Recreatiepark De Tolplas

Recreatiepark De Tolplas

3.8 reviewscore • 4 reviews
I

Leuk maar beetje chaotisch

Het park was mooi, maar er was veel rommel en drukte vanwege werkzaamheden. Bij aankomst was er een grote pallet op het terras omdat het op instorten stond. Hierdoor ben ik gevallen en had ik mezelf verwond. Dit heb ik gemeld, maar er is geen reactie geweest. Het huisje was slecht schoongemaakt. Op een gegeven moment wilden ze het terras repareren terwijl wij op het terras zaten te koffiedrinken. Dit vonden wij niet acceptabel.

Irene 26 okt 2022
Reageer
A

Alles wat je van een vakantie verlangt!

Eigenlijk geen nadelen, een supermooie nieuwe accommodatie met zeer uitgebreide faciliteiten. Het park heeft alles wat je nodig hebt voor een succesvolle vakantie. In het midden is een prachtig meer om te zwemmen, vissen enzovoort. Er is een prima restaurant en het personeel bij de receptie is vriendelijk. Al met al is het een park waar je zeker terug zou willen komen.

A.A. Martina 7 okt 2022
Reageer
F

Was echt een super verblijf

Een park waar je helemaal tot rust komt, met een keuze uit vele accommodaties van eenvoudig tot luxe. Wij verbleven in Lodge 308 met een ruime woonkamer, luxe keuken en uitzicht op een meertje. De groenvoorziening was perfect onderhouden. Het receptiepersoneel was zeer vriendelijk. Dit park is zeer aan te raden en dat is niet voor niets, aangezien wij hier al meerdere keren hebben geboekt.

Familie Alblas 22 sep 2022
Reageer
R

Superslecht park

Oud huisje 207...ligging OK voor de rest alles onder de maat... Huisje stinkt... Slecht onderhoud en als je weg gaat krijg je mail dat ze borg onterecht inhouden omdat er volgens hun gerookt zou zijn.. Rondom het huisje alles smerig en vol met peuken. Als je dan belt met een trien van de receptie gooien ze hoorn erop... Superslecht service... Kom op veel parken maar dit verdient nog geen 1 op 10...

Ron van aart 8 mrt 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Hoge Hexel.

Over Recreatiepark De Tolplas
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hoge Hexel, Overijssel
  • https://www.detolplas.nl
  • info@detolplas.nl