Qeld

Qeld

3.7 reviewscore • 11 reviews
D

Goede service

Bij de meeste banken is het aanvragen van een lening een teleurstellende ervaring, omdat ze vaak afwijzen op basis van beperkte regels en formules zonder echt te begrijpen wat het bedrijf nodig heeft en kan. Bij Qeld was het anders. Na een uitgebreid gesprek was de lening snel geregeld. Het was fijn om te ervaren dat deze partij de waarde van de ondernemer echt erkent en oprecht geïnteresseerd is in wat ze doet.

Deejay 19 aug 2022
Reageer
H

Zakelijke lening binnen 24 uur

Bij Qeld krijg je ook echt een zakelijke lening binnen 24 uur. In het verleden heb ik het wel eens via de bank geprobeerd, maar dat was zelfs in die tijd al bijna niet te doen. Het ging bij Qeld echt verrassend makkelijk. In eerste instantie geloofde ik er niet veel van. Een zakelijke lening binnen 24 uur leek mij meer een marketingleus, maar ik bleek ongelijk te hebben. Ik kan natuurlijk alleen voor mezelf praten en ik weet niet hoe het anderen afgaan die een zakelijke lening bij Qeld proberen af te sluiten, maar mij hebben ze echt positief verrast. Geen ingewikkeld gedoe, maar gewoon snel geld op je rekening. Dat was ook precies wat ik nodig had. Het zal mij dan ook niet verbazen dat ik in de toekomst nog een keer zaken doe met Qeld.

Harm-Jan 16 aug 2022
Reageer
D

Lening snel geregeld

Na mijn aanvraag kreeg ik al heel snel een offerte. Deze heb ik gelijk geaccepteerd en de volgende dag had ik het geld op mijn zakelijke rekening. De rente ligt vrij hoog maar ze zijn wel flexibel in de aflosmogelijkheden. Dus Qeld is vooral aantrekkelijk voor kortlopende leningen. Als je snel geld nodig hebt zonder veel gedoe.

Daniel 10 aug 2022
Reageer
F

Dikke 5 sterren

Wij hadden een dringende behoefte aan een tijdelijk krediet. Binnen een uur na onze aanvraag kregen we een telefoontje van de kredietverstrekker, die geïnteresseerd was in onze werkzaamheden en waarom we het krediet nodig hadden. De persoon aan de telefoon verzekerde ons dat ze snel en klantgericht waren, hoewel niet goedkoper dan de bank. Ik stuurde mijn bankafschriften op en dezelfde dag ontving ik een offerte. Het aanbod was iets lager dan wat ik had aangevraagd, maar nog steeds voldoende om onze nood te lenigen. Het proces van ondertekening was eenvoudig en binnen een werkdag hadden we het krediet ontvangen. Elke maand kregen we netjes een factuur per e-mail en we konden zonder extra kosten eerder aflossen, waardoor we uiteindelijk zeer voordelig uitkwamen. In het algemeen zijn we zeer tevreden met onze ervaring en raden we deze kredietverstrekker voor tijdelijke financiering aan. Zij hebben de volle 5 sterren verdiend.

Fernando Bartels 9 jun 2022
Reageer
A

Snel geregeld

Qeld is een zeer correct bedrijf. Ze blinken uit in hun snelheid. Via de website van Qeld heb ik een gratis offerte aangevraagd. Ik werd al snel gebeld en ze legden mij alles precies uit. En het belangrijkste: geen verborgen kosten! Dit gaat zoveel makkelijker dan een zakelijke lening aanvragen bij een bank. Het geld had ik ook echt bijna direct beschikbaar. Heel erg tevreden dat ik bij Qeld een zakelijke lening heb genomen.

Aaron 4 jun 2022
Reageer
K

Goede klantenservice

Ik ben goed geholpen door de klantenservice van Qeld. Ze stonden mij zeer vriendelijk te woord en waren ook erg behulpzaam. Ze hebben mij een goed advies gegeven waar ik echt wat aan had. Mijn aanvraag werd heel snel goedgekeurd en ook afgehandeld. Heel blij mee. Het aanvragen van de bedrijfslening was ook nog eens heel simpel en wees zichzelf. Als ik nog een keer een bedrijfslening nodig heb, dan neem ik die zeker weer bij Qeld.

Klant 27 mei 2022
Reageer
A

Niet te vertrouwen

Wij hadden een lening aangevraagd voor de uitbreiding van ons bedrijf en hadden op basis van de goedkeuring verwacht dat het geleende bedrag de volgende dag op onze rekening zou worden gestort. Dit was de afspraak die met ons was gemaakt nadat we het contract hadden getekend en de lening goedgekeurd was verklaard. Helaas hebben we later op de dag een bericht ontvangen dat de lening toch was afgewezen, wat een enorme teleurstelling en frustratie bij ons opriep. Het bedrijf Qeld blijkt niet te vertrouwen en we raden iedereen af om afspraken met hen te maken. We zijn momenteel zeer gefrustreerd door deze situatie en vragen ons af hoe we onze gemaakte afspraken weer op de rails kunnen krijgen.

AR 17 mei 2022
Reageer
T

Snelle service maar hoge kosten

Hoewel de reactietijd voor een lening echt heel snel is en dat men snel geld kan lenen, vind ik de kosten bizar hoog. Als je geen problemen hebt om bijna 30% per jaar te betalen, dan is het wellicht voor jou geschikt, maar voor mij als zelfstandige zonder andere leningen is het veel te bizar.
Het geeft gewoon een heel dubbel gevoel, want alles ze kunnen verdienen kan alles zo snel, maar uiteindelijk als je de tijd neemt om de kosten door te nemen, is het echt belachelijk hoog

Tineke Pouwels 15 apr 2022
Reageer
D

Hoge rente

De aanvraag van mijn bedrijfslening was heel eenvoudig. Er werd ook niet moeilijk gedaan, waar ik wel een beetje bang voor was. Toch kon ik gewoon een bedrijfslening bij Qeld nemen. Het enige nadeel is dat ik de rente vrij hoog vindt. Je wordt wel heel snel geholpen als je vragen hebt, dat is wel een groot voordeel aan Qeld.

Dennis 8 apr 2022
Reageer
C

Zakelijke lening van Qeld

Om voorraad in te kopen had ik een zakelijke lening nodig. Gelukkig was dit bij Qeld heel snel geregeld. Ik had wat verschillende aanvragen gedaan, bij verschillende bedrijven en Qeld was het snelste. Binnen 24 uur was het geregeld, zoals ze ook beloven. De rente is wel aan de hoge kant maar dat weet je van te voren. Het is ook fijn dat je boete vrij tussentijds kunt aflossen.

Als je ook snel een zakelijke lening nodig hebt kan ik je Qeld zeker aanraden. De rente is wat hoog maar je hebt het geld zeer snel op je rekening.

Christian 11 mrt 2022
Reageer
T

Teleurstellend

De aanvraag voor een lening was gedaan en er werd netjes teruggebeld voor aanvullende informatie en om te vragen of er nog documenten gestuurd wilden worden. Dit is gebeurd en toch werd de lening uiteindelijk afgewezen met een standaard, geautomatiseerd bericht. Er was geen duidelijke reden te vinden waarom de lening na eerst in behandeling te zijn genomen, toch was afgewezen. De persoon had geen negatieve BKR registratie of iets dergelijks. CapitalBox beweert ook startende ondernemers te helpen, maar als een bepaald bedrag te hoog is of als er andere redenen zijn waarom een aanvrager wordt afgewezen, dan zou het bedrijf tenminste met een nieuw aanbod of een duidelijke reden moeten komen.

Tommy 7 mrt 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van maart 2024.

Over Qeld

Qeld is een financiële dienstverlener die flexibele leningen aanbiedt aan particulieren en ondernemingen. Het bedrijf staat bekend om zijn snelle en eenvoudige aanvraagprocedure, waarbij klanten binnen enkele uren een beslissing ontvangen over hun leningverzoek. Qeld biedt leningen aan met verschillende looptijden en rentepercentages, afhankelijk van de specifieke behoeften van de klant. Het bedrijf heeft een goede reputatie opgebouwd door zijn transparante communicatie en uitstekende klantenservice. Qeld is toegewijd aan het bieden van financiële oplossingen op maat voor zijn klanten en streeft ernaar om een vertrouwde partner te zijn in hun financiële beslissingen.