Plopsa Coo

Plopsa Coo

4.0 reviewscore • 4 reviews
C

Leuk maar heel duur park

Tijdens de herfstvakantie bezochten we het park vanuit Vaals en hadden we het geluk om te genieten van heerlijk najaarsweer. Gelukkig was het niet erg druk in het park, waardoor we bij verschillende attracties meerdere keren achter elkaar konden rijden zonder al te veel te hoeven wachten. Maar we zijn ons ervan bewust dat op drukke dagen het park een stuk minder aantrekkelijk zou zijn. Wat betreft de kosten van het park en het eten en drinken in het park, moeten we zeggen dat deze zeer fors zijn. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het plannen van een bezoek aan het park.

Cor 29 okt 2022
Reageer
J

Erg duur park

De prijs van 84 € voor twee volwassenen en een kind, inclusief parkeerticket, is erg hoog in vergelijking met wat het park te bieden heeft. Er zijn weinig activiteiten voor kinderen onder de 1 meter, en veel attracties vereisen extra betaling bovenop de toegangsprijs. Bovendien zijn de prijzen voor eten en drinken erg hoog, met bijvoorbeeld een flesje Fanta dat 5,5 EUR kost. Er is veel snoep verkrijgbaar, maar geen gezonde alternatieven. Kortom, we vonden het park een grote teleurstelling.

Jeroen M 17 sep 2022
Reageer
J

Prima park om te bezoeken

Dit park is ideaal voor kinderen tot 12 jaar. Het park is ruim opgezet en heeft veel kleine en leuke attracties. De kabelbaan naar de top is leuk, maar eenmaal boven is er niet veel te beleven. Er zijn voldoende plekken om te eten en te zitten om je maaltijd te nuttigen. Houd er rekening mee dat de parkeerkosten hoog zijn, namelijk 18 euro. Een handige tip is om het park aan de zijkant te verlaten en van dichtbij de watervallen van Coo te bekijken. Loop vervolgens aan de andere kant van de waterval de gammele trap af en je komt uit bij de parkeerplaats.

Jeroen M 12 aug 2022
Reageer
M

Fijn park

We zijn al meerdere malen in dit leuke park geweest en ook deze keer op een zeer warme dag. Gelukkig was er een beetje wind en waren er fonteinen om af te koelen. We hebben ook een ritje gemaakt met het treintje van het wildpark, maar we vonden het niet echt de moeite waard. Het kost €5,50 en je ziet alleen wat schapen, herten, reeën, geiten en 2 wolven. De nieuwe attractie van de Smurfen, de achtbaan, is wel leuk, zelfs voor onze 4-jarige dochter. De vlinderattractie, ook nieuw, biedt de mogelijkheid om rustig rond te vliegen of heen en weer te schommelen, afhankelijk van je eigen keuze. Gelukkig waren er weinig wespen. Al met al was het een fijn park.

Martin Doorn 23 apr 2022
Reageer
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van juni 2023 in de omgeving van Belgie.

Over Plopsa Coo

Plopsa Coo is een avontuurlijk pretpark gelegen in de Ardennen en is geschikt voor het hele gezin. Het park heeft veel attracties en shows die zijn gebaseerd op populaire kinderprogramma's van Studio 100, zoals Kabouter Plop en Mega Mindy. De omgeving van het park is prachtig, omgeven door de natuur van de Ardennen. Bestaat er de behoefte om wat te nuttigen? Dan kan dat uiteraard! Verder is er ook een spectaculaire waterval in de buurt die een bezoek waard is. Er zijn enkele attracties die geschikt zijn voor oudere kinderen en volwassenen, zoals de achtbaan en de bobsleebaan.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Belgie
  • https://www.plopsacoo.be
  • info@plopsa.be