PVCvloeren.nl

PVCvloeren.nl

4.8 reviewscore • 2 reviews
B

Voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding

Laat me mijn ervaring delen met PVCvloeren.nl. Ik ben echt onder de indruk van de vloer die ik onlangs bij hen heb gekocht. Wat me meteen opviel, was de voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding van hun vloeren. Bovendien verliep de levering zeer vlot en de klantenservice bood een uitstekende service. Toen ik merkte dat ik enkele benodigdheden tekortkwam, werden deze zelfs kosteloos nagezonden, wat de toewijding van het bedrijf aan klanttevredenheid aantoont. Wat het nog beter maakt, is dat we nu in twee huizen vloeren van PVCvloeren.nl hebben liggen en we zijn zeer tevreden met de resultaten.

Bram 4 mei 2023
Reageer
M

Met een gerust hart winkelen

Ik kan niets anders dan mijn waardering uitspreken voor PVCvloeren.nl. Ik ben buitengewoon tevreden over de geweldige service die ik heb ervaren bij deze winkel. Raymond, de eigenaar, heeft ons fantastisch geholpen toen we met onze handen in het haar zaten. Dankzij zijn deskundig advies hebben we nu een veilige vloer die speciaal geschikt is voor intensief gebruik met een rolstoel en andere hulpmiddelen in huis.

Je kunt echt met een gerust hart bij hen winkelen. Ze gaan zelfs zo ver dat ze kleurstalen opsturen om ervoor te zorgen dat je de perfecte kleur voor je vloer kunt kiezen. Klanttevredenheid staat bij hen hoog in het vaandel en ze denken graag met je mee.

Marieke 14 feb 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over PVCvloeren.nl

Pvcvloeren.nl biedt jou de perfecte oplossing voor het (her)inrichten van je woning of bedrijfspand: prachtige PVC vloeren. Met een breed scala aan uitvoeringen is er voor ieder interieur een passende vloer te vinden. PVC vloeren hebben talloze voordelen ten opzichte van andere vloerbedekkingen. Ze zijn vochtbestendig, goed te combineren met vloerverwarming, duurzaam, onderhoudsarm en zorgen voor uitstekende akoestische demping. Dankzij de realistische uitstraling die PVC laminaat tegenwoordig biedt, kiezen steeds meer mensen voor een PVC vloer. Het is dan ook geen verrassing dat PVC vloeren momenteel enorm populair zijn. Bij pvcvloeren.nl vind je de goedkoopste PVC vloeren van Nederland, met A-merken en gegarandeerd de laagste prijs. Mocht je elders toch een lagere prijs vinden, dan betalen ze jou het verschil terug plus 10% extra korting op je bestelling. Ontdek de hoogwaardige en betaalbare PVC vloeren van pvcvloeren.nl en geef jouw interieur de perfecte basis!

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.pvcvloeren.nl
  • info@pvcvloeren.nl