Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen

4.4 reviewscore • 5 reviews
J

Beekse bergen leukste uitje

Ik kan niet wachten tot alles weer normaal is en ik weer met mijn kinderen kan genieten van een heerlijk dagje weg. Alles wat we eerst als vanzelfsprekend zagen, gaan we nu toch meer waarderen en als een luxe zien. Dat zet dingen in een ander daglicht en zet je aan het denken. Ik heb het er al met mijn kinderen over gehad wat ze nou heel graag zouden willen doen als alles weer mogelijk is. Daar kwam bij allebei een dagje naar de Beekse bergen uit en toen ik er over nadacht kon ik dit heel goed begrijpen. We zijn hier al heel vaak geweest, maar we hebben het hier altijd zo enorm naar ons zin en het gaat nooit vervelen. Dus voor ons is dit het leukste uitje en dat is ook iets waar we enorm naar uitkijken als we dit weer mogen en kunnen doen. Iets om naartoe te leven is goed, een positieve kijk op de toekomst in deze lastige tijden.

Jill 20 dec 2020
Reageer
M

Safaripark Beekse Bergen met de familie

Als je nog een leuk uitje voor het hele gezin of zelfs met met familie zoekt, dan zou ik echt een keer naar Safaripark Beekse Bergen gaan. Hier maakt het echt niet uit hoe oud je bent, want je kijkt hier allemaal je ogen uit. Mijn zoontje van 1 jaar oud vindt het hier helemaal geweldig maar ook mijn nichtje van 17 jaar oud vind het hier heel erg leuk. Je moet wel veel lopen, dus hier moet je rekening mee houden. Mocht je wat slechter te been zijn, dan is dit wel een dingetje, maar verder zie ik geen beperkingen.

Monique 24 okt 2020
Reageer
P

Beekse bergen ervaring

Wij wonen totaal niet bij de Beekse Bergen in de buurt.
Maar door alle reclame en van wat ik van anderen heb gehoord, zijn we toch met onze kleinkinderen die kant op gereden in een vakantie.
Mijn kleinkinderen zijn gek op dieren en konden de hele heenweg niet wachten tot we er waren.
Maar eenmaal daar was iedereen lichtelijk teleurgesteld met wat we er te zien kregen.
Misschien waren onze verwachtingen te hoog en niet realistisch, maar we hadden allemaal toch echt meer verwacht dan wat we hier te zien kregen.
Zelfs de kids vroegen waar de rest was, die was er dus niet.
Ondanks alles hebben we wel een leuke dag gehad, maar het was niet iets wat we binnenkort nog een keer zullen doen.

Paul 20 okt 2019
Reageer
B

Dieren liefhebber

Wie van dieren houdt en wie wel wat fantasie en liefde voor avontuur heeft, moet zeker een keertje naar de Beekse Bergen gaan.
Het is een safaripark en met de juiste hoeveelheid fantasie waan je je zo tussen the big 5 in Afrika.
Voor volwassenen is dit al heel erg leuk, maar voor kinderen is het helemaal geweldig!
Ik vind het een aanrader, zowel voor jong als voor oud.
Het is toch een belevenis op zich zoiets, want je kunt het absoluut niet vergelijken met een normale dierentuin.

Bea 2 okt 2019
Reageer
V

Safari in eigen land

Wil je graag op safari gaan, met of zonder je kinderen, maar vind je een reis naar afrika voor the big five te duur, dan moet je gewoon naar Safaripark Beekse Bergen gaan hahahahaha.
Natuurlijk is dit niet met elkaar te vergelijken en het is ook maar gekheid en moet je dit niet serieus nemen, maar het is wel echt heel erg leuk om een keer naartoe te gaan en er valt van alles te zien.
Ze doen heel erg hun best om de safari tour zo echt mogelijk te maken en ze slagen hier naar mijn mening best goed in, kinderen vinden het helemaal het einde en ik snap best waarom.
Ook ik heb mijn ogen hier regelmatig uit gekeken, maar dat neemt niet weg dat ik alsnog graag ooit in mijn leven nog een keer naar afrika toe wil gaan om the big five in het echt te zien op een echte safari daar in het wild.

Vincent 25 jul 2019
Reageer
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van mei 2024 in de omgeving van Hilvarenbeek.

Over Safaripark Beekse Bergen

Geniet van de safari in Safaripark Beekse bergen. Het hele jaar lang kan je hier genieten van de mooie natuur, waar je oog in oog staat met wilde dieren. Het is een unieke en leerzame reis door de wereld, en dat allemaal in Brabant. Safaripark Beekse Bergen is niet zomaar een dierentuin, het is een park met verschillende soorten safari's zoals bootsafari, autosafari, bussafari en een wandelsafari. Een ideaal park om met het gezin een dag te vertoeven. Het is mogelijk om een dagticket te kopen of een abonnement te nemen, zodat je vaker langs kunt komen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Hilvarenbeek, Noord-Brabant
  • https://www.beeksebergen.nl/op-safari
  • info@beeksebergen.nl