VPN

NordVPN

4 reviews
50% positief
50% negatief

Veilig surfen op het internet door middel van 4400+ VPN servers uit 62 verschillende landen, ultrahoge snelheid en onbeperkte bandbreedte. NordVPN helpt u online beperkingen te overbruggen.

NordVPN is van alle vpn providers de beste keuze.

Bezoek NordVPN


Reviews (4)

 • San

  Zeer slechte klantenservice

  Klantenservice is een en al ruk. Ze doen er alles aan om het product te houden en mocht je het willen, binnen 30 dagen je geld terug te krijgen (zoals in mijn geval) Customer Service is altijd een belangrijke onderdeel van een bedrijf, nou dit bedrijf slaat volledig de plank mis.

  Nooit meer aan beginnen dus.

  San 11 mrt 2022

 • guido dolmans

  Een maandabonnement is niet echt een maand

  Er wordt niet vermeld dat Nordvpn abonnementen stilzwijgend verlengd worden. Een bekende truc om consumenten op kosten te jagen. Ze geven zelfs geen teruggave na 1 dag te laat opzeggen, terwijl dan pas de nieuwe factuur verschijnt. Een maandabonnement kost me daarom 2 maanden. Nordvpn moet het naar mijn mening geen 1 maandabonnement noemen.

  guido dolmans 22 sep 2021

 • Henry

  Tevreden klant

  NordVPN heeft veel servers en razendsnelle verbindingen. Hierdoor zijn ze voor mij een uitkomst Het valt mij vooral op dat de snelheid van het internet hetzelfde blijft, iets wat bij andere VPN nog wel eens een probleem geeft.. De prijzen van NordVPN, in vergelijking tot anderen is vrij goedkoop..
  Verder vind ik de anonimiteit en veiligheid bij NordVPN erg goed, met name in China waar ik voor mijn werk vaak heen moet is het niet gemakkelijk om een goede China VPN server te vinden. Ik zal NordVPN zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een solide VPN.

  Henry 28 aug 2020

 • Klaasie

  NordVPN werkt goed

  Veel streamers op Twitch adverteren met NordVPN, dat je een bepaalde code dient in te voeren waarna je korting krijgt als je een lidmaatschap neemt bij NordVPN. Heb het dus eens geprobeerd, mede omdat ik veel op het internet surf en ik niet wil dat Facebook, Instagram en al die bedrijven precies kunnen zien wat ik op het internet doe. Heb ook het idee dat ik minder advertenties op Facebook zie van wat ik op het internet heb opgezocht dus dat alleen is al fijn.

  Klaasie 12 aug 2020