Park Blauwe Meer

Park Blauwe Meer

4.3 reviewscore • 10 reviews
A

Geweldige prijs-kwaliteit verhouding

Een fantastisch park met een uitstekende balans tussen prijs en kwaliteit! Het "Blauwe Meer" biedt volop vermaak voor kinderen, maar is ook geschikt voor volwassenen zonder kinderen. Let op, de mobiele stacaravans zijn mogelijk minder comfortabel voor langere personen. Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam, van de receptie tot de medewerkers op het park. Bovendien zijn bezienswaardigheden zoals Hasselt, Lommel, Maasmechelen en Turnhout gemakkelijk bereikbaar met de auto.

Anneke 4 aug 2023
Reageer
J

Heerlijk en sfeervol verblijf

Een geweldige tijd gehad met mijn kinderen op dit prachtige park, ondanks het onvoorspelbare weer. Er is een overvloed aan activiteiten voor kinderen, en zelfs aangepaste programma's bij slecht weer. Het huisje was bij aankomst schoon en goed onderhouden, een vierpersoons chalet in Kattenbos. Het recreatieteam was zeer gastvrij en attent. Zelfs als ik niet via een veiling had geboekt, zou ik graag nogmaals naar dit park gaan.

Joost 4 aug 2023
Reageer
H

Positieve verrassing!

Ons verblijf overtrof onze verwachtingen en bleek een aangename verrassing te zijn. Het "Blauwe Meer" bleek kindvriendelijk en het personeel was zeer attent. Ondanks enkele technische problemen met faciliteiten zoals het sanitair, waren we onder de indruk van de schone en ruime voorzieningen. Het zwembad was een hoogtepunt en hoewel sommige gasten de sfeer verstoorden, genoten we van ons verblijf en kijken uit naar een volgende gelegenheid.

Hugo 1 aug 2023
Reageer
B

Wel voldoende

Onze midweek bracht plezier, maar ook enkele teleurstellingen. Het zwembad bleek aan de kleine kant en het water was koud, maar het overdekte strand was een hoogtepunt. Het centrale gedeelte van het park bood een gezellige sfeer met overdekte terrassen. Onze mobilhome was echter minder bevredigend, met verouderde meubels en ongemakken zoals een wiebelende tafel. Ondanks deze tekortkomingen genoten we van ons verblijf bij het "Blauwe Meer".

Bram 28 jul 2023
Reageer
D

Boven verwachting

Onze ervaring overtrof onze initiële twijfels, gebaseerd op eerdere recensies. Bij aankomst bleek ons vierpersoons chalet in uitstekende staat, schoon en voorzien van moderne gemakken. Het animatieprogramma bood vermaak voor jong en oud, hoewel sommige maaltijden niet op temperatuur waren bij serveren. We genoten van het park, vriendelijk personeel en de vele activiteiten voor het hele gezin.

Daan 28 jul 2023
Reageer
R

Prima bij Blauwe meer

Na het lezen van alle reviews waren we een beetje sceptisch, aangezien we normaal gesproken naar CenterParcs gaan. Maar deze herfstvakantie was dat helaas niet betaalbaar, dus besloten we het eens te proberen. Gelukkig hebben we dat gedaan! Natuurlijk was de 6-persoons caravan niet zo gezellig als ons eigen huis, maar hij was wel schoon. De matrassen waren wat dun, maar na een dag vol plezier vielen we toch wel in slaap. Onze dochters van 1 en 4 hebben zich uitstekend vermaakt op het overdekte strandje, en de avonddisco's waren super gezellig, ook voor ons als ouders.

We hebben er wel voor gekozen om een dagje te gaan zwemmen bij de CenterParcs een stukje verderop. Het zwembad op ons park leek wat klein en was niet helemaal geschikt voor een hele dag vermaak.

Al met al was de prijs-kwaliteitverhouding helemaal prima!

Rachid 17 jun 2022
Reageer
R

Met een brede glimlach thuis gekomen

Hoewel de prijs bijna lachwekkend laag was, hebben onze verwachtingen zich niet aangepast aan die van CenterParcs, een paar kilometer verderop. Toch was onze ervaring echt perfect. Onze vierpersoons mobile home was schoon, netjes en niet kapot of vervallen zoals sommige recensies suggereren. De binnenspeeltuin was fantastisch, en onze dochter heeft er echt van genoten! Het meer was prachtig en het gehele park was goed onderhouden. Vaak hebben mensen te hoge verwachtingen, maar met een glimlach kan veel worden goedgemaakt!

Rosalie Dobbel 26 mei 2022
Reageer
K

Heerlijk met de kids

We hebben een week in een vrij schone accommodatie doorgebracht en hebben kunnen genieten van het mooie weer op het buitenstrandje. Het binnen zwembad en strandbad waren goed onderhouden en een heerlijke plek om samen te ontspannen. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, en de animatie had alle aandacht voor de kinderen. Hoewel het restaurant beter zou kunnen qua bediening en assortiment, was het alternatief ook goed bevallen. Al met al is het park kindvriendelijk en biedt het diverse faciliteiten. We zullen zeker terugkomen als we weer een goede aanbieding vinden.

Karel Tin 27 sep 2021
Reageer
J

Erg tegen gevallen

Er zijn veel Poolse arbeiders aanwezig op het park die bij de wasserette en het zwembad staan te roken, drinken en spugen op de grond. Ze stapelen hun bier op als een muur. De mobile home rook bij binnenkomst verschrikkelijk en de geur kreeg je er niet meer uit. De matrassen waren kapot en de ruimte was vies. De afvoer lekte en de kachel was vol stof en te klein voor de hele ruimte. Het zwembad was te klein en opende te laat, net als de horecagelegenheid. Het sanitair was gevuld met vliegen en andere insecten. Kortom, het park gaf geen veilige indruk voor kinderen en is daarom niet aan te raden. Misschien is dagrecreatie een betere optie.

Joop en Ingrid 20 sep 2021
Reageer
D

Fijn park

We hebben een lang weekend doorgebracht in een elfenchalet op een uitstekende camping. Onze kinderen hebben zich uitstekend vermaakt, waardoor wij ook konden genieten. Er was een leuke buitenspeeltuin en een fantastisch overdekt zandstrand met verschillende klimtoestellen. Het eten was niet van vijfsterrenkwaliteit, maar het was prima. Het park werd goed onderhouden en medewerkers waren dagelijks bezig met het schoonhouden van het terrein door middel van bladblazers en afvalgrijpers. We hebben geen hinder ondervonden van "asociale mensen" waarover we in veel recensies lezen. Al met al was het een uitstekend park.

Danielle 12 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Belgie.

Over Park Blauwe Meer

Parl Blauwe Meer, gelegen aan Kattenbos 169 te Lommel, is een Oostappen vakantiepark waar je Belgisch Limburg kan ontdekken. Huisdieren zijn welkom. Bezoekers hebben gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs, overdekt zwembad, er is een strandbad aanwezig met aansluitend een overdekt buitenterras, visvijver, buitenactiviteiten als een midgetgolfbaan, campingwinkel voor je dagelijkse boodschappen met ovenverse broodjes en je kan heerlijk wandelen en fietsen in de mooie natuur van het Belgische Lommel.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Belgie
  • https://www.oostappenvakantieparken.nl/blauwe-meer
  • receptie@blauwemeer.be