PVCvloeren.nl

PVCvloeren.nl

4.3 reviewscore • 9 reviews
M

Met een gerust hart winkelen

Ik kan niets anders dan mijn waardering uitspreken voor PVCvloeren.nl. Ik ben buitengewoon tevreden over de geweldige service die ik heb ervaren bij deze winkel. Raymond, de eigenaar, heeft ons fantastisch geholpen toen we met onze handen in het haar zaten. Dankzij zijn deskundig advies hebben we nu een veilige vloer die speciaal geschikt is voor intensief gebruik met een rolstoel en andere hulpmiddelen in huis.

Je kunt echt met een gerust hart bij hen winkelen. Ze gaan zelfs zo ver dat ze kleurstalen opsturen om ervoor te zorgen dat je de perfecte kleur voor je vloer kunt kiezen. Klanttevredenheid staat bij hen hoog in het vaandel en ze denken graag met je mee.

Marieke 14 feb 2023
Reageer
B

Voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding

Laat me mijn ervaring delen met PVCvloeren.nl. Ik ben echt onder de indruk van de vloer die ik onlangs bij hen heb gekocht. Wat me meteen opviel, was de voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding van hun vloeren. Bovendien verliep de levering zeer vlot en de klantenservice bood een uitstekende service. Toen ik merkte dat ik enkele benodigdheden tekortkwam, werden deze zelfs kosteloos nagezonden, wat de toewijding van het bedrijf aan klanttevredenheid aantoont. Wat het nog beter maakt, is dat we nu in twee huizen vloeren van PVCvloeren.nl hebben liggen en we zijn zeer tevreden met de resultaten.

Bram 4 mei 2023
Reageer
E

Alles keurig voor elkaar

Als klant van PVCvloeren.nl wil ik graag mijn positieve ervaring delen. Dit bedrijf heeft alles keurig voor elkaar! Ze denken met de klant mee en bieden uitstekende prijzen. Ik heb de service als zeer prettig ervaren. PVCvloeren.nl doet echt hun best om klanten te helpen en te voorzien van de juiste informatie. Ik kan hen van harte aanbevelen.

Eva 24 jun 2022
Reageer
T

Duidelijk, snel en efficient

De communicatie met het bedrijf was uitstekend: duidelijk, snel en efficiënt. Dit maakte het proces van bestellen tot aan levering bijzonder aangenaam. De levering zelf overtrof mijn verwachtingen: het was verrassend snel, waarbij het product veel eerder dan verwacht bij mij thuis werd afgeleverd. Bovendien was de prijs van het product zeer concurrerend, wat bijdroeg aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Alles bij elkaar genomen ben ik uitermate tevreden met mijn aankoop en de gehele ervaring met het bedrijf.

Thomas 16 jun 2022
Reageer
H

Soepel en zeer informatief

Ik wil graag mijn ervaring delen. Ik ben zeer tevreden met de vloer die ik heb gekocht, vooral gezien de aantrekkelijke prijs. Het contact via e-mail verliep over het algemeen soepel en was zeer informatief. Het enige minpuntje was de levering, die niet geheel vlekkeloos verliep. De eerste levering ging naar het verkeerde adres, wat voor enige verwarring zorgde. Bij de tweede levering, waarbij ik extra materialen bestelde, werd de vloer zelfs een dag te vroeg bezorgd! Gelukkig waren we thuis om het in ontvangst te nemen. Het enige nadeel was dat de chauffeurs niet al te vriendelijk waren. Het lijkt erop dat er aandacht nodig is voor de bezorgservice, zodat dit in lijn is met de algehele kwaliteit van PVCvloeren.nl.

Henk 14 jun 2022
Reageer
S

Van negatief naar positief gegaan

Mijn ervaring met PVCvloeren.nl begon aanvankelijk wat verwarrend. Ik had een misverstand over hun actievoorwaarden, maar nadat ik contact had opgenomen, werd alles snel en duidelijk uitgelegd door de eigenaar van het bedrijf. Hij was zeer vriendelijk en bood een uitstekende oplossing voor mijn situatie aan. Ondanks dat de fout aan mijn kant lag, toonde hij begrip en zorgde voor een positieve afloop. Ik had aanvankelijk een negatieve recensie achtergelaten, maar ik ben nu meer dan tevreden met de service en de prijs die ik heb gekregen bij PVCvloeren.nl. Ik kan hen nu van harte aanbevelen, omdat ze niet alleen scherpe prijzen bieden, maar ook bereid zijn om met de klant mee te denken en eventuele problemen op te lossen.

Sophie 23 mrt 2022
Reageer
E

Tevreden met mijn aankoop

Ik ben tevreden met de vloer die ik heb ontvangen, vooral gezien de scherpe prijs die ik heb kunnen krijgen dankzij de prijsgarantie van PVCvloeren.nl. Het e-mailcontact verliep over het algemeen soepel, hoewel er wat verwarring was over de kortingscode in het begin. Wat betreft de levering, hadden we een klein probleem omdat het afleveradres niet correct was doorgegeven. We moesten dit zelf oplossen, en het lijkt erop dat dit aan de transporteur lag. Over het algemeen ben ik tevreden met mijn aankoop bij PVCvloeren.nl en zou ik weer zaken met hen doen.

Eline 26 jan 2022
Reageer
P

Absurd lange levertijd

Laat me mijn ervaring delen met PVCvloeren.nl. Op hun website adverteren ze met een levertijd van 5 werkdagen, met uitzonderingen voor België en de Waddeneilanden. Bij het bestellen kon ik zelfs een specifieke leverdatum kiezen binnen dit tijdsbestek. Echter, de volgende dag kreeg ik een telefoontje waarin werd meegedeeld dat de vloer pas volgend jaar geleverd kon worden. Dit strookt niet met de vermelde levertijd van 5 werkdagen op hun website. Er werd verwezen naar problemen door Covid-19, hoewel deze pandemie al ruim een jaar gaande is. Hierdoor ontstond een vertraging van enkele maanden, wat teleurstellend was. Ik heb mijn bestelling geannuleerd en elders dezelfde vloer besteld, die over twee weken geleverd wordt.

Paul 29 okt 2021
Reageer
D

Zeer tevreden over PVCvloeren.nl

Ik ben zeer tevreden over PVCvloeren.nl. Ze hanteren zeer aantrekkelijke prijzen en reageren snel op e-mails. Ze denken graag mee, zelfs in speciale situaties. Ik heb een mooie vloer voor een goede prijs gekregen, en de levering verliep zoals afgesproken. Kortom, ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met PVCvloeren.nl en zou hier in de toekomst nog wel eens bestellen en het anderen aanraden ook te doen.

David 2 okt 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over PVCvloeren.nl

Pvcvloeren.nl biedt jou de perfecte oplossing voor het (her)inrichten van je woning of bedrijfspand: prachtige PVC vloeren. Met een breed scala aan uitvoeringen is er voor ieder interieur een passende vloer te vinden. PVC vloeren hebben talloze voordelen ten opzichte van andere vloerbedekkingen. Ze zijn vochtbestendig, goed te combineren met vloerverwarming, duurzaam, onderhoudsarm en zorgen voor uitstekende akoestische demping. Dankzij de realistische uitstraling die PVC laminaat tegenwoordig biedt, kiezen steeds meer mensen voor een PVC vloer. Het is dan ook geen verrassing dat PVC vloeren momenteel enorm populair zijn. Bij pvcvloeren.nl vind je de goedkoopste PVC vloeren van Nederland, met A-merken en gegarandeerd de laagste prijs. Mocht je elders toch een lagere prijs vinden, dan betalen ze jou het verschil terug plus 10% extra korting op je bestelling. Ontdek de hoogwaardige en betaalbare PVC vloeren van pvcvloeren.nl en geef jouw interieur de perfecte basis!

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.pvcvloeren.nl
  • info@pvcvloeren.nl