Recreatiepark Tusken de Marren

Recreatiepark Tusken de Marren

4.2 reviewscore • 10 reviews
C

Betoverende vakantie aan het Friese water

Wat een geweldig park gelegen aan het prachtige Friese water! We hebben genoten van een betoverende vakantie. De vakantiewoningen waren goed verzorgd en schoon, en van alle gemakken voorzien. Het personeel bij de receptie was top; zeer vriendelijk en behulpzaam. We voelden ons welkom vanaf het moment van aankomst tot het vertrek. Uitstekende service

Charlotte 30 okt 2022
Reageer
D

Teleurstellend verblijf in een verouderd huisje

Hoewel de locatie prachtig was, viel ons verblijf tegen. We kozen voor het huisje 'Meine' van een privé-eigenaar, maar het was verouderd en niet goed schoongemaakt. De dekbedden en hoezen waren niet vervangen, en de keukenkastjes waren plakkerig. Ook hing er veel stof in de kasten en waren de bankkussens smoezelig.

Daan 26 aug 2022
Reageer
E

Hemelse bungalow met adembenemend uitzicht

Ons verblijf in de schitterende bungalow met uitzicht was echt hemels. Alles was tiptop in orde, brandschoon en sfeervol ingericht. We genoten van comfortabele banken, heerlijke bedden en prachtige badkamers. Maar het hoogtepunt was de warme jacuzzi met een uitzicht dat je sprakeloos maakte. We wilden er gewoon niet meer weg.

Eva 15 jan 2022
Reageer
P

Ontspannen en genieten

Het park was echt een oase van rust, perfect gelegen aan het water. De meeste huisjes hadden een prachtig uitzicht. Het was ruim opgezet en bood een geweldige sfeer. In de winter was het een ideaal startpunt om de omgeving te verkennen, te wandelen en te fietsen. In de zomer kun je de omgeving op het water ontdekken

Patrick 10 jan 2022
Reageer
E

Geweldige service en schitterende plek

We werden aangenaam verrast toen we een nieuwer huisje kregen dan geboekt voor dezelfde prijs na een telefoontje vooraf. Het huisje was prachtig gelegen en van alle gemakken voorzien. Helaas hing er een vreemde geur van frituur of gourmet in het huisje, maar het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

Emma 30 dec 2021
Reageer
M

Een onvergetelijke midweek vol ontspanning

We beleefden een heerlijke midweek in een wellnesshuis op dit park. Akkrum en de omgeving waren prachtig. Het receptieteam was buitengewoon behulpzaam bij het organiseren van mijn 50e verjaardag. Bij aankomst was het huisje brandschoon. Het zwembad en de eetgelegenheid kregen een laag cijfer, maar dat was omdat ze niet aanwezig waren (niet als kritiek bedoeld)

Milan 5 nov 2021
Reageer
L

Fascinerende plek aan het water!

Het was fascinerend om vanaf de bank in huis nr. 39 te genieten van het prachtige uitzicht. De vakantiewoning was ruim en van alle gemakken voorzien, direct aan de vaarroute. Een huisje aan deze vaart huren was een feestje, vanwege het schouwspel van bootjes de hele dag door. Comfortabele bedden en horren voor de ramen waren een pluspunt. Het park had ook een kleine speelplek met een springkussen, maar de pannakooi was helaas te drassig. Gelukkig was er een grote supermarkt in Akkrum, slechts 5 minuten fietsen. We komen graag terug!

Lotta 21 okt 2021
Reageer
N

Een plezierig verblijf met goede verzorging

Het was een prachtig huisje met een geweldig uitzicht! Er waren verrassend veel keukenspullen aanwezig, zoals een mixer, waardoor we zelfs een taart konden bakken. Ook de goed gevulde boekenkast en spellenkast waren een leuke extra. Het huisje was kraakhelder, inclusief een heerlijke sauna. Het enige minpuntje was dat het bed voor mij persoonlijk iets te zacht was. We hebben ook een dag doorgebracht in het subtropische zwembad 'Blauwe Golf' in Leeuwarden met golven, glijbanen, stroomversnellingen en bubbelbaden.

Niels 19 okt 2021
Reageer
M

Geweldige ervaring en warme gastvrijheid

We hadden een fantastisch huisje aan het water. Het personeel, met name de parkmanager en receptiemedewerkers, waren zeer vriendelijk en betrokken. Tijdens de Onbeperkte Elfstedentocht werden we regelmatig geïnformeerd over hoe het ging. Bij terugkomst bij ons huisje vonden we zelfs een prachtig pakket met Friese en Akkrummer lekkernijen als een warm gebaar van gastvrijheid. We willen zeker nog eens terugkomen!

Max 26 sep 2021
Reageer
J

Een heerlijk verblijf in een schitterende omgeving

Het park was werkelijk prachtig, niet te groot en met een heerlijke rustige ligging. Veel huisjes hadden een prachtig uitzicht. We genoten van een nieuw huisje dat mooi ingericht en kraakhelder was. Alles was aanwezig voor een perfect verblijf. Voor mij persoonlijk was het bed net iets te zacht, maar verder was het helemaal top. In Leeuwarden hebben we een heerlijke dag gehad in het subtropische zwembad 'Blauwe Golf', met golven, glijbanen, stroomversnellingen en bubbelbaden. We komen zeker nog eens terug!

Jasmijn 18 sep 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Akkrum.

Over Recreatiepark Tusken de Marren

Recreatiepark Tusken de Marren is gelegen te Ljouwerterdyk 63 in Akkrum. Op het park zijn verschillende accommodaties beschikbaar, van chalets en bungalows tot volwaardige vakantiewoningen. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en bieden een comfortabel verblijf met een prachtig uitzicht op het water. Recreatiepark Tusken de Marren heeft een eigen jachthaven waar je een boot kunt huren of je eigen boot kunt aanleggen. Vanaf het park kun je mooie vaartochten maken over de Friese meren en kanalen. Daarnaast kun je ook genieten van diverse andere watersportactiviteiten, zoals vissen, kanoën en suppen. Voor kinderen is er een speeltuin op het park en in de omgeving zijn er volop mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten. In het nabijgelegen Akkrum vind je gezellige restaurants, winkels en terrassen waar je kunt genieten van de Friese gastvrijheid.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Akkrum, Friesland
  • https://www.tuskendemarren.nl
  • info@tuskendemarren.nl