Plopsaqua De Panne

Plopsaqua De Panne

2.0 reviewscore • 8 reviews
M

Wachttijd met tickets

Lange wachttijden met aangekochte tickets (ja ja 2 jaar geldig, hebben we vernomen!) zonder informatie of er zicht was of we binnen gingen geraken na wachttijd van 2u in een hitte van 32 graden met kinderen. Slechte organisatie, nooit gezien! Een minimum van het geven van informatie zou helpen + drank voorzien voor de kinderen en op de website plaatsen dat het volzet is?!

Maria 9 sep 2023
Reageer
S

Koud en duur

Koud zwembad en duur. Heel duur om iets te eten en enkel ongezonde dingen.Ook voor een lokker moet je betalen , ookal betaal je wel wat inkom.
ik had ook gehoopt op meer dingen.Heel weinig voor de allerkleinste kindjes.
Ps vergeet je speedo niet of je kan er een zwembroek kopen.natuurlijk in de shop beschikbaar 😂😂😂Ik zou dus eerder kijken om een ander subtropisch zwembad te doen of naar Plopsaland gaan.

Sarah 11 aug 2023
Reageer
T

Boos

Ze zouden eerst en vooral werken met reservatie en tijdslot.
Bij het toekomen konden we al niet binnen omdat het te druk was maar ter compensatie mochten we in het park dat was mooi meegenomen.
Eens in plopsaqua grote teleurstelling, te lang moeten wachten want te weinig cabines om te omkleden waardoor we een halfuur hebben moeten wachten. Mijn partner en oudste zoon hebben zich in de gang moeten omkleden zodat ik en mijn baby in een cabine konden!
Zo een schande voor wat het allemaal kost aan dit zie je schoon dat het allemaal om geld draait, hoe meer volk hoe meer geld!
In het zwembad veel te druk en totaal niet plezant.
Te weinig douches voor het volk dat ze binnen laten!

Tatiana 2 aug 2023
Reageer
J

Huilende kinderen

Heel de vakantie mochten we binnen in plopsaqua. Tot vandaag, nu mag je alleen nog naar binnen in een nauwsluitende lyca zwembroek. Waar moet je die zo snel vzndaan halen. En wat is er aanstootgevend aan een zwemshort boven de knie. Of aan de moslim zwempakken. De optie om een zwembroek te kopen was er wel maar veel te duur en voor mij ook nog te klein,dan gaan we maar naar de kust of een ander zwembad.

Jeroen Vonck 25 jul 2023
Reageer
P

Zwemshort

Aankomen en te horen krijgen dat je niet mag zwemmen in zwemshort wegens hygiëne. Dan willen aansluitend zwembroek kopen en horen dat ze meer dan 60 euro kosten, nee dank u
Er waren heel veel mensen boos dat moment als ze het hoorden jammer dat we zo onze kinderen moesten teleurstellen, maar we hebben dan toch een zwembad gevonden waar alles mag . Domme regels van jullie vroeger mocht dit wel en plots alles veranderen, staat op onze site meneer denk je dat ik altijd kijk naar de site 1 keer we het weten kijk je niet meer.
Dan toch uiteindelijk ons geld terug gekregen

Pattyn 22 jul 2023
Reageer
N

Racisten

Grooste racisten plek !! We waren gewoon niet welkom als moslims en werden zonder pardon weg gestuurd. Huilende kinderen etc en wij moesten weg omdat het boven hun allemaal geregeld word… 200 km gereden voor niets en komen we daar aan worden zwembroeken niet getolereerd omdat je perse een strak spido broekje aan moet.
Hoofddoek mag niet want is niet hygiënische, terwijl juist losse haren in het water vies zijn. En wij juist de hygiënische mensen zijn omdat onze haren bedekt zijn en niet overal in het water dwarrelen.

Nora Benhaddi 21 jul 2023
Reageer
P

Slechte ervaring door badkleding

Van tevoren gebeld en gevraagd of ik mag komen zwemmen met een burkini en hijab. Dat was helemaal prima . Online kaartjes gekocht en 2 uur gereden om vervolgens op een nare manier weg gestuurd te worden.. we mochten alleen blijven als ik mijn burkini af deed en mijn man een strak onderbroek/zwembroek aan deed ( hij droeg een Nike broekje ) mijn zoontje was helemaal overstuur omdat we weg moesten. Moet je je persee bloot geven om gebruik te mogen maken van het zwembad? Erg vervelend!
voor de moslima’s onder ons raad ik het zeker af! Belachelijk dat er anno 2023 nog steeds racisme heerst.

Pola 2 jun 2023
I

Als mede moslim moet ik je melden dat je in België woont en niet in een moslim land. Waarom imigrenen veel meer moslims van een moslim land naar een niet moslim land dan andersom?

Alle wetten van de islam vind je daar toch? Dan moest je niet van bv Marokko naar hier komen en dan vragen om te hebben wat je daar hebt achtergelaten. Je hebt een moslim land achtergelaten voor een niet moslim land. Hier in België hoeven ze niet akkoord te gaan met hijabs en dergelijke en wij hoeven er ook niet moeilijk over te doen als moslims. Wij horen als moslims hier niet te leven. Wij zouden massaal terug moeten imigrenen naar onze oorspronkelijke landen. Daar waar we wel alle wetten hebben die we willen en nodig hebben. Dit verhaal is spijtig hè maar verwonderd ook niet.

Ibrahim Mares 20 jul 2023
H

Beste Ibrahim,
Kan jij alvast al terugkeren naar jouw 'moslimland'? Wij komen wel na hoor. Wij hebben hier nog wat werk te doen. Zoals de mensen laten beseffen dat er vrijheid van het praktiseren van ieders religie hoort te zijn zoals in ons land van herkomst bv Marokko. Daar heerst altijd al vrijheid van religie. Daar mogen zowel moslims, christenen, joden hun religie in alle vrijheid praktiseren. Dat hoor jij toch te weten beste mede-moslim?
Ik ben er zeker van dat België ooit nog zal volgen en een halt zal toeroepen aan eenieder die denkt te beslissen hoe een ander hoort te leven en hoe die zijn geloof wil uiten. Wij hebben al 100% vrijheid in het kiezen van ons kledij (tenzij te bedekt uiteraard ;-) ), ons geaardheid, ons gender,... de rest komt ook nog, ik ben er zeker van...

Hanan 31 jul 2023
M

Waterparadijs

Plopsaqua is een echt waterparadijs. Het is niet heel groot maar het is wel een heel fijn zwembad. Echt leuk om met je kids heen te gaan. Er leuke glijbanen wat mijn kids helemaal geweldig vonden. Leuk om te combineren met het Plopsa Hotel en Plopsaland als je niet uit de buurt komt. Tickets vonden wij wel vrij prijzig maar dat mocht de pret niet drukken. Wij hebben in ieder geval een leuke dag gehad bij Plopsaqua.

Marit 23 aug 2022
Reageer
Daguitjes in de buurt

Dit zijn de beste daguitjes van juni 2024 in de omgeving van Belgie.

Over Plopsaqua De Panne

Er zijn 8 reviews geschreven over Plopsaqua De Panne op Reviews.nl. Met een 2.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Matig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Belgie
  • https://www.plopsaquadepanne.be
  • info@plopsa.be