Gamecity

Gamecity

3.6 reviewscore • 10 reviews
D

Aanrader, vooral voor gezinnen met kinderen

Vandaag zijn we toevallig met ons gezin binnengestapt vanwege de regen. We hebben een geweldige tijd gehad met lasergamen, midgetgolf en Arcade. De kinderen, in de leeftijd van 7, 10 en 11 jaar, vonden het geweldig en willen graag weer terugkomen. Het personeel was erg vriendelijk en attent, vooral naar de kinderen toe. Ook de prijzen voor snacks en dergelijke waren redelijk. Kortom, een aanrader!

David 5 mei 2023
Reageer
S

Teleurstellende escape-ervaring

De uitleg in de escape room was bijzonder snel en onduidelijk. De opzet van de cellen was niet aantrekkelijk, en de tijd was beperkt. De ervaring bestond voornamelijk uit rennende mensen en er waren te weinig denk- en puzzelopdrachten. Het personeel in het restaurant was wel vriendelijk en attent, en het eten was van goede kwaliteit.

Saskia 3 aug 2023
Reageer
L

Verspilling van tijd, geld en geduld

Ik kan me bijna geen slechtere ervaring voorstellen. Binnen vijftien minuten had ik al drie verschillende discussies met medewerkers. Ten eerste vertelden ze me bij de kassa dat ik alleen kon pinnen, terwijl dat nergens vermeld stond. Toen zeiden ze dat het wel op de website stond, maar konden ze het niet vinden na lang zoeken. Discussie nummer twee: ik mocht mijn jas in een kluisje stoppen, maar kreeg de sleutel niet mee. Toen ik vroeg wie er verantwoordelijk zou zijn als er ie-ebben we geen excuses gekregen, maar wel gelijk. De dag werd nog erger door slechte instructies en vertragingen. Ik zal hier nooit meer komen.

Laura 22 mrt 2023
Reageer
M

Onvriendelijk en ongerechtvaardigd

Vandaag ben ik met vier kinderen en drie volwassenen naar de kartbaan geweest om te karten en lasergamen. Na slechts vijf rondes karten werd ik van de baan gehaald, bewerend dat ik te veel botsingen veroorzaakte. In werkelijkheid had ik slechts één keer een andere kart geraakt, en dat was omdat hij me afsneed terwijl ik hem probeerde in te halen. Een andere ouder van een andere groep bevestigde dat ik niets fout had gedaan, maar het personeel was onverbiddelijk. We konden niet met hen praten. Ondanks getuigenissen van andere ouders en toeschouwers vanaf de zijlijn, werd ik van de baan gehaald. Een teleurstellende ervaring na maanden van frequente bezoeken.

Martijn 10 mrt 2023
Reageer
J

Altijd leuk

Ben meerdere keren bij gamecity geweest en het is altijd leuk. Karten, minigolf of lasergamen, het is allemaal leuk! Wat mij betreft echt een aanrader. Ook leuk voor verjaardagen of met collega's. Ze hebben soms ook wel leuke deals waar je gebruik van kunt maken, dus absoluut een aanrader om dat ook even in de gaten te houden.

Jorit 3 jan 2023
Reageer
B

Lasergamen en karten

Wij hebben gelasergamed en gekard bij gamecity. Het was heel leuk maar wel erg duur. Vooral het karten is voor dat je het door hebt voorbij. Dat was erg jammer want het is niet goedkoop. 23 euro per persoon kostte het.. 1 heat karten duurt ongeveer 10 minuten en lasergamen ook zoiets.. Dat is wel erg kort maar het is wel heel erg leuk. Jammer dat het zo duur moet zijn..

Bart 1 dec 2022
Reageer
J

Karten met collagas

Wij hebben met een aantal collega's gekart bij Gamecity. Dit duurde in totaal ongeveer anderhalf uur en was erg leuk! We konden 2 heats karten en één heat duurt ongeveer 10 minuten. Het karten zelf is zo voorbij, de tijd gaat echt snel, maar je hebt ook briefings van een kwartier en nog een pauze. We hebben ook nog wat gegeten en gedronken. Het was erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar wat mij betreft.

Jordy 22 nov 2022
Reageer
K

Gezellige avond, maar minder eetopties

Tijdens onze date night zijn we begonnen met prison island, een leuk concept maar nog niet helemaal perfect uitgevoerd. Vervolgens hebben we genoten van het karten en lasergamen. We wilden de avond afsluiten met wat te eten, maar tot onze teleurstelling was er weinig keuze. Uiteindelijk heeft de medewerker Dylan ons geholpen door een bordje olijven en wat chips te serveren, zodat we toch iets te eten hadden. Bedankt voor de goede service en het meedenken!

Karel 19 apr 2022
Reageer
D

Teleurstellende ervaring

Onze ervaring was super slecht. We hadden een pakket gekocht voor karten, lasergamen en prison island, dat volgens de website 2 uur en 50 minuten zou duren. Eerst moesten we in de gevangenis wachten omdat alle cellen bezet waren. Daarna hebben we bijna een uur gewacht om 10 minuten te kunnen karten. De praktijk was heel anders dan wat ons was uitgelegd, en het personeel was onvriendelijk. Het was te druk en er waren lange wachttijden. Kortom, we zullen hier niet snel terugkomen. Het enige positieve was dat het bedrag voor het lasergamen werd terugbetaald en we niet hoefden te betalen voor de drankjes.

Dennis 4 mrt 2022
Reageer
B

Geweldig kinderfeestje

We hadden een kinderfeestje georganiseerd voor vier jongens van 11 en 12 jaar oud. Samenwerken was soms een uitdaging voor jongens van die leeftijd, maar gelukkig was daar Joey, de bewaker van Prison Escape, om te helpen. Joey liep helemaal met onze jongens mee en gaf tips en trucs. Hij deed enorm zijn best en maakte onze avond geweldig! Heel erg bedankt, Joey!

Bas 11 nov 2020
Reageer
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van april 2024 in de omgeving van Zoetermeer.

Over Gamecity

Gamecity in Zoetermeer is een geweldige plek voor gamers van alle niveaus. Het is een enorme ruimte vol met de nieuwste en populairste videogames, consoles en pc's, waar je urenlang kunt gamen. De faciliteiten hebben een moderne uitstraling, en er zijn tal van activiteiten om uit te kiezen, zoals VR-games en toernooien. Ben je de weg kwijt of behoefte aan meer informatie? Dan staat het vriendelijke personeel altijd klaar om advies te geven. Daarnaast is het ook een geweldige locatie voor kinderfeestjes en groepsuitjes. Voor elke gamer zal Gamecity een onvergetelijke ervaring bieden. De fanatiek gamers zullen zich in ieder geval goed kunnen vermaken bij Gamecity.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Zoetermeer, Zuid-Holland
  • https://gamecity.nl
  • sales@gamecity.nl