Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne

3.2 reviewscore • 4 reviews
K

Duur, verschillende attracties stuk!

Park niet onderhouden! Verschillende attracties stuk... Onvriendelijk personeel en superduur!! Hier mijn verhaal.
We zijn met 3 volwassen personen, een kind van bijna 8 jaar en een kleuter van 3 jaar met veel enthousiasme naar het park gekomen.
Groot was de teleurstelling te merken dat er een gedeelte van de attracties stuk zijn.
De kleinzoon van bijna 8 wou supergraag in de dinosplash gaan die om 11 uur openging en we zijn om 10.30 gaan aanschuiven.
Om 11.05 kwam een medewerker zeggen dat de dinosplash defect was...
Dus dan zijn we bij de jetski gaan aanschuiven . Na een dik half uur aanschuiven werd de attractie gesloten omdat er een probleem was, juist toen het onze beurt was. Iedereen moest de wachtrij verlaten.
Dus dan terug naar de dinosplash, waar we om ( ondertussen al )11.50 terug zijn gaan aanschuiven. ( voor een uur). De wachtrij werd nogmaals verlengd omdat de exprestickets voorgingen ( normaal, want ze betalen ervoor, maar niet normaal dat ze dan niet om beurten een wagentje vullen met de gewone bezoekers en de expressgasten...
Na een uur zijn we dan uit de dinosplash gekomen ( al 1 attractie gedaan om 12.45!!!!)
We zijn dan aan de jetski gaan vragen of we niet voor mochten omdat hij juist toen wij aan de beurt waren stuk ging ( medewerker zei " ik kan er niet aandoen en voorkruipen kan niet....)
Dan zijn we naar het plopbos gegaan waar we in totaal in een bedompte ruimte 2 uur moesten aanschuiven ( omdat er superveel expressgasten voor gingen )( soms werden er zelfs 2 volle boten gevuld met expressgasten en geen enkele gewone).
Dus goed, rond 15 uur al 2 attracties kunnen doen!
Voor een ticket van 48 euro teleurstellend....
Ik verwacht voor dat geld toch een goed onderhouden park en attracties die werken.....
Spijtig genoeg was dit niet en zijn er meerdere attracties waar er dingen stuk zijn...
De combinatie van slechtwerkende attracties en de expressgasten heeft ervoor gezorgd dat we een dag hebben gehad van 225 euro aan inkom en parking,met superveel aanschuiven en lange wachtrijen. We zijn naar huis gegaan met twee teleurgestelde kinderen die er zo naar uitgekeken hadden!! ( en ook wij...).

Kris 21 aug 2023
Reageer
L

Kan nog veel.leren van bijv. De Efteling

Het begon al bij aankomst invalidekaart onder de achteruitkijkspiegel geplaatst in het midden van de raam wordt doorgestuurd naar achter en een auto met Belgisch kenteken met invalidekaart mag doorrijden naar voren. Dan worden in het park geen wachttijden aangegeven per achtbaan rijdt er 1 kar in de baan that's it. Dus daardoor wachttijd erg lang. Veelal Franstalig personeel maar ja het ligt ook dicht bij de Franse grens maar is altijd nog Vlaamstalig België. Eten en drinken erg karig en duur maar dat is in alle pretparken zo. Voor ons als Brabanders eens maar nooit weer voor dat geld ga wij wel weer naar de Efteling. Kost bijna net zo duur maar wel beter geregeld met wachttijden dergelijke. Jammer, Plopsa kan nog veel leren wat dat betreft.

Liebregts 14 aug 2023
Reageer
Y

Jammer maar niet meer voor ons

Op enkele attracties had je het geluk dat ze Nederlands spraken voor de rest was het Frans. In een Vlaams pretpark. Onze tweeling mocht ook bijna nergens op. We wachten lange rijen af en bij onze beurt werd ons dan duidelijk gemaakt dat ze er niet op konden. Niet op voorhand gezien ? Nergens staat dat de begeleider 15 jaar moet zijn. Nochtans kan onze oudste kleindochter perfect met één van haar zusjes op een attractie. Zo blij met ons Bellewaerde abonnement dus.

Yves en Conny 15 jul 2023
Reageer
K

Pretpark Plopsaland De Panne prachtig

Wij waren met name verrast door het enthousiasme van de medewerkers, die springt er werkelijk uit. Het park is heel sfeervol en mooi opgezet met logische looproutes waarbij alles goed is onderhouden. Er is voor alle leeftijden wel iets te beleven, zelfs volwassen mensen hoeven zich hier zeker niet te vertellen met de aantrekkelijke attracties. Het is simpelweg een prachtig park waar wij zeker vaker gaan maken. Wat ook wel fijn is, is dat ze bij langere rijen aangepaste muziek en wat animatie tevoorschijn toveren zodat het wachten toch niet zo vervelend is. Overigens vielen de wachttijden bij ons reuze mee omdat we op een doordeweekse dag heen gingen.

Kimmy 7 nov 2021
Reageer
Daguitjes in de buurt

Dit zijn de beste daguitjes van juli 2024 in de omgeving van Belgie.

Over Plopsaland De Panne

Er zijn 4 reviews geschreven over Plopsaland De Panne op Reviews.nl. Met een 3.2 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Belgie
  • https://www.plopsalanddepanne.be
  • info@plopsa.be