De Bonte Wever

De Bonte Wever

4.8 reviewscore • 3 reviews
P

Heerlijk tot rust komen in dit zwembad

Gisteren naar het zwembad geweest in Assen in de Bonte Wever. Was weer fantastisch! Water was heerlijk warm, sowieso in het hele pand is het heerlijk vertoeven. Meerdere verschillende sauna's, binnen en buiten. Heerlijk warme bubbelbaden, ook hele koude baden voor de liefhebbers (mij niet gezien). Infrarood banken waar je heerlijk kan liggen. Zag zelfs wat mensen er een boekje lezen, die waren goed voorbereid. Als je tot rust wilt komen, ben je hier wel aan het juiste adres. Eerste keer dat we hier zijn geweest na de goede reviews te hebben gelezen. Nu gaan we hier vaker heen. Met name omdat veel zwembaden hun temperatuur omlaag gooien omdat de gasprijzen zo hoog zijn, gelukkig is dat hier niet het geval. Vandaar dat ik ook de moeite neem om deze positieve review/ervaring te delen met jullie. Gr. Paul

Paul 22 feb 2023
Reageer
I

Heerlijk zwembad

Ik kom doorgaans niet vaak in het zwembad, maar een vriendin zwemt wel vaker bij De Bonte Wever en vroeg of ik ook zin had om een keer mee te gaan. We hebben hier dan ook heerlijk kunnen zwembad en ze hebben ook nog meer dan alleen een zwembad bij De Bonte Wever. Dat wist ik helemaal niet en ik woon al meer dan 5 jaar in Assen. Ik denk dat we hier wel vaker terug gaan komen, het is mij goed bevallen!

Ilse 31 jan 2023
Reageer
M

de Bonte Wever Assen zwemparadijs

Wij wonen in Drenthe en als gezin van 3 jonge jongetjes die van water houden, ben je nog wel eens op zoek naar een leuk waterpark. Door de aanhoudend stijgende gasprijzen heeft Center Parcs besloten om de watertemperatuur flink te verlagen, met kinderen die blauwe lippen hebben tot gevolg. Het zwemparadijs van de Bonte Wever doet dit echter niet! Hier is het water nog heerlijk warm en onze kinderen hebben gisteren weer genoten. Dit kunnen we niet zeggen van Center Parcs de Huttenheugte dus hierbij wil ik graag het zwemparadijs van de Bonte Wever in het zonnetje zetten. Ik ben er zeker van dat jullie zwembad nu niet uit kan maar dat jullie toch het water warm blijven houden stel ik, en waarschijnlijk veel anderen, zeer op prijs! Jullie verdienen een gouden review, dus bij deze!

Marianne 11 dec 2022
Reageer
Daguitjes in de buurt

Dit zijn de beste daguitjes van juni 2024 in de omgeving van Assen.

Over De Bonte Wever

Er zijn 3 reviews geschreven over De Bonte Wever op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Assen, Drenthe
  • https://www.debontewever.nl
  • info@debontewever.nl