustig en overzichtelijk, en er is genoeg entertainment voor degenen die dat zoeken. Voor wie iets anders wil, is het naastgelegen camping- en bungalowpark van de RCN een optie. We hebben enorm genoten van deze duurzame vakantiewoning en het park, en als de kinderen aangeven niet naar huis te willen, weet je dat het een geslaagde vakantie was. We kijken ernaar uit om hier nog eens terug te keren.

Jasper 21 aug 2023
Reageer
E

Een rustige en vertrouwde plek

Als je op zoek bent naar een serene omgeving die aanvoelt als thuis, dan is dit de ideale plek. We hebben enorm genoten van het terrein en de omgeving. Wat ons verblijf extra bijzonder maakte, was het feit dat we onze eigen sauna tot onze beschikking hadden. Barbara, onze gastvrouw, is een ontzettend vriendelijke persoon. Het enige kleine nadeel is dat er aanzienlijke schoonmaakkosten worden berekend, maar toch wordt van de gasten verwacht dat ze bepaalde taken zelf uitvoeren, zoals het verwijderen van beddengoed, het weggooien van afval, het schoonmaken van de barbecue en het legen van de vaatwasser.

Emma 28 aug 2023
Reageer
K

Een fantastische vakantie-ervaring

Onze vakantie was werkelijk fantastisch. Dit kleinschalige park heeft oog voor haar gasten en biedt uitmuntende service. Aan elk detail is gedacht en geen enkele vraag bleek te veel. Barbara en Alain zijn absoluut voortreffelijke gastheren en gastvrouw, die er alles aan doen om het verblijf voor hun gasten onvergetelijk te maken.

Karin 26 jul 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Appelscha.

Over Brinckerduyn

Brinckerduyn is gelegen te De Roggeberg 1 in Appelscha. Op Brinckerduyn vind je een divers aanbod van luxe vakantiehuizen. De accommodaties zijn smaakvol ingericht en bieden comfortabele slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer en een eigen terras of tuin waar je kunt genieten van de serene omgeving. Ook hebben sommige accommodaties een eigen sauna. Het vakantiepark biedt ook diverse faciliteiten en activiteiten om je verblijf nog aangenamer te maken. Zo is er een een yogatuin, een clubhuis, een padelbaan, bootcamp, kinderjungle en fietsverhuur. Ook zijn er eetgelegenheden op het park waar je kunt genieten van snel of uitgebreid eten. Daarnaast zijn er in de omgeving tal van wandel- en fietsroutes die je kunt verkennen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Appelscha, Friesland
  • https://www.brinckerduyn.nl
  • hello@brinckerduyn.nl