Qwint Energie

Qwint Energie

1.2 reviewscore • 5 reviews
J

Dit voelt als oplichting

Helaas heb ik hier ook dezelfde ervaring. Ons contract liep af in december en we zijn overgestapt naar een nieuwe leverancier. Helaas kunnen ze of willen ze geen jaarafrekening opstellen. We hebben een jurist ingeschakeld en een officiële klacht ingediend bij de Geschillencommissie Energie, die nu in behandeling is genomen. OPLETTEN DUS! Behoed je voor al deze narigheid!

Johanna Onderling 19 jan 2023
Reageer
B

Nee nee en nog eens nee

De manier waarop dit bedrijf werkt is absoluut onacceptabel. Na meerdere vervelende telefoontjes hebben we een vertegenwoordiger ontvangen voor een aanbod voor gas en elektriciteit. We hebben het voorstel per e-mail ontvangen, maar omdat we er niet op reageerden, werd het als een contract beschouwd. Zonder ons schriftelijk akkoord hebben ze onze huidige energieleverancier gecontacteerd om de overstap te regelen, terwijl we dat helemaal niet wilden. Dit is echt onacceptabel.

Bosma 28 sep 2022
Reageer
B

Geen woorden aan vuil maken

Ik heb nog nooit zo'n slechte organisatie meegemaakt. Telefonisch zijn ze volledig onbereikbaar en ik heb urenlang in de wacht gestaan zonder resultaat. Ze reageren niet op e-mails en de enige manier om een reactie te krijgen is door middel van een aangetekende brief. Ik raad ten zeerste af om zaken met hen te doen. Zelfs één ster geven is nog te veel! Kortom, het is een kansloze situatie.

Bert M 23 jun 2022
Reageer
D

Heel onbetrouwbaar

In het begin van januari zijn wij overgestapt van Qwint naar een andere energieleverancier. Volgens de wet moet er dan binnen 6 weken een eindafrekening worden verstrekt en het teveel betaalde voorschot worden teruggestort. Echter, Qwint lijkt hier geen aandacht aan te schenken. Als excuus geven zij de volgende reactie:

"Helaas klopt het dat klanten die na 1 juli 2022 zijn vertrokken bij Qwint nog geen eind- of jaarrekening hebben ontvangen. We zijn op de hoogte van de wettelijke termijn van 6 weken en de ACM is op de hoogte van onze vertraging."

Danisha 20 feb 2022
Reageer
C

Contactloos

Het lukt me niet om telefonisch contact te krijgen, ik hang al een kwartier aan de lijn maar er is geen gehoor. Na meerdere pogingen om in contact te komen, merk ik dat de lijn steeds na 10 minuten wordt verbroken. Het is erg frustrerend om te moeten wachten en geen antwoord te krijgen, vooral als het gaat om de geïncasseerde bedragen voor gas en elektriciteit. Ik heb gemerkt dat de afschrijvingen niet overeenkomen met de gestuurde facturen, maar ik kan nergens opheldering krijgen over deze kwestie. Het is een drama om contact te maken en ik ben erg ontevreden over deze situatie.

Celeste 7 feb 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van februari 2024.

Over Qwint Energie

Deze relatief onbekende speler op de Nederlandse energiemarkt krijgt uit het MT1000 de beste score op klantgerichtheid, productieleiderschap en excellente uitvoering. Qwint Energie biedt duurzame energie en richt zich op de zakelijke markt. Qwint Energie stelt zich ten doel om op een verantwoorde en duurzame manier energie te leveren aan haar klanten, waarbij ze ook inzetten op energiebesparing en het opwekken van groene energie. Qwint Energie maakt gebruik van verschillende soorten duurzame energiebronnen, zoals wind- en zonne-energie, om zo groene energie te kunnen leveren aan hun klanten. Qwint Energie biedt ook de mogelijkheid voor zakelijke klanten om een variabel tarief te kiezen. Deze unieke propositie zorgt er voor dat ondernemers ook verantwoord om kunnen gaan met hun stroomverbruik om de kosten te drukken en het net te ontzorgen.