Plopsa Hotel

Plopsa Hotel

4.4 reviewscore • 10 reviews
M

Een ontspannen tijd met geweldig personeel!

Elke keer als ik in het Plopsa Hotel verblijf, ervaar ik pure vreugde. Het is de perfecte aanvulling op mijn avonturen in Plopsaland De Panne en Plopsaqua. Het hotel biedt niet alleen comfortabele accommodaties, maar ook een betoverende sfeer die doordrongen is van Plopsa's magie. Het personeel doet hun uiterste best om je verblijf aangenaam te maken, en de themakamers voegen een extra dosis plezier toe. Kortom, het Plopsa Hotel is de ideale plek om na een dag vol plezier te ontspannen en je voor te bereiden op meer avonturen in de wereld van Plopsa. Mijn tevredenheid is altijd gegarandeerd!

Marjolein 18 aug 2023
Reageer
L

Uitstekend verblijf, kom zeker terug!

Dit prachtige, goed gethematiseerde hotel biedt een zeer aangename sfeer. Het vriendelijke en attente personeel maakte ons verblijf extra speciaal. Onze ruime kamer was aantrekkelijk voor onze kinderen vanwege de mooie decoratie. Zowel het ontbijt als het dinerbuffet waren uitgebreid en smakelijk. De locatie is ideaal omdat je vanuit het hotel direct het park en het waterpark kunt bereiken. Het is de perfecte plek om je verblijf in Plopsaland te verlengen en de betovering voort te zetten.

Lars 5 aug 2023
Reageer
E

Een geslaagde overnachting

Onze familie verbleef één nacht in een luxe suite met twee volwassenen en twee kinderen, en het was een succes. De ruime kamer en badkamer met direct beschikbaar warm water en toiletartikelen waren handig. Het avondbuffet bood een scala aan gerechten en zelfs personages zoals Maya en Bumba maakten tijd voor foto's. Het ontbijtbuffet was lekker en divers. We waren zeer tevreden over ons verblijf.

Elise 22 jul 2023
Reageer
H

Geweldige belevenis

Ons recente verblijf in het Plopsahotel en Plopsaland was fantastisch, vooral voor onze kinderen van 1,5 en 3,5 jaar oud. Het ontbijt en diner waren prima met een ruime keuze. Het hotel was schoon en het personeel vriendelijk. Het hotel bood handige voorzieningen voor ouders, zoals magnetrons en schone verschoonruimtes. Een hoogtepunt was de interactie met bekende figuren tijdens de maaltijden. Het park zelf bood veel mogelijkheden voor jonge kinderen, en de wachttijden waren kort.

Hugo 28 dec 2022
Reageer
A

Handig en leuk

Een overnachting in dit hotel om het park te verkennen was perfect. Onze ruime kamer met een groot bed en een ruime badkamer was schoon en comfortabel. Het avondeten en ontbijt waren prima, hoewel niet bijzonder luxe. Het was leuk dat bekende figuren langskwamen om gedag te zeggen. Wij hebben hier een immens goede tijd gehad.

Anja 10 nov 2022
Reageer
M

Aangename verrassing

Dit nieuwe themahotel, doordrenkt met bekende "gezichten," was een sensatie voor zowel kinderen als ouders. De aankleding, het restaurant en de bediening ademden "studio 100." De kamers waren mooi, ruim en schoon, en er waren handige magnetrons op elke verdieping. Hoewel het hotel prijzig was, was het vriendelijke personeel een groot pluspunt.

Milan 15 sep 2022
Reageer
M

Top Locatie

Dit hotel is absoluut fantastisch. Bij aankomst ervaar je direct een serene rust en straalt het een overvloed aan luxe uit. De bezetting van het personeel is altijd uitstekend, met doorgaans drie medewerkers bij de receptie die altijd paraat staan. Ons verblijf in een theaterkamer was gewoonweg geweldig: voldoende ruimte, ongekend schoon, uiterst comfortabele bedden en een royaal bemeten badkamer. Het hotel bevindt zich aan de binnenplaats nabij de entree, waardoor je vanaf 09:30 uur via een exclusieve doorgang rechtstreeks het park in kunt stappen om te genieten van het ontbijt. Het is ook geweldig om tijdens een drukke dag tussen de middag even met de kinderen naar de kamer te gaan en vervolgens tussen 17:00 en 19:00 uur weer het park in te gaan wanneer het wat kalmer is. De buffetten zijn werkelijk van uitmuntende kwaliteit, zowel het ontbijt als het diner, en het is bewonderenswaardig gezien het aantal gasten. Er is voldoende variatie en de sfeer is ook hier uitstekend. Ondanks de redelijk hoge prijs zullen we zeker terugkomen als abonnee!

Molenaar 9 aug 2022
Reageer
L

Kostbaar maar waardevol

We werden hartelijk ontvangen door het personeel in dit nieuwe, mooie hotel. Onze kamer was netjes en comfortabel, hoewel een antislipmatje in de douche handig zou zijn, vooral voor ouderen. Het buffetrestaurant bood een uitgebreide selectie heerlijke gerechten. Het bezoek aan Plopsa Aqua was ook leuk. Over het algemeen hebben we genoten van ons betoverende Plopsa-weekend.

Lisa 12 apr 2022
Reageer
F

Plopsa Hotel review positief

Eerste keer dat we naar dit hotel zijn gegaan en we willen graag een positieve review schrijven over dit hotel. De locatie van dit hotel is geweldig, op 2km afstand van het strand waar overigens veel te doen is. Plopsaland De Panne ligt er letterlijk naast waar we vanzelfsprekend met onze kids meerdere keren zijn geweest. Het buffet in het hotel was heel erg goed met veel keuze. Bij het avond buffet moest je wel een tijdje wachten in verband met rijen mensen. Toch deed het personeel er alles aan om zo de mensen zo min mogelijk met elkaar in contact te laten komen. Verder was het personeel zeer attent en vriendelijk wat zeker genoemd mag worden in een hotel die nog niet zo lang open is.
Dus een gouden tip: als je naar Plopsaland de Panne gaat, boek dan tevens het Plopsa Hotel erbij om te overnachten, maakt het leven een stuk eenvoudiger en leuker.

Familie Lubbers 7 nov 2021
Reageer
F

Wickie de Viking Luxe Suite

Zeer aangenaam verblijf gehad in de Wickie de Viking Luxe Suite van het Plopsa Hotel. Alle luxe was aanwezig, waaronder WiFi, airconditioning, tv, koffiezetapparaat, badkamer met bad en zelfs een gevulde minibar (non-alcoholische dranken). De suite zelf is helemaal in het thema van Wickie de Viking. Echt super leuk gedaan en onze kinderen vonden het fantastisch! Ze hebben nog veel meer themakamers. Het is dat onze kinderen veel Wickie de Viking kijken op YouTube, anders was er nog genoeg keuze. Ze hebben ook een K3, Maya de Bij, Bumba, Samson & Marie, Kabouter Plop, Piet Piraat, Heidi, Nachtwacht, Mega Mindy, Ketnet Junior en F.C. De Kampioenen themakamers. Super veel keuze en voor ieder wat wils. Ze hebben ook neutrale kamers. Het hotel en de suite waren super netjes en het personeel zeer vriendelijk. Wij hebben er echt van genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar. Wij denken dat dit ook wel echt een succes gaat worden. Onze kinderen willen volgend jaar weer terug! Als je ook een dagje naar Plopsaland De Panne gaat is het een heel goed idee om een nachtje te overnachten in het Plopsa Hotel. Heel kindervriendelijk en voor volwassen ook heel leuk. Je voelt je echt weer een kind. Wij hebben er ook heerlijk gegeten. En ze hebben gezellige bars, waar je 's avonds laat nog gezellig kunt zitten als de kinderen op bed liggen. Als je van ver komt is de keuze makkelijk gemaakt om te boeken bij Plopsa Hotel, maar ook als je dichterbij woont kunnen wij het zeker aanraden. Het is het geld meer dan waard en je zult een onvergetelijke tijd beleven in het Plopsa Hotel.

Fam. Maes 7 okt 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Belgie.

Over Plopsa Hotel

Sinds 2020 heeft Plopsa Group de deuren van haar allereerste hotel geopend in De Panne, België. Het hotel bevindt zich vlakbij het themapark Plopsaland De Panne en het waterpretpark Plopsaqua De Panne, het telt in totaal 117 mooie kamers, een restaurant met buitenterras, meerdere bars en vergaderzalen. Voor iedere doelgroep is hier een ongeziene beleving te vinden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Belgie
  • https://www.plopsahotel.be
  • info@plopsa.be