Proximus Theater

Proximus Theater

4.3 reviewscore • 3 reviews
M

Leuke shows voor de kinderen

De shows zijn altijd leuk voor de kinderen en er zijn ook subtiele grapjes voor volwassenen. Over het algemeen geniet je echt van de shows.

Echter, het is jammer dat je sinds kort moet betalen voor het parkeren van je buggy. Het is begrijpelijk dat er kosten verbonden zijn aan het onderhouden van een pretpark, maar aangezien je al betaalt voor het ticket en de toegang tot Plopsaland, lijkt een gratis buggy-parking vanzelfsprekend.

Mohamed 7 jun 2022
Reageer
R

Heel erg mooi

Het theater is werkelijk prachtig, met zeer comfortabele zitjes. Bovendien kun je tijdens de openingsuren van Plopsaland gratis een Studio 100-show bijwonen in zowel het Frans als het Nederlands met je ticket. Dit is een geweldige aanvulling op je dagje uit en biedt een welkome afwisseling van de attracties en andere activiteiten in het park. Als je een Plopsa-abonnement hebt, profiteer je ook van kortingen op andere shows en concerten, wat het een nog aantrekkelijker optie maakt voor degenen die graag van entertainment houden.

Rinie 25 apr 2022
Reageer
C

Was een leuke show

De show van De Nachtwacht was werkelijk prachtig en we zijn de acteurs dankbaar voor hun geweldige optreden. Helaas was de show wel met bijna een halfuur uitgesteld, wat voor de bezoekers wellicht wat ongemakkelijk was. Het incheckproces was namelijk wat vertraagd door de controles die nodig zijn vanwege de huidige Covid-situatie. Bezoekers dienen namelijk hun Covidpas, paspoort en papierversie tickets te tonen bij binnenkomst. Dit vraagt natuurlijk wat tijd en geduld van de bezoekers, maar het is belangrijk voor de veiligheid van alle aanwezigen.

Celine P 7 mrt 2022
Reageer
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van september 2023 in de omgeving van Belgie.

Over Proximus Theater

Proximus Theater in Brussel is een uitstekende locatie voor een avondje uit. De theaterzaal biedt een intieme en gezellige sfeer, waardoor je jezelf echt onderdeel voelt van de show. Je kunt rekenen op comfortabele zitplaatsen en uitstekend geluid en verlichting. De programmering is gevarieerd en biedt voor iedereen iets leuk, van theater en opera tot concerten en comedy. Bovendien is de locatie gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en zijn er tal van restaurants en bars in de buurt voor een hapje en drankje voorafgaand aan de show. Een leuke film of een spannende voorstelling is waar je naar uit kunt kijken bij Proximus Theater.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Belgie
  • https://www.proximustheater.be
  • info@plopsabusiness.com