oLivery

oLivery

4.3 reviewscore • 10 reviews
D

Overtreft mijn verwachting van olijfolie

De olijfolie die dit merk aanbiedt overtreft werkelijk mijn verwachtingen. Naast dat het heerlijk smaakt, heeft het ook nog gezondheidsvoordelen. Met de toevoeging van smaken zoals knoflook en chili is hun assortiment nog diverser en aantrekkelijker geworden. De achterliggende verhalen en suggesties voor gerechten die je kunt maken, zijn zowel informatief als inspirerend. Als je op zoek bent naar een kwalitatieve olijfolie die waar voor je geld biedt, dan is dit zeker een merk om te overwegen.

Daan 9 okt 2023
Reageer
M

Veelzijdige en rijke smaakervaring

Deze olijfolie is werkelijk een traktatie voor de smaakpapillen. Of je nu een maaltijd kookt, een salade aanmaakt of gewoon iets nodig hebt om brood in te dippen, deze olie is perfect. De elegante donkere fles beschermt de olie tegen licht en zorgt ervoor dat de smaak behouden blijft. En als kers op de taart was er een verrukkelijk recept bijgevoegd dat ik zeker ga proberen. De snelle levering maakte de ervaring compleet.

Martijn 19 sep 2023
Reageer
E

Kwaliteitsolie met eenvoudige nabestelling

Deze olijfolie heeft niet alleen een voortreffelijke smaak, maar het hele proces van nabestellen is ook verrassend eenvoudig. Wat ik vooral waardeer is de praktische verpakking; hij is ontworpen om eenvoudig in de brievenbus te passen en komt altijd onbeschadigd aan. Ik ben onder de indruk van hun efficiënte leveringsproces en ben zeer tevreden met mijn aankopen tot nu toe.

Els 6 sep 2023
Reageer
J

Een aangename kennismaking

Ik maakte voor het eerst kennis met deze olijfolie toen ik het in een kerstpakket ontving. Wat direct opviel was de praktische schenkfles. De olie zelf was rijk en vol van smaak. Na deze positieve ervaring besloot ik een navulling te bestellen, en ik was blij verrast toen het de volgende dag al werd bezorgd. Het persoonlijke kaartje met een recept erop was een leuke toevoeging.

Joost 7 aug 2023
Reageer
S

Goede olie, maar te veel mails

De kwaliteit van de olijfolie is uitstekend, maar de overvloed aan e-mails die ik na mijn bestelling ontving, was een beetje overweldigend. Het leek alsof elke stap in het proces een aparte e-mail vereiste. De olie zelf heeft echter een geweldige smaak en is een aanvulling op elke maaltijd. Eventjes aan de marketing werken dus, want opdringerig doet niet terugkomen.

Stefan 27 jul 2023
Reageer
M

Goed idee, maar aan de prijzige kant

Het idee achter dit product is innovatief en trekt zeker de aandacht. Maar de prijs weerhoudt mij en wellicht anderen ervan om het regelmatig aan te schaffen. Als het product iets betaalbaarder zou zijn, zou het denk ik een groter publiek aanspreken, waaronder mensen in mijn directe omgeving. Misschien maar wachten tot er een paar aanbiedingen zijn.

Mirjam 27 jul 2023
k

tja.... een Mercedes is nou eenmaal duurder dan een Fiat Panda, en dat heeft alles met kwaliteit te maken, en toch mag de Fiat Panda zich een auto noemen, helaas is dat ook zo ook met de olie van olivery versus die van de Lidl, deze laatste mag helaas ook de naam olijfolie dragen.... jammer dat sommige mensen alleen maar voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten

klazien 27 dec 2023
F

Overstappen loont

Deze olijfolie is al jaren een vast onderdeel van mijn keuken. Van koken tot salades, het voegt altijd die speciale touch toe. Ik ben onlangs overgestapt van een ander merk naar Olivery en ben blij met die keuze. De bezorging is stipt en betrouwbaar. Nu ben ik aan het overwegen welk abonnement het beste bij mijn verbruik past.

Frank 23 jul 2023
Reageer
M

Eersteklas producten met een klein bezorgissue

De producten die ik ontvang zijn steevast van uitzonderlijke kwaliteit. De zorg en aandacht die wordt besteed aan de verpakking zorgt ervoor dat ze altijd in onberispelijke staat arriveren. Hoewel er soms postvertragingen zijn, maakt het track-and-trace-systeem het volgen van mijn bestelling een fluitje van een cent. De olie in het bijzonder is een product waar ik ontzettend tevreden over ben en dat ik frequent gebruik. Het is duidelijk dat kwaliteit hier voorop staat.

Mieke 2 jul 2023
Reageer
E

Betrouwbaar en consistent

Al geruime tijd plaats ik bestellingen bij dit merk. Ondanks dat de levertijden tegenwoordig af en toe wat langer zijn, blijft de kwaliteit van de producten constant hoog. Wat ook opvalt, is de responsiviteit van hun klantenservice. Ze reageren niet alleen snel op e-mails, maar tonen ook een oprechte bereidheid om te helpen. Samengevat: dit merk staat voor betrouwbaarheid en levert consequent uitstekende producten.

Esther 18 jun 2023
Reageer
H

Heerlijke olie, website kan beter

Zowel de pure olijfolie als de smaakvarianten zijn geweldig. Het verrijkt mijn maaltijden en heeft een authentieke smaak. Ook ben ik te spreken over de snelle levering en klantenservice. Wat betreft de vernieuwde website, deze is op mobiel niet optimaal en sommige van mijn favoriete recepten zijn verdwenen. Hopelijk worden deze punten in de nabije toekomst aangepakt.

Harm 20 mei 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over oLivery

Er zijn 10 reviews geschreven over oLivery op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.olivery.com
  • hello@olivery.com