Burgers' Zoo

Burgers' Zoo

3.0 reviewscore • 5 reviews
F

Wening dieren

Wij vonden het park. Tegen vallen. Voor oudere mensen. Mensen slecht ter been. Waren de wandelpaden. Te steil. Ook hebben wij wening dieren gezien. Allemaal nog in hun verblijf. Zoals geen griraffen. Ook waren er veel werk zaam heden op het park. Waar men hinder van had en moest uit kijken. Voor ons geen park om terug te gaan. En door dit allemaal van toepassing was en is. Zouden ze in die piriode wel korting mogen geven. En vermelden dat er werk zaamheden zijn. En dat nog vele dieren nog niet buiten komen. Wij hadden dan ook gauw bekeken. 9 wolwassen. Dus voor jullie kassa. Ik hoop dan ook dat er een oplossing komt van jullie kant.

Fam snijder. En aanhang 22 apr 2024
Reageer
J

Slechtste Dierenpark ooit - baliemedewerkster

Ik heb daar twee kleine souveniertjes gekocht. Twee sleutelhangers (knuffeltjes)
Een giraf en een aapje.

Toen ik wilde afrekenen, lieten beide medewerksters mij wachten voordat ik aan de beurt kwam. De ene begon te bellen meteen toen ik wilde afrekenen. De andere vrouw liet twee kinderen voor gaan die een vraag wilde stellen. Terwijl ik duidelijk aan de beurt was. Ik heb daar ook iets over gezegt. Dat voordringen niet netjes is.

Het zal me niks verbazen als deze twee vrouwen puur rasistisch waren, aangezien ik niet blank ben en zij weer heel toevallig wel. #Blacklivematters zijn niet de enige Etnische groep mensen die hier mee te maken hebben.

De baliemedewerkster vroeg vervolgens of ze het kaartje eraf mocht knippen. Ik heb gezegt dat dat mocht. Dat heeft ze vervolgens gedaan. Ze gaf me geen bon mee. Wat ik al raar vond. Toen kwam ik thuis erachter dat ze met de schaar de achterkant van het aapje heeft beschadigd. Er zit nu een gat aan de achterkant van de aap. Echt walgelijk deze mensen. Ik kom hier never nooit meer terug. En ik zal dit zeker doorvertellen. Mond op mond is ook reclame.

Dit gedrag is echt pure haat naar anderen. En op deze manier geef je absoluut niet het goede voorbeeld voor de volgende generatie. Dit soort mensen horen niet eens achter een balie. Die kan je beter ergens anders laten werken. Waar dan wel kan je zelf wel invullen.

Ik zeg ontslaan dit soort mensen, die verdienen het niet eens om achter de balie te staan.

Zij hebben duidelijk niet de 'basics' meegekregen. Ik ben van begin tot eind beleeft en geduldig gebleven en dan zijn ze zo laag en achterbaks.

Wacht maar, karma is een bitch.

Jammer dat ik geen ster kon aangeven. Want ze verdienen geen een ster. Ze verdienen zichzelf.

Jade 11 mei 2023
Reageer
S

Mooiste dierenpark van Nederland

Zo staat hij niet in Nederland bekend hoor, maar als je het mij zou vragen is burgers zoo echt het aller mooiste dierenpark van heel Nederland.
Je kijkt er de ogen uit je hoofd en niet alleen de kinderen maar ook Mijn vrouw en ikzelf hebben hier een hele leuke dag.
Dus jong of oud dat maakt niet eens uit.
Vaak zie je gezinnen met jonge kinderen in de dierentuin omdat kinderen dit leuk vinden maar ook voor volwassenen zonder kinderen is dit een heel leuk uitstapje als je het mij vraagt.

Simon 3 jun 2020
Reageer
M

Gemixte gevoelens

Ik heb altijd een beetje last van gemixte gevoelens als het gaat om een dierentuinbezoek.
Aan de ene kant vind ik het geweldig om met mijn kindjes heerlijk ontspannen naar de dieren te kijken en ons lekker te vermaken in de speeltuin.
Maar daar tegenover staat wel dat ik me altijd lichtelijk bezwaard voel omdat ik weet dat de dieren hier zitten opgesloten terwijl een heel aantal hiervan natuurlijk gewoon in het wild thuis horen.
Toch heb ik me ook laten vertellen dat de dieren die hier zitten het niet zouden overleven kn het wild omdat ze in dierentuinen geboren zijn en dat ze zich dan niet kunnen redden als ze alles zelf moeten doen, dus daar denk ik dan maar aan als ik me weer eens schuldig voel.

Monica 13 jul 2019
Reageer
M

Daguitje voor mooi weer

Als je op zoek bent naar een daguitje voor mooi weer, waarbij de hele familie een leuke dat heeft dan zou ik zeker naar Burgers' Zoo gaan.
Wat een een leuke gelegenheid om naar toe te gaan met je gezin!
En het is in Arnhem, dus in principe lekker centraal voor iedereen.
Er zijn niet alleen dieren te zien, ook de speeltuinen voor de kinderen zijn er erg leuk en voor ouders is er dan genoeg mogelijkheid voor wat te drinken met wat lekkers er bij.
Ik was hier nog nooit geweest, maar had een kortingsbon gekregen, wat erg fijn is omdat dierentuinen toch vaak best duur zijn.
Maar nu ik weet hoe mooi het daar is en hoe leuk de kinderen, en wij ook, het vonden gaan we vast en zeker nog vaker hier naar toe.

Marc 22 jun 2019
B

Wij wonen hier vlak bij en hebben dus ook een abonnement genomen, zodat we hier lekker vaak met onze kinderen en kleinkinderen naar toe gaan.
Het fijne aan een abonnement is dat je gewoon heen kunt wanneer je wilt en als je dan desnoods maar een uurtje gaat is het ook niet erg, omdat je toch een abonnement hebt.
Ik heb nog jonge kleinkinderen en die zijn helemaal verzot op alle mooie dieren die hier te zien zijn.
Ook de speelgelegenheden hier vinden ze, net als jouw kinderen, helemaal het einde.
Wij zelf zitten er dan vaak met een kop koffie en een lekker stuk gebak bij, totaal geen straf voor ons!

Bregje 22 jun 2019
M

Net als iedere dierentuin, pretpark of andere buitengelegenheden moet je altijd geluk hebben met het weer.
Zelf vind ik het nooit zo erg als het niet al te warm is buiten, want tegen kou kun je je wel kleden.
Maar als het keihard regent is het dan weer minder, want daar kun je niet zo veel tegen beginnen en dan is de lol er heel snel af.

Monica 13 jul 2019
Daguitjes in de buurt

Dit zijn de beste daguitjes van juni 2024 in de omgeving van Arnhem.

Over Burgers' Zoo

Er zijn 5 reviews geschreven over Burgers' Zoo op Reviews.nl. Met een 3.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Arnhem, Gelderland
  • https://www.burgerszoo.nl
  • info@burgerszoo.nl