Plopsaqua Landen-Hannuit

Plopsaqua Landen-Hannuit

2.9 reviewscore • 8 reviews
J

Prijzig en onevenwichtig

Mijn bezoek aan deze locatie was een mix van positieve en negatieve ervaringen. Er waren onvoldoende ligbedden voor het aantal bezoekers, wat resulteerde in lange wachtrijen voor glijbanen en attracties. Hoewel de glijbanen leuk waren, voelde het park overvol aan. Het meest teleurstellende was de prijs van het eten. Voor de lunch betaalden we maar liefst 60 euro voor 4 personen, en we hadden ook nog plannen om het avondeten daar te kopen omdat het park tot 20.00 uur open was. Uiteindelijk hebben we dat niet gedaan. Het was teleurstellend dat jonge kinderen niet in de leukste glijbanen mochten. Kortom, mijn bezoek aan deze locatie was een wisselende ervaring.

Jan 5 aug 2023
Reageer
Y

Slechte ervaring

Jammer genoeg een zeer slechte ervaring.
Zeer duur.
Bij aankomst moesten de mannen allemaal een andere zwembroek kopen. Voor de rest is dit nergens anders. Binnen is het heel koud. Echt om ziek van te worden. Het water ook veel te koud. Eten abnormaal duur voor wat je maar krijgt.
Personeel ook totaal niet vriendelijk. Een kind mag geen kind zijn spelen mag niet in het water.
Wildwaterbaan is verboden onder de 1,40m. Er zijn veel kinderen die al 12 jaar zijn die kleiner zijn er dus niet inmogen echt erg.
Jammer genoeg een zware tegenvaller.
Helaas komen we niet meer terug.

Yentel 2 nov 2023
Reageer
P

Teleurstellend bezoek

Mijn recente ervaring op deze locatie was verre van bevredigend. Het lijkt erop dat deze plek erop uit is om je financieel uit te kleden. Ze laten je niet toe om je eigen eten of drinken mee te nemen, en in plaats daarvan moet je hun producten kopen tegen absurde prijzen. Het meest teleurstellende was dat ondanks het feit dat sommige glijbanen niet toegankelijk waren voor kleine kinderen, je nog steeds de volledige entreeprijs moest betalen. Ik zou het niet aanraden aan anderen om hier naartoe te gaan.

Peter 22 aug 2023
Reageer
L

Restaurant valt tegen

Het zwemparadijs zelf was schoon en goed onderhouden, met voldoende glijbanen en attracties om van te genieten. Echter, het verplichte restaurant liet veel te wensen over. Ondanks dat ik wist dat je alleen voedsel uit hun restaurant mocht nuttigen, was het aanbod zeer beperkt en van slechte kwaliteit. De frietjes waren koud en smaakloos. Bovendien moest je 50 cent statiegeld betalen voor elke petfles zonder dat duidelijk werd gecommuniceerd hoe je deze flessen kon retourneren.

Lisa 15 aug 2023
Reageer
S

Tegenvallende ervaring

Mijn bezoek aan deze locatie was ronduit teleurstellend. De entreeprijzen waren buitensporig hoog en bij aankomst werden tassen gecontroleerd om te voorkomen dat gasten hun eigen eten en drinken meebrachten. Mannen werden verplicht om strakke zwembroeken aan te schaffen voor een hoge prijs. Ook was het niet toegestaan om zelf eten of drinken mee te nemen, wat resulteerde in belachelijk hoge prijzen voor alles wat in het park werd verkocht. Het aanbod bestond voornamelijk uit ongezond fastfood. Al met al was mijn ervaring zeer teleurstellend.

Saskia 8 aug 2023
Reageer
E

Financiele uitbuiting

Ik kan mijn recente bezoek aan deze locatie het beste omschrijven als een vorm van financiële uitbuiting. Het park zelf was leuk, maar alle extra kosten waren schandalig hoog. Bij aankomst werden mannen verplicht om dure zwembroeken te kopen, terwijl er geen duidelijke communicatie was over deze verplichting bij reservering. Bovendien werd ons de privacy ontnomen doordat tassen werden gecontroleerd. Het personeel in het park was onbeleefd en liep zelfs in normale korte broeken, wat in contrast stond met de verplichte zwemkleding voor mannen. Kortom, ik raad ten zeerste af om deze locatie te bezoeken vanwege de financiële uitbuiting die plaatsvindt.

Eva 1 aug 2023
Reageer
L

Gemengde gevoelens

Mijn recente bezoek aan deze locatie leverde gemengde gevoelens op. Bij aankomst werden onze tassen gecontroleerd om te voorkomen dat we eten en drinken meebrachten, en mannen werden gedwongen strakke zwembroeken te dragen. Het zwembad zelf was leuk, maar alles leek erop gericht om zoveel mogelijk geld uit te geven. Het eten was van lage kwaliteit, en er waren zelfs langere wachtrijen bij de frietkraam dan bij de attracties. Over het algemeen was mijn ervaring dubbelzinnig.

Laura 18 jul 2023
Reageer
T

Vergelijking met De Panne

Ik bezocht deze locatie als alternatief voor De Panne, en mijn ervaring was vergelijkbaar. De locatie was gemakkelijk bereikbaar via de snelweg, hoewel de parkeergelegenheid duur was. Gelukkig kregen we korting op de toegangsprijzen vanwege ons Plopsa-abonnement. Het zwembad was bijna identiek aan dat in De Panne, maar met extra buitenzwembaden. Het systeem met kluisjes was hetzelfde, waarbij je een muntje gebruikte. Het eten was vergelijkbaar met andere Plopsa-parken, wat betekende dat het niet van hoge kwaliteit was. Houd er rekening mee dat de regels voor zwemkleding strikt werden gehandhaafd. Over het algemeen was het een leuke ervaring voor ons en onze vierjarige.

Thijs 11 jul 2023
Reageer
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van mei 2024 in de omgeving van Belgie.

Over Plopsaqua Landen-Hannuit

Plopsaqua Landen-Hannuit is een waterpark dat geschikt is voor het hele gezin. Het park is relatief nieuw en heeft een moderne uitstraling. Er zijn verschillende glijbanen, zwembaden en attracties te vinden, waaronder een golfslagbad, een wildwaterbaan en een peuterbad. Ook is er een buitenzwembad waar je heerlijk kunt zonnen op de ligstoelen. Het park is niet heel groot, maar biedt genoeg variatie voor een dagje uit. De sfeer is gezellig en er zijn genoeg eetgelegenheden en souvenirwinkels te vinden. Er moet wel benadrukt worden dat de entreeprijs aan de hoge kant is in vergelijking met andere waterparken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Belgie
  • https://www.plopsaqualandenhannuit.be
  • info@plopsa.be