Drentse Weelde

Drentse Weelde

4.3 reviewscore • 3 reviews
M

Heerlijke vakantie op camping Drentse Weelde

Camping Drentse Weelde is heel leuk voor families met kinderen etc want er is veel animatie en zelfs een treintje. Zie wel dat ze overal nog aan het bouwen zijn dus het gaat alleen maar mooier worden. Zeer rustgevend park en je hond mag ook mee. Zeer fijn en leuk ook voor de hond want je kan er heerlijk wandelen.

MooGje 15 apr 2023
Reageer
E

Op zich een goede camping voor iedereen

Bij aankomst werden we niet goed opgevangen we konden geen regels vinden op de website (alleen na een Google-zoekopdracht ergens terechtgekomen). Het personeel sprak met een soort disrespect tegen ons toen we langs het water liepen met de hond (later bleek dat er aan de andere kant van de vijver een bord stond dat honden niet toegestaan waren). Verder een hele leuke camping voor kinderen met wel veel activiteiten. We raden het park wel aan, maar hadden niet een perfecte ervaring... Jammer.

Esther 22 mrt 2023
Reageer
H

Rustige omgeving en vriendelijke mensen

We wonen in Spanje en hebben hier in het park afgelopen voorjaar een chalet gekocht. We hebben er nu voor het eerst een paar weken in gewoond wat een heerlijk rustige omgeving en aardige mensen in het park en de direct aangesloten camping. Komen binnenkort nog meer vakantiehuizen bij dus dan gaat het alleen nog maar mooier worden. Restaurant is ook prima. We zijn er nog een paar dagen en gaan dan weer terug naar Spanje waar we ons werk hebben maar zullen regelmatig terugkomen om te genieten.

Herman82 15 mrt 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Hoogersmilde.

Over Drentse Weelde

Drentse Weelde, gelegen aan de Jannes Brugginkweg 2 in Hoogersmilde, Drenthe, is een uniek eco-resort dat grenst aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dit park is een van de mooiste en belangrijkste natuurgebieden van Europa en is erkend als een Natura2000-gebied. Het resort biedt een rustige omgeving waar gasten kunnen genieten van de natuur met sfeervolle accommodaties die zowel vrijheid als comfort bieden. Met uitzicht op de natuur en de nabijheid van diverse natuurgebieden, is Drentse Weelde ideaal voor natuurliefhebbers. Het park ondergaat momenteel een volledige renovatie, maar ondanks de beperkte voorzieningen is de omgeving rijk aan recreatiemogelijkheden en winkels​.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hoogersmilde, Drenthe
  • https://www.hubresorts.nl/drentse-weelde
  • info@hub-resorts.com