NordVPN

NordVPN

2.6 reviewscore • 11 reviews
L

Goedkope beveiliging

Wel echt een aanrader om NordVPN te gebruiken. Ik heb de app op mijn telefoon en ook een programma geïnstalleerd op mijn computer die automatisch aangaat wanneer ik de computer aan doe. Ideaal want zo zit je altijd via een VPN netwerk op het web. Ook handig als je bijvoorbeeld wil dat bijvoorbeeld Netflix denkt dat je in Amerika bent (om zo meer te kunnen kijken). Voor een paar euro per maand ben je beveiligd.

Lars 14 sep 2023
Reageer
S

Verlengd zonder toestemming

op 16/6/23 afgesloten voor proefperiode. Niks voor ons dus opgezegd. Niet goed opgelet waardoor de opzegging niet goed gelukt is dus we zaten er een jaar aan vast. Ergens tijdens de looptijd hebben ze zelf weer de auto renewal aangevinkt. Op 1/6//24 een mail gehad met dat mijn abonnement tot 16/6/24 loopt en ik voor de betaling op moet zeggen. Deze betaling is 2/6/2024 doorgedrukt. Wanneer je wederom op zegt krijg je te horen dat je abonnement tot 16/6/2025 loopt. Bedrag is overigens 3x zo hoog als bij afsluiten.

Reageren nergens op en verwijzen naar hun voorwaarden. Bagger bedrijf. Als je dan toch wat afsluit, controleer dan regelmatig je abonnement.

S. 3 jun 2024
Reageer
L

Verlengd zonder toestemming

NordVPN heeft zonder mijn toestemming mijn abonnement met één jaar verlengd en een bedrag dat driemaal hoger is geïncasseerd na afloop van een driejarig abonnement. Ik heb nooit opdracht gegeven om het driejarig abonnement te verlengen, en ik heb NordVPN niet gemachtigd om geld van mijn rekening af te schrijven. Helaas is dit langer dan 58 dagen geleden gebeurd, waardoor ik het bedrag niet meer kan storneren. Ik voel me zeer opgelicht!

Lotte1 26 aug 2023
Reageer
B

Geen contact meer

Ik probeer al dagen contact te krijgen via e-mail, maar er wordt gewoon niet gereageerd. Mijn VPN-verbinding staat plotseling op de Verenigde Staten, en ik heb geen idee waarom. De 24/7-service die ze beweren te bieden, is complete onzin. Doe gewoon waarvoor ik betaal. Zeer, zeer slecht en ik zal ook nooit meer deze software gebruiken.

Brandon 20 aug 2023
Reageer
A

Captcha echt vervelend

Helaas moet ik concluderen dat Nord VPN niet meer goed werkt. Ik was eerst erg tevreden, maar nu niet meer. Vooral de Nederlandse locaties werken niet meer naar behoren. Vaak valt de verbinding weg of is deze zeer traag. En dan die vervelende CAPTCHA, zoals de laatste recensie ook al meldde. Dat is erg irritant en gebeurt vaak bij het zoeken op Google. Nu gebruik ik een andere zoekmachine met veel minder zoekresultaten. Ik overwoog een dedicated IP-adres te nemen via Nord VPN, maar dit is simpelweg niet mogelijk omdat ik dan weer voor langere tijd aan een abonnement vastzit. Gelukkig heb ik geen last van advertenties omdat ik een adblocker gebruik.

Anna 14 apr 2023
Reageer
S

Auto renewal

Ik heb me een maand geleden afgemeld voor de standaard automatische verlenging (Auto Renewal) van NordVPN. Vandaag ontving ik echter een betalingsbevestiging voor nog een jaar NordVPN. De afmelding van NordVPN is nu niet meer zichtbaar in mijn accountgegevens (hoewel ik wel een bevestiging per e-mail heb). In de tussentijd ben ik weer gewoon aangemeld voor automatische verlenging. NordVPN brengt wijzigingen aan in de gegevens zonder mij hiervan op de hoogte te stellen. Dit vind ik niet erg betrouwbaar.

Saar 20 mrt 2023
Reageer
J

Deels geholpen

Op 18 maart 2023 werd ik deels geholpen door Zion en Marcus. Volgens de interne richtlijnen kon de gevraagde hulp op die dag niet worden afgerond. Dankzij de vasthoudendheid, zakelijkheid en klantvriendelijkheid van Marcus kon het echter op 20 maart 2023 wel worden opgelost. Hij heeft het probleem razendsnel verholpen, wat me wel weer wat hoop geeft.

Jasper 20 mrt 2023
Reageer
P

Alles zichtbaar

Helaas blijft je persoonlijke wifi-netwerk open en zichtbaar, zelfs nadat je bent verbonden met NordVPN. Dit is gemakkelijk te controleren via netwerkinstellingen en de taakbalk. Er zou moeten staan: "NordVPN internettoegang" + "Wifi Netwerk GEEN internettoegang." Je blijft echter verbonden met WiFi, wat erg teleurstellend is omdat NordVPN meer privacy belooft.

Paul 1 jan 2023
Reageer
g

Een maandabonnement is niet echt een maand

Er wordt niet vermeld dat Nordvpn abonnementen stilzwijgend verlengd worden. Een bekende truc om consumenten op kosten te jagen. Ze geven zelfs geen teruggave na 1 dag te laat opzeggen, terwijl dan pas de nieuwe factuur verschijnt. Een maandabonnement kost me daarom 2 maanden. Nordvpn moet het naar mijn mening geen 1 maandabonnement noemen.

guido dolmans 22 sep 2021
Reageer
H

Tevreden klant

NordVPN heeft veel servers en razendsnelle verbindingen. Hierdoor zijn ze voor mij een uitkomst Het valt mij vooral op dat de snelheid van het internet hetzelfde blijft, iets wat bij andere VPN nog wel eens een probleem geeft.. De prijzen van NordVPN, in vergelijking tot anderen is vrij goedkoop..
Verder vind ik de anonimiteit en veiligheid bij NordVPN erg goed, met name in China waar ik voor mijn werk vaak heen moet is het niet gemakkelijk om een goede China VPN server te vinden. Ik zal NordVPN zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een solide VPN.

Henry 28 aug 2020
Reageer
K

NordVPN werkt goed

Veel streamers op Twitch adverteren met NordVPN, dat je een bepaalde code dient in te voeren waarna je korting krijgt als je een lidmaatschap neemt bij NordVPN. Heb het dus eens geprobeerd, mede omdat ik veel op het internet surf en ik niet wil dat Facebook, Instagram en al die bedrijven precies kunnen zien wat ik op het internet doe. Heb ook het idee dat ik minder advertenties op Facebook zie van wat ik op het internet heb opgezocht dus dat alleen is al fijn.

Klaasie 12 aug 2020
Reageer
Beste software

Dit zijn de beste software van juni 2024.

Over NordVPN

Er zijn 11 reviews geschreven over NordVPN op Reviews.nl. Met een 2.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Software
  • https://nordvpn.com
  • support@nordvpn.com