PureVPN

PureVPN

4.8 reviewscore • 10 reviews
T

Ideaal voor thuis gehoste game servers

Ik was op zoek naar een VPN om mijn thuis gehoste game server te ondersteunen, met name een die een Dedicated IP en poortopeningsmogelijkheden bood. Na teleurstellende ervaringen met andere VPN-aanbieders, die beweerden deze functies te bieden maar uiteindelijk niet nakwamen, ontdekte ik PureVPN. Zij boden precies wat ik nodig had. Andere aanbieders namen mijn geld aan en hielden het vast voor een aanzienlijke periode, maar PureVPN was anders. Hun aanbod van extra functies voldeed aan mijn behoeften en ik ben zeer tevreden met de service die ze bieden. De mogelijkheid om een openbaar IP te routeren naar mijn thuis gehoste game server was cruciaal voor mij en PureVPN maakte dit mogelijk.

Tim 26 jan 2024
Reageer
S

Uitstekende ondersteuning bij het updaten

Ik ondervond problemen bij het updaten van mijn PureVPN-programma en kon het niet zelf oplossen. Ik schakelde de hulp in van Summer en Finn via Team Viewer, wat een geweldige ervaring bleek. Finn legde uit dat PureVPN Windows 7 niet langer ondersteunt en hielp me met de handmatige configuratie. Hun deskundige aanpak en geduldige hulp maakten een groot verschil. De service die ik ontving was van hoge kwaliteit, een 5-sterren ervaring dankzij Finn's inspanningen om mij te helpen.

S E 25 jan 2024
Reageer
J

Tevreden met purevpn en goede hulp

Als Nederlander die recentelijk naar Zuid-Spanje is verhuisd, probeerde ik een VPN-verbinding met Nederland op te zetten. Toen mijn internetverbinding onmiddellijk wegviel, werd ik snel en effectief geholpen door Ryan van de helpdesk. Hij ontdekte dat ik een verouderde versie van de VPN gebruikte en begeleidde mij bij het installeren van de nieuwste versie, wat het probleem oploste. Ik ben zeer dankbaar voor Ryan's vriendelijke hulp en de relevante informatie die hij verstrekte. Deze ervaring heeft mijn waardering voor PureVPN versterkt, en ik ben blij met hun diensten.

Jeroen Overts 19 jan 2024
Reageer
J

De perfecte vpn-service

Deze VPN-service biedt uitstekende privacybescherming en beveiligingstools, met name PurePrivacy, waardoor mijn gegevens altijd veilig zijn. Hun klantenservice is voortreffelijk; ik ontvang altijd binnen een uur reactie en mijn problemen worden altijd op dezelfde dag opgelost. Gezien de goede en lage prijs is deze service onovertroffen ten opzichte van alle concurrenten. Ik raad PureVPN echt aan!

Jim 16 jan 2024
Reageer
A

Langdurige tevredenheid met purevpn

Sinds 2012 gebruik ik PureVPN en gedurende deze periode heb ik verschillende problemen ondervonden die altijd naar volle tevredenheid zijn opgelost. Mijn vertrouwen in PureVPN is zo groot dat ik na de eerste twee jaar steeds voor vijf jaar heb verlengd, met mijn huidige abonnement dat loopt tot eind 2028. Ik ben zeer dankbaar voor de beveiligde en efficiënte service van PureVPN en zijn personeel.

Andre99 16 jan 2024
Reageer
M

Naadloze verlenging en uitstekende ondersteuning

Ik gebruikte PureVPN al twee jaar en besloot mijn abonnement te verlengen. Wegens sancties kon ik niet betalen met mijn bankkaart, maar de klantenservice, in het bijzonder Oscar, hielp me om de betaling via "paymentwall" te voltooien. Er ontstond een tweede profiel in mijn account, maar met de hulp van Oscar werd dit samengevoegd tot één profiel. De ondersteuning die ik ontving was uitstekend, en ik ben erg dankbaar voor de hulp en geweldige service van PureVPN.

Martijn 16 jan 2024
Reageer
P

Kleine probleempjes maar over het algemeen top

Ik gebruik PureVPN al jaren en heb consistent uitstekende klantenservice ervaren. Onlangs had ik een klein probleem met de verbinding, maar dankzij de hulp van Oscar, een supportmedewerker, werd dit snel opgelost. Ik gebruik PureVPN op al mijn apparaten en ben zeer tevreden over de app, de service en de prijs. PureVPN heeft zich bewezen als een betrouwbare en klantgerichte service.

Paul 16 jan 2024
Reageer
L

Windows-update veroorzaakte vpn-problemen, maar..

Na een Windows 10-update werkte PureVPN niet meer, dus moest ik terug naar een eerdere versie van PureVPN. Shehryaar en Asim reageerden snel via de chatondersteuning en hielpen me met de herinstallatie, ondanks enkele obstakels. Ze waren zeer deskundig en gingen direct naar de kern van het probleem, zonder onnodige standaardprocedures. Ik geef 5 sterren voor de ondersteuning, maar één ster minder vanwege de noodzaak ervan.

Lucas 15 jan 2024
Reageer
K

Goede firma, product en service

Ik gebruik al jaren PureVPN en hun klantenservice heeft me meermaals geholpen, meest recentelijk met Abraham. Ze zijn altijd geduldig en hoffelijk geweest, zelfs als ik hun geduld op de proef stelde. Hun dedicated IP is essentieel geweest voor mijn werk als applicatieontwerper/-ontwikkelaar. PureVPN en hun service zijn in de loop der jaren verbeterd, zoals men mag verwachten. Dank aan PureVPN en hun ondersteuningsteam.

KoenP 15 jan 2024
Reageer
N

Het beste deel van de applicatie is communicatie!

Het communiceren met het klantenserviceteam van PureVPN is het beste deel van de applicatie. Vanwege de strenge VPN-beperkingen in China, heb ik veel populaire VPN-diensten geprobeerd die allemaal na een paar maanden faalden. Toen ik een tweejarig abonnement op PureVPN afsloot, herhaalde dezelfde ervaring zich. Gedurende deze periode bood het klantenserviceteam me geweldige ondersteuning, niet alleen met technische oplossingen, maar ook met veel geduld en gedetailleerde instructies. Daarom ben ik erg blij om mijn internetreis voort te zetten met PureVPN. Bedankt voor de goede hulp.

Nina 11 jan 2024
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over PureVPN

PureVPN is een goedkope en betrouwbare VPN-dienst die je helpt om overal toegang te krijgen tot welke inhoud dan ook, zo kan je meer genieten waar je van houdt. Je privacy zal in z'n geheel beschermd zijn en je kan anoniem over het web surfen omdat al je gegevens versleuteld zijn. Door middel van snelle servers geniet je van vrijwel dezelfde internetsnelheid als dat je zonder VPN op het internet zo gaan. Het is te gebruiken op vrijwel alle mogelijke apparaten door de app te downloaden. PureVPN heeft momenteel miljoenen gebruikers over de hele wereld met duizenden VPN-servers waar je aan gekoppeld kan worden. Zeker de moeite waard om eens te bekijken als je op zoek bent naar een VPN provider.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.purevpn.com/nl/
  • enquiry@purevpn.com