Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne

4.0 reviewscore • 5 reviews
R

Mooi park

Erg mooi park! Alles is goed georganiseerd, maar de prijzen zijn erg hoog. Het eten, drinken en de winkelproducten zijn allemaal erg duur. Ook is het park niet echt geschikt voor koud weer, want bij temperaturen rond de 5 graden Celsius zijn bijna alle attracties gesloten. Toch betaal je nog steeds €45,5 voor de entree en word je niet goed geïnformeerd over de gesloten attracties. Het staat alleen vaag vermeld op de website.

Raymond Klasse 28 aug 2022
Reageer
S

Veel dicht en erg duur

Dit pretpark is leuk voor kinderen tot 15 jaar, met veel thema's van Bumba en zijn vriendjes. Helaas waren veel attracties gesloten vanwege onderhoud. Het eten en drinken in het park is erg duur. Een flesje water of frisdrank kost maar liefst EUR 5,50, wat schandalig is. In vergelijking met andere pretparken is Plopsa Land een van de duurste als het gaat om eten en drinken. Ook de prijzen van ijsjes en souvenirs zijn erg hoog. Het is daarom verstandig om je eigen eten en drinken mee te nemen en te overwegen om elders te parkeren, bijvoorbeeld bij de P&R naast het park. Daar betaal je minder voor parkeren.

Samantha Houtman 14 jun 2022
Reageer
T

Geweldig park

Plopsaland is een fantastisch park dat voor alle leeftijden geschikt is! Vooral de nieuwe achtbaan, Ride to Happiness, is een absolute aanrader. We waren er op een bijzonder rustige dag, waardoor we meerdere keren in alle attracties konden zonder lang te hoeven wachten. De prijzen van het eten, zoals een broodje hotdog, zijn wel wat aan de hoge kant, maar dat doet niets af aan de pret. Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam en de attracties zijn geweldig!

Helaas was de Grote Golf gesloten voor onderhoud en soms is de hoge zweefmolen (Nachtwacht Flyer) niet open vanwege de strenge windvoorschriften.

Tamara Hannes 29 mei 2022
Reageer
D

Leuk park maar erg duur

Het pretpark heeft 2 geweldige achtbanen, The Ride to Happiness en Anubis the ride, maar er zijn ook enkele nadelen. Het eten en drinken is erg duur en voor gezinnen bijna onbetaalbaar. Bovendien spreekt de helft van het personeel alleen Frans, hoewel het park zich in Vlaanderen bevindt en daarom op zijn minst Engels zou moeten kunnen spreken. De entree was ook vrij prijzig voor een pretpark van deze omvang. Niettemin ziet alles er mooi uit, afgezien van een paar spinnenwebben in de wachtrijen.

Desiree 9 mei 2022
Reageer
K

Pretpark Plopsaland De Panne prachtig

Wij waren met name verrast door het enthousiasme van de medewerkers, die springt er werkelijk uit. Het park is heel sfeervol en mooi opgezet met logische looproutes waarbij alles goed is onderhouden. Er is voor alle leeftijden wel iets te beleven, zelfs volwassen mensen hoeven zich hier zeker niet te vertellen met de aantrekkelijke attracties. Het is simpelweg een prachtig park waar wij zeker vaker gaan maken. Wat ook wel fijn is, is dat ze bij langere rijen aangepaste muziek en wat animatie tevoorschijn toveren zodat het wachten toch niet zo vervelend is. Overigens vielen de wachttijden bij ons reuze mee omdat we op een doordeweekse dag heen gingen.

Kimmy 7 nov 2021
Reageer
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van juni 2023 in de omgeving van Belgie.

Over Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne is een uitstekende bestemming voor gezinnen met jonge kinderen. Het park heeft een groot aantal attracties en shows die zijn gebaseerd op populaire kinderprogramma's van Studio 100, zoals Kabouter Plop en Samson en Gert. Er zijn zowel indoor- als outdoorattracties, zodat het park het hele jaar door kan worden bezocht. De sfeer in het park is levendig en kleurrijk, en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Er zijn ook verschillende eetgelegenheden en souvenirwinkels verspreid over het park. Hoewel sommige attracties misschien te simpel zijn voor oudere kinderen of volwassenen, is Plopsaland De Panne over het algemeen een geweldige attractie voor gezinnen met jongere kinderen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Belgie
  • https://www.plopsalanddepanne.be
  • info@plopsa.be