Pop Electronics

Pop Electronics

4.5 reviewscore • 10 reviews
L

Niet zo snel, maar correct afgehandeld

Ik wil mijn eerdere review aanpassen. Na het annuleren van mijn bestelling kreeg ik dezelfde dag nog mijn geld terug. Ze hebben me drie keer gemaild om mijn eerdere beoordeling van 1 ster aan te passen. Dus bij deze, een verbetering. Oorspronkelijk was ik gefrustreerd omdat ze niet snel konden leveren door gebrek aan eigen voorraad en ik kreeg geen reactie op mijn vragen over de bestelling of annulering. Hun website toont ook drie verschillende adressen, wat verwarrend is. Ik zal hier in de toekomst niet meer bestellen.

Linda 24 jun 2022
Reageer
J

Uitmuntende service!

Ik was op zoek naar een specifiek item dat ik bij Pop Electronics vond. Voor de zekerheid heb ik gebeld om te controleren of alles klopte. Ik werd heel vriendelijk en professioneel geholpen en kreeg snel duidelijke antwoorden op mijn vragen. De levering was snel en alles was netjes verpakt. Hun service was echt super.

Joost 20 mrt 2021
Reageer
F

Snel en efficient

De website van Pop Electronics is zeer gebruiksvriendelijk en ik was verrast door de snelle levering - gisteren besteld, vandaag al ontvangen! Ik ben van plan hier vaker te bestellen, ook omdat hun prijzen veel lager zijn dan bij andere aanbieders. Ik vind dat zo'n website waar alles gewoon goed verloopt zoals het hoort niets meer dan 5 sterren verdient.

Frank 27 jul 2020
Reageer
M

Top service in Nederland

Voor mijn nieuwe PC had ik drie belangrijke eisen: snelheid, grote opslagcapaciteit, en snelle toegang tot die opslag. Pop Electronics heeft aan al deze eisen voldaan en me uitstekend geholpen met de keuze van componenten, waarbij ze ook rekening hielden met mijn budget. Ik heb uiteindelijk besloten om ook een nieuwe monitor, toetsenbord, muis en digitale TV-tuner te kopen. Alles werd tijdig geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden over de ontvangst en of alles naar wens was. Pop Electronics heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Maarten 26 jun 2020
Reageer
I

Altijd beschikbaar, zelfs 's avonds

Ik koop zowel privé als zakelijk bij Pop Electronics en waardeer vooral hun lage prijzen en uitstekende bereikbaarheid. Als ik iets nodig heb, kan ik ze 's avonds bellen of mailen en krijg ik snel wat ik nodig heb. Ze reageren altijd vriendelijk en kunnen bijna altijd leveren. Ik zou willen dat meer webshops zo waren.

Iris 12 dec 2019
Reageer
S

Bekwame en behulpzame service

Toen ik problemen had met het installeren van een verloopstekker voor mijn printer die ik bij PopElectronics had gekocht, boden ze me uitstekende hulp. Ik werd telefonisch en via Teamviewer heel bekwaam bijgestaan. Ik ben hen dankbaar voor de ondersteuning en de tijd die ze in mijn probleem hebben gestoken. In de toekomst zal ik mijn kabels hier vaker halen.

Stefan 8 dec 2019
Reageer
E

Duidelijke site en vlotte levering

Via Google vond ik de overzichtelijke website van Pop Electronics. Het bestelproces was duidelijk en gebruiksvriendelijk, met een scala aan betaalopties. Mijn bestelling werd verrassend snel geleverd, met duidelijke communicatie over verzending en levertijd. De producten waren zorgvuldig verpakt en voldeden aan mijn verwachtingen qua kwaliteit en functie. Deze efficiënte en betrouwbare service van Pop Electronics heeft mijn vertrouwen gewonnen en ik beveel hen van harte aan voor toekomstige elektronica-aankopen.

Emma 27 okt 2019
Reageer
B

Goede service, maar verbetering nodig in communica

De service van Pop Electronics is over het algemeen goed. Ze houden je op de hoogte van je bestelling, maar de track and trace e-mails zijn lang en moeilijk te doorgronden. Dit aspect zou echt beter kunnen. Ook is het jammer dat ze niet aangeven of kleine producten per post kunnen worden verzonden; daarvoor moet je bellen. Dit is een gemiste kans, want het kost onnodig veel tijd.

Bas 20 okt 2019
Reageer
R

Vlot, eenvoudig en efficient

Op een zaterdagavond had ik een vraag over een product. Ik dacht pas maandag te kunnen bellen, maar ontdekte dat ze tot 20:00 uur bereikbaar waren. Ik belde en kreeg meteen een duidelijk antwoord. Mijn bestelling was scherp geprijsd en werd snel geleverd. Ik ben erg tevreden met de service en raad Pop aan iedereen aan.

Rick 13 okt 2019
Reageer
N

Soepel en probleemloos winkelen

De webwinkel van Pop Electronics blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid; de navigatie was intuïtief en alle stappen in het aankoopproces verliepen vlekkeloos. Echter, toen het aankwam op het invoeren van mijn persoonlijke gegevens, merkte ik dat dit via een onbeveiligde webpagina gebeurde. In het huidige digitale tijdperk, waar online veiligheid steeds belangrijker wordt, vond ik dit een opvallende en enigszins zorgwekkende tekortkoming. Hoewel dit geen direct probleem veroorzaakte, is het in deze tijd van essentieel belang dat persoonsgegevens altijd via beveiligde verbindingen worden verwerkt. Ik hoop dat Pop Electronics deze feedback ter harte neemt en hun beveiligingsmaatregelen aanscherpt om de veiligheid en vertrouwen van hun klanten te waarborgen.

Nora 11 okt 2019
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over Pop Electronics

Pop Electronics is een jong, dynamisch bedrijf dat in 2006 is opgericht. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van elektronica, kabels, computers en bruingoed. Pop Electronics is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen bedrijf en sinds 2017 een VoF. Bij Pop Electronics staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Het bedrijf biedt dan ook een uitstekende service en probeert altijd mee te denken met de klant. Zo zijn ze bereid om te helpen bij het maken van de juiste keuze en bieden ze een goede aftersales service. Hoewel Pop Electronics nog relatief jong is, hebben ze inmiddels een goede reputatie opgebouwd op het gebied van elektronica. Het assortiment is breed en de prijzen zijn concurrerend. Daarnaast is het fijn om te weten dat je bij Pop Electronics altijd kunt rekenen op een snelle en betrouwbare levering.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.popelectronics.nl
  • enquire@popelectronics.nl