Perfumetrader

Perfumetrader

4.8 reviewscore • 4 reviews
F

Onder de indruk van mijn bestellingslevering

Ik was onder de indruk van de snelle levering van mijn bestelling. Toch vond ik dat de verpakking voor mijn Dior nagellak overbodig groot was. Een bescheidener verpakkingsgrootte zou niet alleen handiger zijn, maar ook beter voor het milieu door het verminderen van het verpakkingsmateriaal. Heel erg fijn dat er aan meer dan alleen verkopen gedacht wordt.

Fleur 16 okt 2023
Reageer
C

Altijd al een tevreden klant

Al jarenlang ben ik een trouwe klant bij Perfumetrader, en mijn ervaringen hebben me overtuigd om deze relatie voort te zetten. Gedurende deze periode heb ik consistent uitstekende ervaringen gehad, vooral wat betreft de levering en de kwaliteit van de producten. Elke bestelling wordt tijdig en in perfecte staat afgeleverd, wat in de online winkelwereld geen vanzelfsprekendheid is.

De productkwaliteit bij Perfumetrader is altijd onberispelijk. Of het nu gaat om de nieuwste geuren of tijdloze klassiekers, alles wat ik heb ontvangen, voldeed aan mijn verwachtingen en vaak zelfs meer. Dit niveau van kwaliteitscontrole toont aan hoezeer zij hun klanten en hun reputatie waarderen.

Claudia 17 apr 2023
Reageer
D

Amazon bestelling was snel

Mijn ervaringen met Perfumetrader, met name via hun Amazon-winkel, zijn uiterst positief. Onlangs heb ik daar een navulverpakking van mijn favoriete Chanel-parfum aangeschaft tegen een zeer aantrekkelijke prijs, wat een groot pluspunt was. Het gemak van het vinden van precies wat ik zocht, tegen een betere prijs dan ik elders had gezien, maakte de aankoop des te aantrekkelijker.

Debbie 14 apr 2023
Reageer
R

Hermes flessen lekker goedkoop

Ik bestelde onlangs twee flessen Hermes parfum, 50ml elk, voor een prijs die geen concurrentie kende. Bovendien was een van hen een geschenkset met een extra lotion. De levering arriveerde de volgende ochtend goed verpakt en ik was verrast door de authentieke kwaliteit tegenover de lagere prijs. Na het lezen van gemengde recensies was ik sceptisch, maar mijn ervaring was alleen maar positief; alles was origineel en netjes verpakt.

Rick 20 feb 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Perfumetrader

Er zijn 4 reviews geschreven over Perfumetrader op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.perfumetrader.de
  • info@perfumetrader.de