PIN Voorschot

PIN Voorschot

4.9 reviewscore • 10 reviews
S

Vanaf het eerste contact geweldig

Vanaf het eerste e-mailcontact met Pin Voorschot was de communicatie prettig en transparant. Wat echt opviel was de persoonlijke benadering, niet alleen via e-mail of telefoon, maar vooral door de persoonlijke kennismakingsgesprekken. Deze benadering maakte een groot verschil. Als je op zoek bent naar een partij voor uitbreiding en nog geen keuze hebt kunnen maken, raad ik aan eens bij Pin Voorschot te informeren. Hun dienstverlening is uitermate prettig en ze hebben me uitstekend geholpen.

Sophie 17 aug 2023
Reageer
E

Buitengewoon waardevol

Na veel overweging nam ik contact op met Pin Voorschot, een keuze waar ik geen moment spijt van heb. Het contactproces was soepel, snel en efficiënt, en het persoonlijke gesprek was buitengewoon waardevol. Alles was in no-time geregeld, wat me veel vertrouwen en tevredenheid gaf. De professionele aanpak en snelle afhandeling hebben me echt geholpen en ik zou Pin Voorschot aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar betrouwbare financiële diensten.

Emma 11 dec 2023
Reageer
L

Persoonlijke accountmanager top

Mijn accountmanager bij Pin Voorschot, Karst, heeft zich tijdens zijn vakantie ingezet om mijn financieringssplitsing te regelen en het geleende geld te storten. Zijn inzet en toewijding, zelfs tijdens zijn vrije tijd, verdienen grote lof. Zijn professionele handelen was uitzonderlijk en zeer gewaardeerd. Hopelijk krijgt Karst nog eens een salarisverhoging van de baas dit jaar!

Lars 12 jun 2023
Reageer
D

Betrokken persoonlijke inzet

De persoonlijke betrokkenheid van het team van Pin Voorschot maakte het traject zeer aangenaam. Ons bedrijf werkt vaak in het buitenland, wat communicatie soms bemoeilijkt, maar dat was geen enkel probleem voor Pin Voorschot. Hun aanpak was vriendelijk, direct en technisch voortreffelijk. Pin Voorschot is een bedrijf dat ik van harte aanbeveel voor hun professionaliteit en klantgerichtheid.

Daan 7 jun 2023
Reageer
A

kennismaking was erg aangenaam

Mijn eerste kennismaking met Pin Voorschot was heel positief. De uitleg over wat ik kon verwachten was duidelijk en gaf goede inzichten. Het team had onze gegevens zorgvuldig gecontroleerd en voorbereid. De no-nonsense aanpak was verfrissend; ik wist precies waar ik aan toe was en wat ik kon verwachten. Ik waardeer zo'n aanpak heel er g.

Anne 2 jun 2023
Reageer
E

Juiste bedrijf om even aan handelsgeld te komen

De snelle service van Pin Voorschot was essentieel voor ons, vooral omdat we al veel vertrouwen in hen hebben opgebouwd. Als seizoensgebonden winkel zijn we afhankelijk van het weer, wat onze omzet beïnvloedt. In Pin Voorschot hebben we een betrouwbare partner gevonden die ons helpt met kortetermijnfinanciering voor het aanvullen van onze voorraad. Ideaal.

Erik vd C. 18 mrt 2023
Reageer
T

Prettig en persoonlijk!

Mijn eerste ervaring met Pin Voorschot was zeer positief. Het traject was duidelijk en persoonlijk, van de initiële screening tot aan de transparante communicatie en persoonlijke ontmoeting. De korte en directe communicatielijnen maakten het hele proces erg aangenaam en efficiënt. Ik zal in de toekomst vast nog eens gebruik willen maken van hun service en verwacht eenzelfde aanpak.

Tom 1 okt 2022
Reageer
M

Uitdagend ondernemersjaar opgelost

Mijn eerste jaar als ondernemer was uitdagend vanwege de gedeeltelijke lockdown, zonder steun van de overheid. Om mijn achterstanden weg te werken, schakelde ik Pin Voorschot in. De snelle service en efficiënte afhandeling hebben mij enorm geholpen, waardoor ik me weer volledig op mijn onderneming kon concentreren. Mijn ervaring met Pin Voorschot was zeer positief.

Marco 25 jul 2022
Reageer
J

Top bedrijf pin voorschot

Pin Voorschot regelt alles snel en met duidelijke afspraken. De aflossingsmethode is eenvoudig, en het geld stond snel op mijn rekening. De service was snel en behulpzaam, een voorbeeld voor andere financiële instellingen. Ik ben enorm tevreden en raad Pin Voorschot aan iedereen aan. Hun professionele aanpak, gecombineerd met een menselijke benadering, maakt hen tot een topbedrijf.

Julia 3 jun 2022
Reageer
K

Fantastisch bedrijf

Pin Voorschot is een uitstekend bedrijf. Ze hielpen mij super snel en dachten goed mee. Het enige minpunt is dat de pinbetalingen van het weekend pas maandag op mijn rekening staan, wat lastig is vanwege de hogere omzetten op vrijdag en zaterdag. Desondanks beveel ik Pin Voorschot van harte aan vanwege hun snelle service, klantgerichte aanpak en efficiënte afhandeling.

Karin 17 mei 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van maart 2024.

Over PIN Voorschot

PinVoorschot is een platform waarop ondernemers zakelijke leningen kunnen afsluiten. Het bedrijf richt zich voornamelijk op leningen van €2.000 tot €50.000 euro. Een rekentool en quickscan zijn beschikbaar op de website, om een goede analyse te maken van de juiste lening voor iedere situatie. PinVoorschot tracht ernaar om iedere persoonlijke situatie de juiste voorwaarden te bieden. Een aanbod via de website is binnen 24 uur binnen en na een akkoord op het voorstel staat het geld binnen 5 dagen op de rekening. Pin Voorschot biedt de mogelijkheid aan om een intake gesprek op locatie te voeren en is erkend met het keurmerk Erkend MKB Financier van de stichting MKB Financiering. Dit keurmerk en anderen, maken dit platform tot een betrouwbare.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://pinvoorschot.nl
  • info@pinvoorschot.nl