De Bonte Wever

De Bonte Wever

5.0 reviewscore • 2 reviews
M

de Bonte Wever Assen zwemparadijs

Wij wonen in Drenthe en als gezin van 3 jonge jongetjes die van water houden, ben je nog wel eens op zoek naar een leuk waterpark. Door de aanhoudend stijgende gasprijzen heeft Center Parcs besloten om de watertemperatuur flink te verlagen, met kinderen die blauwe lippen hebben tot gevolg. Het zwemparadijs van de Bonte Wever doet dit echter niet! Hier is het water nog heerlijk warm en onze kinderen hebben gisteren weer genoten. Dit kunnen we niet zeggen van Center Parcs de Huttenheugte dus hierbij wil ik graag het zwemparadijs van de Bonte Wever in het zonnetje zetten. Ik ben er zeker van dat jullie zwembad nu niet uit kan maar dat jullie toch het water warm blijven houden stel ik, en waarschijnlijk veel anderen, zeer op prijs! Jullie verdienen een gouden review, dus bij deze!

Marianne 11 dec 2022
Reageer
I

Heerlijk zwembad

Ik kom doorgaans niet vaak in het zwembad, maar een vriendin zwemt wel vaker bij De Bonte Wever en vroeg of ik ook zin had om een keer mee te gaan. We hebben hier dan ook heerlijk kunnen zwembad en ze hebben ook nog meer dan alleen een zwembad bij De Bonte Wever. Dat wist ik helemaal niet en ik woon al meer dan 5 jaar in Assen. Ik denk dat we hier wel vaker terug gaan komen, het is mij goed bevallen!

Ilse 31 jan 2023
Reageer
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van februari 2023 in de omgeving van Assen.

Over De Bonte Wever

Bij de Bonte Wever in Assen kan je terecht voor een geweldig zwemparadijs met alle luxe voorzien, denkend aan meerdere sauna's, stroomcabines, douchestraat, warmtebanken, leuke waterglijbanen, wildwaterkreek en golfslagbad. Hier kan je heerlijk tot rust komen en hebben kinderen de tijd van hun leven. Drinken in het zwemparadijs kan je gratis nuttigen. Daarnaast is er ook een beautysalon aanwezig, een ruime fitness, restaurants en van tijd tot tijd staan er leuke evenementen op de agenda.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Assen, Drenthe