Paris2Day

Paris2Day

3.5 reviewscore • 2 reviews
S

De leukste collecties en betaalbaar

Ik kom altijd in Emmen, daar werkt fantastisch personeel. Ik koop hier voor mijzelf en mijn tienerdochter en worden altijd geweldig geholpen en dat voor een betaalbare prijs en een goede kwaliteit (laatst gilet gekocht, bij Costes 59,99 en bij Paris2day 39,99 echt exact hetzelfde).
Een voorbeeld hoe personeel echt het verschil maakt!

Sandra1971 29 okt 2022
Reageer
J

Slechte kwaliteit kleding

Voor de wat jongere meiden zijn de kleren erg leuk en betaalbaar. Zelf ging ik hier in mijn studententijd ook vaak shoppen, maar nu ik wat ouder ben koop ik liever mijn kleren bij esprit of bij Costes, die winkels zijn wat duurder maar die kleren gaan wel erg lang mee altijd. Want een groot nadeel van de paris2day vind ik dat de kleren erg leuk zijn om te zien, maar dat de kwaliteit hiervan niet bepaald goed is. Ik ben regelmatig met kleren en/of schoenen terug geweest naar de winkel omdat het binnen 1 keer dragen stuk was of dat er iets niet aan het stuk klopte.

Jasmijn 29 jul 2020
M

Slechte kwaliteit. Er werd mij gezegd dat de eigenaar altijd maandelijks zelf naar Parijs gaat om kleding te halen. Ik snap dan niet waar ze het vandaan halen. Een trui en t shirt na 1 dag, stuk en een spijkerbroek na twee weken ook rafelig en stuk. Ik vroeg of hij het uit China haalt? Het blijkt wel dat hij de ene keer nieuwe kleding haalt, maar dat ze ook goedkopere b merken halen. Pas op! Ze gaan moeilijk doen, als je vaker terugkomt. Ik ben geen fan, meisje in de winkel superhandig en aardig.

Marjolein Berends 16 okt 2023
S

Ik herken de kwaliteit die niet goed was. Daarbij werd ik ook niet vriendelijk geholpen. Een donker jong meisje in Drachten stond erbij alsof ze er geen zin in had, toen ik terugkwam met een trui die na 1 x wassen, rafelde. Zij vroeg mij naar het wasmiddel waarmee ik waste en kon niets doen, omdat zij slechts stagiaire was. Ik ben later nog 1x gegaan, hetzelfde liedje. Uiteindelijk kreeg ik een telefoonnummer van een jongen uit Emmen ( de eigenaar). Het gesprek duurde bijna een uur en ik kon vijftien euro terugkrijgen. De verkoopster had het wel anders op kunnen lossen, zei hij. Ik kijk dus wel uit dat ik in Drachten naar de winkel ga. Het is een hele kleine winkel, waar nooit veel.klandizie is, dus ik vraag me af hoe de verkoop van de winkel gaat. De jongen uit Emmen heeft het over topwinkel en topkleding. Ik denk ook dat Emmen beter loopt. Mooiere winkel, volgens mij. Personeel in Drachten, mag dus beter. Desinteresse.... ik koop niet weer bij paris 2 day in Drachten.

Stephenie Krueger 17 okt 2023
E

Ik herken de nauwe en kleine winkel in Drachten. Volgens mij heeft die vestiging nooit goed gelopen. Altijd jonge meiden, ongeïnteresseerd en zeggen dat ze iets niet mogen doen, bv ruilen of geld terug. Ik woon in Drachten, maar sla deze winkel over. Een rits ging na een week stuk en dat meisje dat er stond, ze had geen idee wat te doen. Ze heeft mij weg willen sturen. Na tig x bellen, moest ik zelf contact opnemen met de vestiging in Emmen. Na weken was t nog niet opgelost, waarvan later gezegd werd, dat het in de winkel opgelost had kunnen worden. Ik hoor de meningen over andere vestigingen, dat lijkt mij beter. Dit is geen reclame voor Paris 2 day. Ze hadden 10 vestigingen, nu nog drie of vier, dat zegt genoeg!! Geschoold personeel, dat kost maar levert ook op !

Els de Munnick 23 okt 2023
G

Ze hebben altijd iets met de webwinkel, al vanaf het begin. Ik begrijp niet dat ze daar zo mee om gegaan. Zelf heb ik van alles ondernomen om iets besteld te krijgen, omdat mijn dochter haar zinnen had gezet op een leren jasje die ze gezien had, maar dus nu besteld moest worden. Vier keer gebeld, twee keer naar de winkel, toen nog in Assen. Het was ontzettend gedoe. Ze zijn vriendelijk en welwillend, maar het duurde ontzettend lang. Dat vind ik veel te veel tijd en energie kosten. Ze hebben maar 2 echte winkels, Emmen en Klazienaveen, heb ik het idee. Aardige mensen, maar onervaren in modezaken.

Gesien Reuvers 3 dec 2023
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over Paris2Day

Paris2day biedt Nederlandse dames de nieuwste modetrends rechtstreeks vanuit Parijs. Ze weten de trends van grote merken om te zetten in draagbare en betaalbare mode. Met snelle collectiewisselingen kunnen ze altijd inspelen op de laatste mode. Deze winkel is ook geschikt voor elke vrouw en tienermeid die van mode houdt! De collecties van hun tonen verschillende stijlen, maar vrouwelijkheid is een constante factor die de collecties kenmerkt. Om exclusiviteit te behouden, zijn de oplages beperkt. Dit alles wordt gepresenteerd in frisse, lichte winkels waar de klant centraal staat. Bij Paris2day draait alles om het bieden van een unieke en bevredigende winkelervaring voor fashion-forward vrouwen die op zoek zijn naar trendy en betaalbare kleding.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://paris2day.nl
  • info@paris2day.nl