OLEXIS DEALS

OLEXIS DEALS

4.7 reviewscore • 3 reviews
T

Goede deals, maar vertraagde levering

Ik kwam Olexis-deals tegen tijdens het zoeken naar wat gadgets en besloot een gokje te wagen. Het assortiment was vrij beperkt dus denk niet dat je bij de Mediamarkt shopt o.i.d. maar oké. De prijzen waren echt goed, dus ik heb een aantal items besteld. De kwaliteit van de producten was toen ze aankwamen boven mijn verwachtingen. Echter, mijn bestelling kwam een paar dagen later dan beloofd, wat een beetje frustrerend was. De klantenservice was vriendelijk, maar kon niet veel doen aan de vertraging. Wel waren ze behulpzaam toen ik vragen had over de specificaties van de koptelefoon. Als ze hun leveringsproces kunnen versnellen, zou dat geweldig zijn. Zou hier weer kopen, maar houd rekening met mogelijk iets langere levertijden. Vind wel dat als er een bepaalde levertijd op de site staat, dat dit ook nagekomen dient te worden.

Tom 5 apr 2023
Reageer
B

Nieuwe koptelefoon voor goede deal

Ik was op zoek naar een nieuwe koptelefoon en vond bij Olexis de perfecte deal voor een fractie van de prijs. Het aanbod is geweldig en de prijzen zijn onverslaanbaar. En de levering? Sneller dan ik ooit had verwacht. Het is geweldig om een plek te hebben waar je fantastische producten kunt vinden zonder een vermogen uit te geven. Olexis Deals is mijn nieuwe favoriete spot voor alle elektronica en meer. Absoluut een aanrader voor iedereen die van goede deals houdt!

Boudewijn A 11 nov 2023
Reageer
K

Snel en goedkoop.

Ik heb er laatst een paar gadgets gescoord tegen prijzen waar je u tegen zegt. De website was super makkelijk te navigeren en mijn bestelling plaatsen ging zonder problemen. En dan de snelheid waarmee mijn spullen werden geleverd - ongelooflijk! Het is zo fijn om een plek te vinden waar je echt waar voor je geld krijgt. Olexis Deals is zonder twijfel mijn nieuwe favoriete online winkel. Echt een topervaring!

Karin Westers 22 jul 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over OLEXIS DEALS

Wanneer je elke dag op zoek bent naar scherpe aanbiedingen, kun je zeker eens kijken op de website van OLEXIS DEALS. Elke dag nieuwe goed betaalbare deals! De deals zijn voor een korte periode beschikbaar, dus je moet er wel snel bij zijn. Wacht niet langer en profiteer nu van de hoge kortingen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.olexisdeals.com
  • cs@olexisgroup.com