Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt

3.2 reviewscore • 5 reviews
L

Neem je eigen eten en drinken mee

Op een donderdag brachten we een bezoek aan het park met onze twee kinderen van 3 en 5 jaar oud, gebruikmakend van de Albert Heijn actie waarmee we vier kaartjes konden kopen voor de prijs van twee. Dit kostte ons 55 euro, wat redelijk was. De volledige prijs zou echter teleurstellend zijn geweest gezien de beperkte omvang van het park. Het personeel, helaas, maakte de ervaring nog slechter. Ze waren totaal niet vriendelijk en straalden chagrijnigheid uit bij de attracties. Toen mijn zoontje zijn pannenkoeken met chocopasta en poedersuiker wilde, werd hem verteld dat hij slechts één topping mocht kiezen, wat resulteerde in een huilend kind. We waren bereid extra te betalen, maar dit werd geweigerd. Mijn man bestelde het stoofpotje met patat voor 16,95 euro en kreeg een klein bakje patat met een schepje jus en twee kleine stukjes stoofvlees. Nadat hij hierover klaagde, kreeg hij met moeite een extra schepje, maar het bleef schandalig duur voor wat het was. Gelukkig hebben de kinderen nog wel plezier gehad, maar ik zou niemand aanraden om het volledige bedrag te betalen. Als je besluit te gaan, neem dan je eigen eten en drinken mee!

Liesbeth 12 aug 2023
Reageer
T

Ideaal voor kleine kinderen

Samen met onze twee kinderen van bijna 2 en 3,5 jaar oud hebben we een bezoek gebracht aan het park. We hebben ons goed vermaakt in de attracties, en het park is overzichtelijk en geschikt voor jonge kinderen. We hebben genoten van de Bumba-show en het feit dat Bumba zelf vaak door het park liep voor foto's. We bezochten het park op een maandag, en opvallend genoeg bood het hoofdrestaurant voornamelijk warme maaltijden aan in plaats van broodjes. We weten niet of dit gebruikelijk is in België. Een tip: koop je kaartjes via aanbiedingssites, waar ze vaak beschikbaar zijn.

Tim 22 mei 2023
Reageer
M

Geweldige dag beleefd

Vandaag brachten we een bezoek aan het park met onze kleinkinderen van 3 en 6 jaar oud. Het is een overzichtelijk park met zowel binnen als buiten veel te doen. De attracties zijn perfect voor kinderen van deze leeftijd, en we hebben de hele dag genoten. De Bumba-show was geweldig, en het park ziet er goed onderhouden uit. Als je kleine kinderen hebt, is dit park zeker een aanrader.

Marieke 4 mei 2023
Reageer
A

Klein park, hoge prijzen

Hoewel het park overzichtelijk is, zijn de prijzen hoog in verhouding tot wat je krijgt. De entree voor volwassenen is 27,50 euro, terwijl kinderen nog eens 14 euro betalen. Hoewel er leuke attracties zijn, vooral voor jongere kinderen, heb je het park na een halve dag wel gezien. Daar bovenop komen nog extra kosten, zoals het huren van een kluisje voor je jas (er zijn geen openbare kapstokken) voor 6 euro per dag. Parkeren kost ook 12,50 euro voor een halve dag, zonder duidelijkheid over de prijs voor een hele dag. Het eten is ook duur, maar het voordeel is dat je je eigen lunch mag meenemen en mag opeten. Al met al was het een leuke dag, maar voor ons is één bezoek genoeg.

Anja 18 jan 2023
Reageer
K

Grote teleurstelling

Dit bezoek was een grote teleurstelling. Hoewel het park adverteert met leuke attracties, waren de attracties waar onze kinderen in konden dicht. De andere drie waren afwisselend open, dus er was weinig keuze. Als we dit van tevoren hadden geweten, hadden we geen ruim 40 euro betaald voor slechts een half uur vermaak. We zullen hier niet meer terugkomen!

Karin 3 jan 2023
Reageer
Daguitjes in de buurt

Dit zijn de beste daguitjes van juni 2024 in de omgeving van Belgie.

Over Plopsa Indoor Hasselt

Er zijn 5 reviews geschreven over Plopsa Indoor Hasselt op Reviews.nl. Met een 3.2 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Belgie
  • https://www.plopsaindoorhasselt.be
  • info@plopsa.be