Prestige Modelmanagement

Dienst

Prestige Modelmanagement

4 reviews
25% neutraal
75% negatief

123Wonen is van alle dienstverleningen de beste keuze.

Bezoek 123Wonen


Reviews (4)

  • M

    Dit is een grote SCAM

    Dit is een grote SCAM!
    Mensen trap er alsjeblieft niet in.
    Kan helaas hier geen links plaatsen maar kijk naar de radar aflevering malafide modellenbureau. Uit eigen ervaring kan ik dit bevestigen. . Je wordt bestolen. Ze verdienen zoveel geld mee op een hele schaamteloze manier.
    Kijk uit mensen. Doe je onderzoek en je zult zien er zijn zoveel slachtoffers. Niet normaal. En als je wil opzeggen ook nog eens €49 durven vragen. Bah!

    Mariama Balde 5 nov 2021

    • L

      Haai. Thx.voor je. Waarschuwing ik heb mijn dochter van 6.gister aangemeld en kregen precies zelfde momenten en mail. Echt precies als op radar godzijdank dank ben ik uit. Nieuwsgierigheid naar reviews gaan kijken en ja hoor kwam die radar tegen. En. Zo

      Maar wat.gebeurd.er als ik al ben ingeschreven maar geen inschijf geld heb betaal rn ook niet betaal om uit te schrijven


      Ik ben ook erg geschrokken zij. Foto's van mijn dochter van 6.

      Wat moet ik doen

      Loana 3 aug 2022

  • A

    Vraag over Prestige modelmanagement

    Een vraagje. Ik heb me ook ingeschreven en ik heb vandaag reactie gehad, met daarin dat ik een uitstekende kandidaat ben. Nu moet ik nog bellen en "iets" bespreken staat in de mail. Als ik er vanaf wil en dus helemaal niks betaal, ben ik r dan vanaf? Of hoe werkt het?

    Dus als ik de mail nu gewoon laat voor wat het is, hoef ik die 120 euro niet meer te betalen, of pas als ik de 120 euro heb betaald ben ik genaaid?

    Mvg,

    Ad

    Ad 15 nov 2020

    • K

      Je meld jou (kind) aan.
      Krijgt een vriendelijk mailtje en telefoontje zodat alles echt lijkt.
      Niks is minder waar.
      Geen reactie en 120€ kwijt 😒

      Kimberly Den Haese 17 nov 2020

    • L

      I registered my 2 kids and paid 120+60=180euros.
      When i called before the payment, they were very friendly, but since payment is done. They do not even answer the telefoon. So do not get trapped. Please read the reviews before doing anything online. I did big mistake that i did not think of reading the reviews before paying anything.
      They are fraud.

      Lhadon 1 dec 2020

    • M

      Schrijf ze een mail om dat te bevestigen. Je weet maar nooit met deze scammers. Ze vinden altijd een Manier om je geld afhandig te zijn.
      Let alsjeblieft goed op!

      Mariama Balde 5 nov 2021

  • A

    OPLICHTERS

    Vuile oplichters!! Duizenden mensen zijn slachtoffer van dit bedrijf smerige zaakjes. Nooit aan beginnen. Eerst word er gevraagd om geld over te maken. Je krijgt een mevrouw aan de telefoon die heel dringerig is en voor dat je t weet heb je t contract ondertekend en geld over gemaakt naar deze oplichters die beweren dat ze overal zitten op de wereld

    Anoniem 10 nov 2020

    • A

      Oplichting je moet 120€ betalen als je niet reageert krijg je nw aanbieding 60€ maar opdrachten hebben ze niet trap er niet in!!! Betaal niet zoveel inschrijfgeld nergens goed voor!! Gelukkig gingen optijd de alarmbellen af bij mij en ben ik nergens op ingegaan

      Anoniem 10 nov 2020

    • T

      oplichterij !!!!!!!!

      Thomas 17 dec 2020

  • R

    Smerige oplichters

    Dit zijn een stel oplichters! Eerst allemaal mooie beloftes doen en vies inspelen op de goedgelovigheid van modellen, vervolgens € 120,00 vragen, en daarna nooit meer iets laten horen! En dan ook nog aanmaningen en dreigingen van juristen durven sturen! Heel internet staat vol met waarschuwingen over dit bedrijf! Vandaar ook mijn waarschuwing naar anderen. Geen goed woord over te zeggen.

    Rick Hogendijk 9 nov 2020

    • A

      Ik heb hetzelfde ... heb je de 49 € betaald? hebben ze je aangegeven bij een incassobureau? hoe ben je er vanaf gekomen??

      Aleksandra 26 nov 2021