Recreatiepark Rhederlaagse Meren

Recreatiepark Rhederlaagse Meren

2.9 reviewscore • 10 reviews
T

Voor ieder wat wils

De aankomst verliep soepel en we kregen een mooie plek toegewezen aan het water. Het uitzicht was echt genieten. De kinderen hebben zich geweldig vermaakt en we voelden dat het veilig genoeg was om niet constant op ze te hoeven letten. Het sanitair was schoon en de horeca was goed. We hebben alweer geboekt voor volgend jaar en kijken er naar uit!

Thijs 4 mei 2023
Reageer
D

Verschrikkelijke ervaring, vermijden!

Ik raad ten zeerste af om hier naartoe te gaan! Deze camping is een ware nachtmerrie van asociaal gedrag. De luide muziek galmt de hele dag door, en wanneer je er iets van zegt, word je zelfs bedreigd. De gasten zijn dronken en respectloos, plassen in de bosjes lijkt hier de norm te zijn. Hoewel de ligging misschien mooi is, is het absoluut zonde om hier je geld aan uit te geven. Lees eerst de reviews goed door en denk echt twee keer na voordat je hier een boeking maakt!

Daan 26 jun 2023
Reageer
L

Teleurstellend en prijzig

De prijs-kwaliteitverhouding van deze camping is ronduit teleurstellend. We hebben maar liefst 240 euro betaald voor een kleine safaritent zonder sanitair, een belachelijke prijs. De lijst van klachten is eindeloos: geen bedlinnen, vuile toiletten zonder toiletpapier, gebrek aan afwasmiddel en extra kosten voor douches waarvan de muntautomaat ook nog eens kapot was. Alsof dat niet genoeg was, werden we de hele dag geteisterd door luide muziek en overlast van feestvierende gasten. Het toppunt was de onbeschofte Marcel, die beweerde de directeur te zijn. Ik kan het niet genoeg benadrukken: vermijd deze camping als de pest. Een verschrikkelijke ervaring

Lisa 11 jun 2023
Reageer
L

Weinig waar voor je geld

We hebben veel geld betaald voor een weekend met onze caravan, maar het viel ontzettend tegen. Er was geen wc-papier aanwezig en het strand lag bezaaid met ontlasting, wat je niet verwacht voor de prijs die we betaalden. Douchen kostte extra geld en het water werd afgesloten terwijl mensen nog aan het afwassen waren. Er waren veel vaste gasten die voor geluidsoverlast zorgden met keiharde muziek en geschreeuw, terwijl het campingpersoneel niets deed. Dit was voor ons de laatste keer hier!

Lars 10 jun 2023
Reageer
L

Geweldig teamuitje!

Ons teamuitje met Vitesse O.18 was absoluut geweldig! De huisjes waren prachtig en brandschoon, en de service vooraf en tijdens ons verblijf was top. We kunnen niet anders zeggen dan dat dit park goed bijdraagt aan een goed moraal! Volgend jaar gaan we dit zeker weer doen als afsluiting van ons seizoen. Een echte aanrader!

Lucas 5 jun 2023
Reageer
T

Veel verbeterpunten

De informatievoorziening op de camping was slecht en er zijn veel verbeterpunten. Er was geen wc-papier aanwezig, het sanitair was vies en broodjes waren niet beschikbaar. Er was veel overlast van andere gasten die zich niet gedroegen. Wij kwamen hier niet met een vakantiegevoel vandaan. Er moet nog veel werk aan de winkel worden gedaan.

Tim 21 mei 2023
Reageer
S

Rustige camperplaatsen

Als camperreiziger kreeg ik snel een rustige en betaalbare plek toegewezen. Mijn hond was welkom en in de omgeving kon ik fijn wandelen. Ik heb echt genoten van de service en de rust. De mensen waren vriendelijk en behulpzaam, waardoor ik zonder stress van mijn tijd hier kon genieten. Een echte aanrader!

Sanne 7 mei 2023
Reageer
F

Lawaaiig en verwaarloosd

We kwamen voor het zwembad, maar dat viel tegen. Er was geen toezicht. We kregen een plek op een verwaarloosd terrein ver van de elektriciteit. Het terrein en sanitair waren vies en verwaarloosd. Er was veel lawaai dag en nacht. Over het algemeen een teleurstellende ervaring en eentje die wij niet zullen herhalen.

Fleur 14 aug 2022
Reageer
F

Teleurstellende ervaring

Bij aankomst was er een onaangename geur vanwege een chemisch toilet in de bosjes. Klachten werden genegeerd. De plek was vol kuilen en het restaurant gaf geen goede service. Het animatieteam was niet goed en er was weinig aandacht voor hygiëne. Er was veel geluidsoverlast en geen toezicht. Geen aanrader!

Femke 14 aug 2022
Reageer
D

Verrassend positief

Ondanks eerdere negatieve reviews hebben we een fijne ervaring gehad. We kregen een ruime plek op het 500-veld en hadden geen last van lawaai of een trailerpark. Het sanitair was gedateerd maar schoon. We vonden het een fijne plek om te verblijven. Het is volgens ons ook een kwestie van verwachtingsmanagement of het je hier bevalt.

Dionne 19 jul 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Lathum.

Over Recreatiepark Rhederlaagse Meren

Recreatiepark Rhederlaagse Meren is gelegen te Marsweg 2 in Lathum. Op het park kun je een kampeerplek vinden, genieten van glamping of een luxe chalet huren. Het Rhederlaagse Meer is een paradijs voor watersportliefhebbers. Je kunt er zwemmen, zeilen, surfen, kanoën en nog veel meer. Het park beschikt over een eigen jachthaven waar je een boot kunt huren of je eigen boot kunt aanleggen. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om te fietsen en te wandelen in de prachtige omgeving. Op het park zelf zijn er ook diverse faciliteiten en activiteiten, zoals een pannaveld, jeu de boulesbaan en kinderspeelplaatsen. Ook is er een poolbad, strandbard, sportcafé en een restaurant waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd of een drankje op het terras. In de omgeving van Recreatiepark Rhederlaagse Meren vind je diverse leuke attracties en bezienswaardigheden, zoals de historische stad Arnhem, de Hoge Veluwe en Burgers' Zoo.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Lathum, Gelderland
  • https://www.rhederlaagsemeren.nl
  • info@rhederlaagsemeren.nl