Recreatiepark de Leistert

Recreatiepark de Leistert

4.3 reviewscore • 10 reviews
K

Een mix van belevingen

Mijn gezin en ik hebben een tijdelijke thuis gevonden op dit vakantiepark. Hoewel we genoten van de goed georganiseerde animatie, merkten we op dat het sanitairgebouw aan de voorkant beter werd onderhouden dan het gebouw aan de achterzijde. Ook stelden we vast dat er ruimte is voor verbetering op het gebied van onderhoud en reactievermogen op technische problemen. Desalniettemin waardeerden we de inspanningen van het entertainmentteam en de variatie aan activiteiten die zij aanboden, hoewel sommige faciliteiten de drukte niet altijd aankonden. Dit was vooral merkbaar tijdens de bingo, waar ouders niet samen met hun kinderen konden deelnemen. Hoewel het weer niet altijd meezat, slaagden we er dankzij de aangeboden voorzieningen en de energieke entertainmentcrew in om ons te vermaken.

Kim 13 aug 2023
Reageer
P

Wat een prachtige tijd

Onze vakantie op De Leistert was een ware traktatie. Hoewel de weergoden ons niet altijd gunstig gezind waren, vonden we binnen dit vakantieparadijs een overvloed aan mogelijkheden. De verscheidenheid aan activiteiten voor jonge kinderen bleef ons verbazen. Van binnen- en buitenspeeltuinen tot een levendig zwembad en een professioneel animatieteam, alles klopte. Er viel werkelijk niets negatiefs op te merken. Een welverdiende pluim voor De Leistert!

Patrick 5 aug 2023
Reageer
E

Meer positief dan negatief

Onze escapade naar De Leistert heeft ons zowel hoogte- als dieptepunten opgeleverd. We nestelden ons op comfortabele kampeerplekken, omringd door natuurpracht, maar het sanitair liet enigszins te wensen over. Het ontbreken van avondzon en enkele andere praktische ongemakken brachten een schaduw over ons verblijf. Voor oudere tieners waren de voorzieningen helaas minder aantrekkelijk. Desondanks lukte het ons om te genieten van de rust en de omgeving.

Erik 3 aug 2023
Reageer
S

Luxe en plezier gemixt

Een week lang hebben we mogen genieten van de prachtige glamping tenten op De Leistert. We werden omringd door luxe en gemak, en de aanwezigheid van meerdere horecagelegenheden met aangrenzende speeltuinen maakte het plaatje compleet. Wat opviel was de overvloed aan speeltuinen en activiteiten voor kinderen van alle leeftijden, perfect onderhouden en vol vermaak. Het entertainmentteam zorgde voor bruisende energie en het slechtere weer kon onze pret niet drukken dankzij hun inspanningen. Hoewel het zwembad aan vernieuwing toe was, had dit geen invloed op ons algehele plezier. Ons verblijf op De Leistert was zonder twijfel een aanrader.

Sander 31 jul 2023
Reageer
E

Paradijs voor jong en oud

Onze vakantie op De Leistert was een waar festijn voor jong en oud. Het was een verademing om de kinderen zo te zien opgaan in de talloze activiteiten en speeltuinen. Het animatieteam draaide overuren om ons te vermaken met diverse programma's, zowel binnen als buiten. Het was een genot om te zien hoe goed onderhouden de camping was, met schone voorzieningen en een supermarkt voor onze behoeften. De omgeving bood ook volop mogelijkheden om te verkennen, met charmante boerderijwinkeltjes en leuke winkels op fietsafstand. De Leistert heeft ons verwachtingen overtroffen en we kunnen niet wachten om terug te keren!

Eva 31 jul 2023
Reageer
L

Plezier met de hele familie

Ons gezin, compleet met caravan en bijzettent, koos voor een vakantie op De Leistert. Deze keuze bleek een schot in de roos, vooral voor onze jonge kinderen. De kampeerplek met eigen speeltoestel gaf hen uren speelplezier. Maar niet alleen de kinderen werden verwend, ook wij waren onder de indruk van de netheid en de rust op het terrein. Bij minder weer kwamen de binnenspeeltuinen en het zwembad goed van pas. En met een goed gevulde supermarkt en allerlei leuke uitstapjes in de omgeving, kunnen we alleen maar concluderen dat De Leistert een voltreffer was voor ons hele gezin.

Lotte 31 jul 2023
Reageer
D

Het was niet wat we hoopten

Onze tijd op deze camping resulteerde in gemengde gevoelens. De krappe kampeerplekken en het gebrek aan hygiëne in het sanitairgebouw zorgden voor een valse noot. Ook het beperkte vermaak voor oudere kinderen en volwassenen was een teleurstelling. De enkele bingo-avond was niet goed georganiseerd en het verouderde zwembad voldeed niet aan onze verwachtingen. Helaas was dit niet de vakantie-ervaring waar we op hoopten, en we twijfelen of we nog eens terugkeren naar deze camping.

Daan 29 jul 2023
Reageer
L

Een maandje plezier

Deze maand was een aaneenschakeling van plezier en ontspanning op De Leistert. Ons ruime kampeerterrein bood volop speelmogelijkheden voor onze kinderen, wat zorgde voor blije gezichtjes en vrolijke momenten. Het goed onderhouden sanitair en de speciale voorzieningen voor hondenbezitters waren ook zeer welkom. Het zwembad, hoewel niet de modernste, bood nog steeds verkoeling en vermaak. Het entertainmentteam verdient lof voor hun inzet, vooral tijdens regenachtige dagen. De aanwezige supermarkt en de diversiteit aan activiteiten in de omgeving maakten onze vakantiemaand compleet. We verheugen ons al op volgend jaar!

Laura 17 jul 2023
Reageer
T

Verwennerij voor jong en oud

We hebben werkelijk genoten van onze vakantie op deze groene oase. Het goed verzorgde terrein bood ons ruime kampeerplaatsen en brandschoon sanitair. Onze kinderen vermaakten zich opperbest dankzij de overvloed aan activiteiten en speelplekken. Zowel binnen als buiten was er voor ieder wat wils, en het vriendelijke personeel en de smakelijke eetgelegenheden maakten ons verblijf compleet. De nabijgelegen boerderijwinkeltjes en de mogelijkheid tot fietstochten in de omgeving waren een extra pluspunt. Onze ervaring was uitstekend en we kijken reikhalzend uit naar een volgende keer.

Tessa 17 jul 2023
Reageer
M

Tegenvallend zwembad

De beleving op deze camping was als een reeks ups en downs. Hoewel onze kampeerplek te midden van groen en natuurpracht een rustgevende ervaring bood, viel het zwembad tegen. De verouderde staat en gebrekkige hygiëne van het zwembad zorgden voor enige teleurstelling. Buiten en binnen was er overal zand te vinden, wat afbreuk deed aan de algemene indruk. Het gebrek aan stoelen tijdens de bingo-avond was een organisatorische fout, en het zwembad zelf, hoewel aantrekkelijk, was qua grootte niet opgewassen tegen de drukte. Desondanks wisten we ons te vermaken en onze vakantiesfeer vast te houden, ondanks de mindere zwembadervaring.

Max 16 jul 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Roggel.

Over Recreatiepark de Leistert

Recreatiepark de Leistert is gelegen te Heldensedijk 5 in Roggel. De accommodaties op de Leistert variëren van luxe bungalows en chalets tot ruime kampeerplaatsen, waardoor er voor elk type reiziger een geschikte optie is. De faciliteiten zijn indrukwekkend en omvatten onder andere een subtropisch zwemparadijs met glijbanen, een overdekte plaza met diverse eet- en drinkgelegenheden, en een uitgebreid recreatieprogramma voor jong en oud. Het park zelf is prachtig aangelegd en omringd door groene natuur. Gasten kunnen genieten van activiteiten zoals fietsen, wandelen en vissen in de nabijgelegen visvijvers. Voor de kinderen zijn er speeltuinen en animatieteams die voor vermaak zorgen. Recreatiepark de Leistert staat ook bekend om zijn uitstekende service en vriendelijk personeel. Of je nu een gezinsvakantie plant, een romantisch uitje of gewoon een ontspannen tijd wilt doorbrengen met vrienden, dit park biedt voor elk wat wils. De omgeving van Roggel biedt ook tal van mogelijkheden om de Limburgse cultuur en natuur te verkennen. Bezoek nabijgelegen pittoreske dorpjes, ontdek historische bezienswaardigheden of maak een dagtocht naar het prachtige Nationaal Park De Groote Peel.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Roggel, Limburg
  • https://www.leistert.nl
  • info@leistert.nl