Parkhotel Bad Arcen

Parkhotel Bad Arcen

3.5 reviewscore • 13 reviews
C

Een matige 6

We verbleven in een ruime en luxueuze kamer van aanzienlijke omvang, maar de voorzieningen voor koffie vielen enigszins tegen voor een kamer van dit niveau. Een Nespresso-apparaat zou hier zeer gepast zijn. De neiging bij mij om een kopje koffie te nuttigen is bij mij namelijk ongeregeld. Ons kleine buitenterras op de eerste verdieping bevond zich aan de achterzijde, wat voor een serene en rustige omgeving zorgde. Het is essentieel om geen aandacht te schenken aan het voortdurende achtergrondgeluid dat wordt geproduceerd door het luchtventilatiesysteem buiten. Het is ons wel gelukt dit te doen, maar ik ben niet zeker als andere dit wel zouden kunnen doen.

Cayden 31 mei 2023
Reageer
C

Verhouding tussen prijs en kwaliteit gaat niet op

De verhouding tussen prijs en kwaliteit laat te wensen over, het verblijf en de accommodatie zijn acceptabel, maar de aangeboden wellness en thermale baden vallen buiten de verwachtingen. Individuen met badkleding in de saunaruimte (onconventioneel gedrag) die niet passend is, en de buitenzwembaden vertonen aanzienlijk hygiënische tekortkomingen. Al met al zeer teleurstellend dit alles. Het eten viel was niet extravagant, het was voldoende. Ik had wel verwacht dat ze ons zouden bedienen met lekker eten. We hebben het hier niet naar ons zin gehad, we komen niet meer in het vervolg.

Charlie 28 mei 2023
Reageer
C

Liever geen boeking hier

Ik werd gevraagd om te betalen voor een deluxe kamer. Wellicht zouden we het eventuele verschil kunnen terugkrijgen van de boekingswebsite. Ik heb echter aangegeven dat het wel op prijs gesteld zou zijn als ze ons van tevoren hadden gebeld in plaats van dit bij onze aankomst te vermelden. Het zou een meer professionele uitstraling hebben als het personeel iets formeler te werk gaat. Naast het formeel gedeelte zouden ze zich ook moeten opstellen alsof ze wel willen helpen. Aan hun houding krijg je namelijk de indruk dat ze liever lui dan moe zijn. Dit past helemaal niet in het concept van een 4 sterren hotel.

Cillian 29 okt 2022
Reageer
C

Positief

Het verblijf in het hotel was positief. We kozen voor een comfortabele kamer en verbleven op de derde etage. De kamer was grondig gereinigd en alle voorzieningen waren keurig bijgevuld. Je had de mogelijkheid om direct vanuit je kamer, gekleed in een comfortabele badjas en slippers (die je zelf meenam), naar het thermaalbad te gaan. Mijn echtgenoot besloot om simpelweg zijn zwemshort en een t-shirt aan te trekken. Het hotel voorzag ons van een polsbandje dat we konden gebruiken voor ons kluisje. Bij de badkamer zijn er kleine flesjes gel douche die je kunt gebruiken tijdens het baden. Deze worden steeds aangevuld op het moment dat er schoongemaakt wordt.

Chevaio 27 okt 2022
Reageer
B

Hotel stoot gasten af

Over het algemeen was ons verblijf behoorlijk in orde. Daarentegen viel de hotelkamer tegen. Uitermate onbevredigende schoonmaak, defecte verlichting, buitengewoon stoffig, onhygiënisch balkon, afwezigheid van badjassen en badslippers in de kamer. Afvalbak niet opgeruimd, ontoereikende voorraad toiletpapier. Tijdens het ontbijt hebben we zelf een lepel ontvangen die niet goed is gereinigd. Bij het vragen naar een andere lepel, werd er op een chagrijnige manier een andere voor gesmeten. Dit is hoe het hotel omgaat met hun gasten. Op die manier stoot je meer gasten van je af, dan dat je ze aan trekt. Het lijkt wel alsof ze aan het afbouwen zijn.

Benthe 6 sep 2022
Reageer
B

Misverstand, maar een goed hotel

Uitstekend hotel, kamers zijn ruim en aantrekkelijk. Helaas was de schoonmaak ondermaats, de kamer was bij aankomst niet goed gereinigd. Bij aankomst op de eerste dag waren de lakens enkel netjes neergelegd, maar er was verder weinig aan schoonmaak gedaan. De natte handdoeken die op de grond lagen, werden niet meegenomen of vervangen. Dit vonden we raar, maar dachten dat het vergeten was. Maar bij de tweede dag lagen die er nog steeds. We hebben dit gevraagd waarom dit zo is en bleek dat de schoonmaakster dacht dat het van ons was 😀. We hebben daarna geen last meer gehad hiervan.

Bibi 3 sep 2022
Reageer
H

Prima

Het hotel was goed, met ruime en mooie kamers. Helaas was de schoonmaak slecht; de kamer was bij aankomst niet echt schoon en de schoonmaak was de eerste dag slechts beperkt tot het rechttrekken van de lakens. Ook werden natte handdoeken niet vervangen, koffie en thee niet aangevuld en douche-artikelen niet vervangen. De tweede dag was er zelfs helemaal geen schoonmaak. Hoewel dit een groot minpunt was, was het ontbijt goed en waren de medewerkers vriendelijk. De thermale baden voldeden aan verwachtingen. Ondanks de slechte schoonmaak hebben we 4 plezierige dagen in het hotel doorgebracht.

Herman 3 aug 2022
Reageer
C

Slordige praktijken

Is er mogelijk wat stof in deze ruimte? Inderdaad, het lijkt erop dat er behoorlijk wat stof aanwezig is. Op verschillende plekken is er een laagje stof en zie je spinnenwebben hangen. Ondanks onze melding bij de receptie, heeft de beloofde grondige schoonmaak van de kamer niet plaatsgevonden. Zelfs het toilet werd niet naar behoren gereinigd. Ik hecht veel waarde aan hygiëne en omdat dit slecht is, is dit hotel voor mij ook slecht. Het eten was lekker, maar dit bij mij valt dit te niet als er slordige praktijken zich voor doen.

Clement 31 jul 2022
Reageer
K

Een grote teleurstelling!!!

Samen met een vriendin had ik een nacht in dit hotel geboekt. Hoewel de kamer fantastisch was en de bedden heerlijk, vielen de thermaalbaden en sauna's tegen voor ons persoonlijk. Bij de hotelbar was het al om 17 uur dicht, waardoor we geen drank of eten konden krijgen. Toen we vroegen of we tegen een gereduceerd tarief gebruik konden maken van fietsen, kregen we een kortaf antwoord dat dit niet mogelijk was. Ook bij de receptie was er geen mogelijkheid om iets te drinken te krijgen, ondanks dat de frisdrankautomaat buiten werking was. De medewerker bij de receptie gaf aan dat Roompot het personeel zo wantrouwt dat er geen moeite wordt gedaan om gasten tegemoet te komen. Onze ervaring was dat bij Roompot het personeel niet luistert naar de wensen van de gasten en dat gasten niet belangrijk zijn.

K. 9 jun 2022
Reageer
D

Onverzorgde indruk

Onze ervaring met de thermaalbaden was niet helemaal wat we hadden verwacht, maar dat is natuurlijk subjectief. De sauna's gaven ons een beetje een onverzorgde indruk. In gezelschap van een goede vriendin hebben we een overnachting geboekt in dit hotel. De kamer was absoluut geweldig, de bedden waren verrukkelijk comfortabel en alles was tot in de puntjes geregeld. In de avond uren hebben we gezellig met elkaar kunnen babbelen buiten het hotel. We zijn oude vrienden tegengekomen en hun hebben naar eigen zeggen ook genoten. Dit hotel is zeker een plek om te zijn voor fun.

Daan 3 jun 2022
Reageer
D

Team is gericht op gasten

De kamers waren keurig, brandschoon en ruim bemeten. Het team is buitengewoon gericht op de gasten en zet zich in om ervoor te zorgen dat je een aangename ervaring hebt. Hoewel het personeel aanzienlijke werklast heeft, blijven ze opgewekt en hoffelijk. Het is waar dat de horecagelegenheden vroeg sluiten, maar dit komt door een tekort aan personeel, iets wat bij veel bedrijven speelt. Ondanks het feit dat dit het geval is, kon je haast geen minpunt aangeven wanneer het gaat om onderhoud of service naar gasten toe. Dit hotel zetten we op een lijstje van plekken die we weer eens moeten bezoeken.

Dai 10 sep 2021
Reageer
D

Buitengewoon aantrekkelijk

Alle aspecten waren buitengewoon aantrekkelijk, het personeel was uitzonderlijk vriendelijk. Het zwembad biedt een zalig warme ervaring en het ontbijt was van voortreffelijke kwaliteit. Absoluut de moeite waard om opnieuw te beleven! Hartelijk dank. Het lijkt wel alsof het personeel precies weet wat de gasten willen hebben. De kamers richten ze namelijk naadloos in aan de wensen van de gasten. Wat zeker je zeker niet mag missen zijn de leuke wandelroutes.

Daksh 5 sep 2021
Reageer
S

Ontspanning opperbest

De superior kamer was ruim, schoon en comfortabel. Het ontbijt was goed en bood alles wat je verwachtte. Vanuit de kamer kon je gemakkelijk naar de thermaalbaden gaan, die erg ontspannend waren en niet te druk waren. De sfeer was rustig en ongedwongen. Badpakken zijn verplicht in de thermaalbaden, terwijl het in de sauna's niet verplicht is. Omdat vanwege Covid-19 waren de openingstijden aangepast, maar de tijden waren nog steeds ruim genoeg (we waren in het weekend). Het hotel ligt dicht bij het plaatsje Arcen waar je heerlijk kunt eten.

Sanne 12 aug 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Arcen.

Over Parkhotel Bad Arcen

Parkhotel Bad Arcen is gelegen te Klein Vink 11 in Arcen. Het hotel beschikt over kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Elke kamer biedt een aangename en rustige ambiance waar gasten kunnen genieten van een goede nachtrust. Sommige kamers hebben ook een balkon of terras met uitzicht op de mooie omgeving. Gasten van Parkhotel Bad Arcen kunnen gebruikmaken van diverse faciliteiten, waaronder een wellnesscentrum met sauna, stoombad en binnenzwembad. Er is ook een gezellig restaurant waar heerlijke gerechten worden geserveerd, bereid met lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Daarnaast is er een bar en een terras waar je kunt genieten van een drankje en de mooie omgeving. De omgeving van Arcen biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en activiteiten in de natuur. Je kunt prachtige wandelingen en fietstochten maken in de nabijgelegen natuurgebieden, de Kasteeltuinen verkennen of een bezoek brengen aan de beroemde Hertog Jan Brouwerij.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Arcen, Limburg
  • https://www.parkhotelarcen.nl
  • info@parkhotelarcen.nl