Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt

3.0 reviewscore • 3 reviews
M

Dramatisch

Het park had redelijk wat attracties die wel oké waren, maar helaas viel het eten erg tegen en was het ook nog eens erg duur voor wat je kreeg. Het Vlaamse stoofvlees van het menu was geen aanrader en deed de grootvader van de schrijver van de tekst waarschijnlijk omdraaien in zijn graf. Daarnaast was het ook nog eens erg druk bij de fotostandjes, waardoor je hier wel een uur moest wachten om een leuke foto te laten maken. Erg jammer natuurlijk, maar de kinderen hebben gelukkig wel genoten van het park.

Moos 21 jul 2022
Reageer
R

Echt te duur!!

Dit park is erg prijzig, vooral omdat veel attracties worden bemand door slechts één persoon, waardoor de wachtrijen traag bewegen. Ondanks de hoge prijs van de entree, moet je extra betalen voor sommige attracties en zijn de prijzen van eten en drinken erg hoog. Zelfs een flesje Chaudfontaine Rood van 500 ml kost hier maar liefst €5! Ook de prijzen voor souvenirs zijn buitensporig hoog. Hoewel het concept van het park leuk is, is het naar onze mening buiten proportioneel duur.

Renate 9 mei 2022
Reageer
D

Prijzig maar wel leuk

Het park is zeer aangenaam en ideaal om een halve dag door te brengen. Echter, de prijs-kwaliteitverhouding is niet helemaal in balans. Zowel de toegangsprijs als de kosten voor eten, drinken en souvenirs zijn redelijk hoog. Daarnaast zijn niet alle attracties tegelijkertijd open en wisselen ze elkaar af, wat jammer kan zijn als je kind net op dat moment in die specifieke attractie wilt. Niettemin is het park zeer goed onderhouden en hebben we een leuke halve dag gehad. Vooral ons zoontje was dol op het grote ballenbad.

Doets 15 mrt 2022
Reageer
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van maart 2023 in de omgeving van Belgie.

Over Plopsa Indoor Hasselt