Parkhotel Bad Arcen

Parkhotel Bad Arcen

3.3 reviewscore • 3 reviews
H

Prima

Het hotel was goed, met ruime en mooie kamers. Helaas was de schoonmaak slecht; de kamer was bij aankomst niet echt schoon en de schoonmaak was de eerste dag slechts beperkt tot het rechttrekken van de lakens. Ook werden natte handdoeken niet vervangen, koffie en thee niet aangevuld en douche-artikelen niet vervangen. De tweede dag was er zelfs helemaal geen schoonmaak. Hoewel dit een groot minpunt was, was het ontbijt goed en waren de medewerkers vriendelijk. De thermale baden voldeden aan verwachtingen. Ondanks de slechte schoonmaak hebben we 4 plezierige dagen in het hotel doorgebracht.

Herman 3 aug 2022
Reageer
K

Een grote teleurstelling!!!

Samen met een vriendin had ik een nacht in dit hotel geboekt. Hoewel de kamer fantastisch was en de bedden heerlijk, vielen de thermaalbaden en sauna's tegen voor ons persoonlijk. Bij de hotelbar was het al om 17 uur dicht, waardoor we geen drank of eten konden krijgen. Toen we vroegen of we tegen een gereduceerd tarief gebruik konden maken van fietsen, kregen we een kortaf antwoord dat dit niet mogelijk was. Ook bij de receptie was er geen mogelijkheid om iets te drinken te krijgen, ondanks dat de frisdrankautomaat buiten werking was. De medewerker bij de receptie gaf aan dat Roompot het personeel zo wantrouwt dat er geen moeite wordt gedaan om gasten tegemoet te komen. Onze ervaring was dat bij Roompot het personeel niet luistert naar de wensen van de gasten en dat gasten niet belangrijk zijn.

K. 9 jun 2022
Reageer
S

Ontspanning opperbest

De superior kamer was ruim, schoon en comfortabel. Het ontbijt was goed en bood alles wat je verwachtte. Vanuit de kamer kon je gemakkelijk naar de thermaalbaden gaan, die erg ontspannend waren en niet te druk waren. De sfeer was rustig en ongedwongen. Badpakken zijn verplicht in de thermaalbaden, terwijl het in de sauna's niet verplicht is. Omdat vanwege Covid-19 waren de openingstijden aangepast, maar de tijden waren nog steeds ruim genoeg (we waren in het weekend). Het hotel ligt dicht bij het plaatsje Arcen waar je heerlijk kunt eten.

Sanne 12 aug 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van juni 2023 in de omgeving van Arcen.

Over Parkhotel Bad Arcen
  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Arcen, Limburg
  • https://www.parkhotelarcen.nl
  • info@parkhotelarcen.nl