Recreatiepark Slot Cranendonck

Recreatiepark Slot Cranendonck

3.1 reviewscore • 9 reviews
A

Hygienische zorgen en ontgoocheling

Bij aankomst werden we geconfronteerd met ongedierte in de bedden, wat onze vakantie direct een negatieve wending gaf. Het chalet vertoonde aanzienlijke hygiëneproblemen, met plakkerige vloeren, beschimmelde pannen en vuile gordijnen. Putjes waren verstopt en er lagen zelfs etensresten op het gras. Het sanitair was ook niet om over naar huis te schrijven. Onze verwachtingen voor een aangename vakantie werden snel de grond ingeboord, en we besloten dan ook meteen met onze kinderen terug naar huis te keren. Het is teleurstellend dat dergelijke omstandigheden in Nederland kunnen voorkomen.

Anouk 15 aug 2023
Reageer
T

Prima ervaring voor een korte week

Via een vakantieveiling hadden we een 6-persoons chalet geboekt. Voor ons tweetjes was het voor een korte midweek acceptabel, maar ik kan me niet voorstellen dat het chalet comfortabel zou zijn voor zes personen. Hoewel het niet brandschoon was, viel het gebrek aan hygiëne nog mee. De leefruimte was echter beperkt tot een eethoek en keukenblok, zonder enige zitgelegenheid. Het chalet miste een warme sfeer en voelde enigszins kil aan, vergelijkbaar met de inrichting in Center Parcs, maar dan voor een lagere prijs. De openingstijden van de horeca waren inconsistent en de chalets ontbeerden gezelligheid. Voor de prijs die we betaalden, was een kort verblijf redelijk te doen.

Thomas 11 aug 2023
Reageer
M

Ontevredenheid over Oostappen parken

Hoewel we bekend waren met Oostappen Parken, was deze ervaring ronduit teleurstellend. We werden geconfronteerd met overlast en ongewenst gedrag van medegasten, wat onze vakantieplezier ernstig verminderde. Het gedrag van een specifieke groep bezoekers zorgde voor een negatieve sfeer en veiligheidszorgen. Het niveau van respect en kwaliteit liet te wensen over en dit heeft ons doen besluiten om geen gebruik meer te maken van Oostappen Parken in de toekomst.

Marjolein 8 aug 2023
Reageer
R

Matige ervaring, maar toch redelijk tevreden

Onze ervaring gedurende de week was over het algemeen acceptabel. Echter, de horeca liet te wensen over, met een gesloten restaurant en onvoorspelbare openingstijden van de cafetaria en het terras. Voor kinderen was er genoeg te beleven en voldeed het zwembad aan onze verwachtingen gezien de prijs. De aanwezigheid van een winkeltje op het terrein was handig en de eigenaren waren vriendelijk en behulpzaam. De accommodaties waren netjes van binnen, hoewel de chalets direct in de zon stonden gedurende de dag. Desondanks ontbrak het aan warmte en gezelligheid in de chalets. Ondanks deze tekortkomingen hebben we een redelijke week gehad, met voldoende kindvriendelijke activiteiten en de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen.

Robert 16 aug 2022
Reageer
M

Voor de prijs prima

Mensen die klagen hebben vaak te hoge verwachtingen en houden niet voldoende rekening met de lage prijzen die worden aangeboden. De mobile homes staan op een open veld, dus als je op zoek bent naar privacy, moet je wellicht elders kijken. Dit is echter iets waar je vooraf rekening mee kunt houden. Over het algemeen zijn de mobile homes vrij nieuw en modern, maar wel aan de kleine kant. De mate van netheid verschilt per accommodatie, maar ze zijn over het algemeen niet extreem vies. Een doekje erdoorheen halen en de ramen openen, en na een paar uur is het meestal prima te doen. De meeste mensen zullen deze accommodaties boeken voor een paar honderd euro (via aanbiedingen), en daarmee rekening houdend is het meer dan voldoende. Meneer Gillis kan er dan niet veel aan verdienen, want de prijs is inclusief energie en alle faciliteiten. De normale prijs van ongeveer €500 tot €600 voor een week verblijf in een mobile home is echter te hoog en dan mag je meer verwachten. De ene receptionist is vriendelijker dan de ander en het binnenzwembad voelt niet helemaal schoon aan.

Mw Nouta 21 jul 2022
Reageer
F

Prima vakantie gehad

We hebben een prima weekend gehad in de stacaravan en we vonden dat de prijs-kwaliteitverhouding goed was. Gezien het feit dat we niet veel geld hadden uitgegeven, konden we geen superluxe accommodatie verwachten. De stacaravan was echter prima schoon en het campingwinkeltje was leuk om te bezoeken. Het was wel jammer dat de horeca vaak dicht was, waardoor ook de binnenspeeltuin gesloten was. Ook vonden we het peuterbadje in het zwembad erg saai. Gelukkig was het personeel snel bereid om eventuele problemen op te lossen wanneer we iets aan te merken hadden.

Familie Donders 28 mei 2022
Reageer
R

Slechte hygiene

We staan nu al 10 jaar in het voorseizoen op deze camping, maar we zijn teleurgesteld over de hygiëne van het sanitair en het zwembad, die nog nooit zo slecht is geweest. De veldjes zijn niet opnieuw ingezaaid en erg hobbelig, wat een nadelige invloed heeft op ons verblijf. Bovendien lijkt het zwembad veel te klein te zijn geworden sinds de toevoeging van de nieuwe Mobile Homes, terwijl we wel hetzelfde tarief blijven betalen. Het lijkt erop dat het motto van de camping "Massa is Kassa" is, maar helaas zijn de meeste gasten al vertrokken. Het is jammer dat de camping niet meer de kwaliteit biedt die het eerder wel had.

Roelofsen 28 apr 2022
Reageer
I

Geweldig personeel

We begrijpen de klachten van andere mensen over de chalets, maar we vinden dat de prijs-kwaliteitverhouding goed was en we hebben ons er zeker niet aan gestoord. We zijn over het algemeen zeer tevreden met onze ervaring. Het leuke personeel, met name Ilooon, Koen Kampioen en Sem Dekbed, heeft hier zeker aan bijgedragen. Hun vriendelijkheid en behulpzaamheid maakten ons verblijf nog aangenamer.

Indi Kraak 16 apr 2022
Reageer
W

Mobile home slecht

Wat een afschuwelijke ding is dat een kippenhok is groter het heb meer weg van een schaftkeet als je zo aan je geld moet komen moet jij je eigen gaan schamen gillis niets is wat jij op de foto heb staan en voor wifi moet je naar een jeugd honk hoe zo ben 63 jaar het is jammer hier hebben wij veel te veel voor betaald ons zie je dus nooit meer op een park van gillis

Willem 31 jul 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Soerendonk.

Over Recreatiepark Slot Cranendonck

Recreatiepark Slot Cranendonck is gelegen te Strijperdijk 9 in Soerendonk. Het park biedt een ideale vakantiebestemming voor gezinnen, stellen en groepen die op zoek zijn naar ontspanning en recreatie. Op het park vind je een breed scala aan accommodaties, waaronder comfortabele mobile homes, lodges en ruime kampeerplaatsen. Recreatiepark Slot Cranendonck biedt een hele hoop faciliteiten en activiteiten aan voor gasten van alle leeftijden. Er is een binnen- en buitenzwembad, een visvijver, een animatieteam, een binnenspeelplaats met tafelvoetbal en een restaurant. Daarnaast zijn er tal van wandel- en fietsroutes in de omgeving, waardoor je de prachtige natuur kunt verkennen. Het park organiseert ook regelmatig recreatieve en entertainmentactiviteiten, zoals thema-avonden, live muziek en sportwedstrijden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Soerendonk, Noord-Brabant
  • https://www.oostappenvakantieparken.nl/slot-cranendonck
  • receptie@vakantieparkslotcranendonck.nl