Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt

3.2 reviewscore • 10 reviews
T

Ideaal voor kleine kinderen

Samen met onze twee kinderen van bijna 2 en 3,5 jaar oud hebben we een bezoek gebracht aan het park. We hebben ons goed vermaakt in de attracties, en het park is overzichtelijk en geschikt voor jonge kinderen. We hebben genoten van de Bumba-show en het feit dat Bumba zelf vaak door het park liep voor foto's. We bezochten het park op een maandag, en opvallend genoeg bood het hoofdrestaurant voornamelijk warme maaltijden aan in plaats van broodjes. We weten niet of dit gebruikelijk is in België. Een tip: koop je kaartjes via aanbiedingssites, waar ze vaak beschikbaar zijn.

Tim 22 mei 2023
Reageer
L

Neem je eigen eten en drinken mee

Op een donderdag brachten we een bezoek aan het park met onze twee kinderen van 3 en 5 jaar oud, gebruikmakend van de Albert Heijn actie waarmee we vier kaartjes konden kopen voor de prijs van twee. Dit kostte ons 55 euro, wat redelijk was. De volledige prijs zou echter teleurstellend zijn geweest gezien de beperkte omvang van het park. Het personeel, helaas, maakte de ervaring nog slechter. Ze waren totaal niet vriendelijk en straalden chagrijnigheid uit bij de attracties. Toen mijn zoontje zijn pannenkoeken met chocopasta en poedersuiker wilde, werd hem verteld dat hij slechts één topping mocht kiezen, wat resulteerde in een huilend kind. We waren bereid extra te betalen, maar dit werd geweigerd. Mijn man bestelde het stoofpotje met patat voor 16,95 euro en kreeg een klein bakje patat met een schepje jus en twee kleine stukjes stoofvlees. Nadat hij hierover klaagde, kreeg hij met moeite een extra schepje, maar het bleef schandalig duur voor wat het was. Gelukkig hebben de kinderen nog wel plezier gehad, maar ik zou niemand aanraden om het volledige bedrag te betalen. Als je besluit te gaan, neem dan je eigen eten en drinken mee!

Liesbeth 12 aug 2023
Reageer
M

Geweldige dag beleefd

Vandaag brachten we een bezoek aan het park met onze kleinkinderen van 3 en 6 jaar oud. Het is een overzichtelijk park met zowel binnen als buiten veel te doen. De attracties zijn perfect voor kinderen van deze leeftijd, en we hebben de hele dag genoten. De Bumba-show was geweldig, en het park ziet er goed onderhouden uit. Als je kleine kinderen hebt, is dit park zeker een aanrader.

Marieke 4 mei 2023
Reageer
A

Klein park, hoge prijzen

Hoewel het park overzichtelijk is, zijn de prijzen hoog in verhouding tot wat je krijgt. De entree voor volwassenen is 27,50 euro, terwijl kinderen nog eens 14 euro betalen. Hoewel er leuke attracties zijn, vooral voor jongere kinderen, heb je het park na een halve dag wel gezien. Daar bovenop komen nog extra kosten, zoals het huren van een kluisje voor je jas (er zijn geen openbare kapstokken) voor 6 euro per dag. Parkeren kost ook 12,50 euro voor een halve dag, zonder duidelijkheid over de prijs voor een hele dag. Het eten is ook duur, maar het voordeel is dat je je eigen lunch mag meenemen en mag opeten. Al met al was het een leuke dag, maar voor ons is één bezoek genoeg.

Anja 18 jan 2023
Reageer
K

Grote teleurstelling

Dit bezoek was een grote teleurstelling. Hoewel het park adverteert met leuke attracties, waren de attracties waar onze kinderen in konden dicht. De andere drie waren afwisselend open, dus er was weinig keuze. Als we dit van tevoren hadden geweten, hadden we geen ruim 40 euro betaald voor slechts een half uur vermaak. We zullen hier niet meer terugkomen!

Karin 3 jan 2023
Reageer
M

Leuk voor jonge gezinnen

We brachten een dagje door met onze kinderen van 2 en 4 jaar oud. Voor deze leeftijd is het park perfect, en het is ook geschikt voor ouders. Zelfs de allerkleinsten kunnen de meeste attracties al gebruiken, en als dat niet het geval is, zijn ze altijd in zicht. Zelfs als je verschillende attracties uitprobeert, heb je het gevoel dat je als gezin samen op stap bent. Het is aan te raden om zelf een lunchpakket mee te nemen, want de horeca is behoorlijk duur.

Martijn 22 dec 2022
Reageer
R

Tegenvaller

Dit was toch wel een teleurstelling. Gezien de prijs die je betaalt, mag je meer verwachten. Het park is bijzonder klein en niet interessant meer voor kinderen van 6 jaar en ouder. Hoewel alles er goed verzorgd uitziet en het personeel erg vriendelijk is, vielen vooral de prijzen in de horeca tegen. We zijn zeker niet gierig op een dagje uit, maar hier hanteren ze buitensporige marges. Met onze ervaring in andere Plopsaparken zullen we hier niet terugkeren.

Robert 15 aug 2022
Reageer
M

Dramatisch

Het park had redelijk wat attracties die wel oké waren, maar helaas viel het eten erg tegen en was het ook nog eens erg duur voor wat je kreeg. Het Vlaamse stoofvlees van het menu was geen aanrader en deed de grootvader van de schrijver van de tekst waarschijnlijk omdraaien in zijn graf. Daarnaast was het ook nog eens erg druk bij de fotostandjes, waardoor je hier wel een uur moest wachten om een leuke foto te laten maken. Erg jammer natuurlijk, maar de kinderen hebben gelukkig wel genoten van het park.

Moos 21 jul 2022
Reageer
R

Echt te duur!!

Dit park is erg prijzig, vooral omdat veel attracties worden bemand door slechts één persoon, waardoor de wachtrijen traag bewegen. Ondanks de hoge prijs van de entree, moet je extra betalen voor sommige attracties en zijn de prijzen van eten en drinken erg hoog. Zelfs een flesje Chaudfontaine Rood van 500 ml kost hier maar liefst €5! Ook de prijzen voor souvenirs zijn buitensporig hoog. Hoewel het concept van het park leuk is, is het naar onze mening buiten proportioneel duur.

Renate 9 mei 2022
Reageer
D

Prijzig maar wel leuk

Het park is zeer aangenaam en ideaal om een halve dag door te brengen. Echter, de prijs-kwaliteitverhouding is niet helemaal in balans. Zowel de toegangsprijs als de kosten voor eten, drinken en souvenirs zijn redelijk hoog. Daarnaast zijn niet alle attracties tegelijkertijd open en wisselen ze elkaar af, wat jammer kan zijn als je kind net op dat moment in die specifieke attractie wilt. Niettemin is het park zeer goed onderhouden en hebben we een leuke halve dag gehad. Vooral ons zoontje was dol op het grote ballenbad.

Doets 15 mrt 2022
Reageer
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van december 2023 in de omgeving van Belgie.

Over Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt is een pretpark gelegen in Hasselt, België. Het park richt zich vooral op kinderen tussen 2 en 10 jaar oud. Er zijn verschillende attracties zoals een achtbaan, een draaimolen, een klimparcours en een ballenbad. Ook zijn er verschillende shows te zien met bekende Plopsa-figuren zoals Kabouter Plop en Mega Mindy. Het park is overzichtelijk en de wachttijden zijn meestal kort, wat fijn is voor jonge kinderen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De prijs van het park is aan de hoge kant, maar er zijn vaak kortingsacties te vinden. Wellicht is dit een optie om gebruik van te maken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Belgie
  • https://www.plopsaindoorhasselt.be
  • info@plopsa.be