Paris2Day

Paris2Day

3.5 reviewscore • 2 reviews
S

De leukste collecties en betaalbaar

Ik kom altijd in Emmen, daar werkt fantastisch personeel. Ik koop hier voor mijzelf en mijn tienerdochter en worden altijd geweldig geholpen en dat voor een betaalbare prijs en een goede kwaliteit (laatst gilet gekocht, bij Costes 59,99 en bij Paris2day 39,99 echt exact hetzelfde).
Een voorbeeld hoe personeel echt het verschil maakt!

Sandra1971 29 okt 2022
Reageer
J

Slechte kwaliteit kleding

Voor de wat jongere meiden zijn de kleren erg leuk en betaalbaar. Zelf ging ik hier in mijn studententijd ook vaak shoppen, maar nu ik wat ouder ben koop ik liever mijn kleren bij esprit of bij Costes, die winkels zijn wat duurder maar die kleren gaan wel erg lang mee altijd. Want een groot nadeel van de paris2day vind ik dat de kleren erg leuk zijn om te zien, maar dat de kwaliteit hiervan niet bepaald goed is. Ik ben regelmatig met kleren en/of schoenen terug geweest naar de winkel omdat het binnen 1 keer dragen stuk was of dat er iets niet aan het stuk klopte.

Jasmijn 29 jul 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van oktober 2023.

Over Paris2Day

Paris2day biedt Nederlandse dames de nieuwste modetrends rechtstreeks vanuit Parijs. Ze weten de trends van grote merken om te zetten in draagbare en betaalbare mode. Met snelle collectiewisselingen kunnen ze altijd inspelen op de laatste mode. Deze winkel is ook geschikt voor elke vrouw en tienermeid die van mode houdt! De collecties van hun tonen verschillende stijlen, maar vrouwelijkheid is een constante factor die de collecties kenmerkt. Om exclusiviteit te behouden, zijn de oplages beperkt. Dit alles wordt gepresenteerd in frisse, lichte winkels waar de klant centraal staat. Bij Paris2day draait alles om het bieden van een unieke en bevredigende winkelervaring voor fashion-forward vrouwen die op zoek zijn naar trendy en betaalbare kleding.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://paris2day.nl
  • info@paris2day.nl