Qeld

Qeld

4.3 reviewscore • 6 reviews
H

Zakelijke lening binnen 24 uur

Bij Qeld krijg je ook echt een zakelijke lening binnen 24 uur. In het verleden heb ik het wel eens via de bank geprobeerd, maar dat was zelfs in die tijd al bijna niet te doen. Het ging bij Qeld echt verrassend makkelijk. In eerste instantie geloofde ik er niet veel van. Een zakelijke lening binnen 24 uur leek mij meer een marketingleus, maar ik bleek ongelijk te hebben. Ik kan natuurlijk alleen voor mezelf praten en ik weet niet hoe het anderen afgaan die een zakelijke lening bij Qeld proberen af te sluiten, maar mij hebben ze echt positief verrast. Geen ingewikkeld gedoe, maar gewoon snel geld op je rekening. Dat was ook precies wat ik nodig had. Het zal mij dan ook niet verbazen dat ik in de toekomst nog een keer zaken doe met Qeld.

Harm-Jan 16 aug 2022
Reageer
D

Lening snel geregeld

Na mijn aanvraag kreeg ik al heel snel een offerte. Deze heb ik gelijk geaccepteerd en de volgende dag had ik het geld op mijn zakelijke rekening. De rente ligt vrij hoog maar ze zijn wel flexibel in de aflosmogelijkheden. Dus Qeld is vooral aantrekkelijk voor kortlopende leningen. Als je snel geld nodig hebt zonder veel gedoe.

Daniel 10 aug 2022
Reageer
A

Snel geregeld

Qeld is een zeer correct bedrijf. Ze blinken uit in hun snelheid. Via de website van Qeld heb ik een gratis offerte aangevraagd. Ik werd al snel gebeld en ze legden mij alles precies uit. En het belangrijkste: geen verborgen kosten! Dit gaat zoveel makkelijker dan een zakelijke lening aanvragen bij een bank. Het geld had ik ook echt bijna direct beschikbaar. Heel erg tevreden dat ik bij Qeld een zakelijke lening heb genomen.

Aaron 4 jun 2022
Reageer
K

Goede klantenservice

Ik ben goed geholpen door de klantenservice van Qeld. Ze stonden mij zeer vriendelijk te woord en waren ook erg behulpzaam. Ze hebben mij een goed advies gegeven waar ik echt wat aan had. Mijn aanvraag werd heel snel goedgekeurd en ook afgehandeld. Heel blij mee. Het aanvragen van de bedrijfslening was ook nog eens heel simpel en wees zichzelf. Als ik nog een keer een bedrijfslening nodig heb, dan neem ik die zeker weer bij Qeld.

Klant 27 mei 2022
Reageer
D

Hoge rente

De aanvraag van mijn bedrijfslening was heel eenvoudig. Er werd ook niet moeilijk gedaan, waar ik wel een beetje bang voor was. Toch kon ik gewoon een bedrijfslening bij Qeld nemen. Het enige nadeel is dat ik de rente vrij hoog vindt. Je wordt wel heel snel geholpen als je vragen hebt, dat is wel een groot voordeel aan Qeld.

Dennis 8 apr 2022
Reageer
C

Zakelijke lening van Qeld

Om voorraad in te kopen had ik een zakelijke lening nodig. Gelukkig was dit bij Qeld heel snel geregeld. Ik had wat verschillende aanvragen gedaan, bij verschillende bedrijven en Qeld was het snelste. Binnen 24 uur was het geregeld, zoals ze ook beloven. De rente is wel aan de hoge kant maar dat weet je van te voren. Het is ook fijn dat je boete vrij tussentijds kunt aflossen.

Als je ook snel een zakelijke lening nodig hebt kan ik je Qeld zeker aanraden. De rente is wat hoog maar je hebt het geld zeer snel op je rekening.

Christian 11 mrt 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van juli 2024.

Over Qeld

Er zijn 6 reviews geschreven over Qeld op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.