Plopsa Coo

Plopsa Coo

3.2 reviewscore • 10 reviews
L

Leuk park, maar onvriendelijk personeel

Het park is klein maar mooi aangelegd, hoewel het vooral geschikt lijkt voor jongere kinderen. Helaas maakte het personeel geen goede indruk, omdat ze de lokale talen niet spraken en niet bijzonder behulpzaam waren. Bij de karting waren ze zelfs onvriendelijk, en de communicatie verliep moeizaam vanwege taalproblemen. Jammer en hopelijk wordt daar in de toekomst wat aan gedaan.

Laura 10 aug 2023
Reageer
E

Parkervaring

Als je toevallig in de buurt bent, is een bezoek aan dit park leuk, maar het is niet de moeite waard om er speciaal een uur voor te rijden. De prijzen voor eten en drinken zijn behoorlijk hoog, wat niet helemaal gerechtvaardigd is. Wat betreft de attracties wordt duidelijk aangegeven wat de minimale lengtevereisten zijn, maar sommige bezoekers negeren deze regels, wat leidt tot onnodige vertragingen en langere wachttijden. Het zou zeker helpen als mensen meer aandacht besteden aan de richtlijnen van elke attractie.

Erik 12 jul 2023
Reageer
C

Leuk maar heel duur park

Tijdens de herfstvakantie bezochten we het park vanuit Vaals en hadden we het geluk om te genieten van heerlijk najaarsweer. Gelukkig was het niet erg druk in het park, waardoor we bij verschillende attracties meerdere keren achter elkaar konden rijden zonder al te veel te hoeven wachten. Maar we zijn ons ervan bewust dat op drukke dagen het park een stuk minder aantrekkelijk zou zijn. Wat betreft de kosten van het park en het eten en drinken in het park, moeten we zeggen dat deze zeer fors zijn. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het plannen van een bezoek aan het park.

Cor 29 okt 2022
Reageer
J

Erg duur park

De prijs van 84 € voor twee volwassenen en een kind, inclusief parkeerticket, is erg hoog in vergelijking met wat het park te bieden heeft. Er zijn weinig activiteiten voor kinderen onder de 1 meter, en veel attracties vereisen extra betaling bovenop de toegangsprijs. Bovendien zijn de prijzen voor eten en drinken erg hoog, met bijvoorbeeld een flesje Fanta dat 5,5 EUR kost. Er is veel snoep verkrijgbaar, maar geen gezonde alternatieven. Kortom, we vonden het park een grote teleurstelling.

Jeroen M 17 sep 2022
Reageer
J

Voornamelijk voor kinderen met bepaalde lengte

Dit park lijkt voornamelijk geschikt te zijn voor kinderen van een bepaalde lengte, wat teleurstellend is. Sommige attracties zijn zelfs niet toegankelijk voor kinderen onder de meter, inclusief de Bumba-attractie. De prijzen voor eten en drinken zijn buitensporig hoog, en het personeel lijkt niet erg enthousiast. Er zijn betere pretparken te vinden die meer waar voor je geld bieden.

Janine 22 aug 2022
Reageer
J

Prima park om te bezoeken

Dit park is ideaal voor kinderen tot 12 jaar. Het park is ruim opgezet en heeft veel kleine en leuke attracties. De kabelbaan naar de top is leuk, maar eenmaal boven is er niet veel te beleven. Er zijn voldoende plekken om te eten en te zitten om je maaltijd te nuttigen. Houd er rekening mee dat de parkeerkosten hoog zijn, namelijk 18 euro. Een handige tip is om het park aan de zijkant te verlaten en van dichtbij de watervallen van Coo te bekijken. Loop vervolgens aan de andere kant van de waterval de gammele trap af en je komt uit bij de parkeerplaats.

Jeroen M 12 aug 2022
Reageer
S

Relatief klein maar mooie locatie

Dit park is relatief klein maar heeft een mooie locatie. Tijdens drukke periodes zijn de wachttijden echter lang en er wordt geen duidelijke informatie verstrekt over de wachttijden of eventueel vermaak tijdens het wachten. Het personeel lijkt onverschillig te zijn en besteedt veel tijd aan hun mobiele telefoons in plaats van aan de bezoekers. Over het algemeen lijkt het park het meest geschikt voor jongere kinderen tot ongeveer 12 jaar.

Sanne 2 aug 2022
Reageer
P

Onvoldoende service

Tijdens ons bezoek met een groep gehandicapten was er geen speciale korting beschikbaar, wat teleurstellend was. We hadden online kaartjes gekocht, maar bij de ingang werd ons niet gewezen op de mogelijkheid om de wachtrij over te slaan. Toen we hier later gebruik van wilden maken, werden we onvriendelijk behandeld door het personeel. Dit was een teleurstellende ervaring op het gebied van klantenservice.

Peter 15 jul 2022
Reageer
E

Klein pretpark met verbeterpunten

Dit kleine pretpark met bekende figuren heeft potentie, maar er zijn verbeteringen nodig. Tijdens de lunch was er slechts één personeelslid beschikbaar om bestellingen af te handelen, wat leidde tot lange wachttijden. De operators van de attracties werkten niet efficiënt, waardoor de wachttijden onnodig werden verlengd. Dit was een domper voor ons.

Emma 8 mei 2022
Reageer
M

Fijn park

We zijn al meerdere malen in dit leuke park geweest en ook deze keer op een zeer warme dag. Gelukkig was er een beetje wind en waren er fonteinen om af te koelen. We hebben ook een ritje gemaakt met het treintje van het wildpark, maar we vonden het niet echt de moeite waard. Het kost €5,50 en je ziet alleen wat schapen, herten, reeën, geiten en 2 wolven. De nieuwe attractie van de Smurfen, de achtbaan, is wel leuk, zelfs voor onze 4-jarige dochter. De vlinderattractie, ook nieuw, biedt de mogelijkheid om rustig rond te vliegen of heen en weer te schommelen, afhankelijk van je eigen keuze. Gelukkig waren er weinig wespen. Al met al was het een fijn park.

Martin Doorn 23 apr 2022
Reageer
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van maart 2024 in de omgeving van Belgie.

Over Plopsa Coo

Plopsa Coo is een avontuurlijk pretpark gelegen in de Ardennen en is geschikt voor het hele gezin. Het park heeft veel attracties en shows die zijn gebaseerd op populaire kinderprogramma's van Studio 100, zoals Kabouter Plop en Mega Mindy. De omgeving van het park is prachtig, omgeven door de natuur van de Ardennen. Bestaat er de behoefte om wat te nuttigen? Dan kan dat uiteraard! Verder is er ook een spectaculaire waterval in de buurt die een bezoek waard is. Er zijn enkele attracties die geschikt zijn voor oudere kinderen en volwassenen, zoals de achtbaan en de bobsleebaan.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Belgie
  • https://www.plopsacoo.be
  • info@plopsa.be