Plopsaqua De Panne

Plopsaqua De Panne

2.3 reviewscore • 11 reviews
M

Wachttijd met tickets

Lange wachttijden met aangekochte tickets (ja ja 2 jaar geldig, hebben we vernomen!) zonder informatie of er zicht was of we binnen gingen geraken na wachttijd van 2u in een hitte van 32 graden met kinderen. Slechte organisatie, nooit gezien! Een minimum van het geven van informatie zou helpen + drank voorzien voor de kinderen en op de website plaatsen dat het volzet is?!

Maria 9 sep 2023
Reageer
S

Koud en duur

Koud zwembad en duur. Heel duur om iets te eten en enkel ongezonde dingen.Ook voor een lokker moet je betalen , ookal betaal je wel wat inkom.
ik had ook gehoopt op meer dingen.Heel weinig voor de allerkleinste kindjes.
Ps vergeet je speedo niet of je kan er een zwembroek kopen.natuurlijk in de shop beschikbaar 😂😂😂Ik zou dus eerder kijken om een ander subtropisch zwembad te doen of naar Plopsaland gaan.

Sarah 11 aug 2023
Reageer
T

Boos

Ze zouden eerst en vooral werken met reservatie en tijdslot.
Bij het toekomen konden we al niet binnen omdat het te druk was maar ter compensatie mochten we in het park dat was mooi meegenomen.
Eens in plopsaqua grote teleurstelling, te lang moeten wachten want te weinig cabines om te omkleden waardoor we een halfuur hebben moeten wachten. Mijn partner en oudste zoon hebben zich in de gang moeten omkleden zodat ik en mijn baby in een cabine konden!
Zo een schande voor wat het allemaal kost aan dit zie je schoon dat het allemaal om geld draait, hoe meer volk hoe meer geld!
In het zwembad veel te druk en totaal niet plezant.
Te weinig douches voor het volk dat ze binnen laten!

Tatiana 2 aug 2023
Reageer
J

Huilende kinderen

Heel de vakantie mochten we binnen in plopsaqua. Tot vandaag, nu mag je alleen nog naar binnen in een nauwsluitende lyca zwembroek. Waar moet je die zo snel vzndaan halen. En wat is er aanstootgevend aan een zwemshort boven de knie. Of aan de moslim zwempakken. De optie om een zwembroek te kopen was er wel maar veel te duur en voor mij ook nog te klein,dan gaan we maar naar de kust of een ander zwembad.

Jeroen Vonck 25 jul 2023
Reageer
P

Zwemshort

Aankomen en te horen krijgen dat je niet mag zwemmen in zwemshort wegens hygiëne. Dan willen aansluitend zwembroek kopen en horen dat ze meer dan 60 euro kosten, nee dank u
Er waren heel veel mensen boos dat moment als ze het hoorden jammer dat we zo onze kinderen moesten teleurstellen, maar we hebben dan toch een zwembad gevonden waar alles mag . Domme regels van jullie vroeger mocht dit wel en plots alles veranderen, staat op onze site meneer denk je dat ik altijd kijk naar de site 1 keer we het weten kijk je niet meer.
Dan toch uiteindelijk ons geld terug gekregen

Pattyn 22 jul 2023
Reageer
N

Racisten

Grooste racisten plek !! We waren gewoon niet welkom als moslims en werden zonder pardon weg gestuurd. Huilende kinderen etc en wij moesten weg omdat het boven hun allemaal geregeld word… 200 km gereden voor niets en komen we daar aan worden zwembroeken niet getolereerd omdat je perse een strak spido broekje aan moet.
Hoofddoek mag niet want is niet hygiënische, terwijl juist losse haren in het water vies zijn. En wij juist de hygiënische mensen zijn omdat onze haren bedekt zijn en niet overal in het water dwarrelen.

Nora Benhaddi 21 jul 2023
Reageer
P

Slechte ervaring door badkleding

Van tevoren gebeld en gevraagd of ik mag komen zwemmen met een burkini en hijab. Dat was helemaal prima . Online kaartjes gekocht en 2 uur gereden om vervolgens op een nare manier weg gestuurd te worden.. we mochten alleen blijven als ik mijn burkini af deed en mijn man een strak onderbroek/zwembroek aan deed ( hij droeg een Nike broekje ) mijn zoontje was helemaal overstuur omdat we weg moesten. Moet je je persee bloot geven om gebruik te mogen maken van het zwembad? Erg vervelend!
voor de moslima’s onder ons raad ik het zeker af! Belachelijk dat er anno 2023 nog steeds racisme heerst.

Pola 2 jun 2023
I

Als mede moslim moet ik je melden dat je in België woont en niet in een moslim land. Waarom imigrenen veel meer moslims van een moslim land naar een niet moslim land dan andersom?

Alle wetten van de islam vind je daar toch? Dan moest je niet van bv Marokko naar hier komen en dan vragen om te hebben wat je daar hebt achtergelaten. Je hebt een moslim land achtergelaten voor een niet moslim land. Hier in België hoeven ze niet akkoord te gaan met hijabs en dergelijke en wij hoeven er ook niet moeilijk over te doen als moslims. Wij horen als moslims hier niet te leven. Wij zouden massaal terug moeten imigrenen naar onze oorspronkelijke landen. Daar waar we wel alle wetten hebben die we willen en nodig hebben. Dit verhaal is spijtig hè maar verwonderd ook niet.

Ibrahim Mares 20 jul 2023
H

Beste Ibrahim,
Kan jij alvast al terugkeren naar jouw 'moslimland'? Wij komen wel na hoor. Wij hebben hier nog wat werk te doen. Zoals de mensen laten beseffen dat er vrijheid van het praktiseren van ieders religie hoort te zijn zoals in ons land van herkomst bv Marokko. Daar heerst altijd al vrijheid van religie. Daar mogen zowel moslims, christenen, joden hun religie in alle vrijheid praktiseren. Dat hoor jij toch te weten beste mede-moslim?
Ik ben er zeker van dat België ooit nog zal volgen en een halt zal toeroepen aan eenieder die denkt te beslissen hoe een ander hoort te leven en hoe die zijn geloof wil uiten. Wij hebben al 100% vrijheid in het kiezen van ons kledij (tenzij te bedekt uiteraard ;-) ), ons geaardheid, ons gender,... de rest komt ook nog, ik ben er zeker van...

Hanan 31 jul 2023
M

Waterparadijs

Plopsaqua is een echt waterparadijs. Het is niet heel groot maar het is wel een heel fijn zwembad. Echt leuk om met je kids heen te gaan. Er leuke glijbanen wat mijn kids helemaal geweldig vonden. Leuk om te combineren met het Plopsa Hotel en Plopsaland als je niet uit de buurt komt. Tickets vonden wij wel vrij prijzig maar dat mocht de pret niet drukken. Wij hebben in ieder geval een leuke dag gehad bij Plopsaqua.

Marit 23 aug 2022
Reageer
J

Echt prachtig

Het zwembad was prachtig! Hoewel de toegangsprijzen aan de hoge kant waren, maakte de "AH tweede kaartje gratis" actie het weer goedkoop. Het zwembad was mooi gedecoreerd en geschikt voor alle leeftijden. De wildwaterbaan was fantastisch en mooi aangelegd. Het naastgelegen golfslagbad was vaak druk, maar het was geweldig dat er echte regen uit de lucht viel, waardoor je echt het gevoel kreeg dat je in een storm zat. Er waren veel verschillende glijbanen om uit te kiezen, waaronder een snelle banenglijbaan die de glijbaan wat spannender maakte. De discoglijbaan was leuk voor de kleintjes omdat hij niet te snel ging.

We hebben een leuke ochtend gehad en het is zeker de moeite waard om een keer te bezoeken.

Jay 28 jun 2022
Reageer
I

Erg schoon zwembad

Het zwembad is mooi, maar niet erg groot. De inrichting is prachtig en het is een aangename plek om te verblijven, maar niet voor een hele dag. Het is vooral een geweldige ervaring voor kinderen. We vonden het erg schoon en aangenaam. De horeca opende om 11 uur samen met de glijbanen, wat goed was. Het water is aan de koude kant, maar gezien de energieprijzen begrijpelijk. De toegangsprijs is veel te duur voor wat je krijgt, maar gelukkig zijn er talloze aanbiedingen beschikbaar (zoals het tweede ticket gratis of fikse korting). De horeca is ook erg prijzig en eigen meegebrachte consumpties zijn niet toegestaan. De "storm op zee" als golfslagbad is een geweldig effect. Al met al is het een geweldig zwemparadijs voor een paar uurtjes vermaak!

Ingrid Otter 14 mei 2022
Reageer
E

Mooi zwempark

Het zwembad is prachtig en geschikt voor zowel jong als oud. Hoewel de toegangsprijs aan de hoge kant is, kan dit de pret niet bederven. Er zijn altijd wel acties waarbij je een tweede kaartje gratis krijgt. Voor eten en drinken hoef je niet ver te zoeken, er is een supermarkt op slechts 200 meter afstand. Bij binnenkomst kun je munten kopen voor de lockers, maar je kunt je spullen ook bij de stoelen laten liggen.

Eduardo 28 apr 2022
Reageer
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van maart 2024 in de omgeving van Belgie.

Over Plopsaqua De Panne

Plopsaqua De Panne is een fantastisch waterpark voor het hele gezin en is gelegen in West-Vlaanderen, België. Het park biedt een grote verscheidenheid aan glijbanen, zwembaden en andere attracties voor zowel kinderen als volwassenen. De faciliteiten zijn modern en goed onderhouden, met tal van kleedkamers en douches, en er zijn voldoende lifeguards om de veiligheid van de gasten te waarborgen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, en er zijn ook speciale evenementen en activiteiten beschikbaar voor kinderen. Plopsaqua De Panne is een attractie voor iedereen die van waterpret houdt en biedt een dag vol plezier en avontuur.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Belgie
  • https://www.plopsaquadepanne.be
  • info@plopsa.be