Park Blauwe Meer

Park Blauwe Meer

4.2 reviewscore • 5 reviews
R

Prima bij Blauwe meer

Na het lezen van alle reviews waren we een beetje sceptisch, aangezien we normaal gesproken naar CenterParcs gaan. Maar deze herfstvakantie was dat helaas niet betaalbaar, dus besloten we het eens te proberen. Gelukkig hebben we dat gedaan! Natuurlijk was de 6-persoons caravan niet zo gezellig als ons eigen huis, maar hij was wel schoon. De matrassen waren wat dun, maar na een dag vol plezier vielen we toch wel in slaap. Onze dochters van 1 en 4 hebben zich uitstekend vermaakt op het overdekte strandje, en de avonddisco's waren super gezellig, ook voor ons als ouders.

We hebben er wel voor gekozen om een dagje te gaan zwemmen bij de CenterParcs een stukje verderop. Het zwembad op ons park leek wat klein en was niet helemaal geschikt voor een hele dag vermaak.

Al met al was de prijs-kwaliteitverhouding helemaal prima!

Rachid 17 jun 2022
Reageer
R

Met een brede glimlach thuis gekomen

Hoewel de prijs bijna lachwekkend laag was, hebben onze verwachtingen zich niet aangepast aan die van CenterParcs, een paar kilometer verderop. Toch was onze ervaring echt perfect. Onze vierpersoons mobile home was schoon, netjes en niet kapot of vervallen zoals sommige recensies suggereren. De binnenspeeltuin was fantastisch, en onze dochter heeft er echt van genoten! Het meer was prachtig en het gehele park was goed onderhouden. Vaak hebben mensen te hoge verwachtingen, maar met een glimlach kan veel worden goedgemaakt!

Rosalie Dobbel 26 mei 2022
Reageer
K

Heerlijk met de kids

We hebben een week in een vrij schone accommodatie doorgebracht en hebben kunnen genieten van het mooie weer op het buitenstrandje. Het binnen zwembad en strandbad waren goed onderhouden en een heerlijke plek om samen te ontspannen. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, en de animatie had alle aandacht voor de kinderen. Hoewel het restaurant beter zou kunnen qua bediening en assortiment, was het alternatief ook goed bevallen. Al met al is het park kindvriendelijk en biedt het diverse faciliteiten. We zullen zeker terugkomen als we weer een goede aanbieding vinden.

Karel Tin 27 sep 2021
Reageer
J

Erg tegen gevallen

Er zijn veel Poolse arbeiders aanwezig op het park die bij de wasserette en het zwembad staan te roken, drinken en spugen op de grond. Ze stapelen hun bier op als een muur. De mobile home rook bij binnenkomst verschrikkelijk en de geur kreeg je er niet meer uit. De matrassen waren kapot en de ruimte was vies. De afvoer lekte en de kachel was vol stof en te klein voor de hele ruimte. Het zwembad was te klein en opende te laat, net als de horecagelegenheid. Het sanitair was gevuld met vliegen en andere insecten. Kortom, het park gaf geen veilige indruk voor kinderen en is daarom niet aan te raden. Misschien is dagrecreatie een betere optie.

Joop en Ingrid 20 sep 2021
Reageer
D

Fijn park

We hebben een lang weekend doorgebracht in een elfenchalet op een uitstekende camping. Onze kinderen hebben zich uitstekend vermaakt, waardoor wij ook konden genieten. Er was een leuke buitenspeeltuin en een fantastisch overdekt zandstrand met verschillende klimtoestellen. Het eten was niet van vijfsterrenkwaliteit, maar het was prima. Het park werd goed onderhouden en medewerkers waren dagelijks bezig met het schoonhouden van het terrein door middel van bladblazers en afvalgrijpers. We hebben geen hinder ondervonden van "asociale mensen" waarover we in veel recensies lezen. Al met al was het een uitstekend park.

Danielle 12 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Belgie.

Over Park Blauwe Meer

Parl Blauwe Meer, gelegen aan Kattenbos 169 te Lommel, is een Oostappen vakantiepark waar je Belgisch Limburg kan ontdekken. Huisdieren zijn welkom. Bezoekers hebben gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs, overdekt zwembad, er is een strandbad aanwezig met aansluitend een overdekt buitenterras, visvijver, buitenactiviteiten als een midgetgolfbaan, campingwinkel voor je dagelijkse boodschappen met ovenverse broodjes en je kan heerlijk wandelen en fietsen in de mooie natuur van het Belgische Lommel.