Prestige Modelmanagement

Prestige Modelmanagement

2.00/5.00 • 5 reviews
F

Prestige management

Ik heb mijn fotos geüpload en binnen paar uur kreeg ik een bevestiging. Daarna kreeg ik een overeenkomst met voorwaarden en dat heb ik niet teruggestuurd, ik heb wel mail teruggestuurd dag ik niet akkoord ga met alg. voorwaarden en dat zij mij uit het systeem moeten halen. Wat nu? Hebben mensen dit ooit meegemaakt???
Wettelijk is er geen verbintenis ontstaan.

Ferg 30 aug 2022
Reageer
S

Hey,

Hoe is het afgelopen? Ik heb net hetzelfde voor en heb de voorwaarden ook niet aanvaard en de overeenkomst dus ook niet afgesloten. Toch dien ik zogezegd 50 euro administratieve kosten te betalen... Ik heb een mail gestuurd dat ik hier niet mee akkoord ben, daar ik geen officiële overeenkomst ben aangegaan en ik geen manuele of digitale handtekening geplaatst heb.

Stefanie 13 okt 2022
M

Dit is een grote SCAM

Dit is een grote SCAM!
Mensen trap er alsjeblieft niet in.
Kan helaas hier geen links plaatsen maar kijk naar de radar aflevering malafide modellenbureau. Uit eigen ervaring kan ik dit bevestigen. . Je wordt bestolen. Ze verdienen zoveel geld mee op een hele schaamteloze manier.
Kijk uit mensen. Doe je onderzoek en je zult zien er zijn zoveel slachtoffers. Niet normaal. En als je wil opzeggen ook nog eens €49 durven vragen. Bah!

Mariama Balde 5 nov 2021
Reageer
L

Haai. Thx.voor je. Waarschuwing ik heb mijn dochter van 6.gister aangemeld en kregen precies zelfde momenten en mail. Echt precies als op radar godzijdank dank ben ik uit. Nieuwsgierigheid naar reviews gaan kijken en ja hoor kwam die radar tegen. En. Zo

Maar wat.gebeurd.er als ik al ben ingeschreven maar geen inschijf geld heb betaal rn ook niet betaal om uit te schrijven


Ik ben ook erg geschrokken zij. Foto's van mijn dochter van 6.

Wat moet ik doen

Loana 3 aug 2022
C

Heb je ook een incasso brief ontvangen? Hoe ben je er van af ?
Ik heb hier een brief ontvangen en bedreigd me om de kosten van €210 binnen één week te betalen

Canon 19 okt 2022
L

Canon . Nu na mijn 1e bericht tijd terug .
Ik heb nooit via briefpost gehad alleen mail
Heb 2 x gereageerd op hun en heb gezegt. Ze mogen iemand anders voor gek houden en als ze me ooit nog benaderen mijn zus in deze zaak bij politie zat zetten.
En ze drijgen alleenmaar. Als je de tijd van hoeveel gelukt hun hebben .. had een echte betaling allang incasso gestuurd

Loana 20 okt 2022
A

Vraag over Prestige modelmanagement

Een vraagje. Ik heb me ook ingeschreven en ik heb vandaag reactie gehad, met daarin dat ik een uitstekende kandidaat ben. Nu moet ik nog bellen en "iets" bespreken staat in de mail. Als ik er vanaf wil en dus helemaal niks betaal, ben ik r dan vanaf? Of hoe werkt het?

Dus als ik de mail nu gewoon laat voor wat het is, hoef ik die 120 euro niet meer te betalen, of pas als ik de 120 euro heb betaald ben ik genaaid?

Mvg,

Ad

Ad 15 nov 2020
Reageer
K

Je meld jou (kind) aan.
Krijgt een vriendelijk mailtje en telefoontje zodat alles echt lijkt.
Niks is minder waar.
Geen reactie en 120€ kwijt 😒

Kimberly Den Haese 17 nov 2020
M

Schrijf ze een mail om dat te bevestigen. Je weet maar nooit met deze scammers. Ze vinden altijd een Manier om je geld afhandig te zijn.
Let alsjeblieft goed op!

Mariama Balde 5 nov 2021
S

Is er ergens een telefoonnummer waarop ik ze kan bereiken? Helaas heb ik een aanmelding gestuurd, nog niet op een betaallink geklikt die ik via de mail heb ontvangen. Ik heb mij toch nog niet al gebonden aan iets?

Sheila 17 nov 2021
M

Hi. Ook ik heb mijn dochter aangemeld en kreeg een e-mail dat zij een geschrikte kandidaat was. Ik kreeg een link om te betalen. Ik heb hier uiteraard niet op gelikt. Ik heb een mail teruggestuurd en gezegd dat ik er toch vanaf zie. Ik heb dus alleen een aanmelding gedaan en niet op de link geklikt. Hoe is het bij jou verlopen…? Ik zit toch nergens aan vast nu?

Michelle 31 jul 2022
A

OPLICHTERS

Vuile oplichters!! Duizenden mensen zijn slachtoffer van dit bedrijf smerige zaakjes. Nooit aan beginnen. Eerst word er gevraagd om geld over te maken. Je krijgt een mevrouw aan de telefoon die heel dringerig is en voor dat je t weet heb je t contract ondertekend en geld over gemaakt naar deze oplichters die beweren dat ze overal zitten op de wereld

Anoniem 10 nov 2020
Reageer
A

Oplichting je moet 120€ betalen als je niet reageert krijg je nw aanbieding 60€ maar opdrachten hebben ze niet trap er niet in!!! Betaal niet zoveel inschrijfgeld nergens goed voor!! Gelukkig gingen optijd de alarmbellen af bij mij en ben ik nergens op ingegaan

Anoniem 10 nov 2020
T

oplichterij !!!!!!!!

Thomas 17 dec 2020
R

Smerige oplichters

Dit zijn een stel oplichters! Eerst allemaal mooie beloftes doen en vies inspelen op de goedgelovigheid van modellen, vervolgens € 120,00 vragen, en daarna nooit meer iets laten horen! En dan ook nog aanmaningen en dreigingen van juristen durven sturen! Heel internet staat vol met waarschuwingen over dit bedrijf! Vandaar ook mijn waarschuwing naar anderen. Geen goed woord over te zeggen.

Rick Hogendijk 9 nov 2020
Reageer
A

Ik heb hetzelfde ... heb je de 49 € betaald? hebben ze je aangegeven bij een incassobureau? hoe ben je er vanaf gekomen??

Aleksandra 26 nov 2021
Beste dienstverleningen

Dit zijn de beste dienstverleningen van december 2022.

Over Prestige Modelmanagement
  • Nog niet geverifieerd