pay2d

pay2d

3.5 reviewscore • 2 reviews
N

Nutteloos product

Ik vond het altijd wel een goed product, deze creditcard, totdat ze met een nieuwe instelling kwamen dat je maximaal 150 euro per termijn kunt besteden.
In mijn ogen is een creditcard juist voor de grote bedragen, dus dan is het in dit geval geheel nutteloos.
Zo’n relatief klein bedrag kan ik dan ook wel gewoon pinnen.
Dus ik vind het erg jammer dat ze deze instellingen nu zo hebben gemaakt, want ik kan mijn creditcard van pay2d nu net zo goed weggooien.

Nick 4 jul 2020
Reageer
C

Pay2d creditcard

Ik had hier eerlijk gezegd nog nooit van gehoord, toen ik op zoek was naar een creditcard. Via wat online research kwam ik bij Pay2d uit en uit wat er op de websites stonden vermeld paste dit het beste bij waar ik naar op zoek was. En tot nu toe ben ik hier nog steeds heel erg blij mee. Ik weet dat er ook veel mensen tegen creditcards zijn en vooral tegen de risico's die dit met zich mee brengt, maar die mening deel ik niet. Iedereen die een creditcard mag hebben, is een volwassene en dan ben je toch oud en wijs genoeg om zelf te bepalen wat wel en niet kan en hoe ver je kunt gaan. Dus ik vind dat het hebben van een creditcard gewoon moet kunnen.

Cindy 1 mei 2020
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van februari 2024.

Over pay2d

Pay2d is een financiële dienstverlener die gespecialiseerd is in het bieden van een betaaloplossing aan consumenten, bedrijven en organisaties. Het bedrijf maakt gebruik van de laatste technologieën om de betalingservaring voor de gebruiker zo eenvoudig en veilig mogelijk te maken. Pay2d biedt een aantal verschillende diensten aan, waaronder online betalingen, mobiele betalingen, prepaid kaarten, prepaid betaaloplossingen en meer. Het bedrijf streeft ernaar om de beste klantenservice te bieden en biedt 24/7 ondersteuning aan hun klanten. Pay2d heeft een gecertificeerd beveiligingssysteem, waardoor klanten veilig en met vertrouwen kunnen betalen. Het bedrijf heeft een uitgebreid netwerk van partners en is daarom in staat om hun diensten wereldwijd aan te bieden. Pay2d biedt ook verschillende aanvullende diensten, waaronder betalingsanalyse, beheer en rapportage.