Pleo

Pleo

4.2 reviewscore • 11 reviews
A

Intuitief en efficient platform

Pleo is een ongelooflijk intuïtief platform dat het beheer van uitgaven vereenvoudigt. De app is gebruiksvriendelijk en biedt veel betere functionaliteiten dan mijn vorige aanbieder. De klantenservice is responsief en behulpzaam. Ik ben zeer tevreden over de efficiëntie en gebruiksgemak van Pleo en we gebruiken het al een aantal jaar. Ook het feit dat de ondersteuning niet stopt is erg fijn; we kunnen er van uit gaan dat we nog jaren door kunnen zo.

Ali 9 aug 2023
Reageer
M

Onmisbare oplossing voor bedrijfsadministratie

Ik ben onder de indruk van Pleo als een fantastische oplossing voor bedrijven en organisaties. Hun snelle klantenservice en eenvoudige, effectieve systeem hebben mijn werkprocessen aanzienlijk verbeterd. De scheiding tussen fysieke en virtuele kaarten biedt extra gemak en veiligheid. Een opmerkelijk product dat ik aan elke ondernemer zou aanbevelen, vooral voor de klantenservice waarbij complexe problemen snel worden opgelost.

Mohamed 28 nov 2023
Reageer
S

Hoge werknemerstevredenheid

Pleo heeft het beheren van uitgaven sterk vereenvoudigd ten opzichte van het vorige systeem. De integratie met Apple Wallet en de naadloze ontvangstbewijsverwerking verbeteren de efficiëntie aanzienlijk. Doordat uitgaven direct worden verwerkt, hoeven werknemers niet te wachten op vergoedingen, wat de algemene tevredenheid verhoogt. IK ben heel erg tevreden met het gebruik van Pleo.

Stefan 9 nov 2023
Reageer
K

Gemak en efficientie in uitgavenbeheer

Pleo biedt een eenvoudige en efficiënte manier om uitgaven te beheren. De integratie met mijn Apple Wallet en de directe notificaties na elke aankoop maken het proces moeiteloos. De automatische download van Uber-ontvangstbewijzen is bijzonder handig. Dit systeem heeft het beheer van kleine bonnetjes overbodig gemaakt, wat een enorme tijdsbesparing oplevert en meer ruimte geeft voor belangrijke dingen.

Klaartje 7 sep 2023
Reageer
I

Eenvoudige en tijdbesparende tool

Pleo is een eenvoudige en flexibele tool die veel tijd bespaart bij het controleren van tickets en andere uitgaven. Het enige minpunt is de moeilijkheid om facturen te verkrijgen bij bepaalde gelegenheden, zoals lunchen in diverse restaurants. Over het algemeen biedt Pleo echter een uitstekende gebruikerservaring en efficiëntie. Wij zijn erg tevreden met het systeem en blijven klant.

Ivar 6 sep 2023
Reageer
J

Vereenvoudigt mijn dagelijks werk aanzienlijk

Pleo heeft mijn werk als beheerder van 160 medewerkers aanzienlijk vereenvoudigd. Waar we voorheen worstelden met contant geld en onovereenkomende kasboeken die handmatig bijgehouden werden, zijn nu alle medewerkers zelf verantwoordelijk voor hun uitgaven. Dit heeft geleid tot een vermindering van administratieve taken en een efficiënter financieel beheer binnen de organisatie. Het vereenvoudigt al het dagelijkse werk aanzienlijk.

Jens 6 sep 2023
Reageer
F

Teleurstellende klantenservice

Ik gebruik Pleo nu bijna een halfjaar en vind de app over het algemeen goed functioneren. Echter, wanneer er problemen zijn, is het frustrerend en tijdrovend om deze op te lossen. De klantenservice is moeilijk bereikbaar en een eenvoudig telefoongesprek zou veel tijd besparen in vergelijking met de lange chats en e-mails. Ondanks de verbeteringen ten opzichte van traditionele reisverslagen, is de klantenservice voor mij een groot nadeelpunt.

Frank 24 aug 2023
Reageer
A

Vertraagde fondsbeschikbaarheid

Mijn ervaring met Pleo was teleurstellend vanwege de vertraagde beschikbaarheid van overgedragen fondsen. Het duurde uren voordat het geld beschikbaar was. De klantenservice was ontoereikend, met alleen geautomatiseerde reacties en geen mogelijkheid tot persoonlijk contact. Dit is de derde keer dat ik dergelijke problemen ondervind, en elke keer is de klantenservice erg onbevredigend. IK ben niet te spreken.

Alex 21 aug 2023
Reageer
C

Effectieve uitgavenbeheeroplossing

Pleo heeft het beheer van mijn uitgaven aanzienlijk verbeterd. De interface en gebruikerservaring zijn veel beter dan bij mijn vorige provider, Concur. Ik waardeer vooral de directe transactiegegevens en het geautomatiseerde ontvangstbewijzenbeheer, waardoor mijn financiële team veel handmatig werk bespaard blijft. Er zit een super tevreden klant aan deze kant van het toetsenbord en ik geef graag de lofzang af.

Casper 8 aug 2023
Reageer
N

Implementatie laat te wensen over

Pleo heeft een goed concept, maar de uitvoering ervan is teleurstellend. Zowel de mobiele als de webapplicatie hebben bugs, zoals problemen met het indienen van kilometerclaims. Het overzetten van ontvangstbewijzen van webpagina's of e-mails is niet eenvoudig en het goedkeuringsproces voor claims kan verbeterd worden. Ik krijg vaak vragen over claims die ik nog niet heb afgerond, wat het proces inefficiënt maakt.

Niek 18 jul 2023
Reageer
M

Revolutie voor bedrijfsuitgaven

Pleo heeft het beheer van bedrijfsuitgaven getransformeerd. Geen tijdrovende maandelijkse spreadsheets en het scannen van verkreukelde bonnetjes meer. Nu verwerk ik uitgaven direct door foto's van bonnetjes te nemen of facturen te uploaden. De codering en kostenplaatsen zijn vooraf ingesteld, wat alles vereenvoudigt. Zelfs zonder signaal kan ik betalen met mijn fysieke kaart. Ik zou Pleo aanbevelen aan elk bedrijf dat een efficiënter uitgavenbeheersysteem zoekt.

Michiel 15 mei 2023
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van april 2024.

Over Pleo

Pleo is een FinTech bedrijf dat zich richt op oplossingen voor bedrijfsuitgaven voor toekomstgerichte teams. Het platform biedt onder andere virtuele en fysieke betaalkaarten aan en integraties met boekhoudprogramma’s. Pleo werkt via verschillende pakketten die maandelijkse kosten met zich meebrengen. De automatisering van het boekhouden, volgen en beheren van uitgaven en de kaarten hebben allemaal verschillen aanbiedingen. Met deze specifieke keuzes, wil Pleo het makkelijk maken voor ondernemers om een persoonlijk pakket te kiezen dat bij iedere situatie past. Met de ROI calculator op de website kan gekeken worden hoeveel bespaart kan worden met een aanmelden en het afnemen van de pakketten van Pleo.