NordVPN

NordVPN

3.0 reviewscore • 11 reviews
L

Goedkope beveiliging

Wel echt een aanrader om NordVPN te gebruiken. Ik heb de app op mijn telefoon en ook een programma geïnstalleerd op mijn computer die automatisch aangaat wanneer ik de computer aan doe. Ideaal want zo zit je altijd via een VPN netwerk op het web. Ook handig als je bijvoorbeeld wil dat bijvoorbeeld Netflix denkt dat je in Amerika bent (om zo meer te kunnen kijken). Voor een paar euro per maand ben je beveiligd.

Lars 14 sep 2023
Reageer
L

Verlengd zonder toestemming

NordVPN heeft zonder mijn toestemming mijn abonnement met één jaar verlengd en een bedrag dat driemaal hoger is geïncasseerd na afloop van een driejarig abonnement. Ik heb nooit opdracht gegeven om het driejarig abonnement te verlengen, en ik heb NordVPN niet gemachtigd om geld van mijn rekening af te schrijven. Helaas is dit langer dan 58 dagen geleden gebeurd, waardoor ik het bedrag niet meer kan storneren. Ik voel me zeer opgelicht!

Lotte1 26 aug 2023
Reageer
B

Geen contact meer

Ik probeer al dagen contact te krijgen via e-mail, maar er wordt gewoon niet gereageerd. Mijn VPN-verbinding staat plotseling op de Verenigde Staten, en ik heb geen idee waarom. De 24/7-service die ze beweren te bieden, is complete onzin. Doe gewoon waarvoor ik betaal. Zeer, zeer slecht en ik zal ook nooit meer deze software gebruiken.

Brandon 20 aug 2023
Reageer
A

Captcha echt vervelend

Helaas moet ik concluderen dat Nord VPN niet meer goed werkt. Ik was eerst erg tevreden, maar nu niet meer. Vooral de Nederlandse locaties werken niet meer naar behoren. Vaak valt de verbinding weg of is deze zeer traag. En dan die vervelende CAPTCHA, zoals de laatste recensie ook al meldde. Dat is erg irritant en gebeurt vaak bij het zoeken op Google. Nu gebruik ik een andere zoekmachine met veel minder zoekresultaten. Ik overwoog een dedicated IP-adres te nemen via Nord VPN, maar dit is simpelweg niet mogelijk omdat ik dan weer voor langere tijd aan een abonnement vastzit. Gelukkig heb ik geen last van advertenties omdat ik een adblocker gebruik.

Anna 14 apr 2023
Reageer
S

Auto renewal

Ik heb me een maand geleden afgemeld voor de standaard automatische verlenging (Auto Renewal) van NordVPN. Vandaag ontving ik echter een betalingsbevestiging voor nog een jaar NordVPN. De afmelding van NordVPN is nu niet meer zichtbaar in mijn accountgegevens (hoewel ik wel een bevestiging per e-mail heb). In de tussentijd ben ik weer gewoon aangemeld voor automatische verlenging. NordVPN brengt wijzigingen aan in de gegevens zonder mij hiervan op de hoogte te stellen. Dit vind ik niet erg betrouwbaar.

Saar 20 mrt 2023
Reageer
J

Deels geholpen

Op 18 maart 2023 werd ik deels geholpen door Zion en Marcus. Volgens de interne richtlijnen kon de gevraagde hulp op die dag niet worden afgerond. Dankzij de vasthoudendheid, zakelijkheid en klantvriendelijkheid van Marcus kon het echter op 20 maart 2023 wel worden opgelost. Hij heeft het probleem razendsnel verholpen, wat me wel weer wat hoop geeft.

Jasper 20 mrt 2023
Reageer
P

Alles zichtbaar

Helaas blijft je persoonlijke wifi-netwerk open en zichtbaar, zelfs nadat je bent verbonden met NordVPN. Dit is gemakkelijk te controleren via netwerkinstellingen en de taakbalk. Er zou moeten staan: "NordVPN internettoegang" + "Wifi Netwerk GEEN internettoegang." Je blijft echter verbonden met WiFi, wat erg teleurstellend is omdat NordVPN meer privacy belooft.

Paul 1 jan 2023
Reageer
R

Werkt perfect

Alles werkt perfect. Geen onderbrekingen tijdens het browsen, NordVPN heeft ook zelf een browser-extensie die zeer goed werkt. Het is alleen voor mij wat prijzig, dus ik laat het in maart verlopen en zoek dan zelf een andere VPN. Maar als je het kunt betalen, gewoon doen. Er is slechts één nadeel: als je de app open hebt en verbonden bent met een VPN-server, kun je geen online games spelen op bijvoorbeeld Minecraft-servers. Maar voor normaal browsen werkt alles gewoon perfect. Dus koop het.

Roos 21 dec 2022
Reageer
g

Een maandabonnement is niet echt een maand

Er wordt niet vermeld dat Nordvpn abonnementen stilzwijgend verlengd worden. Een bekende truc om consumenten op kosten te jagen. Ze geven zelfs geen teruggave na 1 dag te laat opzeggen, terwijl dan pas de nieuwe factuur verschijnt. Een maandabonnement kost me daarom 2 maanden. Nordvpn moet het naar mijn mening geen 1 maandabonnement noemen.

guido dolmans 22 sep 2021
Reageer
H

Tevreden klant

NordVPN heeft veel servers en razendsnelle verbindingen. Hierdoor zijn ze voor mij een uitkomst Het valt mij vooral op dat de snelheid van het internet hetzelfde blijft, iets wat bij andere VPN nog wel eens een probleem geeft.. De prijzen van NordVPN, in vergelijking tot anderen is vrij goedkoop..
Verder vind ik de anonimiteit en veiligheid bij NordVPN erg goed, met name in China waar ik voor mijn werk vaak heen moet is het niet gemakkelijk om een goede China VPN server te vinden. Ik zal NordVPN zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een solide VPN.

Henry 28 aug 2020
Reageer
K

NordVPN werkt goed

Veel streamers op Twitch adverteren met NordVPN, dat je een bepaalde code dient in te voeren waarna je korting krijgt als je een lidmaatschap neemt bij NordVPN. Heb het dus eens geprobeerd, mede omdat ik veel op het internet surf en ik niet wil dat Facebook, Instagram en al die bedrijven precies kunnen zien wat ik op het internet doe. Heb ook het idee dat ik minder advertenties op Facebook zie van wat ik op het internet heb opgezocht dus dat alleen is al fijn.

Klaasie 12 aug 2020
Reageer
Beste software

Dit zijn de beste software van maart 2024.

Over NordVPN

NordVPN is een van de beste VPN-providers op de markt, met een uitstekende reputatie voor beveiliging, privacy en gebruiksgemak. Het bedrijf biedt een breed scala aan functies, waaronder meer dan 5.000 servers in meer dan 60 landen, dubbele VPN-encryptie, een kill switch en een strikt beleid zonder logs. De software is beschikbaar op verschillende platforms, waaronder Windows, Mac, Android en iOS, en is zeer gemakkelijk te gebruiken. NordVPN heeft ook een uitstekende klantenservice, met deskundige medewerkers die snel reageren op vragen en problemen. Het bedrijf biedt een 30-dagen geld-terug-garantie aan, zodat je de service kan uitproberen zonder risico.

  • Nog niet geverifieerd
  • Software
  • https://nordvpn.com
  • support@nordvpn.com