Burgers' Zoo

Burgers' Zoo

4.3 reviewscore • 3 reviews
S

Mooiste dierenpark van Nederland

Zo staat hij niet in Nederland bekend hoor, maar als je het mij zou vragen is burgers zoo echt het aller mooiste dierenpark van heel Nederland.
Je kijkt er de ogen uit je hoofd en niet alleen de kinderen maar ook Mijn vrouw en ikzelf hebben hier een hele leuke dag.
Dus jong of oud dat maakt niet eens uit.
Vaak zie je gezinnen met jonge kinderen in de dierentuin omdat kinderen dit leuk vinden maar ook voor volwassenen zonder kinderen is dit een heel leuk uitstapje als je het mij vraagt.

Simon 3 jun 2020
Reageer
M

Gemixte gevoelens

Ik heb altijd een beetje last van gemixte gevoelens als het gaat om een dierentuinbezoek.
Aan de ene kant vind ik het geweldig om met mijn kindjes heerlijk ontspannen naar de dieren te kijken en ons lekker te vermaken in de speeltuin.
Maar daar tegenover staat wel dat ik me altijd lichtelijk bezwaard voel omdat ik weet dat de dieren hier zitten opgesloten terwijl een heel aantal hiervan natuurlijk gewoon in het wild thuis horen.
Toch heb ik me ook laten vertellen dat de dieren die hier zitten het niet zouden overleven kn het wild omdat ze in dierentuinen geboren zijn en dat ze zich dan niet kunnen redden als ze alles zelf moeten doen, dus daar denk ik dan maar aan als ik me weer eens schuldig voel.

Monica 13 jul 2019
Reageer
M

Daguitje voor mooi weer

Als je op zoek bent naar een daguitje voor mooi weer, waarbij de hele familie een leuke dat heeft dan zou ik zeker naar Burgers' Zoo gaan.
Wat een een leuke gelegenheid om naar toe te gaan met je gezin!
En het is in Arnhem, dus in principe lekker centraal voor iedereen.
Er zijn niet alleen dieren te zien, ook de speeltuinen voor de kinderen zijn er erg leuk en voor ouders is er dan genoeg mogelijkheid voor wat te drinken met wat lekkers er bij.
Ik was hier nog nooit geweest, maar had een kortingsbon gekregen, wat erg fijn is omdat dierentuinen toch vaak best duur zijn.
Maar nu ik weet hoe mooi het daar is en hoe leuk de kinderen, en wij ook, het vonden gaan we vast en zeker nog vaker hier naar toe.

Marc 22 jun 2019
Reageer
B

Wij wonen hier vlak bij en hebben dus ook een abonnement genomen, zodat we hier lekker vaak met onze kinderen en kleinkinderen naar toe gaan.
Het fijne aan een abonnement is dat je gewoon heen kunt wanneer je wilt en als je dan desnoods maar een uurtje gaat is het ook niet erg, omdat je toch een abonnement hebt.
Ik heb nog jonge kleinkinderen en die zijn helemaal verzot op alle mooie dieren die hier te zien zijn.
Ook de speelgelegenheden hier vinden ze, net als jouw kinderen, helemaal het einde.
Wij zelf zitten er dan vaak met een kop koffie en een lekker stuk gebak bij, totaal geen straf voor ons!

Bregje 22 jun 2019
M

Net als iedere dierentuin, pretpark of andere buitengelegenheden moet je altijd geluk hebben met het weer.
Zelf vind ik het nooit zo erg als het niet al te warm is buiten, want tegen kou kun je je wel kleden.
Maar als het keihard regent is het dan weer minder, want daar kun je niet zo veel tegen beginnen en dan is de lol er heel snel af.

Monica 13 jul 2019
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van maart 2023 in de omgeving van Arnhem.

Over Burgers' Zoo

Burgers Zoo te Arnhem is een zeer mooie dierentuin met veel water, een overdekte jungle en zelfs een woestijn. Met in totaal 45 hectare is er genoeg ruimte voor de vele dieren en een natuurlijke leefomgeving.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Arnhem, Gelderland