Recreatiepark de Wielerbaan

Recreatiepark de Wielerbaan

3.3 reviewscore • 9 reviews
H

Zonde van het geld!

Een aantal weken geleden zijn we bij De Wielerbaan geweest. Een grote teleurstelling. Samengevat: vies, rommelig en na het melden van de klacht te horen krijgen dat er niets aan is te doen. We zijn daarop vertrokken.

In de communicatie nadien een waardebon aangeboden gekregen maar geen enkele verantwoording. Dit dan ook niet geaccepteerd.

Mijn advies is om een deurtje verder te kijken.

Harjan 25 jul 2023
Reageer
R

Mooie camping

Mooie camping met ruime plaatsen. We werden vriendelijk ontvangen en het was lekker rustig op de camping. Het was leuk om te zien dat de wielerbaan ook nog echt zichtbaar is. Het park is verder netjes en het restaurant is goed. Ze zullen geen Michelinster ontvangen maar het is goed te doen. Sanitair is goed en word ook goed schoongemaakt. Daar scoren ze echt pluspunten mee wat mij betreft. De prijs-kwaliteitverhouding is het zeker waard.

Robin 31 okt 2022
Reageer
M

Recreatiepark de Wielerbaan bezocht

Wij hebben met onze familie recreatiepark de Wielerbaan bezocht. Het park oogde wat oud maar is desondanks goed onderhouden. Ons huisje was schoon en er was genoeg te doen op het park. Het water in het zwembad was heerlijk warm en onze kinderen hebben daar bijna de hele week gezwommen. We hebben nog een fijne wandeling langs de Rijn gemaakt wat zeker rustgevend werkt. Komt eigenlijk neer dat er voor de kinderen genoeg activiteit is en dat ouders wel prima tot rust kunnen komen op dit park. We zullen zeker nog eens terugkeren als de zomers zo warm blijven in Nederland!

Maurice 20 sep 2022
Reageer
H

Geweldige omgeving

We waren erg blij met het huisje dat aan ons werd toegewezen, het was prachtig! Het was schoon en leek wel een gloednieuwe vakantiewoning. De receptie was top en het personeel was erg vriendelijk. We zijn er al uit en hebben besloten volgend jaar weer terug te komen.

H.J. 12 sep 2022
Reageer
M

Hoogste tijd voor verbouwing

Het vakantiepark is prachtig gelegen in het bos en de omgeving is heerlijk rustig. Het zwembad wordt keurig onderhouden en is altijd schoon en fris. De eigenaren van het horecagedeelte zijn vriendelijke mensen en het eten is er heerlijk. Helaas valt het sanitair op de camping erg tegen. Het wordt matig schoongemaakt en er hangen overal spinnenwebben. Daarnaast is er een muffe geur aanwezig. Het is niet ongewoon dat de douches niet werken en het kan meer dan een dag duren voordat ze worden gerepareerd (we hebben dit twee keer meegemaakt in anderhalve week). De afvoer van de douches zit vaak verstopt met zand en het sanitair is over het algemeen sterk verouderd.

Merijn 1 jul 2022
Reageer
M

Gewoon een goed park

We hadden een fijne tijd op de camping met onze caravan, waar we een ruime plek hadden tussen veel groen. Het buitenzwembad was goed onderhouden en zag er netjes uit. We hebben geen gebruik gemaakt van de kantine voor de broodjesservice, lunch of diner, maar het personeel was altijd vriendelijk. De camping ligt op een goede locatie voor fietstochten in de omgeving. Helaas is het toiletgebouw gedateerd en kan het wel een opknapbeurt gebruiken.

Merel Uttel 28 okt 2021
Reageer
V

Zijn verbeterpunten

Positief punt is de mooie ligging in een sfeervolle omgeving en het chalet is leuk ingericht. Daarnaast is de wifi verbeterd. Echter, de hygiëne laat te wensen over, we troffen vieze onderbroeken en sokken van vorige vakantiegangers onder het bed aan. We hebben alles zelf moeten schoonmaken, het was echt vies: wc, deurknoppen, kussens met eten er tussen en er was niet goed schoongemaakt of gedweild. Alleen wat stofzuigen en bedden opmaken. Er lag zelfs een opgedroogde beker limonade op de grond. Dit hebben we gemeld bij de receptie. De speeltoestellen zijn oké, maar het voetbalveld moet worden opgeknapt omdat het een modderpoel is. Het zou goed zijn om een overdekking te plaatsen bij de pingpongtafel zodat er ook bij slecht weer iets te doen is. Bij binnenkomst was er wel een leuk welkomspakketje, maar de afbakbroodjes en croissants waren niet gaar en niet lekker.

Van der Laat 23 dec 2020
Reageer
S

Verdiend niet de 4-sterren

Het sanitair op het 4-sterren-park is behoorlijk verouderd en voldoet niet meer aan de huidige normen. Het enige deel van de camping dat er goed uitziet en goed wordt onderhouden, is het "trekkersveld". Het personeel bij de receptie is echter een positief punt. We werden vriendelijk en behulpzaam ontvangen door een zeer aardige jongeman.

Sofia Hendriks 29 sep 2020
Reageer
j

geen fijne park

geen leuke park. alles te dicht op elkaar en steeds gehorig. chalet ziet er niet netjes gezond uit. ook valt een jongeman je steeds lastig op het park, hij komt meerdere keren op je af en wilt alles weten, hoe lang je blijft, of je Nederlander bent etc en dat bij iedere ronde weer hetzelfde verhaal. Weet niet of de eigenaren/medewerkers dit hem influisteren maar echt niet gastvrij. Ook i.v.m. corona zouden hem beter in de gaten moeten houden.

jordy 3 sep 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Wageningen.

Over Recreatiepark de Wielerbaan

TopParken Recreatiepark de Wielerbaan, gelegen aan Zoomweg 7-9 te Wageningen, is een vakantiepark gelegen op de Veluwe met een unieke natuurrijke ligging waar honden zijn toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, eetcafe, terras, bar, buiten- en binnenzwembad, vlakbij de Rijn, speeltuin, tafeltennis en er is een sportveld aanwezig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Wageningen, Gelderland
  • https://www.topparken.nl/recreatiepark-de-wielerbaan
  • info@topparken.nl