Nr1FietsShop

Nr1FietsShop

5.0 reviewscore • 3 reviews
J

Racefiets gekocht op nr1fietsshop.nl

Zoals de titel al zegt heb ik op nr1fietsshop.nl een racefiets gekocht. Ik was al een keer naar verschillende fietszaken geweest dus ik wist ook wel een beetje wat ik wou, anders had ik geen fiets online besteld. Ik raad mensen dan ook echt aan om je eerst voor te laten lichten voordat je zoiets online koopt. Elke fiets voelt toch weer net wat anders en het is belangrijk dat de fiets goed bij je past. Helemaal als het gaat om een racefiets. Ik wist dus al waar ik naar moest kijken en kon ik zonder zorgen een fiets online kopen. Het grote voordeel van online kopen is dat je de fiets voor de goedkoopst mogelijke prijs krijgt. Op nr1fietsshop.nl stond een fiets waar ik al een beetje naar op zoek was voor een hele goede prijs. Ik heb ook niet lang getwijfeld en de fiets gekocht besteld.

De fiets werd helemaal rijklaar thuisbezorgd. Ik heb er ook al een paar keer op gefietst en ik ben echt blij. Het is precies wat ik zocht en ik ben nr1fietsshop.nl echt dankbaar dat ik zo'n goede fiets voor die prijs kon krijgen.

Johan 2 nov 2021
Reageer
W

Veel keuze op Nr1FietsShop

Nr1FietsShop is een betrouwbare webwinkel voor allerlei fietsen. Ze hebben een heel groot assortiment aan verschillende fietsen. Van stadsfietsen tot kinderfietsen. Zelf heb ik er een elektrische fiets gekocht. Dit verliep allemaal heel eenvoudig en goed. Ik heb mijn fiets zelf opgehaald bij hun winkel, maar je kunt hem ook thuis laten bezorgen. Dit gaat via DHL dus daar hoef je je verder ook geen zorgen om te maken. Ik kreeg precies wat ik besteld had, dus ik heb niks te klagen.

Wendy 2 nov 2021
Reageer
F

Elektrische fietsen gekocht bij nr1fietsshop

Een tijd geleden onze elektrische stadsfietsen gekocht bij nr1fietsshop van het merk Batavus. We waren al maanden aan het zoeken naar een mooie elektrische fiets waar de accu in het frame zit en toch nog een beetje betaalbaar zou zijn. Gelukkig konden we bij deze webshop beide een mooie fiets vinden, deze hebben we dan ook maar besteld. We hebben beide het idee gehad dat wanneer we het bij een echt merkdealer hadden besteld dat we duurder uit waren geweest dus erg blij met de aankoop. Precies nu de zomer aanbreekt kunnen we heerlijk fietsen en zelfs grote afstanden fietsen door de elektrische aandrijving die je aan en uit kunt zetten. Nog een tip van mijn man: koop er altijd een goed slot bij want de fietsen kosten zo een paar duizend euro, dat kan wel uit.

Froukje 8 jun 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Nr1FietsShop

Er zijn 3 reviews geschreven over Nr1FietsShop op Reviews.nl. Met een 5.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.nr1fietsshop.nl
  • info@nr1fietsshop.nl