De Bonte Wever

De Bonte Wever

4.6 reviewscore • 5 reviews
P

Heerlijk tot rust komen in dit zwembad

Gisteren naar het zwembad geweest in Assen in de Bonte Wever. Was weer fantastisch! Water was heerlijk warm, sowieso in het hele pand is het heerlijk vertoeven. Meerdere verschillende sauna's, binnen en buiten. Heerlijk warme bubbelbaden, ook hele koude baden voor de liefhebbers (mij niet gezien). Infrarood banken waar je heerlijk kan liggen. Zag zelfs wat mensen er een boekje lezen, die waren goed voorbereid. Als je tot rust wilt komen, ben je hier wel aan het juiste adres. Eerste keer dat we hier zijn geweest na de goede reviews te hebben gelezen. Nu gaan we hier vaker heen. Met name omdat veel zwembaden hun temperatuur omlaag gooien omdat de gasprijzen zo hoog zijn, gelukkig is dat hier niet het geval. Vandaar dat ik ook de moeite neem om deze positieve review/ervaring te delen met jullie. Gr. Paul

Paul 22 feb 2023
Reageer
I

Heerlijk zwembad

Ik kom doorgaans niet vaak in het zwembad, maar een vriendin zwemt wel vaker bij De Bonte Wever en vroeg of ik ook zin had om een keer mee te gaan. We hebben hier dan ook heerlijk kunnen zwembad en ze hebben ook nog meer dan alleen een zwembad bij De Bonte Wever. Dat wist ik helemaal niet en ik woon al meer dan 5 jaar in Assen. Ik denk dat we hier wel vaker terug gaan komen, het is mij goed bevallen!

Ilse 31 jan 2023
Reageer
J

Unieke ervaring

We hebben genoten van onze ervaring in het all-inclusive hotel. De aankomst verliep vlekkeloos en het personeel was ontzettend behulpzaam en vriendelijk. Het was leuk om in de bar een drankje en snack te nemen voordat het buffet geopend werd. Het personeel in de bar was ook zeer behulpzaam en vriendelijk. Hoewel het schoonmaakpersoneel geen Nederlands sprak, waren ze toch erg behulpzaam en vriendelijk. We vonden het avondeten een beetje tegenvallen, omdat er veel gerechten in sausjes zaten of gefrituurd waren. Alleen de vis was niet gefrituurd, maar daar houd ik niet van. Gelukkig hebben we wel goed geslapen op de stevige matrassen en het ontbijtbuffet was ook prima. Over het geheel genomen was het een geweldige ervaring om in dit mega grote hotel te verblijven.

Jan-Jaap Leemans 30 dec 2022
Reageer
M

Erg fijn verblijf gehad

We hebben een heel leuke en gezellige tijd gehad. De kamer was mooi, alleen het matras was aan vervanging toe omdat we de spiralen voelden tijdens het liggen. Alles was goed verzorgd en er was een ruime keuze bij de maaltijden. Het enige dat me stoorde, was dat er zoveel tafels in de eetzaal gereserveerd waren, zelfs door jongere mensen en mensen die wat moeilijker ter been waren. Hierdoor moesten zij verder van het buffet zitten. Dit is wel een minpunt in de organisatie. Ik begrijp reserveringen in groepsverband, maar dit had beter georganiseerd kunnen worden om iedereen gelijke toegang tot het buffet te geven.

Mans 27 dec 2022
Reageer
M

de Bonte Wever Assen zwemparadijs

Wij wonen in Drenthe en als gezin van 3 jonge jongetjes die van water houden, ben je nog wel eens op zoek naar een leuk waterpark. Door de aanhoudend stijgende gasprijzen heeft Center Parcs besloten om de watertemperatuur flink te verlagen, met kinderen die blauwe lippen hebben tot gevolg. Het zwemparadijs van de Bonte Wever doet dit echter niet! Hier is het water nog heerlijk warm en onze kinderen hebben gisteren weer genoten. Dit kunnen we niet zeggen van Center Parcs de Huttenheugte dus hierbij wil ik graag het zwemparadijs van de Bonte Wever in het zonnetje zetten. Ik ben er zeker van dat jullie zwembad nu niet uit kan maar dat jullie toch het water warm blijven houden stel ik, en waarschijnlijk veel anderen, zeer op prijs! Jullie verdienen een gouden review, dus bij deze!

Marianne 11 dec 2022
Reageer
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van maart 2024 in de omgeving van Assen.

Over De Bonte Wever

Bij de Bonte Wever in Assen kan je terecht voor een geweldig zwemparadijs met alle luxe voorzien, denkend aan meerdere sauna's, stroomcabines, douchestraat, warmtebanken, leuke waterglijbanen, wildwaterkreek en golfslagbad. Hier kan je heerlijk tot rust komen en hebben kinderen de tijd van hun leven. Drinken in het zwemparadijs kan je gratis nuttigen. Daarnaast is er ook een beautysalon aanwezig, een ruime fitness, restaurants en van tijd tot tijd staan er leuke evenementen op de agenda.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Assen, Drenthe
  • https://www.debontewever.nl
  • info@debontewever.nl