Preston Palace

Preston Palace

3.7 reviewscore • 13 reviews
v

koud koud en nog eens koud

Wij komen al jaren bij Preston Palace maar dit is denk ik de laatste keer geweest
wat hebben wij een kou geleden .
De kamer was redelijk te verwarmen met de oude airco maar beneden was het ijskoud.
Het is niet meer wat het geweest is ook de prijs kwaliteit klopt niet meer .

van Baal 15 jan 2024
Reageer
M

Leuke tijd gehad

Het is spijtig dat het specialiteitenrestaurant weinig opties biedt voor gasten met glutenintolerantie. Het is een opluchting dat het buffetrestaurant iets meer mogelijkheden biedt op dat gebied. Mijn partner heeft last van glutenintolerantie, sorbitol en verwante aandoeningen. Ondanks dit hebben we toch een leuke tijd gehad en dat is alles wat voor ons belangrijk was.

Molly 3 okt 2023
Reageer
V

Ronduit perfect voor ons gezin

Ons recente verblijf was ronduit perfect voor ons gezin. We genoten van een betoverend concert in de nabijgelegen concertzaal en werden verblind door de muzikale magie. De omgeving van het hotel voegde extra charme toe aan onze reis, met prachtige wandelroutes en schilderachtige uitzichten. Het was de ideale gelegenheid om quality time door te brengen met onze dierbaren in een sfeervolle omgeving.

Vera 1 okt 2023
Reageer
O

Onvergetelijk bezoek

Wat een geweldige ervaring! De Ribbelton was gezellig druk, wat zorgde voor een levendige sfeer. Het personeel bood uitstekende service en was uiterst vriendelijk. We voelden ons meteen welkom en op ons gemak. Het was duidelijk dat ze er alles aan deden om ons een geweldige tijd te bezorgen. De vriendelijke mensen en de gezellige drukte maakten ons bezoek onvergetelijk. We kijken ernaar uit om hier in de toekomst weer terug te keren voor meer fantastische herinneringen.

O.I 29 sep 2023
Reageer
B

Kamer uitstekend

We hebben de afgelopen vier dagen genoten van ons verblijf. Zoals altijd was de kamer uitstekend, schoon en voorzien van voldoende handdoeken. Dagelijks werd onze kamer keurig schoongemaakt, het bed opgemaakt en de handdoeken verschoond als dat nodig was. Het culinaire aanbod is eveneens uitstekend. In Ribbleton wordt het eten consequent en aantrekkelijk aangevuld, zonder dat het te lang blijft liggen. Zowel het ontbijt als de lunch worden elke dag keurig verzorgd.

Bertha 29 sep 2023
Reageer
A

Geluidsisolatie van de kamers laat te wensen over

De ruimte in de kamer was beperkt, waardoor de deur van de badkamer tegen het bed aan kwam. De geluidsisolatie van de kamers laat te wensen over, wat voor geluidsoverlast zorgt. Het onvermogen om activiteiten vooraf te reserveren, is onpraktisch en kan ertoe leiden dat je deelname aan inbegrepen activiteiten mist, wat een onaangename verrassing kan zijn gezien de prijs die je hebt betaald.

Acacia 25 sep 2023
Reageer
B

Overwegend aangenaam

Ons verblijf was overwegend aangenaam, maar het entertainment in de grote zaal liet helaas te wensen over. Gelukkig compenseerde het hotel dit tekort met zijn charmante karakter en gastvrije personeel. De gezellige sfeer, heerlijke maaltijden en de prachtige omgeving maakten ons verblijf onvergetelijk. Een perfecte plek om tot rust te komen en nieuwe avonturen te beleven.

Biondy 19 sep 2023
Reageer
R

Aanbevelenswaardige ervaring

We hebben genoten van ons verblijf, maar we waren teleurgesteld door de beperkte openingstijden van de kermis en het beperkte aantal attracties dat daadwerkelijk in bedrijf was. Het viel tegen dat voor de escape room nog eens 20 euro per persoon in rekening werd gebracht, terwijl eerder werd aangegeven dat het bij de prijs was inbegrepen. Desalniettemin, een aanbevelenswaardige ervaring voor zowel jong als oud.

Reyna 9 sep 2023
Reageer
M

Ongelukkig aspect van ons verblijf

Ons verblijf in kamer 0115 op de begane grond was helaas verstoord door een onaangename geur uit het afvoerputje van de douche. Telkens als we terugkeerden naar de kamer, leek het alsof we rechtstreeks het riool binnenstapten. Dit was een ongelukkig aspect van ons verblijf dat anders overigens prima was. Hopelijk wordt dit probleem snel opgelost voor toekomstige gasten.

Marco 30 aug 2023
Reageer
Q

Viel niet helemaal mee

Onze verwachtingen waren hoog gespannen, maar we werden enigszins teleurgesteld. Zowel de kamer als het zwembad bleken kleiner dan verwacht. We hebben eerder verbleven in De Bonte Wever en in vergelijking daarmee kan Prest Palace niet helemaal mee. Het kan dat we in de toekomst weer hier komen, maar ik moet zeggen dat de kans heel erg klein is.

Quiny 19 aug 2023
Reageer
G

Mooi weekend doorgebracht

Hier hebben we een mooi weekend doorgebracht. Ik kon door Keelpijn niet echt veel eten, maar mijn kinderen en mijn vrouw hebben wel lekker kunnen genieten. Verder was ons slaapplek ook goed geregeld en konden we ook genieten van de mooie omgeving. Hier kom ik zeker weer terug en dan hoop ik dan wel te kunnen eten 👏

Gerard 20 dec 2020
Reageer
G

Heerlijk zwembad

Als je een keer iets zoekt om een dagje lekker te ontspannen, dan moet je hier naartoe gaan.
Je kunt er heerlijk zwemmen in het zwembad en als je dan trek hebt ga je lekker lunchen van hun overheerlijke menukaart.
Het is echt een verwenmoment die je jezelf af en toe moet gunnen en die je hier kunt krijgen.

Guido 8 jan 2020
Reageer
J

Preston palaver zwembad

Als je nou nog een leuk en mooi zwembad zoekt om naartoe te gaan, dan is het zwembad en de sauna van Preston Palace echt een gigantische aanrader.
Wij gaan hier regelmatig een keer naartoe om even los te komen van alle drukte en even heerlijk bij te komen, na zo’n dagje ben ik altijd heerlijk ontspannen en kan ik er weer een poosje tegen aan.
De baden daar zijn er heerlijk en het is er nooit belachelijk druk dus je kunt altijd lekker ontspannen zoals het hoort.

Jessy 16 dec 2019
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Almelo.

Over Preston Palace

Preston Palace is een all-inclusive hotel en resort gelegen in Almelo, Nederland. Het hotel biedt een uitgebreide selectie aan activiteiten en faciliteiten, waaronder een zwembad, sauna, bowlingbaan en diverse restaurants en bars. Het resort heeft een leuke en levendige sfeer, ideaal voor gezinnen en groepen vrienden. De kamers zijn comfortabel en ruim en hebben alle benodigde voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Het hoogtepunt van Preston Palace is echter het entertainmentprogramma, dat een breed scala aan activiteiten biedt voor alle leeftijden, van liveoptredens tot kinderactiviteiten en een nachtclub. Over het algemeen biedt Preston Palace een geweldige all-inclusive ervaring voor een redelijke prijs.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Almelo, Overijssel
  • https://www.prestonpalace.nl
  • info@prestonpalace.nl