Recreatiepark Kaps

Recreatiepark Kaps

5.0 reviewscore • 3 reviews
M

Fijne en schone camping

De camping is een oase van rust en properheid. Het personeel is vriendelijk en het sanitair is schoon. Er zijn grote speeltuinen, kleine speeltuintjes op de kampeervelden, een binnenspeeltuin en een leuke waterspeeltuin. Het zwembad is helaas iets kleiner, vooral op warme zomerdagen. Al met al is deze camping een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen.

Michael 1 jun 2022
Reageer
B

Service op en top!

Eigenaar Gerard is zeer gastvrij en legt veel waarde in goede service. Wij verbleven in kamer 201, dichtbij de visvijver die tijdens onze vakantie werd ontdaan van rietkragen zodat er meer visplaatsen zouden zijn. Helaas verloren we een paar keer onze dobbers door de wortels van het riet. Dus echt een aanrader als service hoog in het vaandel staat!

Bert en Gerrie 27 jul 2021
Reageer
V

een en al genot!

super leuke vakantie gehad met 2 kleine kindjes van 2 en 4. ze hebben zich volop vermaakt. we zaten in de 5 persoons safaritent, wat een luxe, wat een ruimte! kinderen vermaakten zich goed op het veldje. het nieuwe watertoestel zorgt voor vele uren waterpret, ook als het niet super zomerweer is. in het restaurant kun je heerlijk eten. de speeltuin bij het restaurant is ook voor elke leeftijd leuk. veel gefietst in de omgeving, prachtig!

Van der Straat 13 jul 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Tubbergen.

Over Recreatiepark Kaps