OKX

OKX

4.2 reviewscore • 9 reviews
S

Onbegrip over negatieve beoordelingen

Het verbaast me hoeveel negatieve feedback hier te vinden is. Ik gebruik OKX nu al meer dan een half jaar, voornamelijk voor peer-to-peer handel, en heb meer dan $25.000 verhandeld zonder ooit problemen te ondervinden, hetzij bij de handel, hetzij bij de opnames. P2P-handel wordt geacht riskanter te zijn dan reguliere spot-handel omdat je direct met andere handelaren werkt, maar zelfs daar heb ik geen haperingen ervaren. Ik vraag me af of sommige van deze negatieve recensies nep zijn of misschien afkomstig van mensen die gewoonweg niet goed geïnformeerd zijn over hoe handel werkt. Misschien hebben zij geld verloren en wijzen zij snel met de vinger naar het platform. Ik moet lachen om de suggestie dat onwetendheid over cryptocurrency hier een rol kan spelen.

Sanne 25 okt 2023
Reageer
J

Ontevreden over de klantenservice

Aanvankelijk had ik een positieve ervaring met het handelsplatform; het voldeed aan mijn verwachtingen totdat ik op een dag hulp nodig had van de klantenservice. Uit het niets kon ik geen transacties meer uitvoeren; zowel het kopen als verkopen van cryptomunten was onmogelijk. Toen ik contact opnam met de klantenservice, was er niemand beschikbaar om mij te helpen. Ik ben nog steeds in het ongewisse over de oorzaak van dit probleem. Als inwoner van het Verenigd Koninkrijk vermoed ik dat dit een rol speelt, maar ik had tenminste een duidelijke communicatie van het platform verwacht in plaats van vage berichten. Uiteindelijk besloot ik mijn fondsen terug te trekken, wat een hele opgave was. Ik moest diverse nieuwe adressen aanmaken om mijn 10 tot 15 verschillende munten één voor één over te zetten, wat me uren kostte. Vooral de hoge kosten voor het opnemen van mijn ERC20-tokens baart me zorgen; ik ben bang dat deze nog lang in de OKX-portemonnee zullen blijven.

Jasper 31 okt 2023
Reageer
B

Betrouwbaarheid die indruk maakt

Ik blijf onder de indruk van de betrouwbaarheid van OKX. Een vlotte betaling van $281.000 via creativetrade.net bevestigt hun reputatie. Ik zou OKX zeker aanbevelen voor de veilige opslag van digitale valuta. Tegelijkertijd is creativetrade.net een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar winstgevende crypto-investeringen. Door mijn ervaringen op beide platformen ben ik er stellig van overtuigd dat ze zowel voor de ervaren als de nieuwe investeerder een meerwaarde bieden. De gebruiksvriendelijkheid, gecombineerd met hun betrouwbaarheid, maakt het een eenvoudige keuze voor wie zijn vermogen wil laten groeien in de dynamische wereld van cryptocurrency.

Bart 9 sep 2023
Reageer
D

Wisselvallige ervaringen met verbeterpotentieel

Mijn tijd met OKX kan ik het beste omschrijven als een achtbaan van ervaringen. Sommige waren fantastisch, andere teleurstellend. Hoewel ik het platform niet compleet zou afschrijven, heeft OKX bijna roet in het eten gegooid voor mijn investeringsplannen met Finance-/-Me-/-Consultancy, toen mijn opnames niet verwerkt werden. Gelukkig vond ik een alternatieve oplossing en maak ik nu opmerkelijke winsten met Finance-/-Me-/-Consultancy. Ik zou het platform willen aanmoedigen om hun processen te verbeteren, zodat andere gebruikers niet dezelfde stress hoeven te ervaren bij het opnemen van hun fondsen.

Dirk 7 sep 2023
Reageer
F

Positieve mening over OKX-portemonnee

Vandaag wil ik mijn positieve ervaring delen over de OKX-portemonnee. Als iemand die dagelijks kleine hoeveelheden cryptocurrency verdient via gratis methoden, was ik op zoek naar een platform dat mij niet zou belasten met hoge kosten en strenge opnamegrenzen. Na teleurstellende ervaringen met Coinbase en Binance, die hoge kosten en minimale opnamelimieten hadden, ontdekte ik OKX. Dit platform bood precies wat ik nodig had. Bovendien ben ik enthousiast over hun recente initiatief om kunstmatige intelligentie in te zetten voor het creëren van gratis kunst en afbeeldingen, wat mijn interesse in de verkoop van NFT's heeft aangewakkerd. Het meest bevrijdende aspect van OKX is het gebrek aan een minimale opnamelimiet, waardoor ik mijn verdiensten efficiënter kan beheren.

Fatima 20 jul 2023
Reageer
L

Aanvankelijke KYC-uitdagingen overwonnen

Recentelijk wijzigde OKX de voorwaarden en introduceerde een verplichting tot het doorlopen van een 'Know Your Customer' (KYC) proces. Hoewel ik deze procedure vlot doorliep, bleef mijn mogelijkheid om geld op te nemen aanvankelijk geblokkeerd. Na enkele weken van onzekerheid en frustratie, heeft OKX uiteindelijk toch mijn opname verwerkt, waarvoor ik ze dankbaar ben. Deze ervaring heeft geleerd dat geduld soms beloond wordt, maar het heeft ook de noodzaak van duidelijke communicatie en efficiënte klantenservice benadrukt.

Lieke 18 mei 2023
Reageer
M

Gebruiksvriendelijkheid voorop

Als gebruiker van het OKX-handelsplatform heb ik ervaren hoe gebruiksvriendelijk het is. Zelfs toen ik nog maar weinig wist over handelen in crypto, maakte OKX het me gemakkelijk om te navigeren en succesvol transacties uit te voeren. Ik ben onder de indruk van de winsten die ik heb kunnen realiseren dankzij dit platform. In vergelijking met andere platforms biedt OKX een voorsprong met hun gemakkelijk te gebruiken interface en de beschikbaarheid van waardevolle munten om in te handelen. Ik heb op verschillende platforms gehandeld, maar keer steeds terug naar OKX vanwege het gebruiksgemak.

Marijn 30 apr 2023
Reageer
A

Een groots crypto exchange platform

OKEx heeft zichzelf gevestigd als een vooraanstaand cryptocurrency exchange platform sinds de oprichting in 2017. Met een brede waaier aan handelsopties zoals spot-, futures-, marge- en optiehandel, is het platform een globale speler geworden, beschikbaar voor gebruikers in meer dan 100 landen. Hun dienstverlening strekt zich uit van marktanalyses tot educatief materiaal, waardoor zowel beginners als ervaren handelaren de tools in handen krijgen om hun handelsstrategieën te verfijnen. Als een actieve gebruiker die diverse cryptomunten heeft verhandeld, kan ik bevestigen dat OKEx consistent betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid levert, wat bijdraagt aan de algehele positieve handelservaring.

Arie 1 apr 2023
Reageer
J

Veel verschillende cryptocurrencies

OKX is een prima exchange om crypto mee te handelen. Ze hebben veel verschillende coins. Als Nederlander kun je gewoon handelen in crypto bij OKX. Wel moet je rekening houden dat hun website Engelstalig is. Op hun website kun je zonder account zien welke cryptocurrencies je kunt traden. OKX is is sowieso een betrouwbaar platform. Ook heel overzichtelijk. Het is één van mijn favoriete crypto exchanges.

James 10 aug 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van juni 2024.

Over OKX

Er zijn 9 reviews geschreven over OKX op Reviews.nl. Met een 4.2 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.