Gamecity

Gamecity

4.3 reviewscore • 3 reviews
J

Karten met collagas

Wij hebben met een aantal collega's gekart bij Gamecity. Dit duurde in totaal ongeveer anderhalf uur en was erg leuk! We konden 2 heats karten en één heat duurt ongeveer 10 minuten. Het karten zelf is zo voorbij, de tijd gaat echt snel, maar je hebt ook briefings van een kwartier en nog een pauze. We hebben ook nog wat gegeten en gedronken. Het was erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar wat mij betreft.

Jordy 22 nov 2022
Reageer
J

Altijd leuk

Ben meerdere keren bij gamecity geweest en het is altijd leuk. Karten, minigolf of lasergamen, het is allemaal leuk! Wat mij betreft echt een aanrader. Ook leuk voor verjaardagen of met collega's. Ze hebben soms ook wel leuke deals waar je gebruik van kunt maken, dus absoluut een aanrader om dat ook even in de gaten te houden.

Jorit 3 jan 2023
Reageer
B

Lasergamen en karten

Wij hebben gelasergamed en gekard bij gamecity. Het was heel leuk maar wel erg duur. Vooral het karten is voor dat je het door hebt voorbij. Dat was erg jammer want het is niet goedkoop. 23 euro per persoon kostte het.. 1 heat karten duurt ongeveer 10 minuten en lasergamen ook zoiets.. Dat is wel erg kort maar het is wel heel erg leuk. Jammer dat het zo duur moet zijn..

Bart 1 dec 2022
Reageer
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van maart 2023 in de omgeving van Zoetermeer.

Over Gamecity

Voor quality time zit je goed bij Gamecity te Zoetermeer. Hier heb je echt even tijd en aandacht voor elkaar met ultieme belevingen en fijne ervaringen. Je kan hier onder andere gaan karten, lasergamen, er is een prison island en je kan er eten en drinken. De missie van Gamecity.nl is pas geslaagd wanneer de consument met een brede lach weer naar buiten gaat.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Zoetermeer, Zuid-Holland