Recreatiepark de Wielerbaan

Recreatiepark de Wielerbaan

3.3 reviewscore • 3 reviews
M

Recreatiepark de Wielerbaan bezocht

Wij hebben met onze familie recreatiepark de Wielerbaan bezocht. Het park oogde wat oud maar is desondanks goed onderhouden. Ons huisje was schoon en er was genoeg te doen op het park. Het water in het zwembad was heerlijk warm en onze kinderen hebben daar bijna de hele week gezwommen. We hebben nog een fijne wandeling langs de Rijn gemaakt wat zeker rustgevend werkt. Komt eigenlijk neer dat er voor de kinderen genoeg activiteit is en dat ouders wel prima tot rust kunnen komen op dit park. We zullen zeker nog eens terugkeren als de zomers zo warm blijven in Nederland!

Maurice 20 sep 2022
Reageer
R

Mooie camping

Mooie camping met ruime plaatsen. We werden vriendelijk ontvangen en het was lekker rustig op de camping. Het was leuk om te zien dat de wielerbaan ook nog echt zichtbaar is. Het park is verder netjes en het restaurant is goed. Ze zullen geen Michelinster ontvangen maar het is goed te doen. Sanitair is goed en word ook goed schoongemaakt. Daar scoren ze echt pluspunten mee wat mij betreft. De prijs-kwaliteitverhouding is het zeker waard.

Robin 31 okt 2022
Reageer
j

geen fijne park

geen leuke park. alles te dicht op elkaar en steeds gehorig. chalet ziet er niet netjes gezond uit. ook valt een jongeman je steeds lastig op het park, hij komt meerdere keren op je af en wilt alles weten, hoe lang je blijft, of je Nederlander bent etc en dat bij iedere ronde weer hetzelfde verhaal. Weet niet of de eigenaren/medewerkers dit hem influisteren maar echt niet gastvrij. Ook i.v.m. corona zouden hem beter in de gaten moeten houden.

jordy 3 sep 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Wageningen.

Over Recreatiepark de Wielerbaan

TopParken Recreatiepark de Wielerbaan, gelegen aan Zoomweg 7-9 te Wageningen, is een vakantiepark gelegen op de Veluwe met een unieke natuurrijke ligging waar honden zijn toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, eetcafe, terras, bar, buiten- en binnenzwembad, vlakbij de Rijn, speeltuin, tafeltennis en er is een sportveld aanwezig.