Preston Palace

Preston Palace

4.5 reviewscore • 2 reviews
G

Heerlijk zwembad

Als je een keer iets zoekt om een dagje lekker te ontspannen, dan moet je hier naartoe gaan.
Je kunt er heerlijk zwemmen in het zwembad en als je dan trek hebt ga je lekker lunchen van hun overheerlijke menukaart.
Het is echt een verwenmoment die je jezelf af en toe moet gunnen en die je hier kunt krijgen.

Guido 8 jan 2020
Reageer
J

Preston palaver zwembad

Als je nou nog een leuk en mooi zwembad zoekt om naartoe te gaan, dan is het zwembad en de sauna van Preston Palace echt een gigantische aanrader.
Wij gaan hier regelmatig een keer naartoe om even los te komen van alle drukte en even heerlijk bij te komen, na zo’n dagje ben ik altijd heerlijk ontspannen en kan ik er weer een poosje tegen aan.
De baden daar zijn er heerlijk en het is er nooit belachelijk druk dus je kunt altijd lekker ontspannen zoals het hoort.

Jessy 16 dec 2019
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van september 2023 in de omgeving van Almelo.

Over Preston Palace

Preston Palace is een all-inclusive hotel en resort gelegen in Almelo, Nederland. Het hotel biedt een uitgebreide selectie aan activiteiten en faciliteiten, waaronder een zwembad, sauna, bowlingbaan en diverse restaurants en bars. Het resort heeft een leuke en levendige sfeer, ideaal voor gezinnen en groepen vrienden. De kamers zijn comfortabel en ruim en hebben alle benodigde voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Het hoogtepunt van Preston Palace is echter het entertainmentprogramma, dat een breed scala aan activiteiten biedt voor alle leeftijden, van liveoptredens tot kinderactiviteiten en een nachtclub. Over het algemeen biedt Preston Palace een geweldige all-inclusive ervaring voor een redelijke prijs.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Almelo, Overijssel
  • https://www.prestonpalace.nl
  • info@prestonpalace.nl