Recreatiepark Slot Cranendonck

Recreatiepark Slot Cranendonck

2.5 reviewscore • 4 reviews
A

Hygienische zorgen en ontgoocheling

Bij aankomst werden we geconfronteerd met ongedierte in de bedden, wat onze vakantie direct een negatieve wending gaf. Het chalet vertoonde aanzienlijke hygiëneproblemen, met plakkerige vloeren, beschimmelde pannen en vuile gordijnen. Putjes waren verstopt en er lagen zelfs etensresten op het gras. Het sanitair was ook niet om over naar huis te schrijven. Onze verwachtingen voor een aangename vakantie werden snel de grond ingeboord, en we besloten dan ook meteen met onze kinderen terug naar huis te keren. Het is teleurstellend dat dergelijke omstandigheden in Nederland kunnen voorkomen.

Anouk 15 aug 2023
Reageer
T

Prima ervaring voor een korte week

Via een vakantieveiling hadden we een 6-persoons chalet geboekt. Voor ons tweetjes was het voor een korte midweek acceptabel, maar ik kan me niet voorstellen dat het chalet comfortabel zou zijn voor zes personen. Hoewel het niet brandschoon was, viel het gebrek aan hygiëne nog mee. De leefruimte was echter beperkt tot een eethoek en keukenblok, zonder enige zitgelegenheid. Het chalet miste een warme sfeer en voelde enigszins kil aan, vergelijkbaar met de inrichting in Center Parcs, maar dan voor een lagere prijs. De openingstijden van de horeca waren inconsistent en de chalets ontbeerden gezelligheid. Voor de prijs die we betaalden, was een kort verblijf redelijk te doen.

Thomas 11 aug 2023
Reageer
M

Ontevredenheid over Oostappen parken

Hoewel we bekend waren met Oostappen Parken, was deze ervaring ronduit teleurstellend. We werden geconfronteerd met overlast en ongewenst gedrag van medegasten, wat onze vakantieplezier ernstig verminderde. Het gedrag van een specifieke groep bezoekers zorgde voor een negatieve sfeer en veiligheidszorgen. Het niveau van respect en kwaliteit liet te wensen over en dit heeft ons doen besluiten om geen gebruik meer te maken van Oostappen Parken in de toekomst.

Marjolein 8 aug 2023
Reageer
W

Mobile home slecht

Wat een afschuwelijke ding is dat een kippenhok is groter het heb meer weg van een schaftkeet als je zo aan je geld moet komen moet jij je eigen gaan schamen gillis niets is wat jij op de foto heb staan en voor wifi moet je naar een jeugd honk hoe zo ben 63 jaar het is jammer hier hebben wij veel te veel voor betaald ons zie je dus nooit meer op een park van gillis

Willem 31 jul 2021
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Soerendonk.

Over Recreatiepark Slot Cranendonck

Er zijn 4 reviews geschreven over Recreatiepark Slot Cranendonck op Reviews.nl. Met een 2.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Soerendonk, Noord-Brabant
  • https://www.oostappenvakantieparken.nl/slot-cranendonck
  • receptie@vakantieparkslotcranendonck.nl