Daguitje

Gamecity

Zoetermeer, Zuid-Holland

3 reviews
100% positief

Voor quality time zit je goed bij Gamecity te Zoetermeer. Hier heb je echt even tijd en aandacht voor elkaar met ultieme belevingen en fijne ervaringen. Je kan hier onder andere gaan karten, lasergamen, er is een prison island en je kan er eten en drinken. De missie van Gamecity.nl is pas geslaagd wanneer de consument met een brede lach weer naar buiten gaat.

Gamecity is van alle daguitjes omstreeks Zoetermeer de beste keuze.

Bezoek Gamecity


Reviews (3)

 • Ron

  Leuk bedrijfsuitje

  Wij hebben een leuk bedrijfsuitje gehad bij Gamecity in Zoetermeer. Wij kregen het Sprint arrangement, waarbij we een hele leuke kartrace hebben gehouden en na tijd heerlijk hebben gegeten en gedronken. Het was erg geslaagd en iedereen leek het naar zijn zin te hebben. Ik hoop dat we in de toekomst hier vaker bedrijfsuitjes zullen hebben.

  Ron 14 mei 2022

 • Joran

  Dagje karten met de familie

  Bij Gamecity hebben wij met de familie een heerlijk dagje gekart. Niet dat wij een dag op de karts hebben gezeten, want karten is erg duur, maar al met al heeft het zeker een dag geduurt. Het was dus een erg gezellig uitje! De karts zijn goed en de baan is erg leuk en uitdagend. Het schijnt ook dat ze pas geleden nieuwe karts hebben gekregen, dus het is zeker de moeite waard. Zoetermeer was wel een eindje rijden, maar het was het zeker waard!

  Joran 14 apr 2022

 • Christel Tekelenburg

  Geweldig

  Gisteren 15 februari was ik daar om mijn verjaardag te vieren met vrienden. Ik heb er de beste dag van mijn leven gehad! Het personeel was ook geweldig. De baan was goed en het lezergamen was ook geweldig.
  Ik zou het zeker aanraden om daar heen te gaan en misschien wel je verjaardag te vieren!

  Christel Tekelenburg 16 feb 2022