Pepper

Pepper

2.4 reviewscore • 17 reviews
K

ervaring met pepper.nl

het is inderdaad zo wat deze man schrijft grote oplichting je bent als je niet op past honderde euros kwijt en een date kun je op je buik schrijven ze proberen je gewoon aan het lijntje te houden.
Eerst wil iedereen met je chatten en liefst date maar als je dan ga betalen dan blijven ze chatten en veder geen toenadering. Betaalde sites zijn de grootste nep die er zijn ook is dat op Radar geweest en op andere oplichtingsprogramma`s. Voor een date zou je pas moeten betalen als het ook daadwerkelijk gelukt is. als twee mensen elkaar echt hebben gevonden. Veel vrouwen verdienen er aan om zich te verbinden aan zulke sites

Koen van Hout 9 mrt 2021
Reageer
T

Op Pepper.nl vragen dames om geld

Svp goed lezen. Ik geloof al deze positieve recensie niet die hier staan (ook al zijn het er maar een paar). Ik zal even mijn eigen ervaring met Pepper.nl hier opschrijven. Ben 2 dagen lid geweest. Gelijk ook Lidmaatschap abonnement genomen. Dan kan je onbeperkt chatten. Maar ik kreeg gelijk van vrouwen de vraag of ik geld wilde opsturen want er was iemand ziek of iemand werkte in een mijn en die ging failliet.. Dit terwijl ik nog amper met de dame in kwestie in gesprek was, hooguit een dag en dan al om geld vragen. Raar toch! Ik kreeg er in ieder geval een raar gevoel van in mijn maag. Heb dus mijn lidmaatschap na 2 dagen gelijk opgezegd en gevraagd om herroeping en daardoor ook recht hebben op teruggave van mijn geld. We zijn inmiddels weken later, ik heb veel contact gezocht maar geld terug krijgen ho maar. Ik geloof dus dat al deze positieve recensies hier niet echt zijn. Ik zeg trap er niet , je wordt gewoon keihard opgelicht . Pepper.nl is nep. Een gewaarschuwd mens telt voor 2!

Tinus 4 jul 2020
Reageer
J

Wolf in schaapskleren

Op het eerste oog lijkt Pepper een goede website voor online daten. Veel mooie vrouwen en genoeg aandacht, maar in 8 van de 10 chatgesprekken begint de dame in kwestie te vragen om geld.

Op zich niks mis mee maar deze kunnen alleen worden verzonden na aanschaf van VIP. De grote hoeveelheid vrouwen die binnen enkele zinnen vraagt om een bepaalde bijdrage en dit doet op zijn minst vermoeden dat het een opgezet spel lijkt.

Je mag verder ook geen contactgegevens zoals telefoonnummers en of mailadressen uit wisselen. Lekker handig als je uberhaupt een date wilt afspreken.

Eenmalig een abo genomen, maar nooit meer

Joris van Bruggen 26 mei 2020
Reageer
K

Opgelicht aangifte Pepper.nl

Morgen ochtend ga ik als eerst aangifte doen tegen Pepper.nl. Deze site bestaat voor 80% uit fake profielen, met namen de vrouwelijke profielen.

Bij elke contact tot dusver werd er gelijk gevraagd naar hoe het met me ging enzovoort en zodra ik een betaald lidmaatschap had aangeschaft werd het ineens helemaal stil zonder enig kennis te nemen van wie deze mensen voor zich hebben.

Buiten dat speelde ik het spelletje mee en vroeg ik gewoon wat dingen aan de dames. Wanneer ik dat deed werd ineens mijn maandelijkse lidmaatschap functie stopgezet om onverklaarbare reden. Ik heb hier 25 euro voor betaald. En verwacht dus ook mijn geld onmiddellijk terug.

Ik neem aan dat jullie op de hoogte zijn van het niet mogen tonen van fake profielen op een dating website! Hier staat een hoge boete tegenover.

Ik ga jullie bij deze ook aanmelden bij de ACM.

Kettenburg 16 mei 2020
Reageer
A

Dating oplichting ten top

OPLICHTING! Mensen gewaarschuwd de positieve reviews hier zijn grotendeels zelf door Pepper erop gezet!!!! OPLICHTING
Klantenservice zeer onprofessioneel. Reageren provocerend zonder uitleg. Dames van gemiddeld 30 vragenje van alles totdat je betaald hebt (waarschijnlijk nep profielen) als je erop reageert en betaald hebt hoor je niks meer. Zodra je aangeeft dat je het gevoelt hebt dat het een nepprofiel is word je gebanned en weg jou 30 euro. De klantenservice medewerker bleek ook de desbetreffende dame te zijn die mij zogenaamde heeft aangegeven(voor het beweren dat het een nep account is) van mij. Dat is geen reden om iemand zonder onderzoek te bannen. Verschrikkelijke mensen! Ze blijven doorgaan op de klantenservice dat ze jou aangeven bij de politie omdat je voor jezelf opkomt wat belachelijk! TRAP ER NIET IN

Anoniem 7 mei 2020
Reageer
A

Oplichting ten top Pepper.nl

Ik heb mezelf ingeschreven en kreeg van iedereen met een kroontje (de crew) veel berichten,allemaal open berichten waar de vraag open was en ze jou zo proberen op te lichten,en het zijn constant de zelfde,word geen lid ga naar badoo, Lexa, Happen of Tinder, gun deze oplichters geen cent, ze draaien op jou account, ik gok dat mijn profiel een aanvulling is en dat ik daar niets meer kan maar ze bewaren hem wel en gaan in mijn naam (jouw naam) verder met mensen geld afhandig maken,ik was er wel maar had ervaring met dit soort sites en zag alles gebeuren wat ik al bij meerdere van dit soort sites heb mee gemaakt ,het is leuk vermaak, dus wat is er nu gebeurt, ik trap er niet in, en was veel online om dit allemaal mee te maken, ik zag dit al van kilometers aan komen, dus ik heb geen abonnement genomen en kon dus niet reageren, dus na een week van dit verhaal genoten, en het aangekeken, dus opeens was mijn account verwijderd, rara waarom, ze konden niet aan mij verdienen,en nu denk ik dat er een Anime is die ik niet ben maar dat ze dit dus wel gebruiken, niet aanmelden niets betalen, ga naar de erkende sites, Pepper hoeren die werken voor een nep bedrijf en misbruik maken van mensen die denken liefde te kunnen vinden maar bedrogen uit komen, doe er iets mee of betaal en geef je geld weg aan een site die domme mensen geld afhandig maken die denken dat ze de ware zullen vinden, wil je lol hebben betaal en neem ze in de zeik, maar dan ben je alsnog je geld kwijt en alsnog zal je profiel verwijderd worden, maak een profiel aan zonder foto's van jezelf, en je zal gelijk berichten krijgen waar je niets mee kan, ik reageer niet op een profiel met foto, de eerste dag had ik er al 5, dus reken zelf maar uit, ik hoop dat de mensen achter deze site heel trots zullen zijn op hun verdiensten en de misbruik die ze maken, geef je geld aan en zwerver dan weet je waar je geld naartoe gaat (drank of drugs), nu gaat dit jaar een organisatie die nog veel meer van dit soort sites hebben, wil je echt weten of het klopt, meld je aan en doe niets, meld niets en ga alleen kijken wat er gaat gebeuren, krijg je berichten van vaste leden en moet je betalen om te kunnen praten, dan word je genaaid,en met de open vragen bedoel ik, wat ben je aan het doen, alleen kijken en niets kopen, en als ze je nr willen om te bellen dan moet je betalen om je nr te sturen, trap er niet in, je ben gewaarschuwd, Amike, en team Pepper, jullie hebben mij email, ik hoor graag van jullie stelletje vieze ratten, jullie zijn het gif niet eens waard, hehehehehehe

Amike 20 apr 2020
Reageer
M

Genaaid zonder te zoenen

Binnen een maand is mijn account geblokkeerd!!!

En waarom...
Eerste gesprek heb ik gezegd dat ik geen gekke dingen doe om extra geld te betalen, haar antwoord was doei.
Gesprek gewist.
Komt ze een paar dagen weer langs met de zelfde vraag.
Ik zeg, ben je je gesprek al vergeten en ze reageert met huh?
Dus het is iemand anders die mij weer probeert over te halen wat te sturen, en dat zeg ik ook.
En ja hoor, account is verwijderd. 100 euro weggegooid.
Wordt vervolgd!

Zijn er maar voor 1 ding met nep profielen geld binnen halen

Mannie 19 mrt 2020
Reageer
D

Pepper minder druk als eerder

Pepper is een stuk minder druk als eerder, dit komt waarschijnlijk omdat je het nooit meer op de televisie voorbij ziet komen. Ik vind desondanks nog steeds dat het een leuke datingsite is, vooral omdat profielen goed zijn ingevuld met veel tekst en foto's. Op andere datingsites zie je nog wel vaak een profiel voorbij komen zonder foto of tekst, dit valt op Pepper dus wel mee. Ik maak nu 3 maanden gebruik van de dienst en gebruik veelal de website in plaats van de app. Helaas nog geen date gehad maar dit zal vast niet lang meer duren.

Dirk Jan 5 mrt 2020
Reageer
R

RTL Nederland stopt geen geld meer in Pepper.nl

Sinds RTL Nederland geen geld meer in Pepper.nl stopt is het helemaal niets meer. Heb al op meerdere forums dit verhaal geschreven maar ik hoop hiermee mensen te informeren om geen uren in je profiel te steken om naderhand er achter te komen dat Pepper.nl qua leden helemaal leeg is. Er zijn maximaal nog 20 online op een dag en die zijn soms niet eens Premium lid dus die kunnen helemaal niet chatten. Daarnaast moet je heel veel werk doen om een functioneel profiel te krijgen door allerlei plaatjes van google te vissen. Zal niet lang duren voordat de stekker uit Pepper.nl wordt gehaald want dit kan niet langer. Pepper kan niet om 25 euro vragen terwijl je geen kans maakt op een date, is zelfs misleiding van de bovenste plank.

Rene 31 dec 2019
Reageer
S

Pure oplichting op deze datingsite Pepper

Ik heb mij stom genoeg laten overhalen om een lidmaatschap te kopen op Pepper, maar je krijgt geen chatberichten wat je verwacht van de leden. Allemaal jonge dames, als je dan wat vraagt krijg je er niet eens antwoord op. Er wordt doelloos gechat zonder kans te maken op een date. En ze vervelen zich dus ja, de mannen die dit leuk vinden om te doen....Het zou toch een datingsite zijn? Ze hebben trouwens ook, als je goed oplet, bijna allemaal hetzelfde profiel.

Sander 15 dec 2019
Reageer
M

Pepper spam scam

beetje kansloos,, Medewerkers. die Tijd vrij maken voor spam..

Vooeg mij even toe op, …Pepper… Dit loopt steeds vast bij mij .. je kan mij daar vinden onder de naam van Pepper.nl
op mijn forum komen er zo wel 120 members per dag..
denk Brein hier maar is moet kijken of Interpol. de Oplichters.. alles Fictief of wel Robots die JOUW geld willen
maar nooit date. en maar wachten tot je Stort..
deze oplichters moeten is na denken wat ze doen.. ipv overal zooi plaatsen..

ik heb al 30 IP's voor de Politie. en voor mijn Provider..
wie zijn geld wilt Houden... Blockt deze site op IP en NAAM...

Marcel 6 dec 2019
Reageer
J

Pepper niet doen veel nep

Pepper is helemaal niet geschikt voor ouderen van mijn leeftijd. Weinig tot geen leeftijdsgenoten. Wel word je continu aangesproken door jongere dames die je dan proberen door te zenden naar andere betalende sites (met credits). Ook heb ik mijn twijfels betreffende nep profielen, deze jongere dames willen dat je geil wordt ofzo want dat is waar ze het elke keer over hebben heel gek. Klinkt heel bekend van andere sites waar je aan het lijntje wordt gehouden

Julien 17 sep 2019
Reageer
M

Goede site maar niet perfect

Als je over Pepper hoort of leest, dan zou dit echt de perfecte website moeten zijn waar iedereen, wie dan ook, zijn volgende relatie zal kunnen vinden.
Het klinkt als het perfecte plaatje en dat zie je ook aan het aantal leden op deze website, want dat zijn er ontzettend veel!
Toch, als je eenmaal op de website zit, zul je net als ik ervaren dat het helemaal geen perfecte website is en dat het lang niet zo vanzelfsprekend is dat je hier iemand zult vinden als dat het lijkt.
Was dat maar zo, dat je die zekerheid had, maar je zult hier zelf echt veel moeite voor moeten doen en natuurlijk ook het geluk wat aan je zijde moeten hebben.
Want net als in het echte leven, weet je nooit wanneer je hier een leuk persoon tegen het lijf loopt, dat is een kwestie van geluk.
Dus ik vind pepper echt een goede site, daar heb ik niets op tegen, maar die zekerheid dat je iemand vind, die heb je hier niet en die zul je ook nergens krijgen want dat is niet haalbaar.

Marcus 26 jul 2019
Reageer
P

Oplichtingspraktijken Pepper NL

Wat een oplichtingspraktijken zijn dit. Vrouwen kopen nooit lidmaatschappen want die krijgen alles volgens mij gratis en veel vrouwen begonnen me met uitmaken voor faker.
Zoals in de conversatie duidelijk te zien is, telkens weer in verschillende chats het slaat werkelijk nergens op.
Ik heb allang door dat de hele website fake is en er geen vrouwen te vinden zijn. Alleen maar mensen die proberen om mij nog meer geld uit de zak te kloppen.
Wat een onzin website dit.
Veel plezier met jullie oplichting en aangezien ik niets strafbaars heb gedaan, wil ik graag de helft van mijn maandbedrag terug.
Mvg

Paul 11 jul 2019
P

Pure oplichting. Alleen maar gericht op het afhandig maken van meer geld door het kopen van lidmaatschappen. Na een maand lidmaatschap access te hebben aangeschaft, werd er door allerlei dames alleen maar gescholden en getierd waar je helemaal gek van wordt. Wat een aanfluiting.
Toen ze doorkregen dat ik door had dat ze fake waren, werd mijn abonnement stop gezet.
Lachwekkend slechte scam.

Paul 11 jul 2019
G

Pepper hele goede website

Wauw dit is nog eens wat je noemt een hele goede website als het gaat om dating.
Pepper houdt precies rekening met wat de mensen willen en zoeken en vragen daar ook niet te veel geld voor terug.
Het is een grote website die veel reclame maakt, maar daardoor hebben ze ook heel erg veel leden op de website en daar ben ik als man natuurlijk alleen maar blij om, want dan heb ik lekker veel vrouwen waar ik uit kan kiezen.
Ik ben echt heel erg blij met Pepper en ik vind zeker dat ze goede zaken doen daar!

Gert 10 jul 2019
M

Het klopt dat ze een hele degelijke prijs vragen voor deze website, dat vind ik ook echt een groot pluspunt aan Pepper en dat is ook iets wat ze zeker siert. Ze maken geen misbruik van de mensen die op zoek zijn naar een relatie.
Aan de andere kant hebben ze het geld waarschijnlijk ook niet zo hard nodig, als je bekijkt hoeveel leden hier wel niet op zitten, als die allemaal het maandelijkse bedrag betalen dan zit je alsnog op een gigantisch bedrag.
Maar een bedrijf is een bedrijf en die willen natuurlijk ook winst maken.
Zelf maak ik me er niet zo druk om wat zij allemaal willen, het gaat me er om wat ik van de website vind en wat ik hier zoek en daar ben ik tevreden over.

Marcus 26 jul 2019
M

Pepper tip gratis is alles leuker

Als je slim bent maak je gewoon gebruik van de Pepper diensten, 13 dagen, om op de 13e dag een mailtje te sturen dat je graag restitutie wilt aanvragen, reden hiervoor is niet nodig maar je kan zeggen dat je het geen goede datingsite vind of iets dergelijks. Een datingsite is hierbij verplicht het volledige bedrag terug te storten op de rekening waarmee is betaald binnen een redelijk termijn. Je hebt nu gratis gebruik gemaakt van de diensten van Pepper.nl. Dit kan overigens op alle datingsites.
Sommige datingsites hebben in de voorwaarden staan dat restitutie een kleine kostenpost met zich meebrengt maar dit is nooit meer dan +- 3 euro.

Money Honey 27 jun 2019
S

Volgens mij hanteert Pepper een klein bedrag dat je betaald aan restitutie maar het kan zeker uit ja! ;) goede tip. Lang leve de wet.

Streamer 29 jun 2019
E

Ontbinding koop dienst tijdens bedenktijd

Onderwerp: Ontbinding koop/dienst tijdens bedenktijd

Geachte heer of mevrouw,

Op dinsdag 14 mei heb ik een premium abonnement op Pepper.nl afgesloten alsmede de aankoop van betaald lidmaatschap. Met deze brief laat ik u weten dat ik gebruik maak van mijn recht op bedenktijd en de koop ongedaan maak.

Hoe is dit wettelijk geregeld?
Bij een overeenkomst die op afstand is gesloten, heeft een consument recht op 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode mag de consument de overeenkomst nog ongedaan maken. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) houdt toezicht op deze regels. Wilt u de regels nalezen? Kijkt u dan op de website van de ACM, www.acm.nl/bedenktijd.

Wat verwacht ik van u?
Ik verzoek u om mijn betalingen binnen veertien dagen terug te storten op het rekeningnummer waarmee ik het heb betaald.

Graag ontvang ik een bevestiging van u per e-mail binnen twee weken of anders een reactie onder deze forumpost.

Met vriendelijke groet,
Emile

Emile 19 mei 2019
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van mei 2024.

Over Pepper

Pepper belooft je dat je je grote liefde gaat vinden. Of dat gaat lukken is natuurlijk ook aan jou. Stel je open voor de liefde en maak een gratis profiel aan. Je kunt Pepper gebruiken via de website maar er is ook een handige app voor op je smartphone. Contact leggen is heel makkelijk en laagdrempelig. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Pas als je profiel volledig is ingevuld wordt dit online gezet. Deze datingsite richt zich vooral op de doelgroep tussen 25 en 45 jaar. Maar als je ouder of jonger bent kun je je natuurlijk ook gewoon aanmelden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://www.pepper.nl
  • support@pepper.nl