Plopsaqua Landen-Hannuit

Plopsaqua Landen-Hannuit

3.3 reviewscore • 4 reviews
D

Het is dat de kinderen het leuk vonden

Over het algemeen was het niet slecht, onze kinderen konden zich er goed vermaken. Het enige nadeel was dat er op alles winst werd gemaakt. Zo kostte een cola €5, een klein zakje chips €5 en een Magnum-ijsje €5. Zelfs de lockers waren niet gratis, je moest €5 betalen om er gebruik van te maken en na afloop kreeg je slechts €2 terug. Maar het belangrijkste is dat de kinderen zich hebben vermaakt.

Douwe 3 sep 2022
Reageer
F

Kleiner als verwacht

Het zwembad was kleiner dan we hadden verwacht en er was geen controle op mensen die met kleding aan het zwembad ingaan. Er waren veel kleedhokjes, waaronder enkele familiekabines, maar er was geen controle op wie deze gebruikte. Zelfs mensen zonder kinderen gebruikten deze kabines als extra ruimte om zich om te kleden. Het gebruik van de kleedhokjes kostte 5 euro en bij retourneren kreeg je 2 euro terug. De centen konden worden verkregen via de automaten bij binnenkomst van het zwembad, na de kassa.

Familie Maassen 20 jul 2022
Reageer
P

Zoals velen, echt duur

Gisteren zijn we met onze 4-jarige kleinzoon naar het zwembad geweest en we hebben gemerkt dat het een vrij prijzig uitje is. De kaartjes kosten €23,50 per persoon, wat neerkomt op €70,50 voor ons drieën. Bovendien betaal je nog eens €12,50 voor het parkeren en €5 voor een locker, waarvan je €2 terugkrijgt bij het inleveren van de munt. Al met al zijn we dus al €86 kwijt, en dat is nog zonder eten en drinken. Voor een frietje met een snack en een drankje betaal je al snel €15 of meer.

Het beleid van het zwembad is eigenlijk dat je geen eigen eten en drinken mee mag nemen, maar we hebben toch broodjes en drinken meegenomen. Gelukkig hebben we hier geen opmerkingen over gekregen.

Post 14 mei 2022
Reageer
K

Het is echt heel erg duur

Het zwembad is een mooie en leuke plek om te bezoeken. Echter, het grote nadeel is dat de toegangsprijzen erg hoog zijn. Gelukkig is er een tip om via Groupon entree tickets te krijgen met een korting van 50% op de normale aankoopprijs. Het zwembad is goed verzorgd en leuk opgezet, met meerdere baden die elk hun eigen thema hebben. Helaas hangt er in de kleedruimtes een vieze urine lucht. Het personeel houdt alles schoon en netjes, behalve de kleedruimtes. Het toelatingsbeleid is gericht op de grootte van de kinderen, maar dit beleid kan zeer discutabel zijn.

Karin Kist 19 feb 2022
Reageer
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van juni 2023 in de omgeving van Belgie.

Over Plopsaqua Landen-Hannuit

Plopsaqua Landen-Hannuit is een waterpark dat geschikt is voor het hele gezin. Het park is relatief nieuw en heeft een moderne uitstraling. Er zijn verschillende glijbanen, zwembaden en attracties te vinden, waaronder een golfslagbad, een wildwaterbaan en een peuterbad. Ook is er een buitenzwembad waar je heerlijk kunt zonnen op de ligstoelen. Het park is niet heel groot, maar biedt genoeg variatie voor een dagje uit. De sfeer is gezellig en er zijn genoeg eetgelegenheden en souvenirwinkels te vinden. Er moet wel benadrukt worden dat de entreeprijs aan de hoge kant is in vergelijking met andere waterparken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Belgie
  • https://www.plopsaqualandenhannuit.be
  • info@plopsa.be