OKX

OKX

2.3 reviewscore • 3 reviews
J

Veel verschillende cryptocurrencies

OKX is een prima exchange om crypto mee te handelen. Ze hebben veel verschillende coins. Als Nederlander kun je gewoon handelen in crypto bij OKX. Wel moet je rekening houden dat hun website Engelstalig is. Op hun website kun je zonder account zien welke cryptocurrencies je kunt traden. OKX is is sowieso een betrouwbaar platform. Ook heel overzichtelijk. Het is één van mijn favoriete crypto exchanges.

James 10 aug 2022
Reageer
W

Zonder overleg

OKX heeft besloten om alle fondsen van klanten in gijzeling te nemen, opnames uit te schakelen en je te DWINGEN om een ​​ID-verificatie (niveau 1) te doen zonder enige voorafgaande kennisgeving of aankondiging. Dit is geen betrouwbare praktijk jegens klanten. Ze zullen zeggen dat het voor de veiligheid van je account is. Ze beweren dat er een verandering in de gebruiksvoorwaarden was, zonder hun klanten hiervan op de hoogte te stellen. Ze verbieden je om in hun telegramchat te praten en verwijderen je berichten als je dit noemt.

Warner 29 aug 2022
Reageer
R

Zonde dit

De klantenservice heeft haar best gedaan om twee problemen op te lossen. Ondanks deze inspanningen is er bij een van de problemen toch iets fout gegaan. In plaats van alleen de USDT te ontdooien, hebben ze deze naar een koper gestuurd die mij het geld nog niet heeft gestuurd. Het is vervelend dat dit is gebeurd en het kan leiden tot frustratie bij de klant. Het is belangrijk dat klantenservice nauwkeurig blijft werken en dubbelcheckt voordat ze belangrijke handelingen uitvoeren om dergelijke incidenten te voorkomen.

REA 18 feb 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van juni 2023.

Over OKX

OKX.com is een cryptoplatform dat gebruikers toegang geeft tot een verscheidenheid aan cryptocurrency-uitwisselingen. OKX biedt een volledig gereguleerde en gecertificeerde platform dat veiligheid, betrouwbaarheid en een uitstekende klantenondersteuning biedt. Het platform biedt toegang tot de meest populaire cryptovaluta-uitwisselingen en is gespecialiseerd in de handel in Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer. OKX biedt gebruikers een snelle, veilige en eenvoudig te gebruiken ervaring die uitstekende veiligheidsmaatregelen combineert met een gebruiksvriendelijke interface. In vergelijking met andere cryptoplatforms, biedt OKX een hoge mate van veiligheid, betrouwbaarheid en een uitstekende klantenondersteuning. OKX claimt de snelste transacties op de markt te hebben met de laagste fees.