Daguitje

Burgers' Zoo

Arnhem, Gelderland

3 reviews
67% positief
33% neutraal

Burgers Zoo te Arnhem is een zeer mooie dierentuin met veel water, een overdekte jungle en zelfs een woestijn. Met in totaal 45 hectare is er genoeg ruimte voor de vele dieren en een natuurlijke leefomgeving.

Amusementspark Tivoli is van alle daguitjes omstreeks Arnhem de beste keuze.

Bezoek Amusementspark Tivoli


Reviews (3)

 • Simon

  Mooiste dierenpark van Nederland

  Zo staat hij niet in Nederland bekend hoor, maar als je het mij zou vragen is burgers zoo echt het aller mooiste dierenpark van heel Nederland.
  Je kijkt er de ogen uit je hoofd en niet alleen de kinderen maar ook Mijn vrouw en ikzelf hebben hier een hele leuke dag.
  Dus jong of oud dat maakt niet eens uit.
  Vaak zie je gezinnen met jonge kinderen in de dierentuin omdat kinderen dit leuk vinden maar ook voor volwassenen zonder kinderen is dit een heel leuk uitstapje als je het mij vraagt.

  Simon 3 jun 2020

 • Monica

  Gemixte gevoelens

  Ik heb altijd een beetje last van gemixte gevoelens als het gaat om een dierentuinbezoek.
  Aan de ene kant vind ik het geweldig om met mijn kindjes heerlijk ontspannen naar de dieren te kijken en ons lekker te vermaken in de speeltuin.
  Maar daar tegenover staat wel dat ik me altijd lichtelijk bezwaard voel omdat ik weet dat de dieren hier zitten opgesloten terwijl een heel aantal hiervan natuurlijk gewoon in het wild thuis horen.
  Toch heb ik me ook laten vertellen dat de dieren die hier zitten het niet zouden overleven kn het wild omdat ze in dierentuinen geboren zijn en dat ze zich dan niet kunnen redden als ze alles zelf moeten doen, dus daar denk ik dan maar aan als ik me weer eens schuldig voel.

  Monica 13 jul 2019

 • Marc

  Daguitje voor mooi weer

  Als je op zoek bent naar een daguitje voor mooi weer, waarbij de hele familie een leuke dat heeft dan zou ik zeker naar Burgers' Zoo gaan.
  Wat een een leuke gelegenheid om naar toe te gaan met je gezin!
  En het is in Arnhem, dus in principe lekker centraal voor iedereen.
  Er zijn niet alleen dieren te zien, ook de speeltuinen voor de kinderen zijn er erg leuk en voor ouders is er dan genoeg mogelijkheid voor wat te drinken met wat lekkers er bij.
  Ik was hier nog nooit geweest, maar had een kortingsbon gekregen, wat erg fijn is omdat dierentuinen toch vaak best duur zijn.
  Maar nu ik weet hoe mooi het daar is en hoe leuk de kinderen, en wij ook, het vonden gaan we vast en zeker nog vaker hier naar toe.

  Marc 22 jun 2019