Recreatiepark De Scherpenhof

Recreatiepark De Scherpenhof

3.3 reviewscore • 8 reviews
S

Een heerlijke tijd met onze trouwe viervoeter

Wat een fantastisch verblijf hebben wij gehad! Ons huisje (G2) was modern en brandschoon, en het allerbeste was dat onze geliefde hond ook van harte welkom was en zelfs een speciaal welkomstpakketje kreeg bij de receptie. Onze lieve doodle was er erg blij mee! Het personeel was vriendelijk en de locatie was perfect, dicht bij Deventer.

Sabine 14 jul 2023
Reageer
g

saaie camping met slecht personeel

al bij aankomst van onze vakantie slechte informatie gehad van receptioniste ze waren kort af chagrijnig en niet zo sociaal ingesteld. achter hen stond een chagarijnige vent ik denk dat hij zijn dag niet had ik gok dat het de baas was saaie man niet vriendelijk en kijkt niet om naar andere al dus een suffe nutteloze man. iets te vaak de zonnebank gepakt ;) Vervolgens rondje gedaan over de camping alles is oud en versleten geen gezellig terras en het restaurant was gesloten het enigste wat een beetje leuk was was het personeel bij de bowling baan!!! Allemaal tokkie volk hier geef die mensen achter de receptie maar een cursus om met gasten om te gaan wat een suffe camping!!! animatie was wel heel leuk voor de kinderen maar je mertke dat ze deze camping ook een groot zooitje vonden… NOOIT MEER HIER HEEN!!!!

gert 1 apr 2024
Reageer
J

Een verouderd park met een poging tot vernieuwing

Ik sluit me aan bij de beoordeling van Anke over de accommodatie. Sommige bungalows zijn opgeknapt, maar het park heeft dringend een vernieuwing nodig. De keuken is ruim maar slecht uitgerust, en het binnenzwembad laat veel te wensen over. Het park zou ook meer gastvrijheid kunnen bieden, bijvoorbeeld door gasten niet onnodig met bagage te laten sjouwen. Ondanks de tekortkomingen zijn er nog positieve punten.

Joop 6 jul 2023
Reageer
R

Gezelligheid en gastvrijheid in overvloed!

Wat hebben we genoten van ons verblijf! Een waanzinnig gezellige locatie, perfect gelegen en boordevol activiteiten! Er is zoveel te doen voor kinderen! Het personeel en de eigenaren zijn altijd in beweging om het park te verbeteren. Het groen wordt goed bijgehouden, en ze staan open voor alle tips en suggesties van de gasten.

Roos 18 jun 2023
Reageer
J

Een warm welkom en hartelijke gastvrijheid!

De mensen hier zetten zich volop in om alles soepel te laten verlopen. Natuurlijk kan niet iedereen altijd tevreden zijn, maar de liefde en toewijding voor de gasten en hun zaak zijn voelbaar. De eigenaren en het personeel lossen eventuele problemen direct op. Er zijn al veel veranderingen doorgevoerd en er staat nog veel moois op de planning. Ik kom hier zeker terug!

Jesse 12 jun 2023
Reageer
E

Een gezellig familieweekend!

We hebben een geweldige tijd gehad op camping De Scherpenhof tijdens ons familieweekend. Onze geschakelde huisjes waren netjes ingericht, schoon en bood genoeg ruimte voor ons allemaal. We moesten even wennen aan de douchemunten en eigen wc-papier meenemen, maar dat was geen probleem. Het sanitair was schoon en de omgeving was prachtig. De Saloon en de bowling waren zeer gezellige plekken om samen te komen.

Esther 6 mei 2023
Reageer
P

Niet wat we hadden verwacht

Ons verblijf met vrienden in een 10-persoonsbungalow viel tegen. Het bleek geen vrijstaand huisje te zijn, maar een deel van een groot, oud gebouw zonder ramen in de kamers. Het rook er muf en de bedden en kussens waren niet comfortabel. De prijs-kwaliteit verhouding was niet in orde, en ook het brood dat we bestelden was oud en oneetbaar.

Pieter 17 apr 2023
Reageer
L

Een wisselende ervaring

Het park heeft zeker zijn voor- en nadelen. Er zijn enkele minpunten en het verdient aandacht en investeringen. Toch zijn er ook positieve punten, zoals de vervanging van speeltoestellen en gerestylede huisjes. De accommodaties zijn ruim en schoon, hoewel het onderhoud beter kan. Het zwembad en de horeca zijn prima, maar er is geen toezicht in het zwembad.

Lydia 28 feb 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Terwolde.

Over Recreatiepark De Scherpenhof

Er zijn 8 reviews geschreven over Recreatiepark De Scherpenhof op Reviews.nl. Met een 3.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Terwolde, Gelderland
  • https://www.scherpenhof.nl
  • scherpenhof@succesholidayparcs.nl