Hotel

Plopsa Hotel

Belgie

3 reviews
100% positief

Sinds 2020 heeft Plopsa Group de deuren van haar allereerste hotel geopend in De Panne, België. Het hotel bevindt zich vlakbij het themapark Plopsaland De Panne en het waterpretpark Plopsaqua De Panne, het telt in totaal 117 mooie kamers, een restaurant met buitenterras, meerdere bars en vergaderzalen. Voor iedere doelgroep is hier een ongeziene beleving te vinden.

Plopsa Hotel is van alle hotels omstreeks Belgie de beste keuze.

Bezoek Plopsa Hotel


Reviews (3)

 • Esra

  Erg leuk in combinatie met Plopsaland

  Wij hebben met de familie een erg goed verblijf gehad bij het Plopsa Hotel. Het is een zeer fraai gebouw pal naast Plopsaland De Panne. Echt op loopafstand dus echt ideaal. Het is wel echt voor kinderen, maar die vinden het wel fantastisch. De bereikbaarheid vanuit Nederland is zeer goed te doen. Het de auto ben je er zo vanuit Zeeland. Je zal ook een ander hotel in de buurt kunnen boeken, maar als je naar Plopsaland gaat, raad ik wel het Plopsa Hotel aan. Erg leuk om te combineren.

  Esra 12 feb 2022

 • Familie Lubbers

  Plopsa Hotel review positief

  Eerste keer dat we naar dit hotel zijn gegaan en we willen graag een positieve review schrijven over dit hotel. De locatie van dit hotel is geweldig, op 2km afstand van het strand waar overigens veel te doen is. Plopsaland De Panne ligt er letterlijk naast waar we vanzelfsprekend met onze kids meerdere keren zijn geweest. Het buffet in het hotel was heel erg goed met veel keuze. Bij het avond buffet moest je wel een tijdje wachten in verband met rijen mensen. Toch deed het personeel er alles aan om zo de mensen zo min mogelijk met elkaar in contact te laten komen. Verder was het personeel zeer attent en vriendelijk wat zeker genoemd mag worden in een hotel die nog niet zo lang open is.
  Dus een gouden tip: als je naar Plopsaland de Panne gaat, boek dan tevens het Plopsa Hotel erbij om te overnachten, maakt het leven een stuk eenvoudiger en leuker.

  Familie Lubbers 7 nov 2021

 • Fam. Maes

  Wickie de Viking Luxe Suite

  Zeer aangenaam verblijf gehad in de Wickie de Viking Luxe Suite van het Plopsa Hotel. Alle luxe was aanwezig, waaronder WiFi, airconditioning, tv, koffiezetapparaat, badkamer met bad en zelfs een gevulde minibar (non-alcoholische dranken). De suite zelf is helemaal in het thema van Wickie de Viking. Echt super leuk gedaan en onze kinderen vonden het fantastisch! Ze hebben nog veel meer themakamers. Het is dat onze kinderen veel Wickie de Viking kijken op YouTube, anders was er nog genoeg keuze. Ze hebben ook een K3, Maya de Bij, Bumba, Samson & Marie, Kabouter Plop, Piet Piraat, Heidi, Nachtwacht, Mega Mindy, Ketnet Junior en F.C. De Kampioenen themakamers. Super veel keuze en voor ieder wat wils. Ze hebben ook neutrale kamers. Het hotel en de suite waren super netjes en het personeel zeer vriendelijk. Wij hebben er echt van genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar. Wij denken dat dit ook wel echt een succes gaat worden. Onze kinderen willen volgend jaar weer terug! Als je ook een dagje naar Plopsaland De Panne gaat is het een heel goed idee om een nachtje te overnachten in het Plopsa Hotel. Heel kindervriendelijk en voor volwassen ook heel leuk. Je voelt je echt weer een kind. Wij hebben er ook heerlijk gegeten. En ze hebben gezellige bars, waar je 's avonds laat nog gezellig kunt zitten als de kinderen op bed liggen. Als je van ver komt is de keuze makkelijk gemaakt om te boeken bij Plopsa Hotel, maar ook als je dichterbij woont kunnen wij het zeker aanraden. Het is het geld meer dan waard en je zult een onvergetelijke tijd beleven in het Plopsa Hotel.

  Fam. Maes 7 okt 2021