Burgers' Zoo

Burgers' Zoo

3.6 reviewscore • 10 reviews
D

Geweldige dierentuin, dagvullend programma

Deze dierentuin blijft absoluut prachtig. Tijdens een bedrijfsvergadering in het safaricenter konden we ook de dierentuin bezoeken. Mijn persoonlijke favorieten blijven de ocean en de stokstaartjes, maar ook de mangrove en de woestijn zijn prachtig. Je kunt hier heerlijk rondwandelen, en elke hoek biedt nieuwe verrassingen. Er zijn voldoende plattegronden en bewegwijzering om je favoriete plekken gericht te bezoeken. Je kunt hier gemakkelijk een hele dag doorbrengen, want de dieren eten en rusten, en als je later weer langskomt, zie je ze wellicht in actie. Er zijn ook tal van vogels en prachtige bloemen te bewonderen, maar ik zag zelfs een muis buiten de verblijven. Kortom, er is volop natuur te ontdekken, zowel binnen als buiten.

Dirk 30 mei 2023
Reageer
A

Geen voorbeeld van een dierentuin

Ons recente bezoek aan deze dierentuin was over het algemeen nogal druk en teleurstellend. De meeste dieren leken in te kleine verblijven te zitten, en sommige van hen vertoonden duidelijke tekenen van stress, zoals eindeloos rondlopen in kleine kringen. Hoewel de vlindertuin er mooi uitzag, voelde het ocean gedeelte erg claustrofobisch aan door de drukte en smalle gangen. De dierentuin zelf leek ingericht te zijn in verwarrende kleine cirkels, met veel wegwijzers maar geen duidelijke route om te volgen. Tijdens een bezoek aan een restaurant zagen we zelfs muizen onder de tafels doorlopen, wat voor de nodige schrik zorgde. De parkeerplaats was groot maar nogal chaotisch.

Angela 3 sep 2023
Reageer
P

Dagje uit met zn vieren

Ons groepje van vier bezocht deze dierentuin zonder veel voorbereiding omdat we al eerder waren geweest. We waren echter verrast door de prijsstijging van de parkeerkosten, die met 23% waren gestegen ten opzichte van ons vorige bezoek in november 2021. De dierentuin bood zoals verwacht een verscheidenheid aan dieren. Vooral het "aquarium" maakte indruk, hoewel de andere "domes" ons minder aanspraken, behalve de mangrove met vlinders. De prijzen in de dierentuin zelf leken echter buitensporig hoog, met bijvoorbeeld een broodje kip voor €9,25, waarvan de kip nauwelijks te vinden was. Zelfs een flesje water of cola kostte €3,50.

Pieter 12 aug 2023
Reageer
M

Dure prijzen wel een prima dierentuin

Een dagje in deze dierentuin betekende vooral veel wandelen in de hoop op het zien van mooie dieren. De verblijven van de dieren waren weliswaar goed onderhouden, maar het aantal dieren dat we daadwerkelijk zagen, was teleurstellend. De vlindertuin (mangrove) en de aquaria (ocean) waren indrukwekkend. Echter, als we kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding, zouden we eerder kiezen voor een andere dierentuin. Het was onduidelijk welke route we door de dierentuin moesten volgen. Deze heuvelachtige dierentuin is ook niet aan te raden voor mensen met beperkte mobiliteit. Bovendien waren de prijzen voor eten en drinken in de dierentuin schrikbarend hoog. Desondanks hebben we wel een redelijke dag gehad.

Marijke 16 jul 2023
Reageer
R

Het hele jaar leuk

Burgers Zoo is gedurende het hele jaar een geweldige dierentuin. Of het nu mooi weer is of niet, dankzij de verschillende overdekte gebieden kun je zowel binnen als buiten van de dieren genieten. Alle dieren hebben voldoende ruimte en worden goed verzorgd. Vooral het ocean gedeelte maakte indruk op ons. Helaas werden we tijdens ons bezoek vaak bijna omvergelopen door gillende en rennende schoolkinderen die door hun begeleiders niet goed in bedwang werden gehouden. Desondanks hebben we een leuke dag gehad.

Rob 5 jun 2023
Reageer
E

Dure zoo

Voor twee kinderen rekenden ze €24 en €26, wat ik schandalig hoge entreeprijzen vond. Het eten in de dierentuin was echter wel van goede kwaliteit. Maar liefst €45 voor een broodje, frietjes, mini loempia's en twee kopjes koffie vond ik echter te duur. Tijdens ons bezoek leek het erop dat bijna alle dieren sliepen. Dit was waarschijnlijk mijn laatste bezoek aan Burgers Zoo, tenzij ze bij de entreeprijs een gratis ijsje of frietje aanbieden. Het rookbeleid was ook niet naar mijn zin; rokers moesten in een speciaal aangewezen gebied staan, terwijl een afdak een betere optie zou zijn.

Evelien 30 mei 2023
Reageer
J

Slechtste Dierenpark ooit - baliemedewerkster

Ik heb daar twee kleine souveniertjes gekocht. Twee sleutelhangers (knuffeltjes)
Een giraf en een aapje.

Toen ik wilde afrekenen, lieten beide medewerksters mij wachten voordat ik aan de beurt kwam. De ene begon te bellen meteen toen ik wilde afrekenen. De andere vrouw liet twee kinderen voor gaan die een vraag wilde stellen. Terwijl ik duidelijk aan de beurt was. Ik heb daar ook iets over gezegt. Dat voordringen niet netjes is.

Het zal me niks verbazen als deze twee vrouwen puur rasistisch waren, aangezien ik niet blank ben en zij weer heel toevallig wel. #Blacklivematters zijn niet de enige Etnische groep mensen die hier mee te maken hebben.

De baliemedewerkster vroeg vervolgens of ze het kaartje eraf mocht knippen. Ik heb gezegt dat dat mocht. Dat heeft ze vervolgens gedaan. Ze gaf me geen bon mee. Wat ik al raar vond. Toen kwam ik thuis erachter dat ze met de schaar de achterkant van het aapje heeft beschadigd. Er zit nu een gat aan de achterkant van de aap. Echt walgelijk deze mensen. Ik kom hier never nooit meer terug. En ik zal dit zeker doorvertellen. Mond op mond is ook reclame.

Dit gedrag is echt pure haat naar anderen. En op deze manier geef je absoluut niet het goede voorbeeld voor de volgende generatie. Dit soort mensen horen niet eens achter een balie. Die kan je beter ergens anders laten werken. Waar dan wel kan je zelf wel invullen.

Ik zeg ontslaan dit soort mensen, die verdienen het niet eens om achter de balie te staan.

Zij hebben duidelijk niet de 'basics' meegekregen. Ik ben van begin tot eind beleeft en geduldig gebleven en dan zijn ze zo laag en achterbaks.

Wacht maar, karma is een bitch.

Jammer dat ik geen ster kon aangeven. Want ze verdienen geen een ster. Ze verdienen zichzelf.

Jade 11 mei 2023
Reageer
S

Mooiste dierenpark van Nederland

Zo staat hij niet in Nederland bekend hoor, maar als je het mij zou vragen is burgers zoo echt het aller mooiste dierenpark van heel Nederland.
Je kijkt er de ogen uit je hoofd en niet alleen de kinderen maar ook Mijn vrouw en ikzelf hebben hier een hele leuke dag.
Dus jong of oud dat maakt niet eens uit.
Vaak zie je gezinnen met jonge kinderen in de dierentuin omdat kinderen dit leuk vinden maar ook voor volwassenen zonder kinderen is dit een heel leuk uitstapje als je het mij vraagt.

Simon 3 jun 2020
Reageer
M

Gemixte gevoelens

Ik heb altijd een beetje last van gemixte gevoelens als het gaat om een dierentuinbezoek.
Aan de ene kant vind ik het geweldig om met mijn kindjes heerlijk ontspannen naar de dieren te kijken en ons lekker te vermaken in de speeltuin.
Maar daar tegenover staat wel dat ik me altijd lichtelijk bezwaard voel omdat ik weet dat de dieren hier zitten opgesloten terwijl een heel aantal hiervan natuurlijk gewoon in het wild thuis horen.
Toch heb ik me ook laten vertellen dat de dieren die hier zitten het niet zouden overleven kn het wild omdat ze in dierentuinen geboren zijn en dat ze zich dan niet kunnen redden als ze alles zelf moeten doen, dus daar denk ik dan maar aan als ik me weer eens schuldig voel.

Monica 13 jul 2019
Reageer
M

Daguitje voor mooi weer

Als je op zoek bent naar een daguitje voor mooi weer, waarbij de hele familie een leuke dat heeft dan zou ik zeker naar Burgers' Zoo gaan.
Wat een een leuke gelegenheid om naar toe te gaan met je gezin!
En het is in Arnhem, dus in principe lekker centraal voor iedereen.
Er zijn niet alleen dieren te zien, ook de speeltuinen voor de kinderen zijn er erg leuk en voor ouders is er dan genoeg mogelijkheid voor wat te drinken met wat lekkers er bij.
Ik was hier nog nooit geweest, maar had een kortingsbon gekregen, wat erg fijn is omdat dierentuinen toch vaak best duur zijn.
Maar nu ik weet hoe mooi het daar is en hoe leuk de kinderen, en wij ook, het vonden gaan we vast en zeker nog vaker hier naar toe.

Marc 22 jun 2019
B

Wij wonen hier vlak bij en hebben dus ook een abonnement genomen, zodat we hier lekker vaak met onze kinderen en kleinkinderen naar toe gaan.
Het fijne aan een abonnement is dat je gewoon heen kunt wanneer je wilt en als je dan desnoods maar een uurtje gaat is het ook niet erg, omdat je toch een abonnement hebt.
Ik heb nog jonge kleinkinderen en die zijn helemaal verzot op alle mooie dieren die hier te zien zijn.
Ook de speelgelegenheden hier vinden ze, net als jouw kinderen, helemaal het einde.
Wij zelf zitten er dan vaak met een kop koffie en een lekker stuk gebak bij, totaal geen straf voor ons!

Bregje 22 jun 2019
M

Net als iedere dierentuin, pretpark of andere buitengelegenheden moet je altijd geluk hebben met het weer.
Zelf vind ik het nooit zo erg als het niet al te warm is buiten, want tegen kou kun je je wel kleden.
Maar als het keihard regent is het dan weer minder, want daar kun je niet zo veel tegen beginnen en dan is de lol er heel snel af.

Monica 13 jul 2019
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van september 2023 in de omgeving van Arnhem.

Over Burgers' Zoo

Burgers' Zoo in Arnhem is een uitstekende dierentuin met een divers aanbod aan dieren en habitats om te ontdekken. Het park wordt zeer goed onderhouden en biedt voortreffelijke faciliteiten om een leuke tijd door te brengen. Waar je gegarandeerd van zult genieten is de Afrikaanse savanne en de mangrove, waar bezoekers zich volledig kunnen onderdompelen in de leefomgeving van de dieren. De service kan als royaal omschreven worden, en er zijn educatieve programma's die op maat gesneden zijn voor kinderen. Burgers' Zoo is gelegen aan de rand van Arnhem in Nederland. De plek biedt voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Arnhem, Gelderland
  • https://www.burgerszoo.nl
  • info@burgerszoo.nl