Printvoordeelshop.nl

Printvoordeelshop.nl

3.6 reviewscore • 10 reviews
J

Canon inktcartridges met spoed

Met spoed had ik nieuwe Canon inktcartridges nodig. Huismerk Canon inktcartridges hadden ze op voorraad bij Printvoordeelshop.nl en hier heb ik ze ook besteld. Volgende dag had ik ze keurig in huis. Naar de prijs heb ik niet echt gekeken want ik had haast en geen zin om te gaan vergelijken voor een paar euro verschil. Over de huismerk kwaliteit ben ik tevreden. Zie geen verschil met officiele inktcartridges van Canon.

Joran 13 dec 2022
Reageer
M

Teleurstellend gebrek aan reactie

Op de website van printvoordeelshop stond dat een specifieke tonercassette geschikt zou zijn voor mijn printer. Na aanschaf bleek dit niet het geval te zijn, want mijn printer gaf een foutmelding. Ik heb direct contact gezocht met de klantenservice en ze voorzien van alle informatie omtrent de fout. Echter, ondanks diverse pogingen, zowel via e-mail als telefonisch, bleef een reactie uit. Dit heeft geleid tot grote frustratie, aangezien ik vertrouwde op hun informatie.

Marco 11 aug 2023
Reageer
S

Moeilijkheden met productretour

Onlangs kocht ik cartridges die niet de juiste bleken te zijn voor mijn printer. Toen ik dit ontdekte en probeerde het product te retourneren, stuitte ik op een probleem met het retourproces. Hoewel de site aangaf dat ik kon kiezen tussen betaalde en onbetaalde retourzendingen, werkte de laatste optie niet. Talloze bel- en e-mailpogingen later bleef een antwoord uit, wat leidde tot veel ongemak.

Sanne 13 jul 2023
Reageer
K

Geen levering en nul communicatie

Onlangs plaatste ik een bestelling bij printvoordeelshop met de verwachting dat deze de volgende dag zou worden geleverd, zoals geadverteerd. Echter, dagen gingen voorbij zonder dat mijn pakket arriveerde. Ik deed meerdere pogingen om contact op te nemen, zowel telefonisch als per e-mail, maar kreeg geen enkele respons. Het is frustrerend dat ik mijn geld heb uitgegeven, maar het product niet heb ontvangen en er ook geen communicatie van hun kant is.

Klaas 16 mei 2023
Reageer
L

Uitmuntende en kostenefficiente service

Mijn ervaring met printvoordeelshop was uitermate positief. Ondanks dat ik mijn bestelling laat op een zondagavond plaatste, werd deze al op dinsdagochtend geleverd. Bovendien viel het me op dat hun prijzen aanzienlijk lager waren dan die van concurrenten. Deze efficiëntie en betaalbaarheid maken dat ik graag weer bij hen zou bestellen.

Lisanne 14 mrt 2023
Reageer
M

Bijgestelde mening na vertraagde levering

Na het plaatsen van mijn initiële negatieve beoordeling, werd er vanuit printvoordeelshop contact opgenomen. Ze boden excuses aan voor de vertraging en legden uit dat sommige producten niet op voorraad waren. Inmiddels heb ik een gedeelte van mijn bestelling ontvangen. Ik ben nu hoopvol dat de resterende items ook spoedig geleverd worden of dat ik een passende compensatie ontvang.

Martijn 3 mrt 2023
Reageer
E

Bevredigende opvolging na eerdere problemen

In een eerdere beoordeling had ik mijn zorgen geuit over het gebrek aan communicatie vanuit printvoordeelshop na een onjuiste levering. Gelukkig namen ze nadien contact met me op en boden een passende oplossing. Ze verzekeren me dat de juiste producten worden nageleverd, wat ik zeer waardeer. Het toont aan dat ze bereid zijn hun fouten te erkennen en te corrigeren.

Esther 26 jan 2023
Reageer
L

Vaste webshop voor inkt en papier

Wanneer ik nieuwe inktcartridges of papier nodig heb bestel ik dit altijd bij printvoordeelshop.nl. Ze hebben precies wat ik nodig heb en ook van het goede merk. Het is altijd op voorraad en de prijs is goed. Ik zie dus geen reden om het ergens anders te bestellen. Levering gaat ook altijd snel dus helemaal perfect.

Leroy 13 jan 2023
Reageer
T

Inktcartridges

Mijn inktcartridges haal ik altijd bij printvoordeelshop. Waarom weet ik eigenlijk niet. Ooit kwam ik bij deze webshop terecht toen ik zocht naar cartridges en sindsdien is het blijven hangen. Ik heb ook helemaal niks te klagen en daarom kom ik ook steeds terug bij printvoodeelshop. Het enige nadeel zijn de verzendkosten van € 4,95, maar bij een bestelling van minimaal € 49,99 zijn de verzendkosten gratis. Inktcartridges zijn over het algemeen niet goedkoop dus je zit al snel op die prijs, maar ik zorg altijd wel dat ik de verzendkosten gratis krijg. Dan maar wat extra bestellen, kan ook geen kwaad. Kortom, prijzen zijn goed, verzending is snel en ze hebben mijn inkt altijd op voorraad. Ik ben een tevreden klant.

Tevreden klant 5 jun 2022
Reageer
T

Positieve koopervaring

De website van printvoordeelshop is gebruiksvriendelijk en hun prijzen zijn competitief. Wat me vooral opviel, was de snelheid van levering en de heldere communicatie gedurende het hele aankoopproces. Bij eventuele hobbels in het proces, reageerden ze direct en zorgden voor een oplossing. Deze proactieve klantenservice en efficiëntie maken dat ik hen van harte aanbeveel.

Thomas 3 mei 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over Printvoordeelshop.nl

Printvoordeelshop.nl is dé plek voor de voordeligste inktcartridges, toners, labels en tapes in Nederland. Met een eigen voorraad leveren ze snel en betrouwbaar hun huismerkproducten van gerenommeerde merken zoals Brother, Canon, Epson en HP tegen zeer scherpe prijzen. Kwaliteit staat voorop en ze bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Bij Printvoordeelshop.nl bespaar je dus op printen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Je kunt eenvoudig inktcartridges, toners, labels, etiketten, lettertapes en opslagmedia (en meer) toevoegen aan je bestelling. Ze hanteren lage verzendkosten en bij bestellingen vanaf € 50,- wordt er zelfs gratis verzonden. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van speciale kortingen en acties. Met Printvoordeelshop.nl ben je verzekerd van de laagste prijzen voor jouw printerbenodigdheden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.printvoordeelshop.nl
  • info@printvoordeelshop.nl